Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2011 12:57 - Премиерът Бойко Борисов ще присъства на откриването на първия етап от новоизградения бул. „Ломско шосе”
Автор: marystaneva Категория: Новини   
Прочетен: 7527 Коментари: 9 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Премиерът Бойко Борисов ще присъства на откриването на първия етап от новоизградения бул. „Ломско шосе” 27 юни 2011 | 10:12 | Агенция "Фокус"
  София. Министър-председателят Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъстват днес на официалното откриване на първия етап от новоизградения бул. „Ломско шосе”, съобщиха от правителствената пресслужба. Участъкът от булеварда е част от строителните работи свързани с изграждането на Лот 1 от Етап ІІ на проекта за разширение на метрото „ж.к.Обеля - Надлез Надежда”, който е включен в оперативна програма „Транспорт”.
Участъкът от първия етап на булеварда включва трасето от кръстовището с ул. „Бели Дунав” до това с бул. „Хан Кубрат”.




Гласувай:
15



1. marystaneva - Хоп!
27.06.2011 12:58
Още една лентичка!
цитирай
2. marystaneva - Ей,
27.06.2011 19:05
Много злоба, много завист и все - анонимна! Колко сте жалки... № 2, надлезът също ще се ремонтира, но първо да стане метрото. Не се впряга каруцата пред коня.
цитирай
3. gotzageraskov - За сведение на анонимните
27.06.2011 21:40
Едно време имаше вестник Вечерни новини. Веднъж в него пишеше, че "Ломско шосе" ще бъде реконструирано до 1980 г., т. е. по времето на Тато ви Тодор. Той построи две Българии, но "Ломско шосе" (и доста други обещани неща - "всеки софианец със самостоятелна стая през 1970, 1980, 1984 г." и т. н.) явно е било от третата България.А ръководната ви идея "Най-обичам да мразим" въобще не доказва вашата правота. Доказва само, че мразите Б.Б. и ще го мразите докато е на власт. После ще мразите следващия.
цитирай
4. marystaneva - reader1,
28.06.2011 01:56
Интересна статия. Чела съм я. Но дали авторката е специалист по изграждане на пътища или изразява своето лично мнение и опасения? И защо аз трябва да споделям нейните страхове, след като от ЕС ни признават направените разходи и ни възстановяват вложените засега средства?

”По европейските програми, селските райони, метрото, магистрала "Тракия", даваме пари, взимаме от резерва, и след три месеца - Брюксел ни връща парите", разясни ситуацията премиерът. По думите му само през последните няколко дни в резерва са върнати над 500 милиона лева.

Бойко Борисов обвини предшествениците си на премиерския пост, че “не са имали време да четат”. “Така че, им обяснявам, може би не са прочели, че по принцип така се процедира, когото има европейски проекти, и когато работиш по европейските програми и фондове", коментира Борисов. Действително това е практика, но резервът не трябва да пада под 4.5 млрд. лв., коментираха финансисти."
http://bg.time.mk/cluster/2acf4db80e/borisov-objasni-za-fiskalnija-rezerv.html

Не виждам къде е "лъжата". Колкото до качеството на строителството, и последната проба от АМ "Тракия" доказа, че се строи по правилата. Пробите бяха направени открито, в присъствието на журналисти.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12360&galid=45742

И резултатът е налице.

http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=news&id=2938

А откъде са му напълнили на Станишев буркана с оная пепел, не знам и не ме интересува.

Може да се разходите и по АМ "Люлин", дори и виртуално:

http://www.youtube.com/watch?v=0xMpLr7GopU

На мен ми хареса. А един приятел попита: "Е кажете ми сега, колко нагъл и безочлив трябва да бъдеш, за да се мъчиш да саботираш собствената си държава? Идеята на опозицията е не да пречи на държавата да се развива, а да търси истинските далавери и кирливи ризи на управляващите." И е много прав.
цитирай
5. marystaneva - Що за глупост?
28.06.2011 02:04
Докато пишех отговора, reader1 си изтри коментара...?!
За сметка на това се появи 13. анонимен, който по странен начин изтълкува думите на премиера. Не знам дали е виждал кучетата на Борисов, но аз съм, макар и само на снимки. Наистина са страхотни! Но и с тези думи се спекулира. Едно е да кажеш, че кучетата са страхотни, също като българите, друго е да напишеш, че Бойко сравнява българите с кучетата си. Звучи различно, нали?
цитирай
6. marystaneva - 11. анонимен,
28.06.2011 02:09
Вярвам в това, което пиша. Не го правя за пари. Ти само за пари ли пишеш, та съдиш за другите по себе си?

А на останалите анонимни плювачи не виждам смисъл да им отговарям. Няма да ги изтрия /засега/ само за да могат нормалните хора да видят колко им е акъла... Ако такива хора не харесват Борисов и правителството на ГЕРБ, това е още една причина аз да ги харесвам.
цитирай
7. gotzageraskov - Ами сети се кой точно ги направи!
28.06.2011 11:17
анонимен написа:
Стига сте възвеличавали тази мутра и ленторезач.Направил бил магистрали.19 км.магистрала голямо чудо другите отсечки магистрали кой ги построи и защо никой не показа кой им реже лентите.Той е един голям комплексар-болен от болеста "величие".Довлече в парламента всички свои ортаци по бизнес и си ковът законите за тях,а за големите кражби да не говорим.След мандата ще се чуе и види какви ги е вършел.Ноже да получи Нобелова награда за най-крадливия и най-пр......тия министър-председател в историята на човечеството.

Специално на юг от Стара планина завари половината от това, което е в момента.
цитирай
8. marystaneva - И коментарът на този анонимен е изчезнал. Такава била вече политиката на Блог.бг.
28.06.2011 12:02
gotzageraskov написа:
анонимен написа:
Стига сте възвеличавали тази мутра и ленторезач.Направил бил магистрали.19 км.магистрала голямо чудо другите отсечки магистрали кой ги построи и защо никой не показа кой им реже лентите.Той е един голям комплексар-болен от болеста "величие".Довлече в парламента всички свои ортаци по бизнес и си ковът законите за тях,а за големите кражби да не говорим.След мандата ще се чуе и види какви ги е вършел.Ноже да получи Нобелова награда за най-крадливия и най-пр......тия министър-председател в историята на човечеството.

Специално на юг от Стара планина завари половината от това, което е в момента.


Но аз ще му отговоря, защото пита за другите отсечки. Никой не отрича построеното, но за ефективността на работата са важни сроковете и километрите. Ето му справка! Нека погледне 26-а стр. от презентацията. Там много ясно пише кой кога колко километри е построил!

http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=actual&id=2752


цитирай
9. marystaneva - 9. анонимен, Надявам се да прогледнеш ти!
01.07.2011 10:36
анонимен написа:

Правилно е писал господинът. Слущаме само хвалби и приказки от 1000 и 1 нощ. А от другата страна, неговите обръчи от фирми чрез една госпожа (повечето знаят коя е), въпросният ви прехвален приятел е изкупил половината България. Дано някой ден да прогледнете!


С хора без имена говоря на "ти".
Ти или си сляп или просто не искаш да видиш... По 2 лентички на ден реже Бойко и то предимно на обекти за обществено ползване, включително и на инфраструктурни обекти. За другите отсечки от магистралите съм дала справка /линк/ кога са започнати и колко км са построени преди 2009-а година. Но явно те е домързяло да я прочетеш. Колкото до обвиненията за "обръчите от фирми", докато не посочиш доказателства, няма какво да коментирам. "Една жена казала..." не е аргумент! Едно време очернянето в стил "Аз ще кажа, че сестра ти е к...а, а ти върви доказвай, че изобщо нямаш сестра!" вече не върви?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650062
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849