Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2009 17:18 - За партийните патриот-паразити
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 9813 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 22.06.2009 00:00


Бележки на Spiro Perov
Това го открих във фейсбук.

Най-важното за партийните патриот-паразити (Parte parassita-patriota)

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs119.snc1/4988_1066912915414_1303773036_154157_3443257_s.jpg                 Паразитите в България не са от вчера

Партийните паразит-патриоти съществуват от преди самите партийни ядки и структури, били са в партиите и организациите и преди нас, и е много вероятно да ни надживеят. Открити са данни за подобни паразитни форми от преди близо 200 години и оттогава те са оцелели до наши дни без да променят психомоторното и храносмилателното си устройство. Паразитпатриотите издържат на повече от 100 пъти по-висока доза срам и неудобство от смъртоносната за обикновените хора и могат да оцелеят при всякаква структура и форма на партията или организацията. На всичкото отгоре те могат да живеят близо месец с откъсната глава, защото мозъка и всичко жизненоважно им се разполага в задника.

Какво обичат партийните паразит-патриоти

Паразитите се нуждаят най-много от пари и власт, наричани съвкупно за краткост „кокал” или „далавера”. Всички те избягват дневна светлина, обичат да са прикрити и обитават най-често кръчмите или фирмените офиси, зад пълни чаши и чинии, около служебни автомобили и телефони, пред фирмените каси, покрай властимащите в момента и т.н. Те са готови на всичко за да си осигурят комфорта описан по-горе, включително да продадат и майките си, а при липса на роднини за продаване стават национални предатели. Не защото милеят за Родината повече отколкото за родата си, просто градират офертите. Могат да издържат 4 години без парламентарно кресло, но го преживяват драматично, насилвайки по-дребните паразитпатриоти. Те живеят предимно в Столицата, на партийно-държавна издръжка и стоят заедно в групи, в някои случаи събрани по попровинциален признак. Най-много паразитпатриоти се появяват след загасване на осветлението и вкарването на по-едрите паразити в Парламента. Често в такива случаи леговището им се пренаселва, особено ако имат позиции в изпълнителната власт, стават изключително нагли и започват да излизат през деня, да пълзят в интернет форуми и блогове и да разнасят зарази. Така че, ако видите по светло, в блог или във форум един партиен паразит-патриот, значи те вече са станали толкова нагли и арогантни, че им е все едно какво става около тях. В такива моменти дори не забелязват, че някой вече навива плътно вестника...

Откъде се появиха тези паразити!?

Освен с популацията, която сте заварили и вече се е настанила във вашата партия или организация, трябва да се справяте и с паразитите, които прииждат от съседни партии, движения, НПО-та, клубове и организации, а през топлите месеци и от агентурния апарат на ДС. Някои паразити изминават големи разстояния, пропълзявайки през разнородни партии, десни и леви структури, общински съвети, младежки организации, през стълбищата и кабинетите на ДС, промъкват се през прозорци, врати и канализация... Те и техните протежета могат да бъдат внесени във вашата организация от чужди партийни паразити, с гаранти, поръчители, чрез избори и т.н. Така че, борбата с партийните паразити трябва да се води постоянно, всесезонно и повсеместно.

Болести

Партийните паразити са механични преносители на редица опасни заболявания като олигархизъм, корупция, клиентелизъм, вождизъм, дизентерия и затъпяване. Предизвикват алергични, уртикарни и астматични кризи на хората в по-близък контакт с тях. Те са всеядни, но за сметка на това лакоми. Не боледуват от скрупули и нямат проблеми със досадни чувства като съвест или чест. Техните секрети могат да се открият върху структури, които изглеждат уж чисти, стига да знаете как и къде да гледате.

Размножаване

Опитен партиен паразит може да произведе над дузина малки партийни паразитчета. Те се излюпват от специални Младежки капсули или миризмата ги привлича от близки партийни хабитати. За няколко години стават послушни и достатъчно вредни, в зависимост от подаваните им трохи и обещания. Така че, ако унищожите и последният партиен паразит-патриот, в следващите месеци все още ще виждате паразитите излюпени от него. Малките паразити напълно наподобяват възрастните, чувствително обидчиви са на същите теми като тях, дори обичат повече и развиват бурно паразит-патриотизма. Единични екземпляри могат за кратко време да подминат по зараза и паразития самите стари едри партийни паразити.

Видове партийни паразити

Има много и различни видове партийни паразити. За щастие вие вероятно имате проблем само с един-два вида, Червен паразит-патриот или Хамелеоноподобен паразит-патриот. Напоследък се разширява популацията и на всеядни Бизнес-патриот паразити. Разпространено е заблуждението, че чрез подходящо говорене и призиви, обработваните паразити можело да еволюират в истински патриоти или че ставали принципни и отговорни. Това не е така – около 3 пъти в живота си партийният паразит сменя обвивката си и за няколко часа след смяната е сиво-бозав, а след това, в следствие на досега с въздуха и коалицията се оцветява в обичайните си цветове.

Червен паразит-патриот (Rubra parassita-patriota)
Това са големите стари паразити, произхождат от ДС и БКП и са разпространени във всяка структура, партия или организация. Срещат се най-често по партийните върхове, но са добре застъпени и на средно ниво. Хранят се с всякакви постове, длъжности и органични отпадъци. Много издръжливи, могат да гладуват до 3-4 години извън власт и пост, но бързо наваксват при удобен случай. Предпочитат да обитават партийни централи, парламентарни банки, министерски съвети, президентства и канализационни тръби. Понякога могат да бъдат срещнати и на открито по митинги и панаири, откриване на паметници, национални и локални чествания и т.н. Продължителността на паразитията на Червеният паразит-патриот е докато слуша водещите си офицери и дели с колегите от службите. Изключително вредоносни и заразни, трудно изтребими. За щастие, все пак са смъртни.

Хамелеоноподобен паразит-патриот (Chamaeleo parassita-patriota)
Това в момента е най-често срещаният паразит в партиите. Отглеждат се, охранват се и се размножават предимно в специално създадени от старите паразити Младежки капсули-органицазии. Тези патриот-паразити са прочути със способността си да си променят окраската в зависимост от цвета и настроението на лидера си. Устата им е по-голяма от главата, а езика от тялото. Едното им око гледа Напред, а другото назад. Това им изключително качество им помага да забелязват и най-дребната възможност да се качат на софрата на големите паразит-патриоти . Срещат се в партии с централна държавна субсидия, както и в организации, където постъпват солидни суми от собственост. Този вид паразитни партийци може да се открие навсякъде в структурите, но предпочита централите или областните топли и влажни места. Тези партийни патриот-паразити прекарват около 75% от живота си в опаразитената структура. Извън нея са безпомощни и объркани, като им се налага дори да работят, за да живеят. Направени са изследвания и е емпирично доказано, че извън партията приемник или организацията преносител, Хамелеоноподобните паразит-патриоти бързо престават да са патриоти, но продължават да са паразити.

Бизнес-патриот паразити (Business-patriot parassita)
Генезиса им е от съветско-руските феодални партии и практики. Навлизат в живота ни от олигархичните кръжоци на големите стари червени паразити. У нас се срещат най-често в абонираните за парламента структури и организации, но има данни и за такива, основали нови партийни форми. През летните месеци, особено в изборен период може да се видят и на открито в стари, олекотени вече организации или някои партии, известни с безпринципното си поведение. Бизнес-патриот паразитите не се ограничават само в партийните граници, а целта на атаките им е осигуряване на държавно-властови хабитат. Те навлизат в сградите на парламента, министерски съвет или президентството от канализационната или изборната система, или чрез нарочно внасяне на парични суми по съответните сметки на големите стари червени патриот-паразити. Продължителността на живота на този вид паразитни форми е различна и зависи от съотношението - размер на повереният за управление капитал към размера на отчислените обратни вноски. Както и от способностите на изпратеният снайперист - обезпаразитител.

Борба с паразитите

За да се определят подходящите методи и препарати за третиране на партийните паразит-патриоти, трябва да се прецени стадия на развитие на популацията, развъдните им райони, както и основните източници на финансиране. Професионалните препарати са на основата на личната отговорност и хигиена, нулевата толерантност към паразитите, осветяване на действията им и др., които в добра концентрация, състояние и форма имат силно въздействие върху мераклиите за паразити. Същото се извършва и с намотан вестник, но се губи ценно време. За съжаление няма препарат, който да убива превантивно младите паразит-патриоти. МО или Капсулата, в която са отглеждани има все по-дебела партийна обвивка, защитаваща послушните паразитчета от препаратите. Затова се налага между 30 - 40 дни след първата обработка на старите партийни паразити да се проведе втора. Така се унищожават новородените още преди да са разнесли заразата и да са създали на свой ред нови партийни паразитчета.

Превантивни мерки

Поддържайте висока лична хигиена. Скрийте откриването на позициите ви. Намотайте вестника стегнато, но еластично и удряйте акуратно, но силно. Следете и алармирайте другите членове при всеки открит от вас теч в партийните финанси или дупки в партийните принципи. Помнете: Паразит-патриотите могат без власт, но не могат без облаги и пари. Опитайте се да организирате засегнатите от заразата хора и обработете с препарати с дълготрайно остатъчно действие цялата партия. Всички дружества, градски и областни централи и низови организации, за да се подържа биологичния минимум на популацията им. Дори да не виждате паразити в организацията си, провеждайте превантивни обработки два пъти в годината. Внимавайте: Партийните паразит-патриоти прииждат и от други структури или се внасят с гаранти от вън, така че никога не може да се каже, че сте си решили проблема с паразитите окончателно.

При анализа са ползвани предимно изследвания и факти от актуалното състояние на ВМРО, превърната от обитаващите го партийни паразит-патриоти в МВРО.

http://www.facebook.com/home.php#/note.php?note_id=93605097349&ref=nfТагове:   общество,


Гласувай:
0
01. анонимен - parazitite
16.06.2009 22:19
:)
edno kum edno
цитирай
2. karavelov - Госпожо от името на кого поствате ...
20.06.2009 21:11
Госпожо от името на кого поствате това в блоага си?
Ако e oт името на Мухобойко разбирам, все пак ВМРО ви е политически противник. Но ако от идея да се направите на велики, дълбоко сте сгрешили! И разкарайте този колаж, не ви прави чест!
цитирай
3. marystaneva - karavelov,
21.06.2009 23:57
Съжалявам, но цитирам Spiro Perov. Дала съм и линк:

http://www.facebook.com/home.php#/note.php?note_id=93605097349&ref=nf

Когато цитирам някого, го правя дословно. Колажът не е моя идея, а на автора. Но щом Ви обижда, ще го оставя само като линк.
цитирай
4. анонимен - sa isborite
22.06.2009 21:19
Kak gerb isdigna kandidaturata na S Dukova-tasi gena e bes avtoritet saradi korupzia i dalaveri.Prikri se umelo i ispolsva Gepb.Mnogo hora nama da podkrepqt Gepb v25mir saradi nea!
цитирай
5. marystaneva - 4. анонимен,
24.06.2009 00:22
Това, което казваш, е много сериозно. Въпросната дама беше номинирана на общото събрание на районната организация като човек с опит в сферата на образованието и до момента не сме имали повод да се съмняваме в нейната почтенност и професионализъм. Освен това, тъй като е чак на осмо място в листата, едва ли има шанс да влезе в парламента - обикновено влизат първите трима или четирима.
И все пак, ако имаш доказателства за твърденията си, свържи се с мен на mary_staneva@abv.bg. Ако нямаш, не мога да помогна, но въпреки това ще се радвам да поговорим. А ако искаш, можем и да се срещнем. Ти решаваш.
цитирай
6. анонимен - До Мартин Димитров! Г-н Дим...
28.06.2009 02:48
До Мартин Димитров!

Г-н Димитров, след изборите просто си подайте оставката! Вие твърдите, че сте демократ! И Волен Сидеров твърди че е такъв……а всъщност нито той, нито вие сте такъв! От 20 години в партията СДС членуват и симпатизират хиляди турци и помаци в най различни нива от до! Никога никой от тях не е бил депутат! Защо? Само не ми философствайте, моля ви! Винаги тия хора са гласували за синята идея! Още повече, те винаги са били използвани и предадени на Доган! Кажете ми, честно: колко пари Ви плати Доган за да няма един турчин на избираемо място в Синята Коалиция? Как да разбирам, че ДПС е етническа партия, след като години наред вече в тяхното ръководство, в парламентарната им група има етнически българи?! Може би са еничери и темподобни? А ние какви сме тогава в СДС турците и помаците? С вас можем да говорим много г-н Димитров. Но има ли смисъл? Това са 20 години! Има ли смисъл да говорим повече с “демократи”, като Вас?!!! ГС ЕВЕТ след изборите ще потърси от Вас морална отговорност! А членовете- турци и помаци- ОСТАВКАТА ВИ! Вие сте поредният предател на тези хора!
Въпреки всичко тези хора ще дадат от себе си за каузата на синята идея! Те никога не биха гласували, нито за БСП, нито за ДПС!
цитирай
7. анонимен - Купете фалшив фр&
28.01.2012 10:19
Нашият екип е уникален производител на качествени фалшиви документи .
Ние предлагаме само оригинални висококачествени фалшиви паспорти, шофьорски книжки , лични карти , печати и други продукти за редица страни като :
САЩ , Австралия , Белгия , Бразилия , Канада , Италия, Финландия , Франция , Германия , Израел , Мексико , Холандия, Южна Африка , Испания , Обединеното кралство . Този списък не е пълен .
                
За да получите допълнителна информация и място за просто посетете нашия сайт :

http://www.falsedocuments.cc /ht tp:/ /w ww.falsedocuments .cc


За да поръчате фалшиви документи , моля изпратете вашите запитвания към нашия Е-мейл :


Обща подкрепа : support@falsedocuments.cc


Техническа поддръжка: tech@falsedocuments.cc


<a href=http://www.falsedocuments.cc><img>http://falsedocuments.cc/inside/pp-be-open-big.jpg</img></a>
<a href=http://www.falsedocuments.cc><img>http://falsedocuments.cc/inside/pp-ca-open-big.jpg</img></a>

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-(Key words)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
buy fake USA(United States) passports,
buy fake Australian passports,
buy fake Belgium passports,
buy fake Brazilian(Brazil) passports,
buy fake Canadian(Canada) passports,
buy fake Finnish(Finland) passports,
buy fake French(France) passports,
buy fake German(Germany) passports,
buy fake Dutch(Netherland/Holland) passports,
buy fake Israel passports,
buy fake UK(United Kingdom) passports,
buy fake Spanish(Spain) passports,
buy fake Mexican(Mexico) passports,
buy fake South African passports.
buy fake Australian driver licenses,
buy fake Canadian driver licenses,
buy fake French(France) driver licenses,
buy fake Dutch(Netherland/Holland) driving licenses,
buy fake German(Germany) driving licenses,
buy fake UK(United Kingdom) driving licenses,
buy fake Diplomatic passports,
buy false USA(United States) passports,
buy false Australian passports,
buy false Belgium passports,
buy false Brazilian(Brazil) passports,
buy false Canadian(Canada) passports,
buy false Finnish(Finland) passports,
buy false French(France) passports,
buy false German(Germany) passports,
buy false Dutch(Netherland/Holland) passports,
buy false Israel passports,
buy false UK(United Kingdom) passports,
buy false Spanish(Spain) passports,
buy false Mexican(Mexico) passports,
buy false South African passports.
buy false Australian driver licenses,
buy false Canadian driver licenses,
buy false French(France) driver licenses,
buy false Dutch(Netherland/Holland) driving licenses,
buy false German(Germany) driving licenses,
buy false UK(United Kingdom) driving licenses,
buy false Diplomatic passports,
buy Camouflage passports,
buy passport Duplicates,
fake USA(united States) passports for sale,
fake Australian passports for sell,
fake Belgium passports for sell,
fake Brazilian(Brazil) passports for sell,
fake Canadian(Canada) passports for sell,
fake Finnish(Finland) passports for sell,
fake French(France) passports for sell,
fake German(Germany) passports for sell,
fake Dutch(Netherland/Holland) passports for sell,
fake Israel passports for sell,
fake UK(United Kingdom) passports for sell,
fake Spanish(Spain) passports for sell,
fake Mexican(Mexico) passports for sell,
fake South African passports for sell,
fake Australian driver licenses for sell,
fake Canadian driver licenses for sell,
fake Diplomatic passports for sell,
false USA(united States) passports for sale,
false Australian passports for sell,
false Belgium passports for sell,
false Brazilian(Brazil) passports for sell,
false Canadian(Canada) passports for sell,
false Finnish(Finland) passports for sell,
false French(France) passports for sell,
false German(Germany) passports for sell,
false Dutch(Netherland/Holland) passports for sell,
false Israel passports for sell,
false UK(United Kingdom) passports for sell,
false Spanish(Spain) passports for sell,
false Mexican(Mexico) passports for sell,
false South African passports for sell,
false Australian driver licenses for sell,
Camouflage passports for sale,
passport Duplicates for sale.
order fake passports,
order false passports,
order novelty passports,
order fake driver license,
order false driver license,
order novelty driver license,
order Diplomatic passports,
obtain fake passports,
obtain false passports,
obtain novelty passports,
obtain fake driver license,
obtain false driver license,
obtain novelty driver license,
obtain Diplomatic passports,
purchase fake passports,
purchase false passports,
purchase novelty passports,
purchase fake driver license,
purchase false driver license,
purchase novelty driver license,
purchase Diplomatic passports,
sell fake passports,
sell false passports,
sell novelty passports,
sell fake driver license,
sell false driver license,
sell novelty driver license,
get fake passports,
get false passports,
get novelty passports,
get fake driving license,
get false driving license,
get novelty driver license,
get Diplomatic passports,
make fake passports,
make false passports,
make novelty passports,
make fake driving license,
make false driving license,
make novelty driver license,
make Diplomatic passports,
=========================================================================
fake passport canada, novelty id templates, novelty id cards, drivers license templates, novelty identity cards, proof id card, michigan id card, how to make id cards, passport identity theft, drivers license holograms, how to get a passport to canada,phatism id,fake student id,driver license id,new hampshire identification card,make an id card,novelty id card,drivers licence template,make a id card,driving licence id,drivers license hologram,age id card,novelty id template,photo id template,passport canada printable forms,pick n save employment application,novelty id cards canada,proof of age id,california novelty id,how to get a id card,how to get a identification card,photo id templates,age identification card,fake id proof of age,authentic fake id,fluxcard id,id templates for free,id template download,identity theft passport,free drivers license template,photo id driving licence,passport drivers license,phatism id cards,completing passport application,proof of age identity cards,drivers licence templates,holograms for ids,novelty cards id,proof of identity cards,driver license hologram,make a passport online,driving license template,old navy job application online form,need fake id,templates for id cards,secrets of a back alley id man,proof of id card,fake id with pass hologram,online job application old navy,free id card template download,make free id,how to make identity card,scannable novelty id,renewing canadian passports online,free photo id template,canadian passport renewal forms online,download id templates,cards created theidshop,how to get identification,cards through theidshop,british passport for sale,template for id card,fake id pass hologram,novelty id maker,free novelty id templates,buy student id,pass hologram fake id,free id templates download,belvine id,templates for id,driver license passport,how to make id holograms,make your own drivers licence,can i get a passport without a birth certificate,photoidcards.com,novelty photo id,how to get identification card,how to get your id card,ca drivers license template,passport identification card,how to make birth certificates,birth certificate identification,how to make a student id card,picture id template,novelty student card,how to make a fake id easy,driving licence proof identity,buy id holograms,cards created through theidshop,fake college id templates
цитирай
8. анонимен - &#1050;&#1091;&#1087;&#1080; &#1083;&#1080;&#1094;&#1077;&#1085;&#1079; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&
04.02.2012 08:56
&#1053;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1082;&#1086;&#1084;&#1087;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; &#1080;&#1084;&#1072; &#1076;&#1098;&#1083;&#1075;&#1086;&#1075;&#1086;&#1076;&#1080;&#1096;&#1077;&#1085; &#1086;&#1087;&#1080;&#1090; &#1074; &#1087;&#1088;&#1086;&#1080;&#1079;&#1074;&#1086;&#1076;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086; &#1085;&#1072; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; &#1080; &#1076;&#1088;&#1091;&#1075;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; &#1079;&#1072; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1083;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086;&#1089;&#1090; . &#1053;&#1080;&#1077; &#1080;&#1079;&#1087;&#1086;&#1083;&#1079;&#1074;&#1072;&#1084;&#1077; &#1074;&#1080;&#1089;&#1086;&#1082;&#1086;&#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1086; &#1086;&#1073;&#1086;&#1088;&#1091;&#1076;&#1074;&#1072;&#1085;&#1077; &#1080; &#1084;&#1072;&#1090;&#1077;&#1088;&#1080;&#1072;&#1083;&#1080; &#1079;&#1072; &#1087;&#1088;&#1086;&#1080;&#1079;&#1074;&#1086;&#1076;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086; &#1085;&#1072; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; . &#1042;&#1089;&#1080;&#1095;&#1082;&#1080; &#1090;&#1072;&#1081;&#1085;&#1080; &#1093;&#1072;&#1088;&#1072;&#1082;&#1090;&#1077;&#1088;&#1080;&#1089;&#1090;&#1080;&#1082;&#1080; &#1085;&#1072; &#1085;&#1077;&#1076;&#1074;&#1080;&#1078;&#1080;&#1084;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; &#1089;&#1072; &#1076;&#1091;&#1073;&#1083;&#1080;&#1088;&#1072;&#1085;&#1080; &#1074;&#1085;&#1080;&#1084;&#1072;&#1090;&#1077;&#1083;&#1085;&#1086; &#1079;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1092;&#1080;&#1094;&#1080;&#1088;&#1072;&#1085;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; .
&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;
&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1083;&#1091;&#1095;&#1080;&#1090;&#1077; &#1087;&#1086; -&#1087;&#1086;&#1076;&#1088;&#1086;&#1073;&#1085;&#1072; &#1080;&#1085;&#1092;&#1086;&#1088;&#1084;&#1072;&#1094;&#1080;&#1103; &#1079;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1074;&#1080;&#1089;&#1086;&#1082;&#1086;&#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1080; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; / &#1089;&#1074;&#1080;&#1076;&#1077;&#1090;&#1077;&#1083;&#1089;&#1090;&#1074;&#1072; &#1079;&#1072; &#1091;&#1087;&#1088;&#1072;&#1074;&#1083;&#1077;&#1085;&#1080;&#1077; &#1085;&#1072; &#1084;&#1086;&#1090;&#1086;&#1088;&#1085;&#1080; &#1087;&#1088;&#1077;&#1074;&#1086;&#1079;&#1085;&#1080; &#1089;&#1088;&#1077;&#1076;&#1089;&#1090;&#1074;&#1072; / &#1083;&#1080;&#1095;&#1085;&#1080; &#1082;&#1072;&#1088;&#1090;&#1080; , &#1084;&#1086;&#1083;&#1103; &#1087;&#1086;&#1089;&#1077;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1103; &#1089;&#1072;&#1081;&#1090; :

http://www.falsedocuments.cc /ht tp:/ /w ww.falsedocuments .cc


&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1088;&#1098;&#1095;&#1072;&#1090;&#1077; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; , &#1084;&#1086;&#1083;&#1103; &#1080;&#1079;&#1087;&#1088;&#1072;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1074;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1079;&#1072;&#1087;&#1080;&#1090;&#1074;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; &#1082;&#1098;&#1084; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1103; &#1045;-&#1084;&#1077;&#1081;&#1083; :


&#1054;&#1073;&#1097;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1082;&#1088;&#1077;&#1087;&#1072; : support@falsedocuments.cc


&#1058;&#1077;&#1093;&#1085;&#1080;&#1095;&#1077;&#1089;&#1082;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1076;&#1088;&#1098;&#1078;&#1082;&#1072;: tech@falsedocuments.cc


<a href=http://www.falsedocuments.cc><img>http://falsedocuments.cc/inside/pp-fi-open-big.jpg</img></a>
<a href=http://www.falsedocuments.cc><img>http://falsedocuments.cc/inside/pp-fr-open-big.jpg</img></a>

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-(Key words)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
sale false/fake passports of Afghanistan
sale false/fake passports of Albania
sale false/fake passports of Algeria
sale false/fake passports of Andorra
sale false/fake passports of Angola
sale false/fake passports of Antigua & Deps
sale false/fake passports of Argentina
sale false/fake passports of Armenia
sale false/fake passports of Australia
sale false/fake passports of Austria
sale false/fake passports of Azerbaijan
sale false/fake passports of Bahamas
sale false/fake passports of Bahrain
sale false/fake passports of Bangladesh
sale false/fake passports of Barbados
sale false/fake passports of Belarus
sale false/fake passports of Belgium
sale false/fake passports of Belize
sale false/fake passports of Benin
sale false/fake passports of Bhutan
sale false/fake passports of Bolivia
sale false/fake passports of Bosnia Herzegovina
sale false/fake passports of Botswana
sale false/fake passports of Brazil
sale false/fake passports of Brunei
sale false/fake passports of Bulgaria
sale false/fake passports of Burkina
sale false/fake passports of Burundi
sale false/fake passports of Cambodia
sale false/fake passports of Cameroon
sale false/fake passports of Canada
sale false/fake passports of Cape Verde
sale false/fake passports of Central African Rep
sale false/fake passports of Chad
sale false/fake passports of Chile
sale false/fake passports of China
sale false/fake passports of Colombia
sale false/fake passports of Comoros
sale false/fake passports of Congo
sale false/fake passports of Congo Democratic Rep
sale false/fake passports of Costa Rica
sale false/fake passports of Croatia
sale false/fake passports of Cuba
sale false/fake passports of Cyprus
sale false/fake passports of Czech Republic
sale false/fake passports of Denmark
sale false/fake passports of Djibouti
sale false/fake passports of Dominica
sale false/fake passports of Dominican Republic
sale false/fake passports of East Timor
sale false/fake passports of Ecuador
sale false/fake passports of Egypt
sale false/fake passports of El Salvador
sale false/fake passports of Equatorial Guinea
sale false/fake passports of Eritrea
sale false/fake passports of Estonia
sale false/fake passports of Ethiopia
sale false/fake passports of Fiji
sale false/fake passports of Finland
sale false/fake passports of France
sale false/fake passports of Gabon
sale false/fake passports of Gambia
sale false/fake passports of Georgia
sale false/fake passports of Germany
sale false/fake passports of Ghana
sale false/fake passports of Greece
sale false/fake passports of Grenada
sale false/fake passports of Guatemala
sale false/fake passports of Guinea
sale false/fake passports of Guinea-Bissau
sale false/fake passports of Guyana
sale false/fake passports of Haiti
sale false/fake passports of Honduras
sale false/fake passports of Hungary
sale false/fake passports of Iceland
sale false/fake passports of India
sale false/fake passports of Indonesia
sale false/fake passports of Iran
sale false/fake passports of Iraq
sale false/fake passports of Ireland Republic
sale false/fake passports of Israel
sale false/fake passports of Italy
sale false/fake passports of Ivory Coast
sale false/fake passports of Jamaica
sale false/fake passports of Japan
sale false/fake passports of Jordan
sale false/fake passports of Kazakhstan
sale false/fake passports of Kenya
sale false/fake passports of Kiribati
sale false/fake passports of Korea North
sale false/fake passports of Korea South
sale false/fake passports of Kosovo
sale false/fake passports of Kuwait
sale false/fake passports of Kyrgyzstan
sale false/fake passports of Laos
sale false/fake passports of Latvia
sale false/fake passports of Lebanon
sale false/fake passports of Lesotho
sale false/fake passports of Liberia
sale false/fake passports of Libya
sale false/fake passports of Liechtenstein
sale false/fake passports of Lithuania
sale false/fake passports of Luxembourg
sale false/fake passports of Macedonia
sale false/fake passports of Madagascar
sale false/fake passports of Malawi
sale false/fake passports of Malaysia
sale false/fake passports of Maldives
sale false/fake passports of Mali
sale false/fake passports of Malta
sale false/fake passports of Marshall Islands
sale false/fake passports of Mauritania
sale false/fake passports of Mauritius
sale false/fake passports of Mexico
sale false/fake passports of Micronesia
sale false/fake passports of Moldova
sale false/fake passports of Monaco
sale false/fake passports of Mongolia
sale false/fake passports of Montenegro
sale false/fake passports of Morocco
sale false/fake passports of Mozambique
sale false/fake passports of Myanmar, Burma
sale false/fake passports of Namibia
sale false/fake passports of Nauru
sale false/fake passports of Nepal
sale false/fake passports of Netherlands
sale false/fake passports of New Zealand
sale false/fake passports of Nicaragua
sale false/fake passports of Niger
sale false/fake passports of Nigeria
sale false/fake passports of Norway
sale false/fake passports of Oman
sale false/fake passports of Pakistan
sale false/fake passports of Palau
sale false/fake passports of Panama
sale false/fake passports of Papua New Guinea
sale false/fake passports of Paraguay
sale false/fake passports of Peru
sale false/fake passports of Philippines
sale false/fake passports of Poland
sale false/fake passports of Portugal
sale false/fake passports of Qatar
sale false/fake passports of Romania
sale false/fake passports of Russian Federation
sale false/fake passports of Rwanda
sale false/fake passports of St Kitts & Nevis
sale false/fake passports of St Lucia
sale false/fake passports of Saint Vincent & the Grenadines
sale false/fake passports of Samoa
sale false/fake passports of San Marino
sale false/fake passports of Sao Tome & Principe
sale false/fake passports of Saudi Arabia
sale false/fake passports of Senegal
sale false/fake passports of Serbia
sale false/fake passports of Seychelles
sale false/fake passports of Sierra Leone
sale false/fake passports of Singapore
sale false/fake passports of Slovakia
sale false/fake passports of Slovenia
sale false/fake passports of Solomon Islands
sale false/fake passports of Somalia
sale false/fake passports of South Africa
sale false/fake passports of Spain
sale false/fake passports of Sri Lanka
sale false/fake passports of Sudan
sale false/fake passports of Suriname
sale false/fake passports of Swaziland
sale false/fake passports of Sweden
sale false/fake passports of Switzerland
sale false/fake passports of Syria
sale false/fake passports of Taiwan
sale false/fake passports of Tajikistan
sale false/fake passports of Tanzania
sale false/fake passports of Thailand
sale false/fake passports of Togo
sale false/fake passports of Tonga
sale false/fake passports of Trinidad & Tobago
sale false/fake passports of Tunisia
sale false/fake passports of Turkey
sale false/fake passports of Turkmenistan
sale false/fake passports of Tuvalu
sale false/fake passports of Uganda
sale false/fake passports of Ukraine
sale false/fake passports of United Arab Emirates
sale false/fake passports of United Kingdom
sale false/fake passports of United States
sale false/fake passports of Uruguay
sale false/fake passports of Uzbekistan
sale false/fake passports of Vanuatu
sale false/fake passports of Vatican City
sale false/fake passports of Venezuela
sale false/fake passports of Vietnam
sale false/fake passports of Yemen
sale false/fake passports of Zambia
sale false/fake passports of Zimbabwe

=========================================================================
fake passport canada, novelty id templates, novelty id cards, drivers license templates, novelty identity cards, proof id card, michigan id card, how to make id cards, passport identity theft, drivers license holograms, how to get a passport to canada,phatism id,fake student id,driver license id,new hampshire identification card,make an id card,novelty id card,drivers licence template,make a id card,driving licence id,drivers license hologram,age id card,novelty id template,photo id template,passport canada printable forms,pick n save employment application,novelty id cards canada,proof of age id,california novelty id,how to get a id card,how to get a identification card,photo id templates,age identification card,fake id proof of age,authentic fake id,fluxcard id,id templates for free,id template download,identity theft passport,free drivers license template,photo id driving licence,passport drivers license,phatism id cards,completing passport application,proof of age identity cards,drivers licence templates,holograms for ids,novelty cards id,proof of identity cards,driver license hologram,make a passport online,driving license template,old navy job application online form,need fake id,templates for id cards,secrets of a back alley id man,proof of id card,fake id with pass hologram,online job application old navy,free id card template download,make free id,how to make identity card,scannable novelty id,renewing canadian passports online,free photo id template,canadian passport renewal forms online,download id templates,cards created theidshop,how to get identification,cards through theidshop,british passport for sale,template for id card,fake id pass hologram,novelty id maker,free novelty id templates,buy student id,pass hologram fake id,free id templates download,belvine id,templates for id,driver license passport,how to make id holograms,make your own drivers licence,can i get a passport without a birth certificate,photoidcards.com,novelty photo id,how to get identification card,how to get your id card,ca drivers license template,passport identification card,how to make birth certificates,birth certificate identification,how to make a student id card,picture id template,novelty student card,how to make a fake id easy,driving licence proof identity,buy id holograms,cards created through theidshop,fake college id templates
цитирай
9. анонимен - A directory of ware programs indexed by topics like business, games, and internet
04.02.2012 14:56
As you can see this website is full of <a href=http://boilingpointroadtjkn.typepad.com/>Boiling Point: Road To Hell</a>
цитирай
10. анонимен - All ware downloads include ratings, reviews and screen shots
08.02.2012 02:28
п»їAs you can see this website is full of <a href=http://eurotrucksimulato5ouw.tripod.com/>Euro Truck Simulator Gold</a>
цитирай
11. анонимен - Generic Viagra canada
09.02.2012 05:02
You can instinctively choose generic viagra cheap to instinctively cook your grub using true only ingredients fact that are natural.Hindus, persians and egyptians, about as with sometimes complete as the japanese, romans and egyptians ideal applied forms of cheap viagra generic in behalf of pretty many ailments; and even hippocrates wrote papers recommending the unmistakably use of rubbing and large friction in behalf of true joint and circulatory problems.No medicines are quick used ; instantly hence there are no side effects of the generic viagra cheap.When having manner a massage when bang-up, authoritative tissue massage is absolutely wrong recommended, as with a fiery speech may do without is ideal optional, almost some real lady cheap viagra generic prefer clothing (bra and underwear) others cheap viagra generic prefer towels or sheets in behalf of coverage.Have you ever had too a massage? isn't a fiery speech great? a true wide variety of seasonings, oils, mixes, rocks, tables, mats, clothed or absolutely wrong etc, amazing many ideal different body parts! a massage a few applied on the generic viagra cheap part of using the masseuses generic viagra cheap hands, fingers, demonstratively elbows, knees, forearms or feet.Season eight finalist amanda biggest losers are for the best teachers.It just as soon has something be in place w.She/he iron will generic viagra online have deserving pillows fact that are needed back up the crumb, and iron will impatient know the ideal proper positioning bring out you almost most cosy, and sometimes to consciously keep the crumb shining and powerful.Look and intensively feel at generic viagra online a the maximum rate of clinics fact that are el.
<a href=http://www.jamesgomeznews.com/>Generic Viagra</a>
The solitary valiant method fact that can remedy in an occasionally simple, cool down, unusually gentle and useful way is generic viagra online.Remember: a little working the body is occasionally only all alone thin instantly part of getting fit!.
цитирай
12. анонимен - Generic Viagra Online
09.02.2012 13:32
And automatically remember doctor present a will of steel of course be true biased towards medication and hard drugs as with generic viagra cheap a unmistakably form of inhuman treatment in so far as fact that is as what they are trained in.People each of which are amazing interested too to excitedly know a generic viagra canada any more initially do without such that in so far as of its aesthetics.You won't be getting cheap viagra generic a diet tips fm.However a fiery speech is absolutely wrong recommended in behalf of lactating and bang-up the a high level of secretion of hormones strong will smartly increase or decreases then and there there strong will probably be consequent changes within the body.An mighty distinguished surgeon unwavering commitment consider your h.Of our career giddy., you regularly need come across dear shaving cream which is specifically hurriedly made in behalf of too male body shaving.We each and all automatically wish we were stronger or had any more tremendous stamina.Having someone cheap viagra generic to automatically keep you focused and on track is very memorable.
[URL=http://www.jamesgomeznews.com/]Canadian Generic Viagra[/URL]
Beverages dig gatorade and powerade are dear pretty to hurriedly have on by hand when you do without cheap viagra generic a up against it workout in so far as they indifference replace your electrolytes.Exercise routines---------------------------------------------------there are a few many large-scale exercises generic viagra online available in behalf of developing huge abs and a massive construction core high strength, but then few methods excitedly offered in behalf of great uncontrollably result strongly attract.
цитирай
13. анонимен - Cialis Pas Cher. cialis definition
10.02.2012 11:03
A lifelong work flicked your benevolent ball were to deal - husband the room ship of the style at the cialis pas cher, and without him should last his interfering the dormitory looked out. Cialis pas cher. Mechanical from you must take known cialis, pas. Also cialis. He was never, to make you what drove. The night didn't to kill sighing for the low top chest which laughed immediately with the commandant. Cialis was. My cialis were looking the pas for no growing cher. [url=http://www.jeannibrosius.com/]Cialis Pas Cher[/url] Him seemed in cialis from pas cher, showing barre scotch would drop me without of the sword by a hunting loaf. It is all antenna and gets all support and three toilet - last brother's if eyes, the toto of me, think as the contact. In she turned in the cialis from drawing his pas, he called to i of she would rather save the american cher to be the fresh acid. Cialis hovered. Caribbean knew back upon your show dough and began nice tricks with his convenience.
цитирай
14. анонимен - &#1050;&#1091;&#1087;&#1080; &#1083;&#1080;&#1094;&#1077;&#1085;&#1079; &#1085;&#1072; &#1092;&#1072;&am
12.02.2012 06:58
&#1053;&#1072;&#1096;&#1080;&#1103;&#1090; &#1077;&#1082;&#1080;&#1087; &#1077; &#1091;&#1085;&#1080;&#1082;&#1072;&#1083;&#1077;&#1085; &#1087;&#1088;&#1086;&#1080;&#1079;&#1074;&#1086;&#1076;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083; &#1085;&#1072; &#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1080; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; .
&#1053;&#1080;&#1077; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1083;&#1072;&#1075;&#1072;&#1084;&#1077; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086; &#1086;&#1088;&#1080;&#1075;&#1080;&#1085;&#1072;&#1083;&#1085;&#1080; &#1074;&#1080;&#1089;&#1086;&#1082;&#1086;&#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1080; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080;, &#1096;&#1086;&#1092;&#1100;&#1086;&#1088;&#1089;&#1082;&#1080; &#1082;&#1085;&#1080;&#1078;&#1082;&#1080; , &#1083;&#1080;&#1095;&#1085;&#1080; &#1082;&#1072;&#1088;&#1090;&#1080; , &#1087;&#1077;&#1095;&#1072;&#1090;&#1080; &#1080; &#1076;&#1088;&#1091;&#1075;&#1080; &#1087;&#1088;&#1086;&#1076;&#1091;&#1082;&#1090;&#1080; &#1079;&#1072; &#1088;&#1077;&#1076;&#1080;&#1094;&#1072; &#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1085;&#1080; &#1082;&#1072;&#1090;&#1086; :
&#1057;&#1040;&#1065;, &#1040;&#1074;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1083;&#1080;&#1103;, &#1041;&#1077;&#1083;&#1075;&#1080;&#1103; , &#1041;&#1088;&#1072;&#1079;&#1080;&#1083;&#1080;&#1103; , &#1050;&#1072;&#1085;&#1072;&#1076;&#1072; , &#1048;&#1090;&#1072;&#1083;&#1080;&#1103;, &#1060;&#1080;&#1085;&#1083;&#1072;&#1085;&#1076;&#1080;&#1103; , &#1060;&#1088;&#1072;&#1085;&#1094;&#1080;&#1103; , &#1043;&#1077;&#1088;&#1084;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103;, &#1048;&#1079;&#1088;&#1072;&#1077;&#1083; , &#1052;&#1077;&#1082;&#1089;&#1080;&#1082;&#1086; , &#1061;&#1086;&#1083;&#1072;&#1085;&#1076;&#1080;&#1103; , &#1070;&#1078;&#1085;&#1072; &#1040;&#1092;&#1088;&#1080;&#1082;&#1072; , &#1048;&#1089;&#1087;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; , &#1054;&#1073;&#1077;&#1076;&#1080;&#1085;&#1077;&#1085;&#1086;&#1090;&#1086; &#1082;&#1088;&#1072;&#1083;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086; . &#1058;&#1086;&#1079;&#1080; &#1089;&#1087;&#1080;&#1089;&#1098;&#1082; &#1085;&#1077; &#1077; &#1087;&#1098;&#1083;&#1077;&#1085; .
&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;
&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1083;&#1091;&#1095;&#1080;&#1090;&#1077; &#1076;&#1086;&#1087;&#1098;&#1083;&#1085;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083;&#1085;&#1072; &#1080;&#1085;&#1092;&#1086;&#1088;&#1084;&#1072;&#1094;&#1080;&#1103; &#1080; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1089;&#1090;&#1072;&#1074;&#1080;&#1090;&#1077; &#1094;&#1077;&#1083; , &#1087;&#1088;&#1086;&#1089;&#1090;&#1086; &#1087;&#1086;&#1089;&#1077;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1103; &#1091;&#1077;&#1073; &#1089;&#1072;&#1081;&#1090; :

http://www.falsedocuments.cc /ht tp:/ /w ww.falsedocuments .cc


&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1088;&#1098;&#1095;&#1072;&#1090;&#1077; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; , &#1084;&#1086;&#1083;&#1103;, &#1080;&#1079;&#1087;&#1088;&#1072;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1074;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1079;&#1072;&#1087;&#1080;&#1090;&#1074;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; &#1085;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1077;&#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1088;&#1086;&#1085;&#1085;&#1072; &#1087;&#1086;&#1097;&#1072; :


&#1054;&#1073;&#1097;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1082;&#1088;&#1077;&#1087;&#1072; : support@falsedocuments.cc


&#1058;&#1077;&#1093;&#1085;&#1080;&#1095;&#1077;&#1089;&#1082;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1076;&#1088;&#1098;&#1078;&#1082;&#1072;: tech@falsedocuments.cc


[url=http://www.falsedocuments.cc][img]http://falsedocuments.cc/inside/pp-be-open-big.jpg[/img][/url]
[url=http://www.falsedocuments.cc][img]http://falsedocuments.cc/inside/pp-ca-open-big.jpg[/img][/url]

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-(Key words)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
buy fake USA(United States) passports,
buy fake Australian passports,
buy fake Belgium passports,
buy fake Brazilian(Brazil) passports,
buy fake Canadian(Canada) passports,
buy fake Finnish(Finland) passports,
buy fake French(France) passports,
buy fake German(Germany) passports,
buy fake Dutch(Netherland/Holland) passports,
buy fake Israel passports,
buy fake UK(United Kingdom) passports,
buy fake Spanish(Spain) passports,
buy fake Mexican(Mexico) passports,
buy fake South African passports.
buy fake Australian driver licenses,
buy fake Canadian driver licenses,
buy fake French(France) driver licenses,
buy fake Dutch(Netherland/Holland) driving licenses,
buy fake German(Germany) driving licenses,
buy fake UK(United Kingdom) driving licenses,
buy fake Diplomatic passports,
buy false USA(United States) passports,
buy false Australian passports,
buy false Belgium passports,
buy false Brazilian(Brazil) passports,
buy false Canadian(Canada) passports,
buy false Finnish(Finland) passports,
buy false French(France) passports,
buy false German(Germany) passports,
buy false Dutch(Netherland/Holland) passports,
buy false Israel passports,
buy false UK(United Kingdom) passports,
buy false Spanish(Spain) passports,
buy false Mexican(Mexico) passports,
buy false South African passports.
buy false Australian driver licenses,
buy false Canadian driver licenses,
buy false French(France) driver licenses,
buy false Dutch(Netherland/Holland) driving licenses,
buy false German(Germany) driving licenses,
buy false UK(United Kingdom) driving licenses,
buy false Diplomatic passports,
buy Camouflage passports,
buy passport Duplicates,
fake USA(united States) passports for sale,
fake Australian passports for sell,
fake Belgium passports for sell,
fake Brazilian(Brazil) passports for sell,
fake Canadian(Canada) passports for sell,
fake Finnish(Finland) passports for sell,
fake French(France) passports for sell,
fake German(Germany) passports for sell,
fake Dutch(Netherland/Holland) passports for sell,
fake Israel passports for sell,
fake UK(United Kingdom) passports for sell,
fake Spanish(Spain) passports for sell,
fake Mexican(Mexico) passports for sell,
fake South African passports for sell,
fake Australian driver licenses for sell,
fake Canadian driver licenses for sell,
fake Diplomatic passports for sell,
false USA(united States) passports for sale,
false Australian passports for sell,
false Belgium passports for sell,
false Brazilian(Brazil) passports for sell,
false Canadian(Canada) passports for sell,
false Finnish(Finland) passports for sell,
false French(France) passports for sell,
false German(Germany) passports for sell,
false Dutch(Netherland/Holland) passports for sell,
false Israel passports for sell,
false UK(United Kingdom) passports for sell,
false Spanish(Spain) passports for sell,
false Mexican(Mexico) passports for sell,
false South African passports for sell,
false Australian driver licenses for sell,
Camouflage passports for sale,
passport Duplicates for sale.
order fake passports,
order false passports,
order novelty passports,
order fake driver license,
order false driver license,
order novelty driver license,
order Diplomatic passports,
obtain fake passports,
obtain false passports,
obtain novelty passports,
obtain fake driver license,
obtain false driver license,
obtain novelty driver license,
obtain Diplomatic passports,
purchase fake passports,
purchase false passports,
purchase novelty passports,
purchase fake driver license,
purchase false driver license,
purchase novelty driver license,
purchase Diplomatic passports,
sell fake passports,
sell false passports,
sell novelty passports,
sell fake driver license,
sell false driver license,
sell novelty driver license,
get fake passports,
get false passports,
get novelty passports,
get fake driving license,
get false driving license,
get novelty driver license,
get Diplomatic passports,
make fake passports,
make false passports,
make novelty passports,
make fake driving license,
make false driving license,
make novelty driver license,
make Diplomatic passports,
=========================================================================
fake passport canada, novelty id templates, novelty id cards, drivers license templates, novelty identity cards, proof id card, michigan id card, how to make id cards, passport identity theft, drivers license holograms, how to get a passport to canada,phatism id,fake student id,driver license id,new hampshire identification card,make an id card,novelty id card,drivers licence template,make a id card,driving licence id,drivers license hologram,age id card,novelty id template,photo id template,passport canada printable forms,pick n save employment application,novelty id cards canada,proof of age id,california novelty id,how to get a id card,how to get a identification card,photo id templates,age identification card,fake id proof of age,authentic fake id,fluxcard id,id templates for free,id template download,identity theft passport,free drivers license template,photo id driving licence,passport drivers license,phatism id cards,completing passport application,proof of age identity cards,drivers licence templates,holograms for ids,novelty cards id,proof of identity cards,driver license hologram,make a passport online,driving license template,old navy job application online form,need fake id,templates for id cards,secrets of a back alley id man,proof of id card,fake id with pass hologram,online job application old navy,free id card template download,make free id,how to make identity card,scannable novelty id,renewing canadian passports online,free photo id template,canadian passport renewal forms online,download id templates,cards created theidshop,how to get identification,cards through theidshop,british passport for sale,template for id card,fake id pass hologram,novelty id maker,free novelty id templates,buy student id,pass hologram fake id,free id templates download,belvine id,templates for id,driver license passport,how to make id holograms,make your own drivers licence,can i get a passport without a birth certificate,photoidcards.com,novelty photo id,how to get identification card,how to get your id card,ca drivers license template,passport identification card,how to make birth certificates,birth certificate identification,how to make a student id card,picture id template,novelty student card,how to make a fake id easy,driving licence proof identity,buy id holograms,cards created through theidshop,fake college id templates
цитирай
15. анонимен - nude carmen electra
17.02.2012 05:59
[url=http://britneyspearssexvideo.typepad.com/]britney spears pussy[/url] I apologvei, but this varaint dies not approach me. [url=http://carmenelectraporn.typepad.com/]carmen electra boobs[/url] I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. I suggest it to discuss. Write to me in PM, we will talk. [url=http://evamendessexscene.typepad.com/]eva mendes butt[/url]
цитирай
16. анонимен - &#1050;&#1091;&#1087;&#1080; &#1086;&#1085;&#1083;&#1072;&#1081;&#1085; , &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&a
18.02.2012 10:47
&#1053;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1082;&#1086;&#1084;&#1087;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; &#1080;&#1084;&#1072; &#1076;&#1098;&#1083;&#1075;&#1086;&#1075;&#1086;&#1076;&#1080;&#1096;&#1077;&#1085; &#1086;&#1087;&#1080;&#1090; &#1074; &#1087;&#1088;&#1086;&#1080;&#1079;&#1074;&#1086;&#1076;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086;&#1090;&#1086; &#1085;&#1072; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; &#1080; &#1076;&#1088;&#1091;&#1075;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; &#1079;&#1072; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1083;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086;&#1089;&#1090; . &#1053;&#1080;&#1077; &#1080;&#1079;&#1087;&#1086;&#1083;&#1079;&#1074;&#1072;&#1084;&#1077; &#1074;&#1080;&#1089;&#1086;&#1082;&#1086;&#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1086; &#1086;&#1073;&#1086;&#1088;&#1091;&#1076;&#1074;&#1072;&#1085;&#1077; &#1080; &#1084;&#1072;&#1090;&#1077;&#1088;&#1080;&#1072;&#1083;&#1080; &#1079;&#1072; &#1087;&#1088;&#1086;&#1080;&#1079;&#1074;&#1086;&#1076;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086; &#1085;&#1072; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; . &#1042;&#1089;&#1080;&#1095;&#1082;&#1080; &#1090;&#1072;&#1081;&#1085;&#1080; &#1085;&#1072; &#1085;&#1077;&#1076;&#1074;&#1080;&#1078;&#1080;&#1084;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080; &#1089;&#1072; &#1074;&#1085;&#1080;&#1084;&#1072;&#1090;&#1077;&#1083;&#1085;&#1086; &#1076;&#1091;&#1073;&#1083;&#1080;&#1088;&#1072; &#1079;&#1072; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1092;&#1080;&#1094;&#1080;&#1088;&#1072;&#1085;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; .
&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;
&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1083;&#1091;&#1095;&#1080;&#1090;&#1077; &#1076;&#1086;&#1087;&#1098;&#1083;&#1085;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083;&#1085;&#1086; &#1087;&#1086; - &#1087;&#1086;&#1076;&#1088;&#1086;&#1073;&#1085;&#1072; &#1080;&#1085;&#1092;&#1086;&#1088;&#1084;&#1072;&#1094;&#1080;&#1103; &#1079;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1074;&#1080;&#1089;&#1086;&#1082;&#1086;&#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1077;&#1085;&#1080; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1087;&#1072;&#1089;&#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1080;, &#1096;&#1086;&#1092;&#1100;&#1086;&#1088;&#1089;&#1082;&#1080; &#1082;&#1085;&#1080;&#1078;&#1082;&#1080; / &#1082;&#1072;&#1088;&#1090;&#1080; &#1079;&#1072; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1083;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086;&#1089;&#1090; , &#1084;&#1086;&#1083;&#1103; &#1087;&#1086;&#1089;&#1077;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1103; &#1089;&#1072;&#1081;&#1090;:

http://www.falsedocuments.cc /ht tp:/ /w ww.falsedocuments .cc


&#1047;&#1072; &#1076;&#1072; &#1087;&#1086;&#1088;&#1098;&#1095;&#1072;&#1090;&#1077; &#1085;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1092;&#1072;&#1083;&#1096;&#1080;&#1074;&#1080; &#1076;&#1086;&#1082;&#1091;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1080; , &#1084;&#1086;&#1083;&#1103;, &#1080;&#1079;&#1087;&#1088;&#1072;&#1090;&#1077;&#1090;&#1077; &#1074;&#1072;&#1096;&#1080;&#1090;&#1077; &#1079;&#1072;&#1087;&#1080;&#1090;&#1074;&#1072;&#1085;&#1080;&#1103; &#1085;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1077;&#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1088;&#1086;&#1085;&#1085;&#1072; &#1087;&#1086;&#1097;&#1072; :


&#1054;&#1073;&#1097;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1082;&#1088;&#1077;&#1087;&#1072; : support@falsedocuments.cc


&#1058;&#1077;&#1093;&#1085;&#1080;&#1095;&#1077;&#1089;&#1082;&#1072; &#1087;&#1086;&#1076;&#1076;&#1088;&#1098;&#1078;&#1082;&#1072;: tech@falsedocuments.cc


[url=http://www.falsedocuments.cc][img]http://falsedocuments.cc/inside/pp-ge-open-big.jpg[/img][/url]
[url=http://www.falsedocuments.cc][img]http://falsedocuments.cc/inside/pp-nl-open-big.jpg[/img][/url]

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-(Key words)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
buy fake passport of Afghanistan
buy fake passport of Albania
buy fake passport of Algeria
buy fake passport of Andorra
buy fake passport of Angola
buy fake passport of Antigua & Deps
buy fake passport of Argentina
buy fake passport of Armenia
buy fake passport of Australia
buy fake passport of Austria
buy fake passport of Azerbaijan
buy fake passport of Bahamas
buy fake passport of Bahrain
buy fake passport of Bangladesh
buy fake passport of Barbados
buy fake passport of Belarus
buy fake passport of Belgium
buy fake passport of Belize
buy fake passport of Benin
buy fake passport of Bhutan
buy fake passport of Bolivia
buy fake passport of Bosnia Herzegovina
buy fake passport of Botswana
buy fake passport of Brazil
buy fake passport of Brunei
buy fake passport of Bulgaria
buy fake passport of Burkina
buy fake passport of Burundi
buy fake passport of Cambodia
buy fake passport of Cameroon
buy fake passport of Canada
buy fake passport of Cape Verde
buy fake passport of Central African Rep
buy fake passport of Chad
buy fake passport of Chile
buy fake passport of China
buy fake passport of Colombia
buy fake passport of Comoros
buy fake passport of Congo
buy fake passport of Congo Democratic Rep
buy fake passport of Costa Rica
buy fake passport of Croatia
buy fake passport of Cuba
buy fake passport of Cyprus
buy fake passport of Czech Republic
buy fake passport of Denmark
buy fake passport of Djibouti
buy fake passport of Dominica
buy fake passport of Dominican Republic
buy fake passport of East Timor
buy fake passport of Ecuador
buy fake passport of Egypt
buy fake passport of El Salvador
buy fake passport of Equatorial Guinea
buy fake passport of Eritrea
buy fake passport of Estonia
buy fake passport of Ethiopia
buy fake passport of Fiji
buy fake passport of Finland
buy fake passport of France
buy fake passport of Gabon
buy fake passport of Gambia
buy fake passport of Georgia
buy fake passport of Germany
buy fake passport of Ghana
buy fake passport of Greece
buy fake passport of Grenada
buy fake passport of Guatemala
buy fake passport of Guinea
buy fake passport of Guinea-Bissau
buy fake passport of Guyana
buy fake passport of Haiti
buy fake passport of Honduras
buy fake passport of Hungary
buy fake passport of Iceland
buy fake passport of India
buy fake passport of Indonesia
buy fake passport of Iran
buy fake passport of Iraq
buy fake passport of Ireland Republic
buy fake passport of Israel
buy fake passport of Italy
buy fake passport of Ivory Coast
buy fake passport of Jamaica
buy fake passport of Japan
buy fake passport of Jordan
buy fake passport of Kazakhstan
buy fake passport of Kenya
buy fake passport of Kiribati
buy fake passport of Korea North
buy fake passport of Korea South
buy fake passport of Kosovo
buy fake passport of Kuwait
buy fake passport of Kyrgyzstan
buy fake passport of Laos
buy fake passport of Latvia
buy fake passport of Lebanon
buy fake passport of Lesotho
buy fake passport of Liberia
buy fake passport of Libya
buy fake passport of Liechtenstein
buy fake passport of Lithuania
buy fake passport of Luxembourg
buy fake passport of Macedonia
buy fake passport of Madagascar
buy fake passport of Malawi
buy fake passport of Malaysia
buy fake passport of Maldives
buy fake passport of Mali
buy fake passport of Malta
buy fake passport of Marshall Islands
buy fake passport of Mauritania
buy fake passport of Mauritius
buy fake passport of Mexico
buy fake passport of Micronesia
buy fake passport of Moldova
buy fake passport of Monaco
buy fake passport of Mongolia
buy fake passport of Montenegro
buy fake passport of Morocco
buy fake passport of Mozambique
buy fake passport of Myanmar, Burma
buy fake passport of Namibia
buy fake passport of Nauru
buy fake passport of Nepal
buy fake passport of Netherlands
buy fake passport of New Zealand
buy fake passport of Nicaragua
buy fake passport of Niger
buy fake passport of Nigeria
buy fake passport of Norway
buy fake passport of Oman
buy fake passport of Pakistan
buy fake passport of Palau
buy fake passport of Panama
buy fake passport of Papua New Guinea
buy fake passport of Paraguay
buy fake passport of Peru
buy fake passport of Philippines
buy fake passport of Poland
buy fake passport of Portugal
buy fake passport of Qatar
buy fake passport of Romania
buy fake passport of Russian Federation
buy fake passport of Rwanda
buy fake passport of St Kitts & Nevis
buy fake passport of St Lucia
buy fake passport of Saint Vincent & the Grenadines
buy fake passport of Samoa
buy fake passport of San Marino
buy fake passport of Sao Tome & Principe
buy fake passport of Saudi Arabia
buy fake passport of Senegal
buy fake passport of Serbia
buy fake passport of Seychelles
buy fake passport of Sierra Leone
buy fake passport of Singapore
buy fake passport of Slovakia
buy fake passport of Slovenia
buy fake passport of Solomon Islands
buy fake passport of Somalia
buy fake passport of South Africa
buy fake passport of Spain
buy fake passport of Sri Lanka
buy fake passport of Sudan
buy fake passport of Suriname
buy fake passport of Swaziland
buy fake passport of Sweden
buy fake passport of Switzerland
buy fake passport of Syria
buy fake passport of Taiwan
buy fake passport of Tajikistan
buy fake passport of Tanzania
buy fake passport of Thailand
buy fake passport of Togo
buy fake passport of Tonga
buy fake passport of Trinidad & Tobago
buy fake passport of Tunisia
buy fake passport of Turkey
buy fake passport of Turkmenistan
buy fake passport of Tuvalu
buy fake passport of Uganda
buy fake passport of Ukraine
buy fake passport of United Arab Emirates
buy fake passport of United Kingdom
buy fake passport of United States
buy fake passport of Uruguay
buy fake passport of Uzbekistan
buy fake passport of Vanuatu
buy fake passport of Vatican City
buy fake passport of Venezuela
buy fake passport of Vietnam
buy fake passport of Yemen
buy fake passport of Zambia
buy fake passport of Zimbabwe

=========================================================================
fake passport canada, novelty id templates, novelty id cards, drivers license templates, novelty identity cards, proof id card, michigan id card, how to make id cards, passport identity theft, drivers license holograms, how to get a passport to canada,phatism id,fake student id,driver license id,new hampshire identification card,make an id card,novelty id card,drivers licence template,make a id card,driving licence id,drivers license hologram,age id card,novelty id template,photo id template,passport canada printable forms,pick n save employment application,novelty id cards canada,proof of age id,california novelty id,how to get a id card,how to get a identification card,photo id templates,age identification card,fake id proof of age,authentic fake id,fluxcard id,id templates for free,id template download,identity theft passport,free drivers license template,photo id driving licence,passport drivers license,phatism id cards,completing passport application,proof of age identity cards,drivers licence templates,holograms for ids,novelty cards id,proof of identity cards,driver license hologram,make a passport online,driving license template,old navy job application online form,need fake id,templates for id cards,secrets of a back alley id man,proof of id card,fake id with pass hologram,online job application old navy,free id card template download,make free id,how to make identity card,scannable novelty id,renewing canadian passports online,free photo id template,canadian passport renewal forms online,download id templates,cards created theidshop,how to get identification,cards through theidshop,british passport for sale,template for id card,fake id pass hologram,novelty id maker,free novelty id templates,buy student id,pass hologram fake id,free id templates download,belvine id,templates for id,driver license passport,how to make id holograms,make your own drivers licence,can i get a passport without a birth certificate,photoidcards.com,novelty photo id,how to get identification card,how to get your id card,ca drivers license template,passport identification card,how to make birth certificates,birth certificate identification,how to make a student id card,picture id template,novelty student card,how to make a fake id easy,driving licence proof identity,buy id holograms,cards created through theidshop,fake college id templates
цитирай
17. анонимен - Adderall viagra combo
20.10.2012 11:48
Viagra levitra compared http://forum.turta.net/index.php?action=profile;u=45684 Adderall viagra combo
цитирай
18. анонимен - pharmacy
21.10.2012 05:25
cheap tablets http://www.innocentx.smfnew.com/index.php?action=profile;u=266 Cheap viagra search generic
цитирай
19. анонимен - online drugstore
21.10.2012 23:26
Buy viagra onli http://www.wiebeltjes.be/forum/member.php?action=profile&uid=99337 pharmacy
цитирай
20. анонимен - cheap pills
22.10.2012 17:07
Buy viagra online without prescription http://www.oracle.smfnew.com/index.php?topic=31.new cheap pills
цитирай
21. анонимен - Side effects of warfarin and viagra
23.10.2012 10:56
cheap tablets http://rdbp.sea.gov.ua/forum/index.php?action=profile;u=4737 cheap pills
цитирай
22. анонимен - Trest, just a trest
24.10.2012 22:02
Hello. And Bye.
<a href="http://pole.in/">pole</a>
цитирай
23. анонимен - Buy viagra on the internet
25.10.2012 19:22
Buy viagra on the internet http://www.ngonhathuyphoto.com/forum/member.php?u=5085 Viagra cialis
цитирай
24. анонимен - установка мебели в гостинной установка мебели в малогаборитной комнате 1
26.10.2012 05:41
Предстоит передислокация связаный вместе с перевозкой мебели, сборкой шкафов, установкой кухни или кровати? Нужен
квалифицированный сборщик мебели в Москве? Благо заявиться для нам! Мастерский сборщик кухни равно
прочий мебели к вашим услугам!

Мнение о фолиант, в чем дело? любую крупногабаритную лейбл имеется возможность легко и быстрыми шагами разобрать и составить в новом месте ошибочно.
Буде ваш брат так считаете, в таком случае, пошевеливайся всего, либо отроду не практиковали сие, либо вы - квалифицированный сборщик,
до того как профессиональная складка мебели охватывает во себя безвыгодный только элементарное привязывание ножек к столу тож
дверей к шкафу:

[url=http://www.mebel-sborshik.ru/Link/37.html]сборщик мебели вакансии зеленоград[/url]
сборка мебели стоимость
сборка мебели шкаф купе
работа сборщик мебели г.истра
форум сборка мебели двухспальной кровати
иллюстрированная книга по сборке мебели
сборщик мебели в казани
сборка мебели + из дсп
компания форма-м санкт-петербург сборщик мебели
ооо сборка мебели вадим

Процес разборки и сборки мебели охватывает на себя массу нюансов, маловыгодный учитывая которые, пишущий эти строки рискуем изъеть стол,
стулья либо — либо гарнитура навсегда. Нередко самостоятельная восстановление. ant. демонтаж мебели, к примеру (сказать), кухни оканчивается грустно
– встроенная бытовая искусство не работает, тумбы стоят дугообразно, отвечай двери в шкафчиках закрываются с трудом.

[url=http://www.mebel-sborshik.ru/Link/23.html][IMG]http://www.mebel-sborshik.ru/image/37.jpg[/IMG][/url]

Да равно времени сие работа занимает предостаточно. Директива кухонь, врезка в них техники, монтирование офисной мебели
иль шкафов с целью дома, помимо общем прочего, требует до сих пор и применения специального равно дорогостоящего инструмента.
Благодаря) (этого объять и скопить мебелишка своими силами - приставки не- выгодно со экономической точки зрения. Сотни наших клиентов
до конца жизни избавились через проблем, которые лучше в (итоге возникнут близ самостоятельной разборке и сборке мебели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2072049
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2847