Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 06:09 - За някои "десни" партии и техните лидери
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 2916 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06.2009 06:21


Синята коалиция и Иван Костов

Спрете вече с това "Костов и Бойко"! Само вие и БСП - НОВА ЗОРА го повтаряте като някаква мантра. Не разбрахте ли, че Бойко не иска да прави коалиция?

А и вие може и да сте забравили разни неща, но някои от нас помнят - защо ме карате да ги повтарям?

http://www.sarakt.org/sygarev.html

Атака и Волен Сидеров

Той нали мразеше БСП и ДПС, а циганите щеше да ги праща на Сатурн? Пък отвреме-навреме се коалира с тях...

www.plovdiv-online.com/region/rotfront-w-rakowski-sreshtu-iwan-antonow-ot-gsrb.html

Пак се повтарям, но какво да правя - наближават изборите. Има и още:

www.podlupa.bg/ShowPage.aspx

 

lead.actualno.com/news_248075.html

РЗС и Яне Янев

www.kafene.info/analysis/9676-2009-06-28-07-00-06

www.svobodata.com/page.php

ДПС и наглостта на Доган и съпартийците му няма да ги коментирам. Сигурна съм, че всички сте видели скандалните записи за "инструмента на властта" и "духането на супата".

tefterche.org/tefterche/

ivo.bg/2009/06/27/%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD/



Препрочитайте ги тези неща отвреме-навреме. И не забравяйте, че с негласуване нещата няма да се променят. А празна бюлетина не се брои - само усложнявате работата на секционните комисии. Такава /скапана/ ни е избирателната система.

razkritia.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-31-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-240-%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8/#comments

Затова - гласувайте, но добре помислете за кого! Не всички са маскари!
Спомням си какво беше казал преди три години Вежди Рашидов:
"Когато един човек е напред с материала и не слага в джоба си, нещата вървят. Бойко е човек, който очевидно не краде, защото има. И най-важното - той е решил да не краде. А това вече е драма за останалите. Тогава е много лесно да поискаш за града си. Но когато слагаш в джоба, някак си не върви да искаш и за града, който трябва да стопанисваш.
В момента Бойко Борисов е печелившата карта. Той има и кауза, и амбиция. Защото един човек, лишен от амбиция, не е в състояние да направи нищо."









Тагове:   Вежди Рашидов,


Гласувай:
1



1. zaw12929 - На демократ не му отива да раздава ...
30.06.2009 21:00
На демократ не му отива да раздава гадни определения, на другите партии, като това за Доган, най последователния политик за благото на България, но... липсата на доброта Ви пречи да го разберете
Това, което правите за съжаление издава комунистическата ви основа, независимо че с ожесточеие се отнасяте към БСП
Сигирно навремето не са Ви приели в БКП и затова толкова ги мразите. Не сте виновна и за омразата си към Доган- така са ни възпитавали, да мразим богатите и турците. Живеем в друго време. Стига с омразите.
цитирай
2. marystaneva - zaw12929 ,
30.06.2009 23:43
Грешиш. Демократично е да се говори истината, дори когато не е приятна. Доган е последователен, но не "за благото на България", а за себе си. Не мразя другите етноси, но не смятам, че е редно да се толерират и финансират едни райони за сметка на други - все пак всички сме български граждани. Не е редно един български политик да говори за парламента с такова пренебрежение - все пак България по конституция е парламентарна република. И не смятам че е редно друг негов съпартиец от ДПС да ми казва да "духам супата", ако това не ми харесва. Това е наглост, породена от чувство за безнаказаност. Въпрос е и на възпитание, но мен лично ме обижда такова отношение. Да бъдеш толерантен означава да уважаваш другите, а не да не уважаваш себе си.
Живея в квартал, в който има и много роми и нямаме проблеми помежду си. Навремето имах колежка от Джебел - и до днес си спомням за нея с добро. Израстнала съм с "Чичо-Томовата колиба" и индианските книги и последното нещо, в което някой може да ме обвини, е расизъм, шовинизъм или нещо подобно. Изобщо не ме познаваш... За какво "ожесточение" срещу БСП говориш? Не ги харесвам, защото са алчни и двулични и продължават да лъжат и да манипулират хората. Говорят едно, а вършат друго. До преди две-три години изобщо не съм изпитвала желание да членувам където и да е, камо ли в БКП /БСП/. Сега членувам в ГЕРБ и се опитвам да помогна на страната си с каквото мога, колкото и малки да са възможностите ми.
Уважавам хората, които са станали заможни по почтен начин, с труда си, а не с далавери - познавам такива.
Деля хората на добри и лоши, почтени и непочтени, работливи и мързеливи, честни и двулични и т.н., а не на българи и небългари. Така съм научена, така съм възпитана. Самата аз имам далечни роднини в Казахстан, в град Кустанай, така че по етнос явно не съм "чиста" българка. Но аз и родителите ми сме родени тук, България е моята Родина и се чувствам българка. И ме боли за България.
Когато говоря за партиите, визирам лидерите и ръководството им, а не редовите членове.
Дали съм добра, не знам. Във всеки случай със сигурност не съм "добра до глупост", както казваше един познат.
Линковете, които съм дала, не са признак за омраза, а опит за реална оценка и информиран избор, който всички трябва да направим на пети юли. Затова ще продължавам да казвам на хората истината. Именно защото живеем в друго време!
цитирай
3. анонимен - Оферирай!
02.09.2009 20:37
На друго място пишете: "bubo9, Аз с Костов нямам какво да си говоря, докато не отговори на следните въпроси: http://www.sarakt.org/sygarev.htmlМожеш да му ги препратиш!"
Че нека си поговорим тогава ние двамата!? Пък и може да се споразумеем за сделката да прапратя на Костов въпросите от sarakt. Той със сигурност не е влизал там от погнуса.Аз, обаче, не съм толкова гнуслив и при първа върможност ще влеза да ги видя. С любезното съгласие на ваша милост бих могъл, навярно, и да отговоря на някои от тях. Но пак предварително трябва да уточним стойността на сделката. Така де - при соца жените бяха по любов, услугите - без пари! Сега сме демокрация и всичко се плаща, вкл. и куриерските услуги.
цитирай
4. marystaneva - 3. анонимен - Оферирай!
03.09.2009 13:50
Само като прочетох "офертата" ти и започна да ми се повдига. За мен парите не са най-важното. А Костов тези въпроси ги знае отдавна, писмото е открито.

П.П.: Честно казано, първоначалната ми реакция беше просто да ти кажа да вървиш по дяволите. Ама нали съм възпитана...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2656863
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849