Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 15:04 - Егати нахалството!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 37024 Коментари: 74 Гласове:
23

Последна промяна: 12.03.2010 16:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Гледам пресконференцията на Първанов, слушам „красивите” му приказки и ми идва да си счупя телевизора! Ама после няма да мога да си купя нов...

Този, който създаде тройната коалиция, седнал да ми говори за държавност, за принципи и морал, за национални интереси, да се прави на добричък... Егати нахалството!

Тези, които ограбиха и затвориха предприятията, си позволяват да критикуват правителството за високата безработица! Тези, които унищожиха селското стопанство, сега говорят за развитие на селските райони. Тези, които съсипаха здравеопазването, сега „плачат” за здравето ни. Да не говорим за образованието – знаеха, че прост народ лесно се управлява... Точно те, които навремето ликвидираха банковата система, сега се били загрижили за ниските ни доходи! Тези, които обраха държавата чрез „законни” неизгодни договори и забогатяха от огромните комисионни, сега казват, че сегашното правителство е длъжно да намери пари. Ама не връщат откраднатото! Откъде пари? Хазната е празна, няма производство, селското стопанство е в колапс, имаме валутен борд, светът е в криза... Парите ги няма! Амнистираха си престъпленията поради безстопанственост, окопали са се в съда и в прокуратурата и се смятат за недосегаеми. По време на тяхното управление се превърнахме в най-бедната и най-корумпираната страна в Европа. И такива като Първанов имат нахалството да се показват по телевизията и да поучават хората.
Цветанов му бил виновен, Бойко му бил виновен... А Станишев и Доган сигурно са невинни като агънца?!
Каква наглост!

 





Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - БРАВО
12.03.2010 15:35
БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!!
цитирай
2. анонимен - Мари Станкева
12.03.2010 17:27
Море Станева, защо гледаш и слушаш, като не помниш дори елементарното, що е било. Тройната коалиция спечели тогава. На кого Първанов трявваше да възложи управлението? Може би на някоя извънпарламентарна сила? На борците? Селското стопанство го унищожи Костов, а реформата в здравеопазването започна, по същество, при Борисов. Не се прави на ущипана девица, чупи се от телевизора и свърши нещо полезно.
цитирай
3. анонимен - do 2
12.03.2010 17:47
Море пиле,ти ще кажеш,че тези от БСП и ДПС -агънца невинни?
цитирай
4. анонимен - Стоянов
12.03.2010 17:58
Уважаема госпожо! Защо толкова черно? Наистина ли си вярвате на глупостите? Проверете лично за себеси,кое от твърденията Ви евярно...
цитирай
5. анонимен - добре казано
12.03.2010 18:43
Напълно съм съгласен - Първанката вече е готов да постави нов световен рекорд за наглост!
цитирай
6. анонимен - Станева, Станева ...
12.03.2010 18:44
Още на втория глагол в писанието си лъжеш.
Може и да си гледала, ама не си слушала.
Дано да си вършила нещо друго в същото време, да не ти е отишъл напразно следобеда де ...
цитирай
7. анонимен - Dyankov
12.03.2010 18:45
Що за наглост?? Дянков да не е частно лице, че ще трябва да му искат разрешение.
А нас всички ни записват навякъде. Някой да ние предупредил, че сто метра по-надолу има камери, или да сте видели в някоя банка да има надпис, че има камери и слушалки? Не, нали. А всички сега са се юрнали да "защитават " личното пространство на един Вице премиер на официално посещение при Президента. Дайте да се опомним.
цитирай
8. анонимен - Станева, Станева
12.03.2010 18:50
Да не кажеш, че е лесно анонимно - Стойчо Стоев се казвам.
Ако има някой на който всички са му виновни, то това за твое съжаление не е Президента, а е любимеца ти Бойко. Само ми е интересно докога ще му минава номера - "За всичко са виновни предишните..."
цитирай
9. анонимен - До 2 номер
12.03.2010 18:50
Чети внимателно.На пленума на БКП, на който бе свален Тодор Живков,лично др. Петър Младенов критикува вожда за РАЗРУХАТА в селското стопанство,така че многознайко не Костов е виновен за селското стопанство,може би е виновен за начина по който направи приватизацията,но понеже си комунистче най добре четете Валерия Велева и повтаряите като ПАПАГАЛИ.
цитирай
10. анонимен - Чети внимателно. На пленума на БКП, ...
12.03.2010 18:55
анонимен написа:
Чети внимателно.На пленума на БКП, на който бе свален Тодор Живков,лично др. Петър Младенов критикува вожда за РАЗРУХАТА в селското стопанство,така че многознайко не Костов е виновен за селското стопанство,може би е виновен за начина по който направи приватизацията,но понеже си комунистче най добре четете Валерия Велева и повтаряите като ПАПАГАЛИ.


Ооооо Костовистче ... я ходи се скрий някъде ...
цитирай
11. анонимен - Абе анонимни бсп-еееета! Що не не ...
12.03.2010 19:33
Абе анонимни бсп-еееета! Що не не целувате на Костов задника или може и предника, че ако беше направил смяна на парете и щяхте сега да гледате като последните мангалчета. Това е единствената и фатална грешка на СДС и Костов.
Селското стопанство си го съсипахме сами, щото всеки иска служба- менъджърче, адвокатче, зъболекарче и всички в града .Земята не иска молитва , а мотика!
ЧЕ СТЕ ОТ ГРАДА ЗНАЕМ, АМА ДА ПОПИТАМ ОТ " КУЯ МААЛА СТИ ВА? " ТА ЗНАЕТЕ КОЙ ВИ СЪСИПА АПК-ато. А ББ че с тоя тъп вице се изложи много.
Колкото за стенограмите и записите на съвещанията при Гоце с Тройната - то тя така се задържа толкова време " МЛЪК или ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО КАЗА ТОГАВА!!! " - ГОЦЕ-ДС, СЕРГО- ПОЛИТРУК/ОВОДИТЕЛ /,ДОГИ - КОЛЕГА НА ГОЦЕ от ДС, ДЕДО - КГБ /
цитирай
12. анонимен - до автора
12.03.2010 19:50
Възхищавам се на енергията Ви, но тук свършват положителните ми емоции четейки написаното.Не знам на каква възраст сте, но аз съм 33год. и от една страна помня добре изминалите двайсет, а от друга съм "имунизиран" да ме заклеймите като комунист, доносник, агент и прочее поизхабени думи.Нямам време, а и не искам да падам до "махленското" ниво на разговор, което сте задали в блога, но ще Ви кажа само едно:четете и мислете, а след това и в обратен ред!
цитирай
13. анонимен - Защо бе Гоце?Какво си въобразяваш, ...
12.03.2010 20:06
Защо бе Гоце?Какво си въобразяваш,че някой ще ти повярва.Не те ли е срам? Опоскахте държавата като колорадски бръмбари.Направихте закони, с които законно присвоихте българската земя, унищожихте селското стопанство, направихте си банки, с които ограбвате народа и още и още.Някой се опитва да поправи това, което вие сътворихте, а вие го плюете.Какво ти пречи Дянков? Той има къде да отиде, а ние обикновените българи къде да отидем?Ние не искаме вече да ни управляват комунисти.Особено доносници като тебе.На какво разчитате, на късата памет на нацията? Тука имате право. Народа бързо забрави за злините, които му направихте.Забрави, че ако не бяхте вие-комунистите, България щеше да бъде равна с другите европейски народи.Избихте цвета на нацията, за да застанете начело на държавата вие- цървулите.Докато ни управляват цървули и доносници ние просто нямаме никакъв шанс.Бог да прости България!
цитирай
14. анонимен - За късата памет
12.03.2010 20:13
Г-жа Станева,
Явно сте доста късопаметна или просто така Ви е изгодно?
По въпроса за селското стопанство и неговото унищожаване се обърнете към г-н Филип Димитров. Апропо, при него министър на финансите беше Костов, който заложи бомбата в банковата система като даде лицензи на сума ти банки без никакъв контрол.
По въпроса за затваряне и ограбване на предприятия и заводи - обърни главата си към Иван Костов и Сакс-Кобургота които "проведоха" приватизацията в България.
Наглост е да нямаш спомени или да се преструваш, че ги нямаш и да обвиняваш за това Гоцето.
Събуди се, щото вече си паднала от леглото!
цитирай
15. анонимен - 1997
12.03.2010 20:44
Алоо,анонимните комуняги стига вече малоумие/то и какво друго да се очаква от вас/Сега вече и на селските кретени им омръзна да слушат как Филип Димитров и злият Костоов са виновни за заушките,кризите,критическата ви възраст и пр.
цитирай
16. анонимен - Откъде пари ли?
12.03.2010 20:50
А сметките в швейцарските банки,а големите къщи в чужбина?
цитирай
17. анонимен - БРАВО
12.03.2010 20:55
браво, изключително точно, и аз исках да стрельм по телевизора, като го слушах агент гоце, но нито мога да стрелям, нито мога да си купя нов телефизор. Такава наглост, не съм чувала от времето на вожда им-Г.Димитров, дори Т.Живков понякога имаше мярка на лъжите си.
цитирай
18. анонимен - ДО АНОНИМНИЯ № 15
12.03.2010 20:58
аКО НЯМАТЕ, ИМАМ КОПИЕ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА пЕТЪР мЛАДЕНОВ, КОГАТО БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ, В КОЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ БКП Е СЪСИПАЛО СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ТКЗС-ТА И ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕ НА НЕНУЖНИ ЗАВОДИ, КАТО КРЕМИКОВЦИ, ЗА КОИТО СА ПРИВЛЯКЛИ СЕЛЯНИТЕ В ГРАДА. НЕ Е КЪСНО ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ, ПРЕДИ ДА ОБВИНЯВАТЕ КАРУЦАТА, ЧЕ КОНЯ Е КУЦ.
цитирай
19. анонимен - E гати нахалството
12.03.2010 21:02
Писна ми от червени демагогии! Живота ми мина под лозонгите на партията столетница.И сега, когато се вижда лъч светлина ,Първанов се мъчи да го засенчи!
А Костов може и да има грешки , но той фкара България в Европа , за което трябва и краката да му целуваме!!!
цитирай
20. анонимен - За трошенето...
12.03.2010 21:08
Строшете телевизора!После главата си!Продължете с чупенето на тялото си,докато...нищо не Ви остане!
От нов телевизор нямате нужда!!!
НАЧУПЕНЕ!!!

цитирай
21. анонимен - От Чичо Живко до 16
12.03.2010 21:10
Мисля че израза " Анонимните комуняги" е неточен. По стилът си личи ,че това е само един другар ( другарка). Знаете, че всяко умиращо същество инстинктивно рита по 10 - 15 пъти. При хората това в повечето случай е от несподелена злоба.
цитирай
22. анонимен - dd
12.03.2010 21:15
mnogo hubavo i vqrno napisanoooooooooooooo.trqqqq nqkoi da gi izkara na centara na sofiqqqq i da gi raztrelqt
цитирай
23. анонимен - Всеки индивид с ниска култура
12.03.2010 21:26
Всеки индивид с ниска култура и с лошо възпитание попаднал по някакъв начин по коридорите на властта се замисля първо не за това как да е полезен на народа си , а как да получи от предоставената му за временно ползуване власт повече придобивки , полза .... Изключения от това правило НЯМА... Лошото е това , че хора с висока култура се принизяват до нивото на ниско културните , като погледнат как първите си живеят на гърба на народа.... ИДЕАЛИЗМА умря , роди се КОМЕРСИАЛИЗМА.....
цитирай
24. анонимен - evala
12.03.2010 21:29
obidno napomnyane,no neobhopdimo za kъsopametni hora-4esten komunist i trevopasen tigъr nyama.Za decata ,koito ne pomnyat komunizma 6te kaja edno -vie imate pone nyakakav izbor , a nie nyamahme nikakav .
цитирай
25. анонимен - А еуфорията покрай президентск...
12.03.2010 21:31
А еуфорията покрай президентско-министерските гафове ще мине и ще си замине ...Ще остане само горчивия привкус (на истината) в устите на спорещите...
цитирай
26. plamennnaaaa - Тоав се казва приказка
12.03.2010 21:50
Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
27. rat - Ауууу, настръхнах докато го четох. ...
12.03.2010 21:59
Ауууу, настръхнах докато го четох.:))))))))))))))))))))))))))
Аз разбирам, че Първанов не е света вода ненапита, ама чак пък всички провали по-време на "прехода" да му ги приписваме на него, нещо ми издиша цялата тази работа. Дайте малко по-трезво да мислим аман от тия емоции и това плюене, Вие само с мисли и приказки ще го свалите от поста му.:))))))))))))))))
цитирай
28. анонимен - ДА!да!да!да! Това е истината!
12.03.2010 22:01
Браво! Това седнах да пиша, но ти го каза! Браво! - Нагли копелета! Долу!
цитирай
29. анонимен - Това е самата истина
12.03.2010 22:21
някои от тук пишешещите имат каса памет или така им е по-удобно- защо не се каже ,4е предното правителство, дето окраде хазната та сега сме на този хал, наро4но не направи реформата в здражеопазжането ,засхтото тожа не е толкожа проста работа.Особенно като ни обраха парите за здражеопазжането и пенсионните фондоже и социалните фондове!!!!Срамота за плитките мозаци и слабата паметна някои!!!
А за статиата БРАВООООО, БРАВООООО.......ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА!!!
цитирай
30. анонимен - Костов е виновен
12.03.2010 22:28
Сигурно Костов стои зад атаката към нашия мил и добър президент.Знаех си аз.Не го е срам.Човек,който може да излезе читав от това,което му спретнаха на него и семейството му заслужава моето уважение.Сигурен съм че ще се справи отлично с управлението на кочината.Давайте да го изберем пак.
цитирай
31. анонимен - анонимен
12.03.2010 22:44
Как, че той Костов е виновен и за глобалното затопляне!
цитирай
32. анонимен - стига лъга
12.03.2010 22:47
чакай малко ве дъще. до колкото помня Бойко е този който постоянно обвинява някой че му е виновен. за него все Станишев му бил виновен, БСП било виновно и незнам си още кой. недей изопачава нещата. недей лъга и манипулира хората. ясно ли ти е???
цитирай
33. borjstodorov56 - Червен магарешки бодил
12.03.2010 23:33
Aуууу! Ама то много безсилна злоба,бе госпойце Синя маргитка! Направо смешно! Хи-хи-хи! Утре ще ти задам няколко въпросчета,в които ще се съдържат и отговорите. Ама да не ме изтриеш,ей?!?
И по-спокойно го давай,Тотю се погрижи да имаш още три допълнителни годинки до пенсия! И освен това утрото е по-умно от вечерта....
цитирай
34. анонимен - Точно в десятката
12.03.2010 23:44
Браво, възхищавам се като чета такива трезво мислещи мнения в блоговете на хора които виждат просто за какво става дума в нашата изтерзала от мръсните комунисти държава. За "тройката" която беше на власт няма какво да говоря .. по- пагубна от нея няма накъде, ами да се стегнат бабичките и дядовците както и подрастващите социалистчета и да си мълчат, когато днешните се мъчат да поправят нещата които десетилетия са се нарушавали от червените боклуци, които с цялото си нахалство продължават да саботират нещата !!
цитирай
35. boristodorov56 - boristodorov56 …. . . oooO…...
13.03.2010 00:00
boristodorov56

…...oooO…………....
…..(….)…..Oooo…
……)../…..(….)….
…..(_/…….)../…..
....…………(_/……...
..… АЗ БЯХ ………..
..………. ТУК ……...
цитирай
36. анонимен - До Мара, boristodorov56 и останалите от кукувичето гнездо
13.03.2010 00:33
Мара, не чупи инвентара. Ще ти потрябва. Ще изживееш още много светли моменти като днешния. Ако напълниш и едно тенеке газ, много ще помогнеш за излизане от кризата. А, измий си ушите, срамота е това твоето! boristodorov56, не бягай, недей да тревожиш санитарите в кукувичето гнездо! Като те хванат, ще го отнесеш като онзи от книгата. Прочетох от тебе, че "гоце бил циганин". Г-н Първанов няма расовите белези на това малцинство. А е и синеок, не е като теб. Ако снимката, под която се подвизаваш, е наистина твоята, то във Столипиново ще те вземат за свой. Без да знаят, милите, колко ги мразиш, та да постъпят с теб като санитарите. Злобата е лошо нещо...
цитирай
37. анонимен - Знаете ли, че Атаката е най-добрата ...
13.03.2010 01:06
Знаете ли ,че Атаката е най-добрата защита???
Истина е, че лицето ПРЕЗИДЕНТ на РъБъ е най - отговорната личност в момента за състоянието на страната ни.
Нека да не обвинява Цветанов, Борисов, а още повече Дянков, че са му виновни.
На кривата ракета, космоса и пречи, а понеже КОМУНЯГИТЕ (червените, защото в момента управляват сини и лилави комуняги) ги боли за това , че не са във ВЛАСТТА, тъй като има още някоя ниша от която да изкарат кинти за собствена облага!!!
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!
НИКОГА!!!! =(
цитирай
38. gabar4eto - Zdr
13.03.2010 03:27
Tezi kakvo napraviha.q malko hronologiq .Mi Boi4eto star vazpitanik na miakata partiq , Cvetan4eto dalgo vreme slujil v redi4kite na maikata partika, a za Simeon4eto q mi kajte vie koito tuk taka pliuikate na koi horica de4icata otivaha da u4at po harvard, po kembridj a .A koi zakopa darjavicata i q izsmuka sas slamka ivan4oto mi toi kolko vreme e goreka a?sega tragnal da koli i da besi koi si ti be mangal.ednite tiq sas bolnite moza4eta tragnali da pravqt sapun i esenci.mi i te nali sa goreka tolkoz godinki, kade bqha togava ili si mal4aha i si zimaha zapltkite ot hilqdarki toz v taq komisiq , onzi v onazi i sega hop .Ei hora mi te sa vsi4kite v kiupa.Ili sega davaiteiuru6 na maslinite .A pak tezi deto se pi6at anonimni q se pokajete vie mamini sin4eta i da6teri4ki ili vi duti a .A Parvanov da vzemat da mu napravqt vsi4kite edna bez race i da go razvedat .
цитирай
39. breeze - Да победиш комунист е най-трудното, почти невъзможното
13.03.2010 06:49
Затова ни е нужно още нещо. Разберете го, хора. Иначе сме рибки в мрежа.
цитирай
40. evrazol - Я виж
13.03.2010 08:07
Каква анонимна защита на Гоцата
Жив е РМС, жива е конспирацията.

Ето ефекта от ГМП. За 20 години не може да се постигне санитарен минимум на мутациите.
цитирай
41. анонимен - :)
13.03.2010 08:41
Бе те всички са рожба на една и съща майчица червена,като са на 50 и кусур години, какви да са?
Тия заядлици - червени, сини, бембени, в кой свят живеете вие бе?
Защо Германия оттваря техните досиета още 91г мисля, мислите ли, че там са избрали някой от техните агенти, германците са по-глупави ли?
Какъв да е някой като е бил доносник , защо баща ми не е бил,
докато има такава напаст там ще са тези, луд народ.
И с какво ви впечатли гоцето, бабките, с това, че изглежда като нарисуван на платно работник от бедно работическо семейство, ами вие?
цитирай
42. анонимен - защо
13.03.2010 09:14
всички теми се изопачават? В написаното се говори за първанов и подлите му номера да запази приятелчетата ки, олигарси и да прокара проруски интереси, беляне, за което използва формално повода, че някой е казал нещо нашега да него и хоп-готово дайте да сменяме министри и правителство, нещо, че е криза. първанов не се е загрижил за нас, никога не се е интересувал от българия, важени за него са само парите и политическата власт, и е готов на всичко, само да не ги изпусне.
цитирай
43. zaw12929 - Първанов не е бил доносник
13.03.2010 09:23
Посмали манго!
Че от такива преиначаващи действителността стигнахме до тук
Отиваш да се извиниш и... като палаво дете забрабяш?! Неееее)))))))))))))))))))
Това е част от замислената атака срещу Първанов- президент на България
А Вие за кого се имате, че така го хулите?! Само фашист и комунист могат да постъпват така, а не и демократи, за каквито ни приеха в ЕС.

Първанов не е бил доносник, ЗАПОМНЕТЕ!!))))))))))))))))))))))))))))))))))
КАТО ИСТОРИК, НАУЧЕН РАБОТНИК Е ДАЛ РЕЦЕНЗИЯ НА ИЗДАДЕНА В ЧУЖБИНА КНИГА НА БЪЛГАРИН, НЕВЪЗВРАЩЕНЕЦ, че не е опетнил името на българия, както нисвергнатия в чужбина тогава, така и самия Първанов. Той си е заложил авторитета, кариерата, да защитава един низвергнат българин , а вие го хулите! А тогава такива ги пращаха в Белене или на оня свят!!!!!!!!
Тъпотия е което правите ...... смачквате Българиял Стига!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))
Стига, вече ми прекипя от простотията, която не може да отдели зърното от сламата! Стига фашаги и комуняги сте тук в интернет и не знаете какво да правите или , катовидите като този гаден постин и- добавяте нещо анти- дано сега ви признаят за десиденти.
Мандалото падна. Трябва да заживеем по европеиски.
Който има вина на съд. Никой друг да не произнася присъди. Да излагаме в Итернт добрите работещи идеи , а не простотия, омраза, надменност. Те и пред Бог са грях!
цитирай
44. анонимен - до zaw12929
13.03.2010 09:58
Ама хич не ми пука доносник ли е бил или не - комунис и точка.
Ти си луд, а България е смачкана много отдавна и мисля се усеща на всяка крачка.
По европейски с комунисти ще заживееш като ти си цъфнат налъмите, може и да живееш ако имаш някой братовчед да прибереш някое евро.
Масата руснаци , като Русия с природните си богатства е колкото половината свят по европейски ли живее бе неманго, или Китай, с по долар на ден, или Куба или Северна Корея?А, че не рожба на партията като и всички други знаеш ли кога ще ме убедиш...
Какъв съд бе, от луната ли падаш, къде е този съд,, съдът е само горе, друг няма
цитирай
45. zaw12929 - до анонимен относно
13.03.2010 10:05
" а пленума на БКП, на който бе свален Тодор Живков,лично др. Петър Младенов критикува вожда за РАЗРУХАТА в селското стопанство,така че многознайко не Костов е виновен за селското стопанство "
Комунистите се критикуваха, а вие вземате думата за оправдание. Когато Костов дойде на власт
- земята бе уедрвна и само нашите демократи я напиляха на 20 милиона парцела и превърнаха една част в необработваема, друга " в най особената, никъде не съществуваща по света - собственост на арендаторите. Преди и в османско даже, които арендува, взема под наем нива, дава 50 % от дохода у нас по 2 лева на декар и тях не дават
- разрушиха напоителната за три милиона декара земя в която останаха бетонни канали, за милиарди лева метални съоръжения, като оставиха на нарастващата суша днес селото безпомощно.
- изсякоха защитните на Добруджа пояси и там вече се радват ежегодно на загиващи от суша реколти и все търсят спасение и помощи вместо да бъдат житницата на балканите
- изцякоха или затриха всичките овошни над 2 милиона декара градини, които нии правеха едни от най големите производители на плодове и грозде, конкуренти на САЩ, които с помощта на продажни глупави политици и папагали, като тези тук, "борци с комунизма" унищожиха селското ни стопанство даващо 16 милиарда годишно приходи в бюджета за износ
Защото това е труда на хората, а не комунизъм, Те работеха денонощно изградиха модерно земеделие и животновъдство, а именно Костов прати ЛИКВИДАТОРИ и те унищохиха селското стопанство,
-фЕРМИ С ЖИВОТНИ И МЕХАНИЗАЦИЯ - ВПРОДАДОХА НА БЕЗЦЕНИЦА
- на братовчедите даде индуструята и се превърнахме в страна МАРКЕТИАДА. зАПАДА НИ НАПРАВИ СВОЙ ПАЗАР
цитирай
46. zaw12929 - до анонимен относно
13.03.2010 10:11
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ! ДА, ЩОМ НЕ ВИДИТЕ СЕБЕ СИ, А ВСЕ КОМУНЯГИТЕ ВИНОВНИ
НЯМА ТАКА ДА СТАНЕТЕ ДЕСИДЕНТ, А НИЕ ПО БОГАТИ.
цитирай
47. gabar4eto - Zdr
13.03.2010 10:51
Ne znam tiq deto napadat komunqgite kakto taka gi nari4at, ili 4ervenite.Za6toto mai te samite sa komunqgi.Ot tiq deto ne se spirat pred ni6to za da se dokopat za ne6to.Isitnskite komunqgi bqha trujeni hora , raboteha i gradqha Balgariq i q izgradiha .I hop v edin moment gi sroviha kakto vi se izrazqvate i kakvo stana na tezi Komunqgi koito se opitaha da izgradqt li4nosti i na kakvoito se napraveha tezi koito izgradiha -zagrebaha ne s lajicata ami s 4erpaka.Na tezi deto napadat 4e tozi bil donosnik ili onzi neka da se vgledat po dobre , za6toto sam ubeden i 4e tehnite maiki i ba6ti voliu , nevoliu sa6to sa bili donosnici .I ne6tata v Blagariq 6te6e da sa si dobre ako ne bqha ezi izrodi koito se praknaha , a te sa imeno tezi koito sega govorqt za demokraciq , za donosnici.Za6toto te sa nekadarnicite , te ne umeqt ni6to, a pak tezi vav vlasta koito sa, sas ot sa6toto testo ot koito sa Komunistite , za6toto tehnite roditeli sa pravili ne6ta koito sa nepravilni.Ne znam tezi anonimnite za kakav moral parkat , kato te samite nqmat.Parvo izvadete gredite si ot va6ite o4i , togava tarsete ttreskata na drugite .Az ne za6titiavm nito edna partiq , az za6titavam tova 4e vseki govori li govori , a ne e zapoznat s nqkoi ne6ta .i tova ne e lo6o na nas Balgarite 4e trqbva vse nqkoi da nie e vinoven , vse nqkoi trqbva da e kriv ,kaktona pravitelstvoto sa im krivi predhodnite , taka bqha i na Kostov prednite krivi , a uspq da izprati de4icata mu da u4at izvan predelite na Balgariq.Mi ot takiva po golemi haiduci ima li , mislq 4e nqma .I pak kazvam ne napadaite anonimno , za6toto po tozi na4in vie ste donosnicite .Blagodarq za vnimanieto
цитирай
48. ok3223 - Те тази писачка
13.03.2010 11:17
с черна съвест и дебели очи ни лъже, ама право в очите, без око да и мигне.
Май паметта и съвестта са отишли в к..., когато рано сутринтта се е облекчавала от натрупаните впечатления от изказването на президента.
Към казаното от zaw12929 малко нещо може да се добави. Казано е всичко.
Селското стопанство бе ликвидирано от ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ създадени от правителството на Филип Димитров. Разпродадена селскостопанска техника за милиарди, а земята надробена на малки частни парцелчета и земята запустя.
Иванчо костов беше финансов министър и пръв заместник на Ф. Димитров.
Иванчо Костов, който замести провалилия се Ф.Димитров, заедно Александър Божков, приватизираха(подариха за стотинки)на наши хора стотици фабрики и заводи, като на Божков, зарад комисионните които вземаше му излезе нарицетелното"г-н 10%". Като заедно поствиха рекорди.
Костов продаде Кремиковци за 1долар, а след година бе препродаден от новия собственик за 150милиона.
ОББ бе подарена на италианци, за печалбата на банката за същата година. Дъщерята на Костов завърши висше в италия със стипендия, отпусната и от банката купувач.
Тройката, която и на мен не ми беше симпатична, направи много за бълг.народ въпреки абструкциите на Кобурга и Доган, и въпреки тях.
Всеки 3-ти българин купи кола. Павечето 2-ра употреба, запазена, и Бг се напълни с коли. Тавя да ви говори нещо.
Пенсиите увеличени с 50%, а резерва нарасна двойно.
Много страни като САЩ, Румъния, Исландия, Естония, и тн., които ни бяха ни соени за пример загазиха от кризата още от 2008-9 год., а при нас се чувства чак сега, в много по-мека форма и мащаби. Защото 3-та направи каквото можа, а ние не можем да я избегнем напълно, защото сме част от СВет.капит. стопанство.
Та Първанов е прав като критикува малоумника Дянков и покровителя му ББ, довел го назначил на пост, от който не отбира и води БГ към катастрофа.
Този е не само бос в икономиката, но и не възпитан и прост човеки ГОЛЯМА БЕДА ЗА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ.
цитирай
49. emil60 - Момичета и момчета до 35 години...
13.03.2010 11:24
Момичета и момчета до 35 години гответе се - идва вашия ред да управлявате... В коментарите дотук има много точни факти... Но има и манипулации, някои макар и неволни, други от привързаност към определена политическа сила... Вярвам, че младите усещат правия път... Успех!
цитирай
50. анонимен - E тука има трезво мислещи
13.03.2010 12:05
не говоря за анонимните мразещи червените а за хора като zaw12929 . Авторката на постинга вярва че спасението е правителството на ББ и дори в Дянков. Не е така- нещата отиват на зле и по зле.
Първанов никога не е бил доносник, набийте си го в седесарските мозъчета и спрете да го плюете.
Първанов не е виновен за разклащането на държавата, кой свали БКП с цел промяна- Сините нали?!? И каква промяна- родиха се мутрите.
Сините унищожиха държава и никой друг!
Аман от плиткоумни репресирани седесари!
цитирай
51. thewizard - мхм
13.03.2010 12:39
Излиза , че БСП и ДПС са невинни и нищо не са направили ...
цитирай
52. анонимен - Изказването на Първанов би всич...
13.03.2010 13:05
Изказването на Първанов би всичките ми представи за наглост. Подобна наглост имаха само червените комунистически лидери, които говореха с убеждението, че народът е сбирщина овце, готови за стригане. Станишев подцени народа с клиповете с брадвите, Първанов показа, че мисли по подобен начин, като ни подхвърляше зле скалъпени аргументи, поднесени с ехидно самодоволство.

С това впечатление останах. Иначе съм на мнение, че едва ли импийчмънтът на президента е толкова важен, едва ли с него нещо хубаво ще се случи. Има даеч по-важни неща. Но президентът си направи ПИАР на гърба на Дянков, според мен от цялата стенограма е видно, че президентът предварително си е намислил крилати фрази, агитационни, които да достигнат до всеки гражданин с разгласяването на разговора. Изключително недостойна постъпка на Първанов.
цитирай
53. orletetz - И той го каза...
13.03.2010 13:10
Желев държеше земята да се върне в реални граници.Това попречи да се създадат желаните от някои собственици,земеделски кооперации.По-късно много от тези,които попречиха на тази възможност,продадоха земята си на безценица и тя отиде в ръцете на онези,които бяха,,пестили от закуските си".
Приватизацията на Костов е безкръвната революция,която смени политическия режим в България от соц. към пазарна икономика.Необходима макар и хищничес-
ка.
България я разруши,като самостоятелна стопапанска единица МВФ и ЕБ,като приложиха такива мерки,които не дават възможност за развитие на национален бизнес.
цитирай
54. alhimik1 - браво, брат:)))
13.03.2010 13:34
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! абсолутли споделям..................
цитирай
55. july26 - Марийче, по начина по който се изказваш трудно ще направиш някой по-добър! Особено ако е насила!
13.03.2010 13:38
С термини от твоя речник не само не разбираш ами и няма как да решиш проблеми на дължавността. Щото не ти е ясен термина и това е нормално, не си се учила как се прави това нещо държавата а действаш по твои си начин, всъщност по начина на около 7000000 озверели българи със самочувствието на недооценени гении.
Както и да е не искам нито да те съдя нито да те правя една или друга защото вече така или иначе резултат има при теб. Не съм сигурен какво би се случило със Сашо Диков ако е американски журналист и зададе подобен въпрос и с подобен тона на Обама! Ти случайно да имаш отговор?!?
Не комунистите са ти виновни и не седесарите примерно! Не само те а и ти самата и целия народ! Просто ние сме си такива независимо от цвета на партията, и тези избраните от нас произлизат от такива като мен и теб! Хубаво е да се размислиш малко над това може и да откриеш логика някаква...
Поздрави
цитирай
56. анонимен - до zaw12929
13.03.2010 14:09
Ти си болен мозък бе, за какви парцели ми говориш?
През онова тоталитарно време Франция, Англия, Германия да не би да са нямали земеделие или промишленост???
Били са с мотиките, а ние с булгарите и юмезетата????
Хората са вдигали революция преди векове за да не им се обира всичко от шепа богоизбрани, той ми прикаазва за напоителни системи?
Всичко зависи от ценностната система на хората, като са избили света интелигентни хора, а друга част, по-умната са духнали, кой да даде пример -селянина от Правец, или от пернишките селия?
Ти в Англия бил ли си да видиш дали нямат напоителни системи???
Филми като "Опасен Чар" гледал ли си, той строя си се е самоусмивал, рушвети и тем подобни, тия сегашни първенци нали през това време са станали хора.
Това всичко дето са затрили, нали се сещаш, че по постовете не са дошли извънземни от Юпитер, ами същите тия утайки, членове на партията и подобна измет го е направила, те досега са същите.
Ама иди им виж виличките.
Губиш ми времето, бий си шута за Севрена Корея като ти харесва механизацията:)
Болен мозък.
цитирай
57. анонимен - Интересно
13.03.2010 14:20
Авторката хвърли бомбата и изчезна, а може би пише анонимно или незнае как се влиза отнов в профила. С това синьо цвете за аватар ми става ясно на кой симпатизира.

Грозна работа- да плюеш президента на България и да защитаваш дебили като Дянков или хора с нечисто минало като Борисов.
Ето това са демократите- едни анархисти, заради тях България е на този хал, но все още има глупци които вярват че десните изграждат някаква икономика!
Жал ми е за такива хора!
цитирай
58. анонимен - до zaw12929 отново
13.03.2010 14:25
Какъв дисидент бе, на 30 години съм?
Просто мисля с главата си и не виждам Западна Европа да е загубила от липсата на комунизъм и безкрайни преходи, ти ако виждаш, би ли ми обяснил, говоря глобално, за сеялки и такива глупости не ми приказвай.
Нито кой, кого сменил и подобни дребнавщини.
Как ти разделяш ей така с лека ръка, до 89 , след 89, нали са същите човечета, с какви дрехи са облечени, не съм толкова глупав да се заслепя.
Защо реши, че защитавам Костов ф.Димитров или не знам си кой, всички са една и съща измет за мене, с изключения - едно на 100, което машината смазва.
Точно през комунизма са се изградили като "личности" тия всичките персони, като и ти. Да има банани на Нова Година, само, ти нормален ли си?
Панелите харесват ли ти пич, щото на нормалните хора им харесват градове като Виена и т.н., където няма помен от комунизъм.



цитирай
59. анонимен - Смешници!
13.03.2010 15:30
;)
цитирай
60. анонимен - Много точно и много вярно!За кой ли ...
13.03.2010 15:49
Много точно и много вярно!За кой ли път ме е срам че съм български гражданин!Това не е моята България!Представете си ако ги нямаше комунистите колко добре щяхме да живеем !
цитирай
61. svraka - Фактът, че всички комсоциалисти са се юрнали в защитана Първанов е показателен.
13.03.2010 15:49
На тях им е ясно, че БСП е бита карта. В Първанов е тяхната надежда за една нова партийка, под знамената на която да се обединят за нови кражби и престъпления срещу родината ни. Трябва да кажа, че надеждите им в Гоце са много илюзорни. Той е бита карта. Огромното количество хора, изразили отвратеността си от това колко е нагъл, колко вони на кадесарска манипулация цялото му държане е най-вярна индикация за неизбираемостта му.
Едвин Сугарев най-точно показва истинските цели на Гоце/Първанов:
".. - да предизвика оставката на Дянков;

- да отклони вниманието от натрупващите се облаци над престъпниците, свързани с него;

- да си направи самореклама за бъдещата му политическа формация като защитник на бедните народни маси;

- да прекрати с един удар антируските настроения, свързани със сегашната власт..."

"...Оставката на Дянков би означавала ни повече, ни по-малко оставка на кабинета, и президентът-ченге знае това много добре. Това би била негова голяма политическа победа. Пълното отсъствие на етика при срещата му с Дянков показва някаква спешност за тоя вид демонстративна публичност. Не е изключен руски натиск за бързи действия..."

http://www.svobodata.com/page.php?pid=2785&rid=154
цитирай
62. анонимен - Гоце е посран гробар на квадрат
13.03.2010 16:06
Разделянето на земята завърши през 96та при Жан. Той що не го спря това. Гробарите комунисти имат по две п*тки. С едната мислят, с другата си искарват хлеба. Комуниста е човек сболен мозък и готов да продаде майка си, око му заповяда партията. Щото са прости и са им подарили дипломите и те измислиха Белене защото мразят хората. И тука пишат с омразата си и се правят на демократи. Ти дето се подписваш гробар си неграмотна хиена която налита на мърша. Приказващ и не се усещаш как домакините едвам те понасят и ти подминават тъпото мнение с мълчание. Добре че останахте малко вече негодниците. збъканяци олевели гейове
цитирай
63. анонимен - напълно съгласен
13.03.2010 22:15
Браво на автора.
цитирай
64. анонимен - генади
13.03.2010 23:36
Първнов е един най-обикновен дегенерат. Селски брус, произведен в "президент" от Партията.
цитирай
65. marystaneva - Изтрих № 10 заради "мръсен" език.
14.03.2010 01:27
Все пак и простотията трябва да има някаква граница.

Написаното от мен е емоционално, но точно така го чувствах в онзи момент. И не обвинявам само Първанов, а всички, които управляваха страната през последните 20 години, а и преди това. Управляваха не просто некадърно, а престъпно. И сега за първи път някой посмя да им се опълчи, да им поиска сметка и да им потърси отговорност. Нужно е възмездие, за да има справедливост. И не става дума за самата случка между Дянков и Първанов, а за това, че сегашното правителство има нужда от подкрепата на цялото общество. Всички, които са крали досега, ги е страх, че най-после ще им бъде потърсена сметка за стореното. Така и трябва. Иначе ще продължат да го правят.
цитирай
66. zaw12929 - с глупак "смачкан от мързел да мисли" не се спори
14.03.2010 06:41
анонимен написа:
Ама хич не ми пука доносник ли е бил или не - комунис и точка.
Ти си луд, а България е смачкана много отдавна и мисля се усеща на всяка крачка.
По европейски с комунисти ще заживееш като ти си цъфнат налъмите, може и да живееш ако имаш някой братовчед да прибереш някое евро.
Масата руснаци , като Русия с природните си богатства е колкото половината свят по европейски ли живее бе неманго, или Китай, с по долар на ден, или Куба или Северна Корея?А, че не рожба на партията като и всички други знаеш ли кога ще ме убедиш...
Какъв съд бе, от луната ли падаш, къде е този съд,, съдът е само горе, друг няма


забравили българското „отстраняване” Дигна на крака и небесните сили?!
Защото българския ум се съпротивлява на чуждоземски цели. Всякакво съвпадение с настояще е и не е случайност. Е случайност, защото природата има закони за съхранение цялостта и ума на народа. Ако се иска нещо, което противоречи на народната воля- Бог дава отпор. Не само не допуска чуздоземски цели да управляват България, но „налага санкции” на безумците” Бог забавя, а не забравя да даде заслуженото!
Безумци, всуе се морите, да плюете Бог?! Никой не може да плюе в главата си! Устата ни е дадена да говорим, след като мислим.
Защото- казана дума- хвърлен камък! "Импийчман" на Господа е неприложим. Освен, когато тялото се раздели с разума, даден ни от природната сила, наречена -Бог!
Всички ни обичат, без да искат разрешение
Пътят към бог е през врата в главата ни. Може да е ръждясала, той е там, защото сме негови деца и ни обича...рано или късно, срещата с Бог е непредотвратима...
Срещата, след тунела на смъртта е закъсняла с един труден човешки живот с търсене обич. Бог е безусловна обич. Не се натрапва никому
Вселената си има своя природен "компютър" който дава безотказно всеки
миг "Интернет-космос" всекиму. С
недостижимата най голяма скорост, която развива мисълта- единствено способна за миг да ни "прехвърли" на разстояние милиони светлинни години.
Не забравяйте- ние сме интелигентна част на природата, която дава и взема без наше разрешение.

ЗАЩО ПАДАТ ГЛАВОЛОМНО ДОХОДИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ НЕКОМЪНИСТИ И БАНКИТЕ ИМ РУХНАХА
СТИГА СТЕ ХВЪРЛЯЛИ КАМЪКА КОМУНИЗЪМ. зАЩОТО НА ГЛАВИТЕ СИ ГО ХВЪРЛЯЕ А СЛЕД УДАР С КАМЪК ГЛАВИТЕ ОГЛУПЯВАТ.
И ПОСТИНГА И ТЕЗИ ПОДКРЕПЯЩИ ГО КОМЕНТАРИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВОЛ ЯЗИЕШЕ!
цитирай
67. анонимен - Губя си времето zaw...
14.03.2010 12:27
Толкова от мен.
Определено със защиници на комунизма не виждам какво мога да си кажа.
Колко главоломно падат доходите не ми е ясно - Германия, минимум 8 или 9 евро на час, Англия - 6 паунда и т.н., в магазините много неща са по-евтини. Зная, че в Китай произвеждат всичко заради евтина работна ръка, Северна Корея не произвежда нищо освен бомби, а в Куба хората бягат с лодки от райския си дом.
Естествено, че капитализмът също има трески за дялане, потребителсото общество и т.н., но е факт, че комунизма е много по-обречен строй и всичко рухва.
Тия релеигиозни брътвежи не се връзват с Белене, Гулаг, ТянАнМън и т.н.
Говориш ми за Бог и комунизъм...
Зная, също, че над милион българи ходят да работят в тия същите рухващи държави за да не умрат от глад тука, те и децата им.
За какви космоси ми плампаш не съм и чел...пет часа на въртележката
цитирай
68. ok3223 - Комунизъма не е за овци.
14.03.2010 15:49
За овците доене,стригане и кланница. Това са капитализъма, глобализацията и тн.
Кой спечели и печели днес от Кризата.
В САЩ милиардерите от 350 за година са станали...400
В КИТАЙ------------------------60---------------------------------...89
В РУСИЯ-------------------------50---------------------------------...64
и тн., Тези данни публикува американското списание "Форбс" тези дни.
В ПРИРОДАТА ПРАЗНО НЯМА. В ИКОНОМИКАТА СЪЩО. КОГОТО НЯКОЙ ГУбИ, НИЕ ГУБИМ, ДРУГ ПЕЧЕЛИ.
ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ Е ТОЗИ ДРУГ...
цитирай
69. анонимен - до№43
14.03.2010 18:58
Здравейте! Много ми е приятно да чета вашите коментари , но моля та вие не сте грамотен! Посмали манго!
Че от такива преиначаващи действителността стигнахме до тук
Отиваш да се извиниш и... като палаво дете забрабяш?! Неееее)))))))))))))))))))
Това е част от замислената атака срещу Първанов- президент на България
А Вие за кого се имате, че така го хулите?! Само фашист и комунист могат да постъпват така, а не и демократи, за каквито ни приеха в ЕС.

Първанов не е бил доносник, ЗАПОМНЕТЕ!!))))))))))))))))))))))))))))))))))
КАТО ИСТОРИК, НАУЧЕН РАБОТНИК Е ДАЛ РЕЦЕНЗИЯ НА ИЗДАДЕНА В ЧУЖБИНА КНИГА НА БЪЛГАРИН, НЕВЪЗВРАЩЕНЕЦ, че не е опетнил името на българия, както нисвергнатия в чужбина тогава, така и самия Първанов. Той си е заложил авторитета, кариерата, да защитава един низвергнат българин , а вие го хулите! А тогава такива ги пращаха в Белене или на оня свят!!!!!!!!
Тъпотия е което правите ...... смачквате Българиял Стига!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))
Стига, вече ми прекипя от простотията, която не може да отдели зърното от сламата! Стига фашаги и комуняги сте тук в интернет и не знаете какво да правите или , катовидите като този гаден постин и- добавяте нещо анти- дано сега ви признаят за десиденти.
Мандалото падна. Трябва да заживеем по европеиски.
Който има вина на съд. Никой друг да не произнася присъди. Да излагаме в Итернт добрите работещи идеи , а не простотия, омраза, надменност. Те и пред Бог са грях! Намерих поне пет граматически грешки. Ако искате да ви вземат на сериозно моля ограмотете се /България се пише с Б а не с б /
цитирай
70. анонимен - до№43
14.03.2010 19:07
Съжалявам за недоглеждането от моя страна. Грешките за 19 реда от написаното са 6 /България-пише се с Б ,а не с б /.Какво ли ще видиме ако напишете 29 реда? Надявам се да пишете пак ,за да разнообразя сивото си ежедневие .
цитирай
71. анонимен - nBGWbJcIOmNcOo
08.06.2011 13:37
ThatВ’s more than sesinble! ThatВ’s a great post!
цитирай
72. анонимен - ntviPCoo
09.06.2011 14:59
RTKMM5 , [url=http://npyrnvxgfldd.com/]npyrnvxgfldd[/url], [link=http://hckcgezwoewi.com/]hckcgezwoewi[/link], http://wrsgldpxunys.com/
цитирай
73. анонимен - FqvKInUUvYTt
10.06.2011 14:22
kFFOoW <a href="http://bmrzbtybeqxy.com/">bmrzbtybeqxy</a>
цитирай
74. анонимен - OeGAgCkyUBSjbPV
13.06.2011 17:04
T8YXI3 , [url=http://lvdpnachqtpm.com/]lvdpnachqtpm[/url], [link=http://maytbizxiwyh.com/]maytbizxiwyh[/link], http://jbdsrxrmirse.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649800
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849