Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2011 18:51 - Теодор Дечев?! "Независимият блогър"? Я виж ти!?
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 10313 Коментари: 13 Гласове:
17

Последна промяна: 18.04.2011 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През 2009 г. "блогърът" Теодор Дечев беше "независим" кандидат за кмет и за евродепутат. Слава Богу, не го огря. Че като гледам кои са му приятелите... Странно защо досега не се е хвалил с тези приятелства?! Гледам, че седи от дясната страна на Трактора...
Баба ми все казваше: "Кажи ми кои са ти приятелите, та да ти кажа какъв си."
Сега си спомних, че още през 2004 г. в този ССИ участваше и Атанас Семов. Сега Семов е в РЗС, а Дечев не го знам къде е /то колко ли партии смени.../ Чудя се колко ли такива пипала има октопода в различните партии...?


image

Теодор Дечев - "Бивш зам.-председател на Българската социалдемократическа партия (БСДП) и зам.-министър на труда в кабинета „Костов”, Теодор Дечев е пословичен с политическите си амбиции. Засега обаче опитите му да си намери титулярно място на политическата сцена винаги са се проваляли. Той си остава вечният втори, макар с лекота да променя идеологическата си ориентация от „социалдемократ на свободна практика” до „автентичен десен кандидат”. Според съответната ситуация.През 2007 г. ССИ издигнаха кандидатурата му за евродепутат, но Брюксел си остана точно толкова недостижим за него, колкото е и в момента. Дечев не се отказа и през ноември 2009 г. се кандидатира за кмет на София. Гласовете, които събра, бяха в границите на статистическата грешка. При представянето на номинацията му от инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Дечев, заявиха, че са сформирани главно от „блогъри и форумци”. Опитът на зам.-шефа на ССИ да се добере до подкрепа от интернет пространството се провалиха. Бюлетина за него пуснаха едва около 2000 души. Впрочем самият Дечев също има блог, в който могат да се прочетат трогателни истории за това, колко „добри момчета” били Алексей Петров и Марчело Джотолов."
...
Цялата статия - в "Монитор"/18.04.2011г.


http://www.monitor.bg/article?id=288037



Гласувай:
1



1. tutankhamon661 - marystaneva
18.04.2011 19:02
Както винаги, удряш в десетката. Броят на трактористите расте всеки ден.
Борисов наистина е герой, щом още се държи.
Бива Октопод, но чак толкова!
Гласувах за теб и за постинга, обаче гласът не излиза.
цитирай
2. анонимен - Не е в десятката,
18.04.2011 19:47
а е В ЦЕНТЪРА НА ДЕСЯТКАТА - има голяма разлика ...:)
Народът казва : Гледай дали му е чист косъма ...
След като спекулира достатъчно с " братята блогъри", които го подкрепяха като стадо овце, вече си развява гагата открито и безскрупулно !
Моите гласове излязоха ...:)
цитирай
3. zahariada - Браво!
18.04.2011 21:24
Благодаря, че ме отмени. Отдавна се канех да пиша по въпроса. Поздрав!
цитирай
4. pagan - Хората не са прости!
18.04.2011 22:23
Само като му видите физиомутрата на партиен секретар на ТКЗС, може да ви стане ясно що за човек е!
цитирай
5. teodordetchev - Просто за протокола.
18.04.2011 23:11
През живота си съм бил член на една - единствена партия. Тя е БСДП. Отношенията си с нея приключих през 2006 г. Преди това или след това не съм членувал в нито една политическа партия.

Не съм от обидчивите и не бих си бъркал носа тук, но ми изпратиха линк към този постинг. Какво пък, нека нещата да са ясни. Отделен въпрос е, че всяко позоваване на "Монитор" или "Телеграф", свързано с мен, откакто тотомилионерката г-жа Ирена Кръстева им е собственик, представлява оскърбление към елементарните устои на здравия човешки разум.

С най-добри пожелания за приятна вечер и успешна работа през утрешния ден.
цитирай
6. alexs - През живота си съм бил член на една - ...
19.04.2011 10:03
teodordetchev написа:
През живота си съм бил член на една - единствена партия. Тя е БСДП. Отношенията си с нея приключих през 2006 г. Преди това или след това не съм членувал в нито една политическа партия.

Не съм от обидчивите и не бих си бъркал носа тук, но ми изпратиха линк към този постинг. Какво пък, нека нещата да са ясни. Отделен въпрос е, че всяко позоваване на "Монитор" или "Телеграф", свързано с мен, откакто тотомилионерката г-жа Ирена Кръстева им е собственик, представлява оскърбление към елементарните устои на здравия човешки разум.

С най-добри пожелания за приятна вечер и успешна работа през утрешния ден.


ЕДИН ДОБЪР ОТГОВОР!
И от мен най-добри пожелания към авторката на блога Тодор Дечев и останалите коментиращи
цитирай
7. анонимен - Като един от "виновниците"
19.04.2011 10:13
за издигането на кандидатурата на г-н Дечев ще кажа следното: за отношенията си с Алексей Петров Дечев бе "разпъван" на кръст от въпроси и инсинуации още преди да получи подкрепата на партия "Зелените". Даде доста публични обяснения за чисто професианолните си контакти с Петров в рамките на ССИ.
По онова време Петров (като сочен за създател на РЗС) е бил в чужбина, а РЗС издигна свой кандидат - един архитект, май Павлов. Дечев събра 2011 гласа, т.е. беше четвърти в "класирането".
Впоследствие публичното му и нескривано сближаване с Петров и участието му в неговите икономически и политически изяви представляват нов момент, за който подкрепилите го като кандидат за ксмет на София нямат отношение и не носят отговорност.
Всеки сам си прави изводите.
цитирай
8. ran - странно, как от 17 факта в този откъс,
19.04.2011 10:24
сте успели да уцелите право в десеткага само 3.
подпис: един от стадото и едновремено от "виновниците"
цитирай
9. alexs - За някои хора даден политик е идол или бог слънце / РА/
19.04.2011 11:11
анонимен написа:
Позоваването на една снимка и на бабините съвети едва ли е най-доброто в случая.Т.нар. от теб трактор е все още гражданин като теб-без повдигнато обвинение и без осъдителна присъда.Така ,че не виждам защо г-н Дечев да не е седнал до него.Апропо ти май си пропуснала срещата на Министър Дянков с този Трактор.Както най-вероятно си пропуснала и снимките на г-н Премиера с "приятелите " му от годините когато беше от другата страна.Същия този Трактор беше според Премиера "лоялен гражданин"преди да стане "Октопод"

Нито Бате е символ на доброто
Нито Трактора е символ на злото
Всъщност и те са хора като другите със своите добри и лоши страни

цитирай
10. logo - А пък ние помним,
19.04.2011 13:00
Че ССИ бе създаден през 1990 г. от банкера Валентин Моллов - ченге и основател на Първа частна банка и от Петьо Блъсков - нахална мутра и основател на пресгрупата 168 часа. Тогава се казваше "Съюз за стопанска инициатива на гражданите" и названието съответства точно на милиционерското разбиране за предприемачество в рамките на Указ 56 и ръководната роля на Партията. Никаква полза реалния бизнес няма от тази организация и никога не е имал. Това е една хранилка на ДС и милиционерски кадри и фирми, която осребрява хищно участието си в Тристранния съвет за сътрудничество и с активно медийно участие цели да предотврати появата на реални бизнес организации на реалния малък и среден бизнес. Част от кукления театър на прехода. Да работиш за такава организация е равно на самопризнание за принадлежност към службите. Затова никога не съм приемал Теодор Дечев за нещо повече от нещастна кукла на конци, която иначе не е никак глупава и затова се опитва отчаяно да намери някакъв смисъл в това, което върши и е принуден дори да си вярва.
цитирай
11. pagan - Всеки, който се опитва да направи нещо полезно
19.04.2011 13:20
работи в областта на науката, изкуството, инженерните дейности или с ръцете си. Всички участници в "съюзи", "фондации", политически, медийни и др. "проекти", обикновено са нискочели социопаразити с единствен инстинкт за "самонахранение". И всички са палеонтологически и патологически издънки от времето на "светлото бъдеще", каквото се опитват да си спретнат за сметка на гласуващите за тях олигофренДОВЕ, и отчаяните от него нормални хора.
цитирай
12. boristodorov56 - Да, не биваше да го подкепяме - още тогава се сочеше връзката му с Алчо Помака.
20.04.2011 15:14
Глупаво беше като постъпка да се подкрепи Дечев, но другият ход беше да се подкрепи Рапоня, защото Синята поскрепи него?
цитирай
13. marystaneva - Благодаря на всички!
28.04.2011 09:00
Благодаря на всички за коментарите. За мен гласуването не е толкова важно. По-важно е хората да знаят кой - кой е.
"анонимен написа:
Позоваването на една снимка и на бабините съвети едва ли е най-доброто в случая.Т.нар. от теб трактор е все още гражданин като теб-без повдигнато обвинение и без осъдителна присъда.Така ,че не виждам защо г-н Дечев да не е седнал до него.Апропо ти май си пропуснала срещата на Министър Дянков с този Трактор.Както най-вероятно си пропуснала и снимките на г-н Премиера с "приятелите " му от годините когато беше от другата страна.Същия този Трактор беше според Премиера "лоялен гражданин"преди да стане "Октопод"" - От известно време съм без компютър, но не съм видяла този коментар. И не съм го трила, а го няма тук?! Срещата на Дянков беше със ССИ по тяхна инициатива и с излъчени от тях представители. Колкото до премиера, до ден днешен никой не е извадил нищо укорително за него, освен че по линия на спорта се е познавал с разни хора с недобро име в обществото. И аз по линия на местоживеенето ми се познавам с наркомани /съседи са ми в съседния вход/, но не съм като тях. И нямаме общи интереси или бизнес. Така че това не са аргументи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650016
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849