Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2013 15:23 - Дори да загуби, Бойко пак ще спечели!!! - Петко Бочаров за парламентарните избори през 2013 г.
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 20204 Коментари: 33 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ГЕРБ ще спечели при всички случаи!
Дори да загуби, Бойко пак ще спечели!!!
Един страхотен коментар на големия журналист Петко Бочаров.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1715849 


image                    image
 

В четвъртата година, откакто пое властта, ГЕРБ физически и психически е отдаден на изпитанието, което ще е негова съдба - изграждайки европейското бъдеще на България, да ни отлепи невъзвратимо от Ориента и “братската” прегръдка на Москва.

Всичко е на показ, затова нещата са ясни. И май вече започваме да се забавляваме с комичните прояви на реакцията. Която, тая наша червена и синя, жълта, морава и каква ли не още реакция, до такава степен се е паникьосала от изгледите да се маргинализира, че изпада в истерия. Там никой вече не слуша какво говори другият. Доган иска вот на недоверие заради “пълния провал на управлението” (иска, ама да го внесе не му стиска), Станишев намеква, че ако Бойко не си иде доброволно, можело да се наложи да си иде по друг начин (той пък забравя каквото дори Барак Обама напомни, че Бойко има черен колан), а Сидеров, за да не остане по-назад, той пък иска “вън от НАТО”. Ами да вземе да попрочете поне някоя и друга книжка, та да научи, че никоя държава, освен силно въоръжената, не става неутрална преди светът да я е признал за такава. В 1939 г. Белгия, Холандия, Дания, Норвегия се пишеха неутрални, ала танковете на Хитлер ги забърсаха за около седмица. Нали?  Та и това, ако не е неадекватност поради политическо безсилие, здраве му кажи. Признавам обаче, че има важни неща, които не разбирам. А щом аз не ги разбирам, значи и други българи, сигурно стотици хиляди, също не ги разбират.

Става въпрос за елементарна логика. Мразите и хулите Бойко и ГЕРБ. Добре, ваше право на мнение. Но кой да му вземе мястото? А, г-н Станишев? Предлагате ми себе си, така ли? Но аз, както и още стотици хиляди като мен, не ви искаме отново за премиер на България. И ще се уверите в това на изборите. Искаме тези с каузата, на която така предано са се посветили. Ама те изтегляли килимчето изпод краката ви. Да не би пък да очаквате съчувствие! Оглавявайте си там партията на европейските социалисти, много престижен пост, но не посягайте пак към “Дондуков 1” . БСП не е политическата сила, годна да замести днешното управление на България в цивилизационния ни прелом. Достатъчно сте интелигентен, за да го проумеете. За тази цел е нужен Бойко - или друг като него, - но такъв за проклетия няма. И ми се вижда невъзможно да не осъзнавате, че партията, на която вие и тия, като вас, се облягате, е в XXI век ретроградна, а не прогресивна политическа сила. 

Тъй че не лично срещу вас възразявам, вие сте културно момче и дори сте ми симпатичен. Казвате, че партията ви не е продължение на БКП, но знаете, че е.
Защото броите конгресите си от времето на “дядо” Благоев. А покаяхте ли се за атентата в “Света Неделя” 1925 г.? Не сте. Покаяхте ли се за “Народния съд” 1944-1945? Не сте. Признахте ли, че два пъти сте искали СССР да ни анексира? Не сте. Ами че по едно време на студената война бяхме на косъм от нов световен конфликт, при това ядрен, ние е трябвало да ударим Гърция и Турция, нали? Такива са били плановете. Само шансът ни е спасил от нова национална катастрофа. Потулвате този факт с години, защото знаете, че вашата партия носи отговорността. Поехте ли отговорност за подлото убийство на Георги Марков. Поехте ли отговорност, че преди да стреля срещу папата турчинът Мехмет Али Агджа, търсен за убийство в родината му престъпник, е живял в Японския хотел в София, охраняван от вашата политическа милиция? Поехте ли отговорност за суперинфлацията във Виденовата зима, чрез която кредитните ви милионери изсмукаха валутните спестявания на корекомските гурбетчии?

Времето вихрено се променя, вече живеем в друга България, интересно ми е, че вие там, на “Позитано” 20, и досега май не сте осъзнали какво ви се случи на изборите през 2009 г., когато ГЕРБ пое държавата. Ето на тази тема нека разменим още няколко думи. Имате нужда, защото в момента ми приличате досущ на Тодор Живков от известната снимка на пленума през 1989 г. Изборите през юли не можете да спечелите.

То ще е абсурд дори за можещия всичко българин. Но затова пък е съвсем възможно да се насадите на такива пачи яйца, каквито не сте и сънували. Ето ви следния вариант на една интересна картина.

ГЕРБ няма в парламента самостоятелно мнозинство и отива в опозиция (такава е думата на лидера пред народа), но по брой на депутатите е на първо място. Постига мнозинство със само още 5-6 независими, без да прави коалиции. На БСП пък не му стигат 20-25 гласа за мнозинство (ако му трябват повече, ще е катастрофа), затова е в коалиция с ДПС, а много вероятно с още някой. Е, що за Народно събрание? Що за власт? Само като си мръдне пръста и ГЕРБ ще може да бламира всяко гласуване. Съгласен ли сте, г-н Станишев, да поемете риска?

Като се замисли човек, какво излиза? Излиза, че даже и да губи, Бойко пак печели. Защото уж той е в опозиция, а вие ще сте му в джоба. Бойко обаче не е от хората, които ще се съгласят да печелят, губейки. Момчето е спортист и винаги се състезава за чиста победа. Каквато ще спечели, ако БСП не покаже, че има конкурентна кауза.

ПЕТКО БОЧАРОВ, в. "Труд", 13.01.2013 г.







Гласувай:
16



1. kostadin - От 1989 год до днес сме се смалили ...
14.01.2013 15:33
От 1989 год до днес сме се смалили като нация с 3 000 000 българи .Кой къде е гърмял преди това -направо е смешно да се чоплим .Важното е че това то дължим на реставрацията на капитализма.
Всички партии са виновни !Това не е Бай -ганювщина ,а реалност
цитирай
2. evrazol - А кой реставрира капитализма? Луканов? Младенов? Или ДС?
14.01.2013 15:41
kostadin написа:
От 1989 год до днес сме се смалили като нация с 3 000 000 българи .Кой къде е гърмял преди това -направо е смешно да се чоплим .Важното е че това то дължим на реставрацията на капитализма.
Всички партии са виновни !Това не е Бай -ганювщина ,а реалност

цитирай
3. apostapostoloff - Тия сме ги чували вече:
14.01.2013 15:42
"Партията е права, дори, когато греши." Айде, сиктир!

Ето един далеч по- вероятен сценарии: ГЕРБ няма да има мнозинство и това е повече от сигурно. (Ще са им нужни много повече от 5- 6 независими.)

БСП няма да може да състави правителство и това е почти толкова сигурно. И какво става? Мандатът отива при Доган... А оттам нататък следват усмивки от старите ленти...
цитирай
4. анонимен - kostadin-чо,
14.01.2013 15:49
Явно въпросът "защо" е така, въобще не си задаваш. Но съм сигурен, че и не знаеш.
А отговорът е " това го дължим на МНОГО КЪСНАТА и все още незавършената реставрация на капитализма" и загубените за развитието на България 45+23=68 години В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ! А защо + 23 години ли ! ЗАЩОТО ОЩЕ СМЕ В ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ "стадий на развитие" .
цитирай
5. kleotemida - Всяка крива, успоредна на бойковата линия е права линия!
14.01.2013 16:01
Ужас!
Щом и този харесА Бойко, значи съвсем сме я втасали!...
цитирай
6. kikowsky - Много слагаческа статия - чупната в ...
14.01.2013 17:09
Много слагаческа статия - чупната в кръста.
цитирай
7. zryncho - Не съм съгласен
14.01.2013 18:09
Проблемът ви е, че търсите алтернатива в старите дебили от последните 20 години. Народа е казал: със стари курви, нов бардак не се прави. Трябват ни ако не честни и съвестни хора(каквито в политиката почти няма), то поне професионалисти. Костов е един такъв професионалист. Единствен през тези 20 години знаеше как да командва министрите си. Не като Дянков да квака, а боко да се озърта като пръднал и да се чуди какво става. Ама Слави Трифонов промиваше мозъците на хората 3-4 години подред, докато смаза рейтинга на СДС. МНого бързо забравихте как заплатите се качваха на всеки 3 месеца с по 10%, а цените тогава наистина бяха най- евтините в Европа - не като сега. Имаше и някакво производство, а бюрократичната машина беше по- добре работеща, макар и със старите соц кадри. Това много бързо го забравихте. Забравихте, че и здравеопазването беше по- добро и достъпно преди 10 години отколкото сега. За монополи не се говореше, а прословутата продажба на Балкан за 1 $ е детска игра в сравнение с днешните върли заменки и и унищожаване на природни паркове. Проблема с циганите не беше толкова наболял - тогава не си правеха каквото поискат, а банковия и кредитния терор го нямаше. Мога да продължавам и още...

Тук не ви излагам тезата за човека Костов, който безспорно не е безгрешен и със сигурност добре облагодетелстван от властта, НО със сигурност той беше ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ИНТЕЛИГЕНТ и със стремеж към място в историята, за разлика от сегашните гниди, имащи обща култура и морал колкото един сводник на околовръстното.

ИЗХОДА Е ЕДИН!!! ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, НЕЗАБАВНИ ИЗБОРИ И АКО ТРЯБВА - ПОВТОРНО ОПОЖАРЯВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА, този път до основи! Всичко това, за да служи за пример за идните министри без значение от коя партия ще бъдат.

minister ['ministə] от англ. - 1. служа, прислужвам, обслужвам. to MINISTER to someone's needs грижа се за/обслужвам/гледам някого


цитирай
8. christof - Човекът е попитал в прав текст, т...
14.01.2013 18:12
Човекът е попитал в прав текст, така, както аз съм го правил многократно тук - КОЙ Е АЛТЕРНАТИВАТА НА БОЙКО???
цитирай
9. bojinkata - Бочаров пак се надупи
14.01.2013 19:50
Колкото до алтернативата - щом една мутра-престъпник е незаменима в Бг, какво да очакваме?
цитирай
10. xloranphyl - Да, ама не!
14.01.2013 22:08
След 9.IX.1944 год. става член на отечественофронтовската Българска работническа социалдемократическа партия (БРСДП) и като такъв през лятото на 1948 г., когато социалдемократите се вливат в БРП (к) на идейната основа на марксизма-ленинизма, Петко Бочаров става член и на Българската работническа партия (комунисти), впоследствие — БКП. Партиен член е до 1949 год., когато е изключен поради съдебно дело за подкуп, завършило с осъдителна присъда.
цитирай
11. bigbro - Ех, Бочаров...
14.01.2013 22:24
Не знаеш в кой свят живееш...
цитирай
12. gosho568 - Вижда му се краят на това правителство
14.01.2013 22:32
...
цитирай
13. kostadin - Явно въпросът "защо" е ...
14.01.2013 23:31
andreshko написа:
Явно въпросът "защо" е така, въобще не си задаваш. Но съм сигурен, че и не знаеш.
А отговорът е " това го дължим на МНОГО КЪСНАТА и все още незавършената реставрация на капитализма" и загубените за развитието на България 45+23=68 години В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ! А защо + 23 години ли ! ЗАЩОТО ОЩЕ СМЕ В ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ "стадий на развитие" .

Виж аз вярвам в прераждането и такива подробности не ми развалят настроението .Ще ти кажа ,че историята ми говори друго -всяка реставрация ,понеже е повторение на нещо ,което е било може да се появи само като пародия.Неприятното е ,че е много злокобна пущината.Що не си смениш името в блога?-разсъждаваш ,като бирника ,не те ли е страх ,че ще те оставят в блатото на собствените ти виждания и философия
цитирай
14. theeconomist - Бочаров е стар гъзолизец!
15.01.2013 09:30
Мазнеше се на комунистите и беше тачен и титлуван журналист при тях.
После прегърна Синята идея.
После беше фен на Симеончо.
Сега на стари години се дупи на пожарникаря.

Бахти смешника " въшка на челото", а Бочаров? На сари години, вкуса в устата дали ти е лайнян?
цитирай
15. andrei - Изглежда гн.Бочаров е изоставил
15.01.2013 09:33
журналистическата логика и е приел ролята на гадател и шаман,където опитвайки се да врачува, внушава неистини.Няма лошо-човека си прави гимнастика на застарелият си мозък,но вместо да стигне до логични и рационални заключения,най-много да се поизпоти и да получи мигрена.От тези му напъни се вижда,че е забравил на коя партия служеше и лижеше задника.Хайде,простено да му е-старостта и предишните му навици да хвали винаги силните на деня,си казват думата и на никого не прощават.
цитирай
16. penchoan - Изкукалият журналист Бочаров се ...
15.01.2013 10:43
Изкукалият журналист Бочаров се продаде за жълти стотинки на ГЕРБ. Не е единствен, а пък и не му е за първи път.
цитирай
17. muerte - Поредното преброяване в блога.
15.01.2013 11:14
Вместо да коментираме сериозно почнахме заяждане едни с други - типично по нашенски. И както винаги мненията са полярни. Глупаво и ненужно. Ама то си зависи от хората де - както старите другари няма да признаят че наистина се маргинализират като партия и парламентарна структура така и поддържниците на ББ няма да признаят, че има още мноооого вода да изтече, докато ГЕРБ се научи на основни неща. Бочаров обаче е прав за няколко неща и колкото и да го плюете той си остава Петко Бочаров, докато вие сте..., хм меко казано анонимни блогъри.

Та, нещата за които Бочаров е прав:
1. ББ и ГЕРБ ще победят на изборите (който мисли, че бъркам съм готов да се хвана на сериозен бас - вече имам два спечелени такива в блога).
2. Няма да имат самостоятелно мнозинство.
3. ВСЯКА дума в четвъртия абзац е абсолютно точна и вярна, въпреки че това е само капка в морето.
4. ББ и ГЕРБ НЯМАТ алтернатива в момента. ВСИЧКИ останали са както каза някой по-горе "стари курви в нов бардак".
И още нещо, за което съм убеден - дори и най-големия корифей (ако има такъв де) да се изкаже за политическата обстановка в Бг пак ще намерим за какво да се скараме, като първо сме срутили отвсякъде корифея! :-)))
цитирай
18. gocho52 - ДС...
15.01.2013 11:29
Гледай си старините,дядо!
цитирай
19. marystaneva - Да кажа нещо и аз...
15.01.2013 12:18
1. kostadin, Прав си. Но деца могат да се отгледат както с много, така и с по-малко средства. Не е задължително да живеят в охолство, за да станат добри българи. Въпрос на ценностна система у родителите. Ако те не искат, няма как някой да дойде и да им ги направи...
2. evrazol, При цялото ми уважение, предпочитам капитализма пред онзи социализъм, който познаваме.
3. apostapostoloff, Ти нали не си ясновидец? Значи няма как да си сигурен дали и колко депутати няма да достигнат на ГЕРБ, за да управлява самостоятелно. Между другото, ГЕРБ е единствената партия, която си признава и поправя грешките, но дори и за това ги критикуват...
4. andreshko, Аз пък си мисля, че една от причините за този наш мъчителен преход беше късното и за съжаление непълно отваряне на досиетата...
5. kleotemida, Бай ти Петко е видял три Българии... На 93 г. е, но си е с акъла. Какво ли не е видял... Много знае и много мъдрост е натрупал.
6. kikowsky, Едва ли. Най-малкото, на тази възраст човек вече се готви да се срещне със Създателя си и няма причини да прави подобни "чупки".
цитирай
20. marystaneva - Относно експертните и моралните качества на Костов...
15.01.2013 12:20
7. zryncho, Няма да те убеждавам в нищо. Аз каквото е имало да казвам за Костов, съм го казала отдавна. Ето и мнението на някои други хора:
Иван Костов загроби 3000 български предприятия, иска да унищожава още...

http://slivendnesiutre.wordpress.com/2010/08/31/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8-3000-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF/

Подземните богатства на България – управление или грабеж?

http://www.eurochicago.com/2012/08/podzemnite-bogatstva-na-balgariya-upravlenie-ili-grabezh/

Далаверата в Кремиковци

http://vbox7.com/play:2c6ca69c6b?p=collection&id=1492488&order=date

Развенчаният мит – Иван Костов

http://slivendnesiutre.wordpress.com/2012/05/14/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D1%82-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2/

Афера Сапио

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%BE

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377151185706438&set=a.335390206549203.79913.335381113216779&type=1&relevant_count=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376920025729554&set=a.335390206549203.79913.335381113216779&type=1&relevant_count=1

Ами писмото на Сугарев?

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/06/08/edno-izcheznalo-no-ne-otvsiakyde-quot-otkrito-pismo-quot.761632

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/06/08/edno-izcheznalo-no-ne-otvsiakyde-quot-otkrito-pismo-quot-pro.761687

А приватизацията на банките?

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/07/09/kysata-pamet-bylgarska.779796

Много са му греховете на експерта Костов, твърде много...
цитирай
21. marystaneva - Да си довърша мисълта...
15.01.2013 12:48
8. christof, Няма алтернатива. След време може и да се появи, но засега е най-добре ГЕРБ да довършат започнатото. Необходим им е поне още един мандат начело с Бойко Борисов.
9. bojinkata, Можеш да твърдиш всичко, но това не го прави истина. Трябва да можеш и да го докажеш. Борисов е публична личност доста отдавна. Други бяха на власт. Защо нищо не доказаха? Може би защото няма какво...
10. xloranphyl,
Тази информация е публична. Дали е било постановка, не знам и не мога да съдя някого за неща, случили се преди повече от половин век...
11. bigbro, Знае, но знае и към кой свят се приближава... Все пак е на 93.
12. gosho568, Ще ти се... ;)
13. kostadin, Не знам дали си даваш сметка колко много хора все още разсъждават така, сякаш живеят в социализма... Не правят разлика между партия, община и държава, нито са наясно с разделението на властите и със съответните им отговорности... Реставрацията ще бъде дълга и трудна. Надявам се да не изглежда като пародия.
14. theeconomist, 15. andrei, 16. penchoan и 18. gocho52 - На вас четиримата един коментар ви стига.
Петко Бочаров явно знае колко е важно една държава да е стабилна. А на ГЕРБ няма нужда да се подмазва - нито могат да му вземат нещо, нито да му дадат. Просто е изказал мнението си.

17. muerte,
Най-после да прочета и нещо разумно! :)
Между другото, някои поддържници на Бойко Борисов и ГЕРБ /като мен/ са наясно, че има още много вода да изтече, докато ГЕРБ се научи как се прави добра политика. Но поне се опитват да го правят. Учат се "в движение" и се учат от грешките си, за разлика от предишните, които се учеха само как да замазват грешките и за замаскират престъпленията си...

цитирай
22. rumen221 - ДО БАЙ ПЕТКО БУЧАРОВ
15.01.2013 13:15
БАЙ ПЕТКО,

ИЗЛАГАШ СЕ… ТЪРСИМ АЛТЕРНАТИВА НА БОКО, ЗАЩОТО…:

- Националния ни интерес е ясен – „БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ”!!!

- ИЗБРАМЕ ПРЕМИЕР ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърните си министри…!
Плавителството, чрез Бюджета е неадекватно, защото едновременно бушуват:
1. Световна финансова криза;
2. Световна продоволствена криза;
3. Световна рецесия;
4. Световна екологична криза;
5. Българска „структурно-управленска” криза;

Изхода е Преработка на бюджета и ИСТИНСКИ РЕФОРМИ, в противен случай – СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО…!

Заради…:
1. Световната финансова криза – Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, при лихви 2-3%..., от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, в която да се внесат парите на държавните с над 51% фирми.
2. Световната продоволствена криза – Поземлена реформа налагаща, ВРЕМЕННО, като собственици на земята САМО БЪЛГАРСКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА и само до 1 000 декара земя и 500 гора. Всички „селскостопански” плащания, да са за СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ (не на ратайте/арендатори-милионери) и възстановяване на Хидромелиорацийте за държавна сметка макар, че тя продължава да ги унищожава…!!!
2. Световната рецесия – Данъчно стимулиране и банкови гаранции, САМО ЧРЕЗ ББР, на износно ориентираните и най-вече крайни производства..., което ще раздвижи „съпътстващите” ги фирми…
4. Световната екологична криза - Строителството на „Южен поток” и „Белене” – не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове – чакат ни стотици милиони „екоглоби”, които ще ни върнат в каменната ера....
5. Структурно-управленската криза – възстановяване на институциите, под лозунга - „Да върнем държавата на гражданите”, и реформи:
- В Здравеопазването – Всеки гражданин с „Лична дебитно-кредитна картова сметка – здравно досие”;
- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми и един „западен” език – абстрактните гимназий, са доказана загуба на време (с изключение на физико-математическите)…;
- В Регионалната политика – шестте Социално – икономически зони, да се трансформират в Области, като държавните ОБРАЗОВАТЕЛНИ И НАУЧНИ поръчки, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани…, само в шестте „Областни Технологични Университета”.
- Съкращаване на държавния апарат с 30%.
- За „наука” - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Софийския Университет, 3 Специализирани и 9 „Областни Технологични Университети”.

Всичко останало е ПОМОЩИ ЗА ЦИГАНИ И ГЕРБАДЖИИ, Пустословие, Нищоправене... и рязане на лентички…
цитирай
23. marystaneva - 22. rumen221,
15.01.2013 13:47
Да те "светна" - бай ти Петко не чете моя блог, дори не знае за съществуването му... Управляващите - също.

А част от твоите идеи ме плашат... :(
цитирай
24. ok3223 - ДА, ДА
15.01.2013 15:53
Стария пергиш паак се изака ... иска да замести Ванга.
Дано, това да е последното му нагаждане, пребоядисване в унисон с цвето на силните на дено днешен ...
Редък е тоя. От боядисвания и пребоядисвания безброй боя го не лови.
Он е многоликио Янус, и хамелеон незапомнен и помнен от всички.
Зле е Боко Тиквата, щото Бочарката го фали ...
Когото политик е пофалил, се е свършил катастрофално, потъвал е в небитието.
Това могат да го потвърдят Костов, Кобурго и сите десняци - едндневки, потънали навечно, и станали политически 0.
Бокото, ако отърве затворо, па че е вика ура-а-а!
СОГЛАСЕН НА 100% с умнио компетент
rumen 221. Маашалах, братчет.
ТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ СА НУЖНИ И НА МЯСТО ЩЕ СА,
КАТО МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.
Такива като БОКО ТИКВАТА СА ГИБЕЛНИ И ПОЗОРА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.
цитирай
25. ok3223 - Мари, Мари ...
15.01.2013 16:05
... управляващите не те чели били ...
Та ти се трудиш за тях вече толкова години, с такъв ентусиазъм и беззаветна храброст.
Не те чели били ...
ЕДНА ФАНАТИЧНА АКТИВИСТКА И ПОЧИТАТЕЛКА НА ГЕРБ и БОКО Б.
цитирай
26. staler - петко бочаров е голям журналист, ...
16.01.2013 03:08
петко бочаров е голям журналист,колкото б.б. --голям политик.верно е,че бсп,дпс и т.н.не може да са алтернатива на герб.защото са не по малко компрадорски,продажни,антибългарски,колониални,мутро-олигархични и пр... г-н бочаров е доказателство че от младо цигане нищо друго не може да произлезе освен дрът циганин.защото г-н дрът циганино,може и да са ги забърсали за седмица танковете на хитлер,но и досега държави като белгия,холандия,дания,норвегия са нарицателно за проспериращи такива,докато ние с безалтернативното чифутче младенов в външно,скоро съвсем ще се овъргаляме в чужди лаина и то до ушите.
цитирай
27. leonidoff - Браво на П.Бочаров
16.01.2013 17:26
Marystaneva скоро няой тук в блог.бг спомена, че най-опасните глупаци са начетените такива. Може на коментар номер 22 да не са му ясни някои последици от изброените от него реформи и какво означават те за публичните финанси. Просто смешно ми става като чуя за големи инвестиции в БАН и в СУ, първо връзката между тези две институции е подобна на тази между Юридически факултет и Центъра за кариерно развитие - ФАРС с привкус на далавера. Аз като настоящ студент мога да заявя открито, че в академичните среди комунизма е построен наново и е много жалко сегашното положение - гражданите чрез хазната да плащат огромна част от таксите на студентите в полза на университетите - по този начин един млад човек въобще дори не осъзнава каква е задачата му в университета, след като семестъра му е 200-300 лева. Та това са толкова скромни суми, че човек би ни сравнил с Норвегия и другите гореизброени държави, където обществото е дорасло и може да си позволи дори университета да плаща за да учат студенти в него, но това е друга история :))) Малко са коментарите и статиите в подкрепа на сегашното правителство, което въобще не ме учудва, след като е известно къде е съсредоточен капитала в държавата. Е плюйте си спокойно тук в блога, но дори и червените социолози определят ГЕРБ като безспорен победител на изборите и пак ще управляват, защото хората, които работят тук в София и плащат данъци, а не са в сивата икономика като по-голямата част от провинцията разбраха на къде духа вятъра и заедно с Бургас и още няколко града ще си изберем правителство на експерти, които могат да бъдат уволнени във всеки един момент, защото "не издържат на темпото", а на БСК, КРИБ и т.н им желая лек и спокоен път към Украйна и Беларус - там има "бизнес" като за тях. :))))
цитирай
28. ok3223 - Ето едно като № 27
17.01.2013 14:13
ЧЕНГЕ, което си уплътнява работното време, като фали шефо, макар да знае, че он е политически ЖИВ ТРУП ...
Оно бива, бива, ама тяхното се не трае.
Не байно ...Че ви прогоним сите.
А най - заслужилите еднодневки, като тези с ДЮНИТЕ, които ни показаха очевадно, каак за един ден(при властта на ГЕРБ и Боко Тиквата) се става 3 пъти милионер.
Ще пратим да отработват откраднатите милиони в панделата ...
Те така у България, броят на милионерите за 4 години порасна със 100%.
Те това е вълшебната формула ... откритие на Боко Тиквата.
цитирай
29. hedonist - огън по БСП
21.01.2013 14:49
отличителното за комунистите преди 89 година беше и си остава подмазване и лакейство към ШЕФА-баш комунист и същите да обвиняват привържениците на Герб за това което е тяхна запазена марка е комедия.и в Герб ги има такива охлюви,но комунизма трудно си отива)-това е пътят бавен,труден за сметка на това продължителен).ДОЛУ БКП,БСП,ДПС като начало
цитирай
30. marystaneva - Да... Комунизмът трудно си отива. Но все пак си отива. С наша помощ може да стане и по-бързо!
05.02.2013 11:33
26. staler,
Какъвто и да е Петко Бочаров, много е живял, много е видял и доста мъдрост е натрупал... Струва си понякога да се вслушваме в думите му.

27. leonidoff е прав, че "дори и червените социолози определят ГЕРБ като безспорен победител на изборите и пак ще управляват". А правителството и сега е предимно от експерти. Ако не се лъжа, само двама министри са от ГЕРБ.

24, 25 и 28. ok3223,
Не се "трудя" за управляващите, а за доброто на страната си. Колкото до теб - мисля че е време да се прегледаш... Може пък и нищо да ти няма... Нищо лично.

29. hedonist,
Прав си, че "и в ГЕРБ ги има такива охлюви, но комунизма трудно си отива. Това е пътят- бавен, труден за сметка на това продължителен." Не е лесно. Но щом наистина го искаме, ще успеем!
цитирай
31. forest - Шестица за Бай Петко
06.02.2013 21:41
Умните хора , като Бай Петко ,сигурно са повече , но лошото е , че простаците са много нагли..Това ни е бедата..Четете по-горе какви са комунистически простотии,, Тия разсъждават , като че са от ерата на динозаврите..То бива , бива....
цитирай
32. zaw12929 - АКО ИМА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ- ...
11.05.2013 03:53
АКО ИМА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ- ТОВА ЩЕ Е НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
РУСЕ ТИЯ ДНИ СТАНА МЯСТОТО, КЪДЕТО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ Е НАПРАВЕНА КИТАЙСКА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ НА Г Е Р Б!
КИТАЙСКА- ГРАНДИОЗНА, МАЩАБНА, ПЛАТЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА, КОЕТО СЕ ВИЖДА, БЕЗ ДА СЕ ЧЕТАТ ФАКТУРИ И ПЛАТЕЖНИ:

"Винаги съм си признавал грешките"- , отсече Борисов. ТОВА НЕ СА ГРЕШКИ , А ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . ЗА ТЯХ ТРЯБВАТ НЕ ПРИЗНАНИЯ, А КОМПЕТЕНТНИ ДЕЙСТВИЯ!!
Само хора без съвест и срам днес, над съсипията оставена от ГЕРБ могат ДА НИ УБЕЖДАВАТ ВЪВ ВОЛЯ... ЗА КАКВО?! ДА ХАРЧАТ БЮДЖЕТА ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА... ЕТО ПРИМЕР, ДОСТОЕН ЗА ОТГОВОРНОСТ: ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ, КАКВАТО Не ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ

РУСЕ: ГРАДЪТ Е ЗАЛЯТ С ТРИ МЕТРОВИ БИЛБОРДОВЕ- ЗА ЦЕЛТА СОФИЙСКА ФИРМА Е СМЕНИЛА АВТОСПИРКИТЕ- РАЗМЕРЪТ ИМ Е НАПОЛОВИНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ, ПЕЙКИТЕ СА НАМАЛЕНИ , НО СЛОЖЕНИ ТАКА ВИСОКО, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЕДНЕ ОТ ХОРА, АКО НЕ СА С ВИСОЧИНА ДВА МЕТРА. ДА СЯДАТ ИМАТ НУЖДА ХОРА ВЪЗРАСТНИ , ИНВАЛИДИ, МАЙКИ С ДЕЦА. ОСТАВА ИМ ВЪЗМОЖНОСТТА САМО ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ НАГЛАТА ПОДМЯНА НЕ В ИНТЕРЕС НА ЧАКАЩИТЕ ПО СПИРКИТЕ, КАК ДА БЪДАТ ОБСЛУЖЕНИ, А САМО. КАК ДА ВИДИМ ТРИМЕТРОВАТА МУТРА НА ЛИДЕРА НА ГЕРБ.
ПРЕДИШНИТЕ- ПОДМЕНЕНИТЕ АВТОСПИРКИ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА РУСЕ НЯМАХА НУЖДА ОТ ПОДМЯНА, А САМО ОТ ПРЕБОЯДИСВАНЕ И НЯКЪДЕ ОСТЪКЛЯВАНЕ. НОВИТЕ СА МАЛОМЕРНИ, НЕ МОГАТ С ТАЗИ КОНСТРУКЦИЯ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАЩИТАТА НА ЧАКАЩИТЕ ,ТЕ СА И ОПАСНИ, ЗАЩОТО НЕ СА УКРЕПЕНИ, ПОРАДИ КОЕТО МОГАТ ДА НАРАНЯТ ХОРА.

НО СА ИЗПЪЛНИЛИ САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ- ДА БЪДАТ АГИТАЦИОНЕН ПУНКТ НА ГЕРБ

ЗАЩО ДА ХОДИМ ДО КИТАЙ ЗА ДА ВИДИМ , КАКТО НИ УБЕЖДАВАТ МЕДИИТЕ , ЧЕ НА ВСЯКО КЮШЕ СТОИ ПОРТРЕТА НА ЛИДЕРА НА ДЪРЖАВАТА- НИЕ НАДМИНАВАМЕ КИТАЙЦИТЕ, НО САМО ПО ПОРТРЕТИ.

ПРЕДЛАГАМ, КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА НАКАЖЕМ ПО КИТАЙСКИ... ДА ГИ ПРАТИМ В КИТАЙ, ДА НЕ СРАМИМ ЕВРОПА, А ТЕ ДА ГИ... ДА НИ ОТЪРВАТ... ЩЕ ИМ ПОДАРИМ И АВТОСПИРКИТЕ С БИЛБОРДОВЕТЕ НА НАШИЯ САМО ПРОВЪЗГЛАСИЛ СЕ ВОЖД...

ПРИЛАГА ДЕМОКРАЦИЯ ПО КИТАЙСКИ: КИТАЙЦИТЕ СИ "ПРОИЗВЕДОХА" ДЕЦА, ПОСЛЕ СЕ ПОПРАВИХА . С ДЕЦАТА СМЕ ЗЛЕ- "ПРОИЗВЕДОХМЕ" БЕЗРАБОТНИ В КИТАЙСКИ РЗМЕРИ БАЩИ И МАЙКИ, НО БЕЗ ДОХОДИ- НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ДРЕХИ, УЧЕБНИЦИ НА ДЕЦАТА - НЯМА КАК ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА... , КОИТО ДА СА ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ, ФИЗИЧЕСКИ ЗДРАВИ, ПОСВЕТЕНИ В ТАЙНСТВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И КУЛТУРА. ОТ ТРИМЕТРОВИТЕ ЛИЦА НА ВОЖДА НА ГЕРБ НИТО ДЕЦАТА ЩЕ СТАНАТ ПО УМНИ НИТО НА БЕЗРАБОТНИТЕ ... РАБОТА. РУСЕ, ПИОНЕР НА БЪЛГАРСКОТО МАШИНОСТРОЕНЕ, ПЪРВИ НАУЧЕН И ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ПРОВОДНИК И НА МОДЕРНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ СЕ ПРИНИЗЯВА ДНЕС В ЕДИН "АГИТАЦИОНЕН ПУНКТ НА герб" - ЦЯЛ ГРАД ОБЛЕЧЕН С ПЛАКАТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ. ДА СЕ ЗАСНЕМЕ, ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ НА ГИНЕС, ТОВА "ИЗОБРЕТЕНИЕ" НА КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ, КАТО ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТТА, НА КОЯТО РУСЕНЦИ СА ПОДЛОЖЕНИ В ГОДИНИ, КОГАТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС И ЧЛЕНОВЕ НА ЕНП ИДВАТ ДАНИ УБЕЖДАВАТ, КОЛКО СМЕ ДОБРЕ ПРИ ГЕРБ.
НИЕ ВРИМ В КАЗАНА- ТЕ ЩЕ НИ КАЗВАТ ДАЛИ НИ ПАРИ?! БРАВО ЕНП С ТОЯ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ!

СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ОТ М.Г. ПОСТРАДАЛИ И ДНЕС МИЗЕРСТВАТ В ДОМОВЕ, ПОД ЗАПЛАХА ДА БЪДАТ ЗАТРУПАНИ ОТ СРУТВАНИЯ.
НАС ТУК ПО РУСЕНСКИТЕ УЛИЦИ НИ СТРЯСКАТ С ТРИМЕТРОВИ БИЛБОРДОВЕ НА АВТОСПИРКИТЕ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- БЕЗЧОВЕЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ - НЯМАЛО ПАРИ, КРИЗА, А ДА СЕ ПРАВИ ПО ТОЗИ НАЧИН " КОМУНИСТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ СЪС ДЪРЖАВНИ ПАРИ"- НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , ЧЕ СЕ СЛУЧВА, НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАЗИ ЗЛОУПОТРЕБА. СПИРКИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ПАРТИЙНИ БИЛБОРДОВЕ.
цитирай
33. penchoan - Бойко не може да спечели, той е по...
11.05.2013 04:22
Бойко не може да спечели, той е политически труп и отива в затвора. Петко Бочаров го гони склерозата, а да се продаде на дявола на стари години, показва че е само един стар глупак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649938
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849