Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2013 10:54 - Неформалните лидери на февруарските протести - червени "трактористи"?! А народът - отново излъган...
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 14490 Коментари: 11 Гласове:
25

Последна промяна: 05.09.2013 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Неформалните лидери на февруарските протести - все с интересни биографии...

За неформални техни водещи активисти в медиите се открояват:
- в Благоевград - Людмила Манова, участва в 48-ия Конгрес на БСП, регионален координатор на упреквания за връзките си с Алексей Петров "трактора" съюз „Сила”, вдовица, безработна;
- във Варна: Иван Петров основно образование, бивш кандидат кмет на Варна, бивш футболист и треньор на ФК "Спартак" (Вн) и Петя Хараланова;
- в Пловдив: за такъв претендира Петър Курдов старши треньор на ФК Марица, близък до Алексей Петров "трактора", което предизвиква скандали сред протестиращите, друг сочен е Дядя Ваня (Иван Бояджиев ), пенсионер.

в София:
- Ангел Славчев - "Че" - изявен ляв активист, кандидат за депутат от "Българска лява коалиция" в 2009 г. и на местните избори в 2011г., от 14 декември 2012 национален координатор на младежкия клуб на движение "Русофили", участник във фондация "Бузлуджа", организатор на контрамитинги срещу демонтирането на паметника на съветската армия в София, до декември 2012 активен член на партия "Българската левица", застъпник за легализирането на леките наркотици, съдружник в компютърна фирма ръководещ 30 служители;
image

- Дончо Дудев от Стара Загора, образовение 96 СОУ "Л. Н. Толстой", движение "Сила" и движение „Нова Сила“, подкрепило Алексей Петров "трактора" на изборите за президент, маркетинг мениджър в крупната колбасарска фирма „Тандем“,
- Янаки Ганчев от групата "Орлов мост" свързван с българския клон на "Анонимните",
- Янко Петров от Монтана, бивш заместник-председател за София на упрекваното за връзки с Алексей Петров движение "Сила", изказва проанархистки възгледи , работи в "Чипита България" управител на недвижими имоти, цивилен студент „Стопанска логистика“ във Военното училище - Велико Търново.
Опит за създаване на "национален комитет" на протестиращите - на 23 февруари и 2 март се прави "кръглата маса" в София свикана от група заседанията на която се ръководят от:
- Десислава Петрова - активистка на органицацията "Лесбийки, Гейове, Бисексуални и Травестити" и функционер на Български хелзинкски комитет, "зелен" активист арестуван при разблокирането на Орлов мост в 2007г., участник в национални и международни проекти и кампании, свързани с междукултурния диалог и етническите малцинства.
- флейтиста Кристиян Коев,
- Таско Ерменков, бивш шеф (2003-2010г.) на държавната агенция за енергоефективност в правителствата на НДСВ-ДПС и БСП-ДПС-НДСВ, мажоритарен кандидат на лявата Коалиция за България в София на парламентарните избори 2009 г, държавен координатор и ръководител на проекти, финансирани от Световната банка, уволнен при правителството на ГЕРБ.
В заседанията участват ... медийна звезда Кремена Будинова, Слави Георгиев и Поли Карастоянова - функционери на движението ГОРД на бизнесмена и евродепутат Слави Бинев, представители на Съюза за стопанска инициатива, близки до подсъдимия сочен за мафиотски бос бизнесмен Алексей Петров "трактора", а в начинанието на първото заседание участва и режисьорът Андрей Слабаков, но след него се оттегля.
В протестите активно участват анархисти, уволненият от ГЕРБ директор на парк Витоша Тома Белев, лица от размириците на Орлов мост при “зелените протести” в 2012г., леви активисти на движението "Че Гевара" издигащи лозунги за връщане на комунизма и пр.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_2013

Ето ви още един хубостник, призоваващ за не знам си какви протести - Александър Сурталов:

Заместник-председателят на „Партия на Зелените в България” Александър Сурталов е бил кмет от ДПС на шабленското село Крапец.
А ето какъв е бил преди това:
"Кметът на Крапец и кандидат за общински съветник от ДПС в Шабла Александър Томов Сурталов е сътрудничил на Централното информационно управление на ДС, отдел “Международни връзки”. Бил е агент с псевдоним Иванов. Вербуван е от кап. Емил Тодоров Соколов на 7 януари 1986 г. Същият офицер го е ръководил. В архивите за Александър Сурталов са открити документи от ръководилия го щатен служител, регистрационна бланка и регистрационен дневник, картон-образец 4. Александър Сурталов е снет от отчет през 1990 г."

http://www.dobrichmedia.com/novini/20_12_2007_2.php

Нали знаете, че когато са ЗЕЛЕНИ, сините сливи са ЧЕРВЕНИ на цвят?!
Поредният червен провокатор от ДС...
Докога...? Няма ли вече да спрат да правят хората на идиоти?!

Има и още...
Соня Колтуклиева: Сред "лидерите на протеста" се появи Полина Карастоянова - съпруга на наследник на "прославения" партизански род Карастоянови,членка на ръководството на партията на Ал.Томов-Лупи, едновременно с това на НДСВ, сега говорителка на ГОРД на Слави Бинев,бивша служителка на червения олигарх Георги Гергов...Карастоянови живеят в огромна къща в Бояна. Те ли не могат да си плащат тока?! Те ли ще водят хората в битката за повече справедливост?!

http://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10200527613929900
  Допълнителна информация - този път за "преговарящите" с властта през лятото на 2013 г., получена от "Фейсбук": 

От „Фейсбук” чрез Tanya Ivanova Адвокат Емил Василев:
Внимание! Важна информация! Във вторник в НС освен депутати и журналисти, са били и няколко "февруарски олигофрена", които са имитирали диалог на властта с протестиращите! Нека не се обиждат честните протестиращи от февруари, аз говоря за поставените червени отрепки, които опорочиха протеста им. Една от тези презрени червени гниди е Мирослав Паскалев - Зорец с профил https://www.facebook.com/zorecfilmsofia, който е част от змийското гнездо наречено СМС - Свободни , можещи , силни  https://www.facebook.com/groups/Silni,  които пък са откровени комунисти и така да се каже човешкото лице на тяхната организация със същата абревиатура СМС - Социалистически младежки съюз https://www.facebook.com/SMS.Bulgaria, водена от 60 годишния соц. младеж Спас Колев, който напоследък виждате на срещите с Мая Манолова. Членовете на тези организации се опитват да правят масовката пред пилоните на НДК в подкрепа на Орешарски. Интересното е, че в групата на СМС - Свободни , можещи , силни https://www.facebook.com/groups/Silni  членуват следните мършоядни птици:     1.Ангел Гаджев https://www.facebook.com/pandimon  Автор на политическата платформа на Алексей Петров - Трактора при участието му в изборите за президент     2.Радослав Гочев  https://www.facebook.com/radoslav.gochev.52, организатор на контрапротеста при НДК     3.Николай Белалов  https://www.facebook.com/nikolai.belalov, върл комунист и в момента общински съветник в София от квотата на БСП, инициатор на референдума за Белене     4.Николай Гацев  https://www.facebook.com/gatzev  Уж десния солташак на улталевия Янаки Ганчев     5.Спас Панчев https://www.facebook.com/spas.panchev, депутат то БСП     6.Кирил Добрев  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000498851637, депутат от БСП, назначен за "бизнесмен", червена мутра     7.Велислава Дърева https://www.facebook.com/velislava.dareva,
спаружен червен боклук, уж журналист     8.Борислав Райчев https://www.facebook.com/borislav.raychev, от СИЛА, групата за натиск на Тарктора и Слави Бинев     9.Дончо Дудев  https://www.facebook.com/doncho.dudev, едно от разочарованията на февруари, назначен от енергийната мафия да гъта Борисов   10.Йоана Иванова https://www.facebook.com/jolie.iv, февруарската Жана Дарк, ха-ха! И десетки знайни и незнайни комунета и тролове, които опорочиха протестите през февруари и участваха в неуспешния опит за подмяна на сегашните! Презрете ги, пазете се от тях или се наредете до тях от другата страна на барикадата ..... при олигарсите!



Гласувай:
27



1. tutankhamon661 - marystaneva
03.03.2013 11:06
Протести ли? Те са опорочени по много начини.

В петък на мен лично ми предложиха пари за да отида. Трябвало само присъствие, като до последно криеха за какво всъщност става дума. Отначало намекнаха, че е масовка за някакъв сериал. Чак на срещата разбрах истината.

В крайна сметка се обадиха, че работата се проваля, но от хората разбрах, че предния ден някои са били на "Московска", камери имало, даже говорили пред тях.

Това е истината за част от протестиращите.


цитирай
2. marystaneva - Честит празник и хубав ден! :)
03.03.2013 11:45
Знам че има и хора, които искрено и безкористно са отишли. От нужда... Но тях ги манипулират и искам това да се знае. Не ме интересува кой на кого по колко плаща... Аз ти вярвам, но не можем да го докажем, нали? Нека се набутват с парите. Важно е хората да знаят кой кой е. А какво ще решат и как ще гласуват на изборите - божа работа...

цитирай
3. nkf - Оевидно неформалните "ли...
03.03.2013 13:22
Оевидно неформалните "лидери" са сбирщина от "зелени" наркомани, левичари - русофили, либерални хомосексуалисти и най-банални криминални престъпници от най-нисък ранг. Товат иде реч за сбирщина от дегенерати. Главният въпрос е: кой инсталира, тихомълком и неформално, тази мръсна пяна за "лидери" на напълно закономерният и справедлив народен гняв? Кой някак си така неформално се опитва да използва за сетен път Българите за да постигне отново антибългарските си цели по същество.
цитирай
4. socialismus - Никой не е съвършен. Някои го предпочитат горещо
03.03.2013 13:48
Ако някой се намеси в протестите, пък е свързан с Дарина Павлова и пари около Мис България, какво да се каже за мнението му? Ама тази ли е Мария Станева, не е ли тази? Важното е да компрометираш. Заради това, когато нещо не ти харесва, пиши "Виновни са комунистите" и веднага ще ти олекне. Не е важна истината, тя е отегчителна.
цитирай
5. marystaneva - 5. socialismus,
03.03.2013 14:16
Както казах по-горе, знам че има и хора, които искрено и безкористно са отишли на протестите. Времената са трудни. Но други хора превърнаха протеста в гражданско неподчинение. А това води до анархия...
Не обвинявам всички социалисти и комунисти, а само тези, които заблуждават хората, твърдейки че не са такива. Има разлика. Ти имаш право да вярваш в социалистическите идеи, аз - в идеите на ГЕРБ. Така е при демокрацията. Не лъжем другите какви сме и не налагаме идеите си със сила. Ненапразно давам линк не към "жълто" издание, а такъв, който може да се провери. Тъкмо заради истината го правя.
цитирай
6. tutankhamon661 - 2. marystaneva - Честит празник и хубав ден! :)
03.03.2013 14:31
marystaneva написа:
Знам че има и хора, които искрено и безкористно са отишли. От нужда... Но тях ги манипулират и искам това да се знае. Не ме интересува кой на кого по колко плаща... Аз ти вярвам, но не можем да го докажем, нали? Нека се набутват с парите. Важно е хората да знаят кой кой е. А какво ще решат и как ще гласуват на изборите - божа работа...




Знам, че има и такива, които са отишли без да им плащат. Цаката е да изглеждат повече.
Сега вече е ясно и кой плаща на провокаторите.

Видя ли онази? Щом разкривам нечестна игра, на която аз лично съм свидетел, то било предателство/!!!!!/ Виждаш ли колко са сбъркани представите на хората? По същия начин спокойно може да поиска параван за което и да било друго престъпление, включително по-сериозно.

Хора, преиначаващи по този начин фактите, обикновено са с гузна съвест. Hе вярвам да са чак толкова глупави.

цитирай
7. bezmitove - marystaneva и socialismus защо се карате сега, като след изборите ще трябва да се прегръщате и обичате?
03.03.2013 15:04

"Не обвинявам всички социалисти и комунисти, а само тези, които заблуждават хората, твърдейки че не са такива. Има разлика. Ти имаш право да вярваш в социалистическите идеи, аз - в идеите на ГЕРБ."

А според тебе само "бившите" комунисти от ГЕРБ и техните наследници ли не заблуждават хората?
цитирай
8. marystaneva - 7. bezmitove,
04.03.2013 09:44
С никого няма да се "прегръщаме" и "обичаме". Или печелим изборите, или оставаме в опозиция. Според мен ще ги спечелим и то с по-висок процент от миналия път!
цитирай
9. vencivvg - Истината си пробива път
05.03.2013 11:09
Вече истината си пробива път, на всички вече е ясно кои са организаторите.
Ченгета, мутри, комунисти, русофили.
цитирай
10. marystaneva - Вижте ги още веднъж със снимките им!
05.03.2013 14:36
Вижте ги - със снимките и с миналото им... И помислете дали за нас са се загрижили или за нещо друго... Вижте какви хора провокираха безредиците в България!
"Все по-ясна става конфигурацията, организирала метежа срещу правителството на ГЕРБ, Руската пета колона, БСП и структури на ултралевите от Българска левица, заедно с бандитите на Трактора Алексей Петров от Сила.
Тази информация е свободно достъпна в Интернет. Просто трябва да се събере и анализира. След това да се направят изводите. Лъсва заговорът и силите, които са го реализирали: БСП, медиите на Прокопиев, Алексей Петров чрез политическите бригадири от Сила и Нова Сила с помощта на анархо-комунистите от Българска левица и клуба на русофилите. Прибавете към това и 200-300 дрогирани ултраси, още стотина луди и готово. Тези типове върнаха България 15 години назад."
Не 15.
25...
А ние го позволихме... :(

http://pari-oligarsi.blogspot.com/2013/03/blog-post.html
цитирай
11. marystaneva - И още за тези лидери на протестите...
22.05.2013 17:28
Иво Инджев:
"Софийската тройка Янко Петров, Дончо Дудев и Ангел Славчев съвсем не е спонтанно възникнал триумвират от изявени граждани начело на (част от) гневните граждани в столицата. Те не отричат, че се познават от предишни протести. Но е интересно, че са съветвани междувременно от професионални познавачи на политическата обстановка и дори са им уреждани срещи с политици – например с евродепутати.

Срещата, за която ми е известно, на практика се е провалила поради явната несъвместимост на възгледите по дефиниция- на какво са се надявали, канейки десен политик, който не ги познава по онова време преди да се прочуят с мегафоните, само те си знаят.
Който се съмнява в достоверността на тази информация, да попита социалния антрополог Харалан Александров."

http://ivo.bg/2013/03/25/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B5%D1%83%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

Даниела Пеловска:
"Нито Янко Петров, нито Ангел Славчев реално са организатори на протестите..." А Йоана Иванова, кандидат за депутат от Движение "Граждански контрол", /а по-косно - от партията-носител "Демократична гражданска инициатива" лично й е казала “Ти си мъртва, аз ще те застрелям”.
http://www.blitz.bg/news/article/195098

Странно разбиране за демокрацията имат някои хора...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2648253
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849