Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 19:37 - „Политическа партия ГЕРБ - шайка бандити”???
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 17578 Коментари: 29 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Политическа партия ГЕРБ - шайка бандити”???

            Николай Бареков щял да съди ГЕРБ... Аз пък призовавам всеки почтен човек, който е член на ГЕРБ и не се смята за престъпник, да заведе дело срещу Николай Бареков – за клевета и обида! Аз ще го направя! Независимо дали ръководството на партия ГЕРБ ще реши да му потърси отговорност или не, аз ще поискам от съда да бъде образувано наказателно производство за обида и клевета по чл. 147, ал. 1 и чл. 148, ал. 1, т. 1 и 2 от Наказателния кодекс срещу лицето Николай Бареков - журналист и водещ в ТВ 7, заради това, че на 8 май 2013 г. в предаването „Гореща точка” той лично каза, че политическа партия ГЕРБ са шайка бандити.

            Според тълковния речник думата „бандит” е синоним на думите злодей, злосторник, разбойник, грабител, похитител, пират, мародер, корсар, убиец, крадец, гангстер, главорез, хулиган и престъпник, а думата „партия” означава „обществено-политическа организация на хора с общи интереси, цели и идеология”. Аз съм един от тези хора с общи интереси, цели и идеология, които г-н Бареков публично нарече „шайка бандити”. Членувам в политическа партия ГЕРБ от самото и създаване. И в никакъв случай не мога да се съглася, че съм част от „шайка бандити”. В правовите държави всеки е невинен до доказване на противното. Да, предизборната кампания е толкова жестока, колкото никога не е била, но това не дава на никого правото безнаказано да клевети и да обижда когото и да било.

            Вярвам, че моята Родина - Република България е правова държава. И тъй като знам, че не съм нито бандит, нито част от някаква шайка, естествено се почувствах изключително засегната от подобно изказване. Моите близки и приятели са безпартийни, децата ми – също. Имам три деца и две внучета. Какво да им обясня, ако ме попитат защо от телевизионния екран един известен журналист нарича мен и моите съмишленици „шайка бандити”? Аз съм почтен и уважаван човек. Родена съм преди повече от половин век, работила съм през целия си съзнателен живот и съм живяла честно и достойно. Недопустимо е който и да било да си позволява да обижда десетки, а може би стотици хиляди свестни и достойни хора заради личната си неприязън към когото и да било.

            Затова отново призовавам всеки почтен човек, който е член на политическа партия ГЕРБ, но не се смята за бандит или за част от шайка бандити и се е почувствал засегнат от изявлението на Николай Бареков, да заведе дело срещу него – за клевета и обида! А г-н Бареков ще трябва или да докаже твърденията си или да понесе отговорност за думите си.




Гласувай:
40



1. zadobroto - Колежке
08.05.2013 20:10
Виждам един грамаден заговор срещу ГЕРБ--от хора с много власт , пари и безскруполност. В тая група влизат със сигурност Трактора , Доган , Станишевци , Бинев , бивши агенти на ДС , разни мафиотски групи , енергийната мафия , богаташи , на които им бутнаха незаконните строежи .....Плащат на разни наркоманчета за провокации , използуват свои къртици за саботажи , слухове , флашки...Докато ГЕРБ работиха денонощно , те само кроеха интриги. Те ангажираха много социолози и политолози , действащи като мутри / К.Стойчев , К.Колев , А.Райчев , Е.Дайнов /..Купиха и много медии или отделни журналисти с подобни наклонности / С.Диков , В.Енчев , Галерия и др.вестници , Бареков / . Каква отврат , какво падение.... За съжаление малко са смелите и честни журналисти , политици , или обикн. хора , които да разкрият тоя заговор..... Често си повтарям приказката -не , не сме народ а .....Няма защо да се чудим че сме бедни , щом сме простовати...И мързеливи....щом внасяме и магданоз...Лека вечер . За утешение- има малко и добри , почтени българи , но.....
цитирай
2. tutankhamon661 - marystaneva
08.05.2013 22:34

Не само срещу Бареков. Като гледам, по форумите е пълно с хора, заслужаващи дело. Всеки изтрещялник пробутва сънищата си като "доказани".

Сори, ама клюкарите не ме интересуват.

Чак когато лъжците започнат да си плащат за тарикатлъка, ще започнат да мислят повече и да си мерят изхвърлянията.

цитирай
3. vencivaleri1951 - Госпожо Станева,
09.05.2013 02:08
Полека с ентусиазъма. Не съм гледал предаването на Бареков, но мишките по принцип напускат първи кораба. Защо не Ви направи подобно впечатление когато същият журналист цъфна с букет пред дома на Борисов, или една друга тегова хулителка днес му омеси баница и я занесе също в дома му. Не се ли погнусихте тогава и ако не защо?
В случая и да е пропуснал Бареков е имал предвид част от ръководството на ГЕРБ, а не Вас и хиляди като Вас. Да съдя ли аз Борисов който многократно обвиняваше комунистите за какво ли не./Парадокс е че и той и баща му, да не говорим за дамата до него са били комунисти/ Аз също съм над 50 години и честно съм се трудил. Комунист съм четвърто поколение и нито един от предките ми не е участвал в неща каквито вменява Борисов. Така че адресатът не сте Вие, а бъдете уверена , че тези които са прицел на въпросния журналист ще си мълчат защото са наясно , че както винаги и този път става въпрос за пари. ТВ 7 е собственост на Василев-един от собствениците на Корпоративна банка. Сегашното правителство на ГЕРБ/нали не се съмнявате , че служебното правителство е от огбора на ГЕРБ, но за разлика от предшествениците си новите министри са със солидни образование и езикова култура/ прокарва решение което ще изтегли парите на дъпжавата от тази банка. Тоест ще удари ликвидната стабилност на Банката. От там и "Клиентите престанаха да бъдат скъпи" и от там този огън по бинши приятели. Оставете емоциите , а погледнете реалността. Над 50% от парите на държавата бяха в тази сравнително малка банка. Защо? Защо само две банки държаха главно държавните пари-тази и банката на Бориславова? Така че ще си траят драга госпожо посочените, ще си траят да момента в който не ги попитат оторизираните за това лица-защо кинтите на държавата са само там-две бутикови маже да се каже банки? Загубят ли изборите/а нещата вървят натам/ ще ги питат за много неща. Тогава ще почнат едни приказки, че говоренето на Миро Найденов и Емо Николов ще ви се сторят шепот. "ВЕРВАЙТЕ МИ":)))
цитирай
4. zaw12929 - Най меко казано: "шайка ба...
09.05.2013 06:18
Най меко казано: "шайка бандити”???- мутри. При ГЕРБ заеха висши позиции ония , които тичаха да клеветят България в Брюксел и постигнаха блокиране на евросубсидийте. Като управляващи продължиха с лъжите, които и сега титажират. Но, на лъжата краката са къси и на ГЕРБ историята- също. Лъжите са метод на управление.

Ще посоча само как съсипаха животновъдството на България

След като спират евросубсидиите на всички села на България април 2011 - с 6000 акта, искат от животновъдите да върнат парите, получени декември 2009, за стопанската 2009 , с едно изпълнено с лъжи писмо Бойко на 29 април по БНТ ЛЪЖЕ, ЧЕ САМО 550 ЗАЯВИТЕЛИ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ПАРИТЕ СИ, ЗАЩОТО... ВИЖ http://zaw12929.blog.bg/politika/2013/04/26/na-29-april-2011-6000-akta-za-seloto-da-byde-razpitan-mirosl.1104662

И СЕ ЗАСРАМИ, АКО ИМАШ СЪВЕСТ!

Всички гербери, които познавам са хора нечестни, подли, надменни- това последното се отнася и за вас. Достатъчно е да се прочете блога ви.
Бог си знае работата. ГЕРБ се срина и България ще се отърве от корупцията, от мутринското управление- трудно, може и кръв да се лее, защото ГЕРБЕРИТЕ са политическите кърлежи. България ще боледува дълго, ще оздравява бавно от причинените вреди.
Най добре е да замълчите с мъдрост и толерантност към болките на честните хора, подложени от 2009 година насам на невероятни унижения, мизерия, бедност. Млъкнете, не тровете ефира... вие сте гнойта върху раните и че не го съзнавате- типично герберско мутринско поведение... Аз мисля, че 90% от гербврите са хора честни, повярвали в добрите идеи и намерения- завесата зад която избуя най гадната мутринска програма на шайка бандити...
БЕЗ МУТРИ - ГЕРБ Е НОРМАЛНА ПАРТИЯ, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. ЩАЙКАТА , А ВИЕ?! ..

УМНИЯТ ВИНАГИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА ДОПУСНЕ А ВИЕ?! Мислете: Казана дума хвърлен камък.

НАЙ Голямото богатство , което Бог е дал на човека е мисълта. Затова човекът е различен. Животните създават тор и поколение. Човекът, има тоалетни, деца, но и цивилизации... Шайките са стада хищни животни.. А вие?!
цитирай
5. zaw12929 - Призовава всеки почтен човек, к...
09.05.2013 07:13
Призовава всеки почтен човек, който е член на ГЕРБ и не се смята за престъпник, да заведе дело срещу Николай Бареков – за клевета и обида! "

ТАКА ДОПУСКА , ЧЕ ИМА В ГЕРБ И ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЩОТО ПРИЗОВА ВСЕКИ, "КОЙТО НЕ Е ПРЕСТЪПНИК" ....
цитирай
6. lado - Член на ГЕРБ...
09.05.2013 08:49
....това е най-малкото неморално.

Оттам и изразът "всеки почтен човек, член на ГЕРП" става оксиморон!
Борисов също не се смята за престъпник, но го осъдиха.
http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%B5-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3-%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%A7%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B0_l.a_c.327_i.235803.html

Но пиша това, само заради почтените и умни хора, каквито герпаджиите никога не биха могли да бъдат.
цитирай
7. vdp - нег-жо Станева,
09.05.2013 08:58
ГЕРБ не са просто шайка бандити, а организирана престъпна група (ОПГ) от много високо ниво. Рекета бе издигнат в държавна политика. Можете да ги браните като Матросов на амбразурата, но това не променя нещата. Не визирам редовите заблудени овчици.
Можеш да лъжеш малко хора дълго време, може и много хора за кратко, но не можеш да лъжеш много хора за дълго. И те така...
цитирай
8. zadobroto - Колега , когато пишеш , бъди обективен.Парите в банките бяха от времето на любимия ти Станишевл.Когато говориш за корупция , не забравяй доказана корупция в Хох
09.05.2013 10:01
vencivaleri1951 написа:
Полека с ентусиазъма. Не съм гледал предаването на Бареков, но мишките по принцип напускат първи кораба. Защо не Ви направи подобно впечатление когато същият журналист цъфна с букет пред дома на Борисов, или една друга тегова хулителка днес му омеси баница и я занесе също в дома му. Не се ли погнусихте тогава и ако не защо?
В случая и да е пропуснал Бареков е имал предвид част от ръководството на ГЕРБ, а не Вас и хиляди като Вас. Да съдя ли аз Борисов който многократно обвиняваше комунистите за какво ли не./Парадокс е че и той и баща му, да не говорим за дамата до него са били комунисти/ Аз също съм над 50 години и честно съм се трудил. Комунист съм четвърто поколение и нито един от предките ми не е участвал в неща каквито вменява Борисов. Така че адресатът не сте Вие, а бъдете уверена , че тези които са прицел на въпросния журналист ще си мълчат защото са наясно , че както винаги и този път става въпрос за пари. ТВ 7 е собственост на Василев-един от собствениците на Корпоративна банка. Сегашното правителство на ГЕРБ/нали не се съмнявате , че служебното правителство е от огбора на ГЕРБ, но за разлика от предшествениците си новите министри са със солидни образование и езикова култура/ прокарва решение което ще изтегли парите на дъпжавата от тази банка. Тоест ще удари ликвидната стабилност на Банката. От там и "Клиентите престанаха да бъдат скъпи" и от там този огън по бинши приятели. Оставете емоциите , а погледнете реалността. Над 50% от парите на държавата бяха в тази сравнително малка банка. Защо? Защо само две банки държаха главно държавните пари-тази и банката на Бориславова? Така че ще си траят драга госпожо посочените, ще си траят да момента в който не ги попитат оторизираните за това лица-защо кинтите на държавата са само там-две бутикови маже да се каже банки? Загубят ли изборите/а нещата вървят натам/ ще ги питат за много неща. Тогава ще почнат едни приказки, че говоренето на Миро Найденов и Емо Николов ще ви се сторят шепот. "ВЕРВАЙТЕ МИ":)))

цитирай
9. visible - kristo
09.05.2013 10:03
Става ми ясно само едно,срещу ГЕРБ се е обърнал доста силен кръг от хора и водят безмилостна компроматна война.А въпроса ,който изниква в главата ми,а сигурно и на много други е "защо".Да ви кажа ли отговора,явно в последните години бяха засегнати много интереси и бяха спрени много кранчета.Това, няма как да не доведе до днешното положение.Да не забравяме ,че от Гебр бяха спрени жизнено важни проекти за енергийната мафия в България,като "АЕЦ БЕЛЕНЕ".Хора замислете се !!!
цитирай
10. zadobroto - Колега , когато пишеш , бъди обективен.Парите в банките бяха от времето на любимия ти Станишевл.Когато говориш за корупция , не забравяй доказана корупция в Хох
09.05.2013 10:04
[quote=vencivaleri1951]Полека с ентусиазъма. Не съм гледал предаването на Бареков, но мишките по принцип напускат първи кораба. Защо не Ви направи подобно впечатление когато същият журналист цъфна с букет пред дома на Борисов, или една друга тегова хулителка днес му омеси баница и я занесе също в дома му. Не се ли погнусихте тогава и ако не защо?
В случая и да е пропуснал Бареков е имал предвид част от ръководството на ГЕРБ, а не Вас и хиляди като Вас. Да съдя ли аз Борисов който многократно обвиняваше комунистите за какво ли не./Парадокс е че и той и баща му, да не говорим за дамата до него са били комунисти/ Аз също съм над 50 години и честно съм се трудил. Комунист съм четвърто поколение и нито един от предките ми не е участвал в неща каквито вменява Борисов. Така че адресатът не сте Вие, а бъдете уверена , че тези които са прицел на въпросния журналист ще си мълчат защото са наясно , че както винаги и този път става въпрос за пари. ТВ 7 е собственост на Василев-един от собствениците на Корпоративна банка. Сегашното правителство на ГЕРБ/нали не се съмнявате , че служебното правителство е от огбора на ГЕРБ, но за разлика от предшествениците си новите министри са със солидни образование и езикова култура/ прокарва решение което ще изтегли парите на дъпжавата от тази банка. Тоест ще удари ликвидната стабилност на Банката. От там и "Клиентите престанаха да бъдат скъпи" и от там този огън по бинши приятели. Оставете емоциите , а погледнете реалността. Над 50% от парите на държавата бяха в тази сравнително малка банка. Защо? Защо само две банки държаха главно държавните пари-тази и банката на Бориславова? Така че ще си траят драга госпожо посочените, ще си траят да момента в който не ги попитат оторизираните за това лица-защо кинтите на държавата са само там-две бутикови маже да се каже банки? Загубят ли изборите/а нещата вървят натам/ ще ги питат за много неща. Тогава ще почнат едни приказки, че говоренето на Миро Найденов и Емо Николов ще ви се сторят шепот. "ВЕР
цитирай
11. ok3223 - Шайка бандити
09.05.2013 10:06
е меко казано.
Будата на кого е слуга.ЦРУ и МОСАД,дали само на тях.
Бочко мачкаше наред,сега е време той да бъде поставен на място,и се потърси сметка;защото е нагъл престъпник и кукла на конци,за който,добруването на народа е последна грижа.
На всеки това е ясно.
За 4 тод.ГЕРБ не създаде 10 работни места, а ликвидира СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.
Докара масова безработица.От мизерия и глад,и невъзможност да нахранят децата си,от отчаяние,се самозапалиха и изгоряха като живи факли 6-ма българи.Символи на престъпното управление на България от ГЕРБ.
Живи факли от самозапалили се отчаяни българи!САМО ЗА ТОВА ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗАВИНАГИ ОТ БЪЛГ.ПОЛИТИКА.
Това е безпрецедентен случаи в световната история.
България е преживяла и по-тежки времена на загубени войни,на разруха и глад, на бомбардировки,на тотална мизерия,но никога българина не е бил докарван до такава степен на отчаяние,да се самозапали и изгори жив,като средство,да обърне внимание на безизходицата,в която е днес.
Магистралите създадоха ли едно работно място.Не.
Само улеснение за турски и арабски тирове и "работа" за десетки магистрални нещастни проститутки.
Бяха похарчени милиарди и откраднати десетки милиони при строежите.
Бройката на милионерите нарасна с 50% при ГЕРБ.От какво.Производство свито.Безработните над 500,000.Търговията замира.
Откъде са милионите.
От контрабанда и далавери.От подкупи,от случки като Дюни-гейт,от приватизации,от разпродажби препродажби,от далавери и корупция.
А 400-те милиона похарчени за подслушвания,милионните подкупи под формата на дарени за МВР,башибузлука на Боко Тиквата, залите, 170 милиона бонуси за НАП и ФМ,Мишо Бирата,масовите арести от Ц.Ц,возенето на бас със самолет, спането при Нобела,2000 лентички,раздаване на милиони от Б
Бе,той е забранил на щерка си да живее тук.
ГЕРБ ни бетонира на последно място по всичко в ЕС.
ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТ ЧАС ПО СКОРО, ЗАЩОТО ЧЕ СТАЯ ЛОШО ...
А ти Станева,като почтена Герберка е добре да мълчиш,защото истината и народа са против вас.
цитирай
12. vencivaleri1951 - Не сте съвсем прав, но все пак
09.05.2013 10:58
[quote=zadobroto][quote=vencivaleri1951]Полека с ентусиазъма. Не съм гледал предаването на Бареков, но мишките по принцип напускат първи кораба. Защо не Ви направи подобно впечатление когато същият журналист цъфна с букет пред дома на Борисов, или една друга тегова хулителка днес му омеси баница и я занесе също в дома му. Не се ли погнусихте тогава и ако не защо?
В случая и да е пропуснал Бареков е имал предвид част от ръководството на ГЕРБ, а не Вас и хиляди като Вас. Да съдя ли аз Борисов който многократно обвиняваше комунистите за какво ли не./Парадокс е че и той и баща му, да не говорим за дамата до него са били комунисти/ Аз също съм над 50 години и честно съм се трудил. Комунист съм четвърто поколение и нито един от предките ми не е участвал в неща каквито вменява Борисов. Така че адресатът не сте Вие, а бъдете уверена , че тези които са прицел на въпросния журналист ще си мълчат защото са наясно , че както винаги и този път става въпрос за пари. ТВ 7 е собственост на Василев-един от собствениците на Корпоративна банка. Сегашното правителство на ГЕРБ/нали не се съмнявате , че служебното правителство е от огбора на ГЕРБ, но за разлика от предшествениците си новите министри са със солидни образование и езикова култура/ прокарва решение което ще изтегли парите на дъпжавата от тази банка. Тоест ще удари ликвидната стабилност на Банката. От там и "Клиентите престанаха да бъдат скъпи" и от там този огън по бинши приятели. Оставете емоциите , а погледнете реалността. Над 50% от парите на държавата бяха в тази сравнително малка банка.
Говоря за парите на държавните предприятия, а не за тези които контролира правителството. Последните са с конкурс. Тук в случая става въпрос защо "Дудука" обърна симпатиите си. Не, че не говори истина, но къде беше преди скандала с парите, къде беше преди да "сложат на Борисов ските"
Платената любов колега е в повечето случаи невярна. Единствено това исках да кажа на автора и домакин на постинга Бъдете здрав
цитирай
13. marystaneva - 2. tutankhamon661, Някои направо са истерясали... ;)
09.05.2013 11:32
3. vencivaleri1951,
Аз не си позволявам да обобщавам така лесно. Сигурна съм че и в БСП има свестни хора и може би Вие сте един от тях. Но на фона на част от ръководителите си за съжаление сте пренебрежимо малко... А журналисти да се подмазват на политици е унизително и обидно за самите тях, а не за мен. Аз не го правя.

zaw12929,
Казваш: "Всички гербери, които познавам са хора нечестни, подли, надменни - това последното се отнася и за вас." - Възможно е тези, които познаваш, да са такива. Аз съм реалист. Във всяко стадо има и мърша... Хубаво е да се чисти навреме, за да не зарази и здравото... А мен изобщо не ме познаваш... Но лепиш етикети наред. "Народен враг", а?

6. lado,
Чудя се дали да ти пожелая някой като Чакъра /Бог да прости греховете му.../ да нарани член на семейството ти или да стреля по теб, за да те видя как ще говориш тогава... Не, няма да го направя, не съм толкова жестока... Но ти се замисли за това!

7. vdp,
Там е работата, че аз много искам и на мен да ми стане ясно какво представлява ГЕРБ - като на Вас, но не са ми достатъчни само Вашите твърдения... Независимо от вътрешната Ви убеденост, на мен са ми нужни доказателства. Искрено се надявам, че ще дочакам времето, когато доказаните престъпници, независимо дали са от ГЕРБ или не, ще отидат там, където им е мястото. В правовите държави "всеки е невинен до доказване на противното". Ако се докаже, че който и да било от ръководството на ГЕРБ е извършил престъпление или е работил против държавата, аз не бих го защитавала. Но да се хвърлят недоказани твърдения в публичното пространство е некоректно, нередно и дори подло. Ако обаче някой узнае за извършено престъпление, редно е да уведоми МВР, прокуратурата или ДАНС. Според чл. 205. (1) от НПК, "Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, гражданите са обществено задължени да уведомят незабавно орган на досъдебното производство или друг държавен орган."
Празноговоренето тук не върши работа.
цитирай
14. marystaneva - zadobroto, Омразата им не е само заради банките. И заради АЕЦ "Белене" е...
09.05.2013 11:41
9. visible,
Така е. Но някои не виждат по-далеч от носа си. Или от джоба си - все тая...

11. ok3223,
Повтаряш едно и също... А то просто не е вярно. Ето какво мислят в Европа за България след управлението на ГЕРБ:

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/05/09/ne-slushaite-opoziciiata-slushaite-syrceto-si.1108417

А народът ще си каже думата в неделя. Нито аз, нито ти, нито социолозите - платени или не, можем да знаем какво ще реши. Ще поживеем, ще видим...
И ще трябва да приемем решението на хората.
цитирай
15. lambo - Като си майка на 3 деца и същевременно си част от властта на ГЕРБ,
09.05.2013 13:03
защо досега не си протестирала срещу расисткия анти-бял праг от 350 лв. БРУТО,
чрез който несправедливо и криминално са спрени детските на белите деца, и на нито едно циганче ?!!

Защо всички "българи" в ГЕРБ си мълчите позорно за този праг ?!!!

Да вие действително сте шайка анти-български и про-мангалски бандити
цитирай
16. sande - Мария Станева - Една българка!
09.05.2013 13:50
От кого са родени останалите срещу Нея, /срещу българската Жена и Майка/ не е ясно.

Целувам Ви ръката, Госпожо!
цитирай
17. podvodni - Г-жо Станева мничателно с емоци...
09.05.2013 13:59
Г-жо Станева мничателно с емоциите. Искам да кажа, пазете си емоциите (нервите) за по-късни събития. Няма смисъл да се "форсирате" за този сладникав цирк. Те първа ще ви трябват нерви и емоции за да можете да най-малкото, да оцелеете.
Ако това може да помогне за вашето успокоение , то знайте, че ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ не са противници, а единомишленици, поради простият факт, че са еманации на БКП.
цитирай
18. enjoy6 - Да, заслужава си да се осъди лъжата и подлостта и алчността...
09.05.2013 14:36
visible написа:
Става ми ясно само едно,срещу ГЕРБ се е обърнал доста силен кръг от хора и водят безмилостна компроматна война.А въпроса ,който изниква в главата ми,а сигурно и на много други е "защо".Да ви кажа ли отговора,явно в последните години бяха засегнати много интереси и бяха спрени много кранчета.Това, няма как да не доведе до днешното положение.Да не забравяме ,че от Гебр бяха спрени жизнено важни проекти за енергийната мафия в България,като "АЕЦ БЕЛЕНЕ".Хора замислете се !!!

Всички тези, които се обединиха срещу ГЕРБ се страхуват и от възмездие, а то няма да закъснее, ВЕРВАЙТЕ!
цитирай
19. bojinkata - При герб не само рекета, а и лъжата ...
09.05.2013 16:24
При герб не само рекета, а и лъжата бяха издигнати в ранг - държавна политика. Тиквата продължава да лъжи за "разходките" си до прокуратурата. Днес свидетел, утре обвиняем и има защо!!!!
цитирай
20. stivistiv - Гербер=Промит мозък
09.05.2013 17:31
Промити мозъци.Боко с пистолет в ръката да го хванат,като върши престъпление ,пак ,ще си го искате.Само ,че повечето разумни хора,хора с морал и нормална ценностна система, вече не искат и да чуят за тоя луд човек.
цитирай
21. alienza - Мислете прагматично
09.05.2013 18:34
Уважаеми пишещи.На всеки средно грамотен човек е ясно що за стока са герб и бб
Но на фона на онова което се случва преди изборите тази организирана от доскоро 'враждуващи' политически сили офанзива всички срещу един на всеки разумен и прагматичен би трябвало да му стане ясно че има още много пари за крадене в следващите години Орел рак и щука се съюзяват за да грабнат кокала за пореден път.Естествено и Белене ще стане 'приоритетен' проект под давлението на москва.А тока ще поскъпне от 1 юли отново така че си запазете емоциите за по късно ще са необходими.
цитирай
22. vmir - "Shaika banditi" e bezobiden izraz za prestupnik, za kogoto klevetata e purva neobhodimost.
09.05.2013 18:41
Pozdravi i plyui na negodyaite, ot tyah osven luji i kleveti, drugo ne moje da se ochakva.
цитирай
23. marystaneva - Благодаря на всички, които уважават мнението ми, дори ако то се различава от тяхното!
09.05.2013 19:25
Благодаря на тези, които ме подкрепят! Благодаря на тези, които подкрепят ГЕРБ!

Ето и какво казва актьорът ГЕОРГИ МАМАЛЕВ:
„Нападките срещу ГЕРБ са много добре разработена акция на БСП. ...Мисля, че в България има здравомислещи хора и чак до политическа криза не вярвам да се стигне, макар ситуацията да е сложна. Защото става дума за българския народ. Ето, приятното лято вече започна. Но то ще си отиде, ще дойде ноември, декември… Ще се озъбим в една зима, в която ще се чудим какво да правим… Но най-важното предстои на 12 май и всъщност всичко е в ръцете на нас, които гласуваме. Точно затова аз призовавам хората да гласуват с номер 15!"

http://www.borbabg.com/?action=news&news=25618

цитирай
24. georgimet - Противоречите си
09.05.2013 19:40
Бареков е рядко прост човек, който трябва да бъде съдеб за много неща - на вас пожелавам успех, дано го осъдят колкото може повече хора.

Обаче... Казвате две неща:
1) В правовите държави всеки е невинен до доказване на противното.
2) Вярвам, че моята Родина - Република България е правова държава.

Откакто ГЕРБ е на власт, стана изключително очевидно, че България не е правова държава. Министър на вътрешните работи (Цв. Цветанов) грубо нарушава законите - позволява си да чете в парламета разговори, записани със СРС. Отделни са въпросите по законния ред ли са използвани тези СРС в случая, и какъв е крайният резултат от тях. За първото нямаме конкретни данни, но за втория има - никакъв. Изнасянето им в парламента е нарушение на закона и нечуван скандал. А правата на потърпевшите? Примери, по тежки и от този, мога да ви давам безброй.

Вие очевидно не мислите и не се информирате за някои неща. Вие вярвате. ГЕРБ има много честни и почтени членове като вас (личи си), но съм изумен как се примирявате с нещата, които правят. Другите партии като БСП, Атака и т.н. също правят възмутителни неща, не ме разбирайте погрешно. Но ГЕРБ са шампиони в това. За случая със съдия Мирослава Тодорова какво мислите? А за Владимира Янева?
цитирай
25. penchoan - ГЕРБ не е партия, а милиционерска ...
09.05.2013 19:49
ГЕРБ не е партия, а милиционерска хунта. А лидерите им са бандити, това не може да се отрече. ГЕРБ са заплаха за националната сигурност.
цитирай
26. alexs - А не е ли вярно? За какво да съм д...
10.05.2013 10:24
А не е ли вярно?
За какво да съм доволен от управлението на ГЕРБ че позволиха на Банките едностранно да вдигат както си искат лихвите по кредите?
За това че вдигнаха пенсионната възраст и повечето хора никога няма да могат да се пенсионират и не казвайте че няма пари 170 милиона бонуси за чиновниците от финансовото министерство вдигнати партийни субсидии....
Ако искат политиците да ги харесвам ....да не работят срещу моите интереси..
Е някои хора спечелиха облаги от бойковото управление....а мнозинството е губещо!
цитирай
27. megafon - Нека погледнем реално на нещата.
11.05.2013 00:12
А те са:
- Кой е собственик на ТВ7? Според мен е Делян Пеевски и майка му Ирен Кръстева
- ТВ7 обслужва ли интересите на ДПС?
-защо зад ТВ7 седи офшорка и защо капиталът в тази телевизия е с неясен произохд и кой реално е собственика на тв. Радвам се, че най-накрая излезна ясно на всеки човек, че ТВ7 не е собственост на ГЕРБ и не обслужва техните интереси
цитирай
28. ok3223 - Вятъра се мени, хората, собствеността,
11.05.2013 10:57
командите, също ...
До вчера ТВ7 бяха техен рупор, опора ...
Омръзнали са си.
Наглостта и безпардонността на ГЕРБ е безгранична, затова Бареков и ТВ7 стават врагове.Разбират, че герб потъва, и те не искат заедно са с тях.
И ПОМАГАТ ДА ПОТЪНАТ ПО-СКОРО.
Което е богоугодно дело...
полезно за България.
цитирай
29. анонимен - ...
11.05.2013 18:35
Поздравление за вас и любимата ви партия. Страхотно невероятни сте.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649967
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849