Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 09:58 - Не слушайте опозицията... Слушайте сърцето си!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 3938 Коментари: 9 Гласове:
21

Последна промяна: 09.05.2013 10:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това е България днес. А каква ще бъде утре, зависи от всеки от нас.

 

 

 ГЕРБ продължават да са сами срещу всички, но все още са първа политическа сила. Само че разликата с вторите - БСП е твърде малка и елементарната логика показва, че ако хората не подкрепят ГЕРБ, ще управлява БСП, вероятно в коалиция с ДПС и Атака... Чудно управление ще бъде, не мислите ли?! Орел, рак и щука...

 Въпросът е каква цена ще плати тогава българското общество...??? И струва ли си?

 За ГЕРБ не е проблем да останат в опозиция, но това ще забави подготвените реформи и има опасност да върне негативното отношение към България от преди 2009 г. Него нали го помните?

Аз не искам това... А вие?


 Знаем какво е отношението на опозицията към ГЕРБ... Но ето какво е отношението на света към България - сега, след управлението на ГЕРБ! Това са факти! На мен ми е приятно да чета подобни публикации за България. А на вас?

 Това е България днес. Каква ще бъде утре, зависи от всеки от нас. Ние сме хората, които ще го решим в неделя.

 Аз ще гласувам с № 15 - за ГЕРБ. Направете го и вие! Нека да помогнем на страната си да продължи по своя европейски път! 

 

 

 Марио Давид, зам.-председател на Европейската народна партия: 

 „Изключително много вярваме във вашия успех на изборите на 12 май! ...За вашите опоненти мога да кажа, че колкото по-силно викат, толкова по-ясно е как се изнервят преди предстоящите избори. ...Трябва да ви похваля за борбата срещу корупцията, допълни евродепутатът. Парите, които ЕС е готов да даде по структурните фондове в България, са толкова много, защото ЕС вярва, че в България тези пари могат да бъдат употребени по правилния начин..."

   

 Джоузеф Дол, председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент: 

 

"Стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ! ...Видях метрото, видях километрите магистрали в строеж. Браво на ГЕРБ! ...Асфалтът, както и големите инфраструктурни проекти, дават храна на работниците, които работят по тези проекти. Това дава храна на над 5000 души. Когато виждам неславното състояние на някои пътища в страната, които още не са рехабилитирани, се питам дали наистина някои вместо да действат, не са яли асфалт в продължение на години”? ...Днес България заедно с Германия е призната като първенец в управление на бюджета. Финансовото управление е залог за доверие. А който казва „доверие”, казва „инвестиции”!

 

Джонатан Алън, британският посланик:

 

 

 "Инвеститорите се хвалят, че тук вече не им искат подкупи! България се развива със скорост, двойно по-голяма от скоростта в общата тенденция на ЕС."

 

http://www.blitz.bg/news/article/193307

 

 И още:

 3600 организирани престъпни банди действат на територията на Европа, българите сред тях са рязко намалели в сравнение с преди 4 години. Това съобщи в Брюксел вчера евродепутатът от ЕНП Вероник Матийо, която е член на специалната комисия по организирана престъпност, корупция и изпирането на пари в ЕП. Тя се срещна с бившия вътрешен министър и настоящ зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1911166

България е в топ 3 по нисък дефицит и дълг в ЕС!


http://www.monitor.bg/article?id=382018

България е пример за усвояването на европейски средства!

 

http://ilianaivanova.eu/blog/6328/михаел-шнайдер-енп-българия-е-пример-з/

България се оценява високо от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Това бе заявено лично от генералния й директор Джовани Кеслер и при двете му официални визити в страната ни, припомни за Радио България Соня Клисарска, шеф на Дирекция „Координация на борбата с правонарушенията, засягащи финансовите интереси на ЕС”, МВР (АФКОС-България). Звеното партнира на ОЛАФ у нас. Неотдавна то приключи успешно изпълнението на европроект, целящ още по-висока ефективност при разследване на нередности в усвояване на средствата по оперативните програми, финансирани от Кохезионния и Структурните фондове на ЕС.

 

http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifestyle/Bulgaria_EU/Pages/evroizmami.aspx

Не слушайте опозицията, хора, послушайте сърцето си...




Гласувай:
25



1. marystaneva - Влезте във "Фейсбук"!
09.05.2013 12:00
Вижте тези албуми със снимки! Така изглежда България днес, след управлението на ГЕРБ! Всичко това беше оставено две десетилетия да се руши и разпада...
Споделете ги! И в неделя гласувайте! С № 15 - за да става все по-красиво! :)

http://www.facebook.com/Infrastructure.bg/photos_albums
цитирай
2. vidirin - Сърцето винаги е с предимство. К...
09.05.2013 12:19
Сърцето винаги е с предимство. Каквото и да казва то.
:)
цитирай
3. marystaneva - Така е!
09.05.2013 13:00
:)
цитирай
4. drakulla - Слушам го,
10.05.2013 08:23
и сърцето ми казва - изритай мутрите и комунистите!
цитирай
5. vdp - Слагам -
10.05.2013 09:09
и си заминавам. Няма какво да коментирам...
цитирай
6. vencivaleri1951 - Драга госпожо Станева
10.05.2013 09:28
Отдавна подозирах, че симпатията Ви към ГЕРБ и най вече към лидера е сърдечна история- "Любви все возрасти покорни":)
Ще си позволя да цитирам няколко американски президенти за други лидери:

"Знам, че Нуриега е негодник, но НАШ негодник е. Затова трябва даго подкрепяме"
/Роналд Рейгън-на зелената морава пред Б дом /

"Садам Хюсеин е приятел на САЩ и гарант да кгабилност в Персийския залив/
/Рейгън пак пред Б дом пред журналисти/
"Милошевич е нашия човек на Балканите и разумния глас в Югославия"
Кемп Дейвид-Клинтън пред журналисти
цитирай
7. ackoleff - Уважаема г-жо,
10.05.2013 14:53
Искрено се надявам септември да бъде май тази година и да изгоним поредните управляващи. Докато не бъдат осъдени ВСИЧКИ управлявали от 1989 г до сега няма да е добре за България и българския народ. Жалко, че мислите, че ГЕРБ са направили нещо полезно. Но всеки си има право на мнение. Ще поживеем и ще видим. А ето и една мисъл на Сенека - Несправедливата власт не е дълга.
Помислете защо ГЕРБ-ерите не си изкараха мандата.
цитирай
8. marystaneva - 6. vencivaleri1951,
15.05.2013 09:51
Коментарът Ви към мен е обиден. Но това е нормално за хора като Вас - когато няма аргументи, на ход са обидите и окалването. Не смятам да влизам в тази полемика...
Аз съм на почти 54 години, щастливо омъжена, с три деца и две внучета. Семейството ми ме познава добре, роднините и приятелите ми - също.
А мнението на подобни низки хора като Вас, които си позволяват подобни коментари, не ме интересува.
Понякога, като се поглеждате в огледалото, не Ви ли се иска да се заплюете?
цитирай
9. marystaneva - 7. ackoleff,
15.05.2013 10:24
ГЕРБ направиха много полезни неща, особено в изграждането на подходяща инфраструктура - пътища, ВиК, пречиствателни станции..., без които никой свестен инвеститор не би дошъл на голо поле да инвестира в каквото и да било производство... Инвестираха немалко и в културата /театри, музеи.../, в спорта /спортни зали, игрища, площадки.../, а също и в изграждането на детски градини, ремонт на училища, оборудване на болници и т. н. Ако някой не вижда направеното, значи просто не иска да го види... :(

А Сенека е бил прав. Надявам се ГЕРБ да са се поучили от грешките си. Млада партия са, нямаха опит, допуснаха и грешки. Но не си доизкараха мандата не само заради собствените си грешки, а и заради други причини. Сигурна съм, че ги знаете не по-зле от мен. Става дума за огромни геополитически и икономически интереси, които си позволиха да накърнят. Руснаците дори не си правят труда да го скрият...
Вижте какво е заглавието във вестник "Известия":
"http://www.blitz.bg/news/article/183596

Колкото до осъждането - едва ли ще стане или поне не в тази степен, в която ни се иска. :( Който обещава обратното или лъже, или иска да го направи чрез налагане на диктатура. Независимо от собственото си огорчение, че едва ли ще бъде въздадена справедливост за всички, аз съм демократ и няма как да подкрепя подобно нещо. За част от престъпленията е изтекла давността, други са амнистирани с влизането в сила на последния Закон за амнистия, приет от Тройната коалиция през пролетта на 2009 г., малко преди да паднат от власт.

По-важно е какво трябва да правим сега и занапред, за да не допуснем да се случват повече подобни неща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649880
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849