Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2013 16:57 - Едно алтернативно правителство - само за хора с чувство за ЧЕРЕН хумор...
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 11615 Коментари: 4 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Едно уникално предложение за алтернативно правителство! Само за хора с чувство за черен хумор...

От блога на Слави Трайков

Едно алтернативно правителство
В дни на политическа и икономическа криза, имаме нужда от здрава ръка и проверени кадри. Предложенията, които съм изложил пред вас, биха изкарали не един, а минимум три мандата и несъмнено биха превърнали България в Швейцария на Балканите. 1. Премиер - Любен Гоцев
Да не се лъжем, повечето правителства след 1990 са подредени от него, въпреки, че той отрича поради вродената си скромност, така че е най-заслужил да оглави кабинета. Може да провежда заседанията на министерски съвет в ресторант "Монтерей" (сега "Модера"), понеже живее наблизо, и така да спести народни пари от бензин на служебните му коли.


image
2. Министър на културата - инж. Митко Димитров
И без това е такъв почти 20 години. Без конкуренция в лекия жанр и откриването на достъпноизглеждащите жени, които пеят. "Животът е песен" вече няма да е безсмислен лозунг, а д-р Енчев може да бъде награден с орден "Стара планина" за кубиците труд положени в културното наследство на нацията.

image3. Министър на младежта и спорта - Волен Сидеров
Има познания по източни бойни изкуства. Има и силна воля, оптимист е, взима 7% при 40% изборна активност и казва, че е готов за премиер. Ако скочи с бънджи, ще е готов и за космонавт. Ще върне утринната ведрина в училище и атакуващия стил на националния отбор по футбол.

image4. Министър на здравеопазването - Веселин Марешки
Има аптеки с евтини лекарства. Има и къща на плажа, пардон, на морето, има Бентлита-Ментлита, всичко си има, само министрески пост не. Да му го дадем, така ще отървем и варненци от шанса да им стане кмет.


image5. Министър на вътрешните работи - Младен Михалев
С опит в ръководенето на силови структори. Познава криминогенната обстановка отвътре и отвън. Ако има чувство за хумор може да назначи Румен Петков за главен секретар за да може оная смешка за МВР вече да не е смешка.


image6. Министър на външните работи - Христофорос Аманатидис
Пътува безпроблемно по света, разбира се добре с хората от всички националности, до сега не се е чуло някой да му е отказал нещо. Освен това името му е гръцко, така че почти сигурно към страната ще потекат реки от европейски помощи в евро. Безвъзмездни.


image7. Министър на финансите - Васил Божков
Не обича пица и няма глас на човек, който диша хелий. Има остър поглед и знае как да взима повече отколкото да дава. И въпреки, че отрича да е най-богатият българин, ние знаем, че е така и се надяваме да ни направи и нас, ако не много то поне богати. Освен това обича пури и ще върне пушенето в баровете.

image8. Министър на образованието и науката - Златка Димитрова
Край на мъките в училище. Матурите ще бъдат заменени от конкурси за Мис пети А, Мис пети Б и т.н. Географията съвсем ще отпадне, защото вече сме европейци и пътуваме свободно и без ограничения. "Красотата ще спаси света" в действие.

image9. Министър на икономиката - Левон Хампарцумян
За да ръководиш нещо, което го няма, трябва да си магьосник. А кой освен Левон може да ръководи мега-банка и едновременно с това да е в две различни телевизионни предавания на живо. Да, той е!


image10. Министър на земеделието - Румен Луканов
Смело, но перспективно предложение. Румен има земеделски вид и не се притеснява от камери и най-вече от микрофони. Дори с вида и изказа си би могъл да бъде обединител на всички БЗНС-та. Също допълнително може да изкарва пари и като рекламно лице на Лада "Нива".


image11. Министър на правосъдието - Алексей Петров
Познава в детайли системата. Знае и силните и слабите и страни. Строг, но справедлив. Няма начин да се споразумее с членове от предишното правителство.
image12. Министър на отбраната - Димитър Джамов 
Силовото министерство има нужда от силов човек. Той е борбен. Той е оцелял в няколко атентата с различно оръжие и мощност. Той е Митко Джамов. Противниците ни, които и да са те, биха взели това предвид и едва ли изобщо биха си помислили да ни нападат.


image13. Министър по управление на средствата от Европейския съюз - Катерина Евро На много от вас това предложение ще се стори странно. Но помислете малко. Катето Евро се казва така много преди европейския съюз и много преди общата валутна единица. С пълно право би могла да претендира за правата над всички евро в съюза. И скоро да отпускаме заеми на Германия и Франция, но с много тежки клаузи. Освен това тя води тв предаване само в неделя, така че през седмицата е свободна.

Говорител на кабинета ще бъде Николай Бареков. Има опит в това, въпреки, че ако правителството падне няма да е много дискретен.
http://jivotmoi.blogspot.com/2013/05/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+jivotamoi+%28Моят+голям+и+луд+Балкански+живот+%21%29



Гласувай:
26



1. tutankhamon661 - marystaneva
30.05.2013 21:05

Обещаваща селекция!

цитирай
2. vencivaleri1951 - Поздравления!!! Посмях се наистина:)))
30.05.2013 21:50
Все пак не можеш да минещ без Борисов. И да не искаш сянката му те преследва.

Дори в този пародиен кабинет се мъдрят трима негови съдружници от славната му биография на силовак и близък до сърцето му човек подвизаващ се освен като най-богатият българин и като главен строител на прословвутите магистрали:))))
цитирай
3. ok3223 - Да бе го
31.05.2013 09:43
предложила на Боко преди 4 год.
Къде, къде е по-добър от бандата несретници,
които подслушва и командори пожарникаро д-р.
НЕ си била от кукловодите, които му го поднесоха на тепсия и
туриха да оглавява, като главна КУКЛА НА КОНЦИ.
С твоя кабинет и сега Тиквата да е на Бял Кон и ВЛАСТНИК.
Горкият мегаломан и простак, с неговата АЗ МАНИЯ.
ПАНДЕЛАТА ПЛАЧЕ И РЕВЕ ЗА НЕГО.
цитирай
4. marystaneva - 2. vencivaleri1951, 3. ok3223,
31.05.2013 11:32
Явно имате някаква патологична фиксация към Борисов... Навсякъде ви се привижда сянката му. Лекувайте се бе, хора... ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650042
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849