Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2013 21:32 - Свобода на словото, а?! Не сте познали!!!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 20324 Коментари: 30 Гласове:
32

Последна промяна: 03.06.2013 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Демокрация, свобода на словото, на протестите... Свърши тая! Да ви е честито новото управление!!! Вие си го избрахте... 

http://kal.zavinagi.org/?p=301

2 юни: Национален протест „Оставка на кабинета „Орешарски“

НОВО: Тъй като сайтът blognews.bg + страниците във Фейсбук изчезнаха преди малко, цитирам информацията за протеста от кеша на Гугъл (линковете не работят):

Вече сме 15 000 потвърдили! Има и над 120 000 поканени! Новината за протеста се потулва от електронните и не само, медии! Ако напишете в търсачката “протест кабинета орешарски” няма да откриете повече от 2-3 сайта, които са отразили този толкова мащабно организиран протест в интернет!
Имаме потвърдена информация, че няколко медии са подчертали на екипите си изрично да не отразяват нищо за готвещият се протест!
Те държат медиите! По-точно – тя, монито! Пари, обещания, съзаклятия, интереси, търговия с влияние – ето срещу това трябва да се борим. Една нечестна борба! Но ако не пробваме, сме загубили със сигурност, само опита може да доведе до желаната прокуда на псевдо-политиците мафиоти!
Освен това има и много “профили провокатори”, които изтъкват какви ли не причини и се опитват да опорочат основната цел на събитието, като най-малкото го разсеят и разводнят! Тези хора пишат, коментират, задават въпроси, които разделят обществото. Целта е една – да отбият, колкото могат!
Моля не се поддавайте! Събитието съм го организирал лично аз и аз застанах с лицето си пред вас, гарантирам ви, че никоя партия няма нищо общо с него! Моля ви направете го за вашите деца и за вашето бъдеще, ако въобще искате да имаме такова!
За това ви моля на 02 неделя да дойдете пред народното събрание за да видят, че въпреки цензурата която ни налагат, ние сме отново там!
С уважение,
Тони Господинов

 

ВАРНА - https://www.facebook.com/events/443875705709245/
ПЛОВДИВ - https://www.facebook.com/events/609394949071329/
БУРГАС - https://www.facebook.com/events/207988782681982/
СЛИВЕН - https://www.facebook.com/events/339585392810893/
РУСЕ - https://www.facebook.com/events/583670318332155/
СТАРА ЗАГОРА -https://www.facebook.com/events/160845047427651/
ИСПАНИЯ - https://www.facebook.com/events/371049666333197/
ХОЛАНДИЯ - https://www.facebook.com/events/487968747940162/

Часът на всеки от протестите е 12. Местата:

София: пред Народното събрание.
Пловдив: пред общината.
Бургас: пред общината.

За другите градове моля да пишете вие, ако ги помните. (Благодаря на Явор Янчев.)


Ако сте следили новините през последните 2 дни – вероятно знаете защо е нужен този протест. Ако не сте – новият кабинет се очертава като най-голямото бедствие за гражданския сектор в България, което помня лично. Като се почне от връщането на тютюнопушенето в обществените заведения и се стигне до съживяването на проекта АЕЦ „Белене“ (известен и като „как да приберем 10 милиарда от данъците ви и да купим с тях панделка за средния пръст, който ще ви оставим наместо АЕЦ“).

Пиша това като активен участник в гражданското движение от 12 години и като човек, избрал да живее в България и искащ да се чувства в нея като във дом. Ако не махнем (или озаптим) този кабинет максимално рано, пред цялото гражданско движение се очертават тежки години.
************************************************************************************

 Я! И мен са ме снимали! Е, показаха ме "по телевизора"... ;)

 






Гласувай:
38



1. tutankhamon661 - marystaneva
01.06.2013 21:49

Свобода на словото имаше при управлението на ГЕРБ. Толкова, че някои дори злоупотребиха, пласирайки лъжи за Бойко Борисов, за които им се полага съд - така би станало по нормалните държави.

Едва сега ще проумеят какво означава комунистическо управление. По-точно ще си припомнят. По форумите вече се усеща страх, че "милиционерите са плъзнали".

Свобода ли? При комунисти? Не е било, няма и да бъде!
цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
01.06.2013 22:32

На едно от парламентарните заседания Делян Пеевски пада толкова ниско, че от първите редове се провиква и заплашва. В същото време председател е печално известната Мая Манолова. Попитали я от страх ли е позволила такова махленско-мутренско поведение, а тя отговорила, че е доказала смелостта си, когато в качеството си на министър Цветанов я заплашвал.

Виждате ли колко елементарни похвати? Какво я питат, какво отговаря! Освен това е лесно да бъде смела срещу човек като Цветанов, който не е направил на никого лошо. Не броим престъпниците - много ясно, че те ще го мразят.

От друга страна Мая Манолова явно се страхува от Пеевски. Има защо! Този човек наистина владее медийният пазар, което е доказателство за многобройни контакти, и лесно ще я постави на място, ако му се "отваря".

Въпросът е ние, българите, дали искаме манипулирани медии?!

Другата хватка е любима на ДПС.

Едно време Доган, а сега Mестан - каквото и да попиташ, винаги започват с "Hие сме пазители на етническия мир". Схващате ли? Да не го забравим. Tа това си е заплаха - както и да го въртим. Cъвсем отделно показва за кой ли път, че ДПС е партия на етническа основа, а законите забраняват съществуването на такива.

Xаресва ли ви този тип водене на политика? Cвиквайте, защото в момента ГЕРБ нямат възможност да помогнат и пак ще си припомним старото "Мижи да те лажем!"
цитирай
3. oara - Моделът за сваляне на едно прави...
01.06.2013 22:59
Моделът за сваляне на едно правителство с граждански протести вече заработи. Непременно държа да подчертая, че не съм от ГЕРБ и намирам всички партии в парламента за престъпни. Но начинът на избирането на това правителство, комунистите в него, нали беше експертно бе, червени говеда, кво правят дървени глави като Найденов и Вигенин, първите му отвратителни прояви, искането да се назначават пак за дипломатите агенти на ДС и връщането на тютюнопушенето, всичко това изисква да се счупи главата на змията докато е още рано. Протести, но не с общи приказки, а конкретно, ще помогнат да се спасим. пожелавам успешен протест, а това,че са скъсали страницата за протестите, е повече от гадно.
цитирай
4. podvodni - Подводни
02.06.2013 00:07
Айде на протестите !!!!
Ама за какво? Заради връщане разрешението да се пуши в ресторанти и барове?
Глупаво, много глупаво!!!
За това, че решавата да назначават за дипломати разузнавачи?
Тук може да се спори!
Въпреки, че съмпротив всяукакви протести на днешен етап, чистосърдечно Ви желая успех! Не влагам нито зрънце ирония и подигравка.
Желая наистина да имате успех и да свалите правителството на Орешарски!
Но след година, да не избягате от форумите?
цитирай
5. oara - подводни,
02.06.2013 00:38
тия два примера, които посочих, не са най-важни.Лично моето мнение, а и на много други, е, че това правителство е също толкова престъпно и антинародно, както и предишните, то дойде на власт само защото един излъгал избирателите си продажник се поддаде на омразата си към Бойко, един подивял от омраза капут журналист манипулира народа и накара 12 процента от народа да не гласува, и защото е мафиотско посъщността си.
Ето как тоя, който първи разбра що за боклук е Волен, бяснява ситуацията


По неговите думи много от отдавна е ясна коалицията между БСП, ДПС и Атака. „Коалицията е налице. Продажното и предателското на партия „Атака”, която вече трябва да бъде кръстена партия „Юруш”, също е налице. Тук виждаме, че става въпрос за финансова сделка за подкрепа на правителството. Групата на „Атака” – „Юруш” осигури възможността за избор на това правителство, като просто не гласува и свали кворума с 22 гласа надолу. Ясно е, че ДПС и „Атака” – „Юруш” станаха фактически двете огледални страни на едно и също лице”, заяви съпредседателят на НФСБ.

Според Симеонов е абсурд това правителство да издържи целия си мандат. „Това правителство няма никакъв потенциал, за да изкара някакъв дълъг мандат, тъй като това са хора неспециалисти и хора, назначени по шуробаджанашки принцип, преходни лица, които няма как да оглавят тези министерства. Може би това правителството по начало така е създадено, за да бъде кратковременно. Предстоящите избори са неизбежни, защото скандалът е заложен в самия кадрови подбор на правителството, в това, че Станишев – фактически задкулисният министър-председател, който както видяхме, като октопод се е постарал да пусне пипала навсякъде и най-вече върху тези министерства, които са свързани с по-големи финансови потоци. Всичко това няма как да остане скрито“, каза Симеонов.

Но е много любопитно какво ще стане, ако конституционните съдии касират трите депутата на ДПС от София. Тогава всичко ще се преобърне нагоре с краката,хахахаха
цитирай
6. анонимен - Подводни - Хубаво е да мислим със собствената си глава!
02.06.2013 01:41
Когато Симеонов каже "Добро утро" знай, че е полунощ.
Шансовете правителството да изкара пълният си мандат не са никак малки, макар, че има по-голяма вероятност около втората си година да падне. Не зная Симеонов каво разбира под специалисти, но във всеки случай, те не са политици, практици в своята си насока. Не зная от къде видя, че става въпрос за финансова сделка, защото никак не е така.
Реално, бе предвидено правителство да няма.
Да предположим, че и нто един от Атака не се бе регистрирал в пленарна зала. Какво следва от това? Най-много отлагане на заседанието! Не зная дали можеш да дсхванеш нещата, но с не регистириране на депутатите в пленарна зала и отлагане на заседанията може да протече целият мандат на парламента. Това не означава, че депутатите не се регистрират като присъствие в парламента. Има разлика от регистрация в парламента ( начало на работен ден) и регистрация в зала за пленарно заседание. Реално, те могат да не се регистрират в зала ( пленарни заседания има само 2 дни в седмицата), но ще получават заплата, без да има някаква същинска дейност.
През това време, ще работи служебносот правителство, което не е на подчинение на парламента, защото е назначено от президента.
Следиш ли мисълта ми?
Служебното правителство може да надроби такива невероятни каши, че страната ни няма да може да се оправи в близките 10 000 години.
Тук вече ще обърна внимание на Волен и още един депутат от партия ГЕРБ - Г.Иванов.
Реално, Сидеров не е излъгал никой. Ясно каза, че няма да подкрепи правителство на ГЕРБ, БСПили ДПС, което и направи. Правилно, регистрира се в зала с което предотврати горният сценарий. Но той гласува против Орешарски и неговото правителство. Всъщото време, депутатът Г. Иванов от ГЕРБ, даде своят глас за правителството. Орешарски бе избран с 121 гласа ЗА ( БСП +ДПС + Г.Иванов - ГЕРБ) и 1 ( Сидеров) против. За гласуването за самото правителство, вече участваха и цялата ГЕРБ. Сидеров отново бе против, ноАтака като цяло не гласува.
цитирай
7. apostapostoloff - Ние, от мълчаливото мнозинство,
02.06.2013 07:11
казваме по този повод само едно:

жвръц!
цитирай
8. sande - Организираните победиха неорганизираните ...
02.06.2013 07:11
Леввски не успя.

Съдба.
цитирай
9. ssstto - За
02.06.2013 07:22
някои активна гражданска позиция и всепоглъщащ хейт са синоними.
цитирай
10. oara - подводни
02.06.2013 07:41
ти повтаряш буквално глупостите на Волен. Ще ти отговоря в две части.
Ето защо се ска касиране на депутатите от ДПС. Фактът, че Сидеров не внесе тая жалба, след като още нарича ДПС антиконституционна партия, какво ти говори?

" "Турски държавни служители" гласували вместо изселниците


В жалбата на РЗС за вота в Турция се посочва, в деня преди изборите в квартали, населявани от компактни маси български турци, са минавали лица, представящи се за служители на турската държава и са събирали "за справка" личните карти на избиратели, които са им били върнати след края на изборния ден с уговорката: "Да знаеш, че си гласувал".



Освен това се твърди, че всички 86 секции за парламентарния вот в Турция са разкрити незаконно и се иска касирането на целия вот. Благодарение на постигнатите 51 000 гласа в Турция ДПС има допълнителни трима депутати в парламента.



Касиране на вота се иска заради масовото дописване на избиратели извън разпечатаните предварително избирателни списъци. Посочва се, много от тях са с невалидни документи. Твърди се, че списъците на вкараните под чертата нови избиратели не са били удостоверените с подпис на председателите на секционните избирателни комисии. В жалбата са приложени списъците на всички 86 СИК-а в Турция.



В жалбата, където РЗС никъде не фигурира, а само ГЕРБ, се казва още, че няма пречка един същ гласоподавател в Турция да даде гласа си в няколко секции, а такива случаи имало.



Физически невъзможен брой гласували в турски секции



В атака срещу вота в Турция се включва и ГЕРБ със собствената си жалба. Партията изброява 23 секции в Турция, в които броят на гласувалите надхвърля максимума от 936 души, за които физически е възможно да пуснат бюлетината си в рамките на един ден. Този брой бе установен с експертиза от Конституционния съд по делото от 2009 година, което доведе до частично касиране на вота в Турция.



В тези 23 секции са подадени 25 262 гласа, от които 21 457 за ДПС, пишат от ГЕРБ и настояват всички тези гласове да бъдат обявени за недействителни.



ГЕРБ посочват и редица протоколи на секционните избирателни комисии в Турция, които са подписани с повече подписи, отколкото са членовете на комисиите.
цитирай
11. oara - ой беше избран със 120-те гласа на ...
02.06.2013 08:01
ой беше избран със 120-те гласа на депутатите от БСП и ДПС. Народните представители от ГЕРБ гласуваха против, а от "Атака" не участваха в трите гласувания – за премиер, за структура на кабинета и за министри. Само лидерът на националистите беше "против" структурата и състава на новото правителство, но не гласува за кандидатурата на Орешарски за министър-председател.

Къде видя глас на ГЕРБ бе, подводни?
Аз сега не разбирам за теб това правителство добро и необходимо ли е, и протестите излишни ли са. Както посочих, за мен и предишното, и това правителство са еднакво вредни и единствено правилното са нови избори.
Което може да стане само ако 7 от конституционните съдии касират вота.
Толкова.
цитирай
12. sande - Не е новото управление, а ...
02.06.2013 08:01
... управлението на превратаджиите. Режима на превратаджиите.

Внимавайте.

Не коментирайте.

Мълчете си.
цитирай
13. oara - обърна ли внимание на това, Подводни?
02.06.2013 08:19
Този брой бе установен с експертиза от Конституционния съд по делото от 2009 година, което доведе до частично касиране на вота в Турция.

Веуднъж вече КС е правил частично касиране на вота в Турция.
И е логично пак да го направи.
цитирай
14. oara - подводни,
02.06.2013 08:47
за да приключим темата, ето какво трябваше да стане, ако сидеров беше наистина националист, а не прегърнал се с турците и комунистите боклук.

осигурява кворум с гласа си, ок.
при гласуването всички от атака гласуват против.
120 на 120 .
няма правителство.

Така че не ми говори за тая отрепка, ако обичаш.
цитирай
15. shtaparov - Не стига това, ами по телевизион...
02.06.2013 11:36
Не стига това,ами по телевизионните новини заблуждават хората,че днес ще има само протести на турски студенти и мюсюлмани в защита на протестиращите в Цариград- нищо повече! А хората не се интересуват от турко-мюсюлмански протести и няма дори да ги погледнат! Така умишлено се отклонява общественото внимание от същината на организираните събития! Но това се правеше и преди изборите: Dnes.bg постоянно пишеше какво казала Кунева и какво казал Станишев- нито дума за Борисов или Янев. А повечето коментари на възмутените читатели,които бяха поне 90% от всички,масово се триеха без никакво обяснение- дори и най-благоприличните! Така форумите на Dnes.bg ми заприличаха на мафиотско комунистическо сборище,призвано не да отразява истината,а желанията и приумиците на група продажници и първи приятели на всякаква утаечна сган като турци,цигани,съветски хора,наркотрафиканти,мутромафиоти и какви ли още не! Сега се очаквало дори братя Галеви да се върнат в България,понеже тяхното Бе-Сепе отново е на власт,за да почнат отново с рекета,незаконния бизнес и изпиране парите на любимата си "партия". А незаконните пари за изпиране явно са МНОГО,понеже туркокомунистите напоследък виеха като обезумели и нямаха ни секунда спокойствие,докато не се върнаха отново на власт!
цитирай
16. minavam - Не съм от ГЕРБ, ама се питам -
02.06.2013 12:27
е, оти рупахме жабета? Волен-ефенди ни даде на червените крадци, на които им първата работа да възродят безумния проект белене, да издумкат един милиард още първата година, да назначат в кабинета си шуро и баджи, да вдигнат тока и да предложат децата на 4 години да са на училище.

Егати подигравката.
цитирай
17. krassko - Не е страшно
02.06.2013 15:59
Още не са започнали да бият...
цитирай
18. minavam - Още не са започнали да бият. . . Но ...
02.06.2013 16:28
krassko написа:
Още не са започнали да бият...

Но вече се почесват отегечно по орехчетата.
цитирай
19. sande - Станишко ще ви бие всичките ...
02.06.2013 16:35
Не вярвате?

Ами то се случи.

цитирай
20. oara - Искаше се оставка на едно правит...
02.06.2013 17:16
Искаше се оставка на едно правителство, което буквално е на три дни. Зад Яне Янев прозира лицето на ГЕРБ, на Бойко Борисов. Отново РЗС ще бъде инструмент за открита политическа конфронтация на ГЕРБ”, обяви на заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова на специална пресконференция.

Eто че вече започнаха да реват червените, а специално тая е толкова нагла, фалшива, тъпа и долна, че не ми достигат думите.
Ето тая маша със сигнала в прокуратурата за уж фалшивите бюлетини наруши деня за размисъл и доведе до ужасната манипулация на Дудука, заради която уважаемите конституционни съдии се надявам да касират изборите.
Подводни, няма да е баш същото след нови избори. Хайде на бас, че феса Сидеров няма да влезе. И точно затова тая медуза прави фелацио на комунягите, капиши?
цитирай
21. oara - Това заглавие е много интересно;)
02.06.2013 17:49
"Протестиращите тръгнаха към „Позитано“, полицията тича пред тях
Тясната улица не може да побере напиращата тълпа "

мислещите хора осъзнават, че първопричината на всички злини и нещастия е била, е и ще бъде БСП.
Но , Подводни, това правителство наистина ще остане в историята.
Няма в света правителство, на което да му искат оставката на третия ден;)

А колкото да гласовете за ДПС - ти не прочете ли, че през 2009 КС разгледа точно такова дело за фалшификации в турските секции? Има решение за касиране заради нарушения, които сега се повтарят точно по същия начин.
Хайде, че кукловодите на Позитано дават брифинг;)
цитирай
22. ok3223 - Стига си квичал бе ...ГРОБАР.
02.06.2013 17:53
oara написа:
ой беше избран със 120-те гласа на депутатите от БСП и ДПС. Народните представители от ГЕРБ гласуваха против, а от "Атака" не участваха в трите гласувания – за премиер, за структура на кабинета и за министри. Само лидерът на националистите беше "против" структурата и състава на новото правителство, но не гласува за кандидатурата на Орешарски за министър-председател.

Къде видя глас на ГЕРБ бе, подводни?
Аз сега не разбирам за теб това правителство добро и необходимо ли е, и протестите излишни ли са. Както посочих, за мен и предишното, и това правителство са еднакво вредни и единствено правилното са нови избори.
Което може да стане само ако 7 от конституционните съдии касират вота.
Толкова.


Какво квичиш като настъпен от слон. Всички мина като по ноти. Воленчо чукна 1 и кворума топ.
Ревеш за кокъл. Няма и няма за теб, и тез кат теб.
Протести, събрахти са от милионна София 2-300.Нахъсъни и платени ...гамени. Протестиращи! ... Мътите водата, но-о, хората поумняха, и в мътното вместо шаран, ще хванете от трите наай-дългото.
Глупак. Сидеров ще влезе в НС, но такива като теб, никога.
Сидеров не може да подкрепи ГЕРБ, едно, защото го изиграха, след като ги подкрепи през 2009 да направят правителство, и, второ, защото бандата ГЕРБ и Сидеров тотално се разминават в политиката.
Чети и сравни програмите на ГЕРБ и АТАКА.
В Костинброд бюлетините били фалшиви?
Не само че са действителни, са, и много повече.
Тепърва ще се разплита чорапа и далаверата с тях. Туй е само началото.
КААСАЦИЯ, А. Нъъцки ...
Гладен пуяк, просо сънува
цитирай
23. oara - ok3223
02.06.2013 18:20
Идеално илюстрираш тезата ми - комунистите, които наричаха Волен фашист, сега го харесват много, защото за тях няма фашизъм, няма комунизъм, има една вечна лакомия да захапат кокала. Забеляза ли как за всички комуняги като теб се скъсаха да хвалят тая проститутка Волен?

Да, ама освен комунистите в тая държава има и хора и те се гнусят от мръсните номера на Сидеров, който се превърна в турска подлога.
Протестите, които свалиха Бойко, също бяха от 300 души, тъй че не е важна бройката. Важното е, че нормалният човек се отвращава от комбинацията комунисти, турци и гъзолизци. И сами по себе си са гадни, ама накуп са нетърпими.

цитирай
24. podvodni - Подводни
02.06.2013 19:49
ОАРА,това с бюлетините беше един добре подготвен цирк, за да се запази мрежата за копуване на гласове цяла. Не един път се наложи да обяснявам, че тази мрежа е една и единственна, и чрез нея, кукловодите (които са напълно непознати на "широката публика, лица) определят към коя партия да се насочи вота, спрямо съответните поставени им задачи и цели. От вън!!
В документите за обществена поръчка ясно е записано, че се кандидатства за отпечатването на 7 800 000 броя бюлетини, в това число, 10% -ните изикуеми по закон. Но в договора с печантицата изпълнител (победител в натдаването), МС поставя задача за отпечатване на 8 400 000 (!!!!) броя бюлетини. Сиреч, 600 000 повече от необходимите !!!
Защо?
Защото вота и разпределението на гласовете бяха определени още през декември 2012.
И недей да потдържаш илюзията, че 300 или 600 души които "протестират" след работно време или в почивните дни са свалили правителството на Бойко.
Протестиращи са спомогнали за свалянето правителствата на Младенов, Луканов и Виденов, но не и на Бойко.

цитирай
25. ok3223 - Ади бе...
02.06.2013 19:58
Не си чел програмата на Сидера.
Бонбон е. Но със 7%, за сега фантазе.
Тиквата с НИПОН има само в София 2000 легионери, а по страната още толкоз.
ТУй са знае където трябва и ако потрябва, ще ги неутрализираме. Колко му е.
Протести, а.
Проститутката Янев и Тиквара мафиот зад тях ...
Ама нумеро няма да мине, да знайш ...
Софийската мафия и тартора и Боки тиквата, не са България, още по-малко нейното бъдеще.
Май сте забравили 2008 год.
Наал и тогаз са опитахти да награбите кокала и ядохти пердаха.
И сега ви чака същото, ако не играйти по правилата на европейската демокрация,
на ЕС.
цитирай
26. marystaneva - Говорете си... Той - протестът, мина.
02.06.2013 20:20
Добавих едно видео към постинга горе - за спомен... Някой ме е снимал и мен без да иска...

А тук съм качила снимки:
https://www.facebook.com/marystaneva?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.4736185050503.1073741824.1471167121&type=3

Който не ги вижда, да ми изпрати покана за приятелство - ще я приема. Във "Фейсбук" съм Мариянка К. Станева. :)
цитирай
27. georgimet - О, да!
05.06.2013 15:33
tutankhamon661 написа:

Свобода на словото имаше при управлението на ГЕРБ. Толкова, че някои дори злоупотребиха, пласирайки лъжи за Бойко Борисов, за които им се полага съд - така би станало по нормалните държави.
Едва сега ще проумеят какво означава комунистическо управление. По-точно ще си припомнят. По форумите вече се усеща страх, че "милиционерите са плъзнали".
Свобода ли? При комунисти? Не е било, няма и да бъде!

Очевидно не си наясно, че собственост на медиите не е нужно, за да бъдат подчинени. Поинтересувай се кои медии са собственост на фирми, кредитирани от Корпоративна търговска банка. Поинтересувай се колко държавни пари са депозирани в тази банка. Управлението на ГЕРБ си е комунистическо отвсякъде - фалират всички фирми, които не са на техни хора и които не им плащат рушвети. Не знам ти какви форуми четеш, но страх се усеща от доста години из форумите. И не само из форумите.
цитирай
28. demograph - Не се джафкайте за кворуми и бройки
06.06.2013 01:35
Съдете по делата. Не съдете с аргументите на мафията, които ви се тикат в главите от медиите на същата тази мафия.
Анализирайте. Например;
Може ли българско правителство да оцелее в следната ситуация:
- отказва на Русия да и подари 12 милиарда евро за ненужна АЕЦ;
- затваря кранчето на енергийната мафия;
- издърпва 60% от оборотните капитали на банката на руската мафия;
- осмелява се да елиминира влиянието на ДС в спецслужбите;
- разследва мафиотските русо-сръбско-БКПстки структури;
- посяга на крепостта на руско-комунистическата олигархия - съдебната система;
- спира участието си в руски енергийни проекти и се включва в други такива;
- опитва се да постигне енергийна независимост с шистов газ и с разработка на български газови находища;
- атакува ДС/КГБ агентурата по всички линии;
- опъва се на сръбската мафия в България и на агентурата и в Македония;
- застава на страната на Германия и на проевропейски позиции;
- отказва на американците разработката и експлоатацията на залежите от шистов газ;
- отказва на израело-американците да обвини открито Хизбула за атентата в Бургаз;
- получава достъп до 14 милиарда евро - свежи пари, които мафията иска да открадне.
Изводът е, че ГЕРБ е свален с брутална руска намеса и тихо американо-израелско съгласие. Германия не може да се противопостави сама на двете суперсили, защото няма силна агентура в България, а само политически и икономически лостове, като еврофондовете. С тях Германия може да свали всяко правителство защото е единствената която ДАВА пари. Другите само искат да ВЗЕМАТ пари.
Сега остава да следим за действията на тройката руски партии. До сега те изпълняват руските заръки и поръчките на БГ мафията.
Пушенето е само проява на простотия, но и зад това стоят собствениците на цигарените фабрики/руснаци/ и търговците на цигари/БГ цигарената мафия/.
цитирай
29. marystaneva - Причините да протестираме и да искаме края на това управление се увеличават!
15.06.2013 03:06
Делян Пеевски е новият шеф на ДАНС. Но новият шеф на ДАНС е шеф и на огромна пропагандна машина - цяла медийна империя, а и ГДБОП вече ще е "под крилото" на ДАНС... Ей сега ще настане една демокрация и ще видим такава свобода на словото, че свят ще ни се завие...

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/06/14/gospoda-intelektualci-spite-li-ili-veche-vi-quot-nahraniha-q.1120013

Всеки ден, в който това правителство продължава да "управлява", е пагубен за България...
02:37
Кабинетът „Орешарски” бил взел ТАЕН ЗАЕМ със СКАНДАЛНО ВИСОКА ЛИХВА: 3% НА МЕСЕЦ!!!
Ето откъде щели да дойдат парите, които така щедро обещава кабинетът на Орешарски - за майките, за детските надбавки, за неходещите на детска градина деца, за социални помощи и т. н. А кой ще ги връща??? И някой попита ли ни нас - тези, които ще ги връщаме, дали сме съгласни? Всеки ден, в който това правителство "управлява", е пагубен за България...

http://www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-06-12_03.html
цитирай
30. marystaneva - Свобода на словото имаше при управлението на ГЕРБ. И откритост. А сега?
30.06.2013 03:38
Правителството на Пламен Орешарски прекрати практиката, наложена от кабинета Борисов, да публикува стенограми от заседанията на Министерски съвет на сайта на правителството.

http://www.webcafe.bg/id_2055040257
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649981
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849