Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 14:33 - Борисов и Цветанов ядат новородени за закуска... И пият кръв. Не го ли знаехте?!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 11672 Коментари: 24 Гласове:
15

Последна промяна: 15.06.2013 00:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Гледах тази сутрин нещо по Тв 7. Толкова е гнусно, че отказвам да сложа линк към него... Само дето пропуснаха да кажат, че Борисов и Цветанов ядат новородени за закуска... И пият кръв от детски черепи... Не го ли знаехте?!

Как не се пробва някой поне мъничко да помисли - честна дума, не боли!!!

Ето само няколко примера: 

Борисов и Цветанов били мразели Лъчо Иванов - но той беше на избираемото пето място в листата на 25 МИР и вече е в парламента. Били толерирали Иван Божилов, защото бил нечий човек - но той беше доста по-назад в листата /девети/ и не влезе в парламента. Просто няма логика... А пък приказките за "коравия" и "добричък" банкер направо ме докараха до умиление - сякаш не знаем как му измъкнаха на Цветан Василев "килимчето" с държавните пари изпод краката... Толкова ги е обхванала еуфорията, че успяха да свалят ГЕРБ от власт, че този път направо "пресолиха манджата"... За нечии накърнени интереси, свързани с АЕЦ "Белене", няма да споменавам... Странно - и те не говорят за това. Всичко останало, макар и да твърдят, че е заведено като сигнали, са едни голи твърдения, гарнирани с по "щипка" истина, за да звучат по-достоверно. И "свидетелските показания" на един единствен човек, който ей така - от добро сърце, е решил да говори против баш-шефовете на организираната престъпност, рискувайки още утре да го гръмнат и да стане герой... За "героизма" и театрално бялата риза на оня няма да говоря... Гади ми се... Не смятах да коментирам външния вид на събеседника му /има психолози, психоаналитици и психиатри за тая работа/, но си спомних една стара приказка, че "Господ ги бележи" такива...

Между другото, някой знае ли кога е създадена тази "Българска Легия Антимафия"? Нещо не си спомням да са били толкова активни по време на золумите на който и да било от предишните управници на България... Или преди да се появят ГЕРБ всичко в държавата ни е било прекрасно?! Нямам такова чувство... Блогът им тук е от края на 2008 г. - вече се знаеше, че е много вероятно Борисов да спечели парламентарните избори през 2009 г. Самите те на страничката си във "Фейсбук" твърдят, че са създадени като НПО през 2007 г. /политическа партия ГЕРБ беше учредена през декември 2006 г./. Имат блог тук, имат имейл и някакъв телефон... Чат-пат се появяват в някоя медия да хвърлят поредната "бомба" срещу ГЕРБ... И толкова. Не ги чух нито веднъж да кажат нещо срещу някой друг... Що за "антимафия" са?! Един председател и един говорител... И някой, който ги захранва с необходимата "информация"... Кой ли е този някой..?




Гласувай:
17



1. minavam - Бре жена, как може да гледаш ТВ7 или ...
03.06.2013 15:05
Бре жена, как може да гледаш ТВ7 или босфорТВ? Това са най-поръчкови и продажни медии. Изключи я таз телевизия, днес сутринта Барек бе поръчал някаква жаба да му квака в горещата точка, направо го изключих.
Не съм Герберка, но и на мен ми дойде до гуша от техните к...венски изпълнения.
цитирай
2. marystaneva - 1. minavam,
03.06.2013 17:16
Благодаря ти че намина... :) Върна ми усмивката...
А как може да ги гледам...? Знам ли?! Явно нещо съм се повредила. Не съм очаквала че човек може да падне чак толкова ниско...
Бъди здрава! :)
цитирай
3. marystaneva - Да ви припомня откъси от изказването на Бойко Борисов пред Министерския съвет през януари 2011 г.:
03.06.2013 18:13
Бойко Борисов:
"Какво могат да ни причинят? Могат да ни причинят скандали.
Аз няма да се дам на една шайка разбойници да направят ГЕРБ зависима партия!
...В „учебниците” на КГБ, в „учебниците” на Държавна сигурност, в учебниците за правене на компромати е казано, казвам учебниците в кавички, защото това се предава с поколенията.
Първо, когато правиш компромат трябва да удариш лицето в най-силната му част от неговата биография или кариера.
Нашето правителство стартира с най-много успехи в борбата с престъпността и корупцията. Не случайно рейтингът на полицията отиде като най-уважавана институция в страната. Самият аз като главен секретар и международните успехи и признания, които имаме в тази посока, това е най-силната ни страна от характера, или от биографията нека да го наречем.
За това в тези „учебници”за компромати пише: „Удря се най-силната част”. Пише се компроматът така, че самият четящ като го чете, той да се отврати от себе си. Така нагло и така както виждате пускат, и не на последно място с добре подбрани истини. Като подберете няколко истини взети от различен контекст се получава нещо, което действително може да отврати човек. Срещу нас са такива майстори...
Сега търсят и всичко, което могат от някъде да изкопчат от старо време, само и само да продължи да се налива в мелницата им с една единствена цел - да подкопаят от една страна доверието в мен.
Второ, да ме направят колеблив и не на последно място, да ме подчинят или направят зависим.
Ще кажете как – ако ние загубим своята решителност, ако се дръпнем от агентурата по държавна сигурност, това което прави външно министерство, ако се дръпнем от заменките на горите, ако се дръпнем от енергетиката, ако се дръпнем от всички тези неща, които им нанасяме за милиарди щети, ако не слагаме фискални апарати по бензиностанциите, тогава всичко това няма да ни се случва... За това аз повтарям... Истината е тази...
цитирай
4. marystaneva - ...Истината е тази...
03.06.2013 18:14
Истината е тази – нямам грам, за което да се срамувам или да не е направено.
...Силен ГЕРБ на никой не му е нужен. Затова, аз не мога да търпя да се упражняват по името ми и по правителството, и по партията, ако щете. За мен е по-важно да знаят хората и обществото каква битка водим, какво сме направили, че това, което ни правят в момента, е абсолютно целенасочено – да ни дестабилизират и да ни извадят от равновесие. Аз съм силен, когато съм уверен. Не ми трябва власт или пост за шест, осем месеца, една година, за да се стараем да доизживеем, да доизкараме или на всяка цена да имаме пълен мандат.
Аз на вас исках това ви кажа. Нито едно действие не съм направил, от което да се срамувам и което да не е по закон.
...Аз няма да се дам на една шайка разбойници да направят ГЕРБ зависима партия. По-добре да я няма, отколкото да е зависима. По-добре да е малка, но да сме си ние и да сме истински и да си водим войната до край!
...Другите държави – и много големи, и малки, се срутиха в тази ситуация. Сега искам да продължим или не, обаче с вдигнато чело. Да пускат, да правят, каквито искат компромати. ...Атакуват ни от сутрин до вечер с техните лъжи и с техните пороци. ...Искам или да сме силни и спокойни, или война като на война. И ние влизаме в окопите. В края на краищата, щом искат така – така ще бъде."

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/01/19/b-borisov-quot-az-niama-da-se-dam-na-edna-shaika-razboinici-.670331
цитирай
5. minavam - Обърни внимание с какво занимават медиите сега българина
03.06.2013 18:57
Къртицата
Сделка или не
конкурси по красота
денсинг или войс конкурси.

Хляб и зрелище, дай ни забавления, кой ще ти анализира политичиските ходове и компромати?
цитирай
6. marystaneva - Така е... И тук-там по някой компромат... Заради зрелището, не за друго...
03.06.2013 19:11
А на мен ми се иска хората да започнат да мислят... :(
цитирай
7. minavam - А на мен ми се иска хората да започнат ...
03.06.2013 20:12
marystaneva написа:
А на мен ми се иска хората да започнат да мислят... :(

Не могат, аз отдавна се примирих с това. Хората масово са лесно управляеми като тълпа за манипулации и пропаганда. Не анализират, не мислят, не помнят. И з атова им се случва това, което се случва. Знам че етъжно. Наскоро един пубер на възраста на синът ми ме убеждаваше че всъщност нямаше ОСвиенцим и евгеника, хитлеристите са били сладури и нямало Бухенвалд.
...А е минало само едно поколение. Помисли колко страшно нещо е пропагандата.
цитирай
8. marystaneva - Не мога да повярвам...
03.06.2013 20:52
Не искам да го повярвам! Искам да ги накарам да мислят, да четат и да осмислят, да се съмняват и да си задават въпроси, а не да вярват на всичко, което някой /дори и да съм аз/ им е поднесъл "сдъвкано"...
цитирай
9. minavam - Колкото по-скоро го осъзнаеш и се ...
03.06.2013 21:14
Колкото по-скоро го осъзнаеш и се примириш, толкова по-функционална ще си ти, защото илюзиите вече няма да ти пречат. Напълно те разбирам какво ти е, просто съм надраснала тази възраст. Не им отваряй очите на хората - пази Боже сляпо да прогледне.
цитирай
10. bojinkata - И пият кръв, но не своята, братя, а ...
03.06.2013 21:21
И пият кръв, но не своята, братя, а кръвта на народа!
цитирай
11. vmir - В България простия вика на умния "прост", бялото е черно, черното бяло, съответно "анти" означава "про".
03.06.2013 21:40
Прочее, тази "антимафия" не е нищо друго, освен "промафия".
цитирай
12. marystaneva - 9. minavam,
03.06.2013 21:45
Едва ли ще се примиря. Но това, което казваш, ме натъжава... :( Сигурно ще продължа да им отварям очите, дори и да не ме честват на първи ноември... ;) Какво ти честване... Някои по-скоро биха ме изгорили на клада... :)
цитирай
13. marystaneva - 10. bojinkata,
03.06.2013 21:45
Кой? Ти видя ли ги? Лично?
цитирай
14. minavam - Едва ли ще се примиря. Но това, което ...
03.06.2013 21:57
marystaneva написа:
Едва ли ще се примиря. Но това, което казваш, ме натъжава... :( Сигурно ще продължа да им отварям очите, дори и да не ме честват на първи ноември... ;) Какво ти честване... Някои по-скоро биха ме изгорили на клада... :)

Виж, най-важното да възпитаваш децата си като отговорни и мислещи хора. А не лумпени с дебилоиден блясък в очите и отговор на всичко "Бъ-лга-ри ю-на-ци". Бъдещото е в нас, в тези които плащаме редовно данъци и възпитаваме децата си като мислещи хора, а не като добитък за клане.
цитирай
15. marystaneva - 14. minavam,
03.06.2013 22:39
Така е. Аз моите - трички, съм си ги възпитала. Сега се учим с внучетата кое е добро и кое - зло... :)
цитирай
16. bleckram - Борисов и Цветанов ядат новородени за закуска... И пият кръв. Не го ли знаехте?!
03.06.2013 23:17
Цацаров веднага да се самосезира от твоя блог!
цитирай
17. mikino - Тая телевизия я намразих, след като ...
04.06.2013 13:16
Тая телевизия я намразих, след като престанаха да изпълняват програмата си...
Другата я намразих с тенденциозните й новини и начинът по който се представят събитията...
Третата т.нар. "национална" се е продала от както е създадена...
Останалите не ги броя... Гледам само пътешестивя и предавания за животни и наука.
цитирай
18. morko - Не ми стана ясно само дали не вярвате ...
04.06.2013 18:38
Не ми стана ясно само дали не вярвате на тая " Антимафия" по принцип или само защото говорят срещу ГЕРБ.Ами ако това ,което казват е вярно,още повече ,че те май показват и доста документи,а не си говорят на ангро.Сега една приказка,която мисля ,че ще е полезна-преди много години един човек забелязал ,че някой му сече дърветата и ги краде.Скрил се той в гората и зачакал да види кой го прави.И не щеш ли какво да види-уж най.честния човек от селото ,който чак бил и хаджия.Та човечецът му рекъл-дядо Хаджи ,ако ми бяха казали ,че ти ми крадеш от дърветата никога нямаше да повярвам,но сега те видях с очите си.Хаджията спокойно му отвърнал-пак недей да вярваш ,око лъже.Та и вие не вярвайте на нищо ,което чувате и виждате ,щом не Ви харесва.Както се казва око и ухо лъжат
цитирай
19. demograph - TV7 е собственост на Цветан Василев и ТИМ..КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ!
04.06.2013 21:11
Нима има някой, който да не е разбрал, че мафията ще те изкара motherfucker, или ангел небесен, ако това и изнася. Въпросния низкоръстов олиг/архо/фен Григор сам си призна, че е бил внедрен в службите с определена цел. Папките му бяха фишеци. Хайдут Барек с бялата риза е новият партиен лидер на "Партията на протестиращите", която руско-турската мафия създава в аванс за глупаци, като някои слепци тука.....!? А ТЯХ действително ГИ Е СТРАХ! Защото вършат престъпления. Толкова ли не могат някои да различат екзекуторите от жертвите им...Не виждате ли, че жертвите сме ние глупаците дето ще се юрнем след следващия "Спасител" /на енергийната мафия/ догодина...Всичко идва от простотията...българска.
Поздрав за постинга.
Нощес повръщах от вонята им, но изгледах резила им до край..
цитирай
20. marystaneva - Окото и ухото лесно се лъжат... Умът - не толкова.
04.06.2013 23:39
18. morko,
Не вярвам не само на тези - по принцип не вярвам на нищо, което не е доказано.
Ти казваш: "Ами ако това, което казват, е вярно?!" - Ами ако не е? Нали има сигнали - нека изчакаме и да видим... Ти какви "документи" видя? Една папка с така наречените сигнали, входирани някъде си... Всеки може да подаде каквито и колкото си иска сигнали, че има съмнения, че някой някога някъде е извършил някакво престъпление... Не е престъпно да подадеш подобен сигнал, не е престъпно и да имаш съмнения. Но това не са доказателства. Но твърденията без доказателства се наричат клевети и набедяване...
цитирай
21. marystaneva - 19. demograph,
04.06.2013 23:48
Благодаря за поздрава! :)
Със съжаление трябва да призная, че си прав - всичко идва от собствената ни простотия. Аз въпреки всичко вярвам, че рано или късно всеки ще си получи заслуженото. Ние - заради простотията си, също... :( Защото сме част от този народ.
Онези този път наистина пресолиха манджата... Чак някой бил пишел "инструкции" на Бойко /на листче?!/ кога да се засмее и кога да се разплаче... Та това е несериозно... Може и да сме прости, но пък чак толкова ли? Дали пък не ни подценяват?! Защото и това е възможно... И тогава ще съжаляват...
цитирай
22. tutankhamon661 - marystaneva
08.06.2013 16:24

Някои хора просто не заслужават да живеят в демокрация.
Злоупотребите са очевидни и ако бяхме истинска демократична държава, тези кретени щяха да лежат в затвора.

Ако имаше дори само грам истина в обвиненията към Борисов и Цветанов, всички форумни плювалници щяха да са по тихи от муха - от страх.

цитирай
23. schumpov - Предполагам че Народният съд скоро ...
09.06.2013 23:35
Предполагам че Народният съд скоро ще закара всички депутати от ГЕРБ, барабар с министрите им в Белене и ще ги удави в гьола, БКП знаят как се правят тези неща.
цитирай
24. alexs - Забравихте ли как до скоро Бареков ...
10.06.2013 10:04
Забравихте ли как до скоро Бареков облизваше Бойко по задните му части ...
Не гледай ТВ7
Я виж каккъв шеф имат и как сваля ципа на Радка Пиратка...
http://vbox7.com/play:82869042
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649969
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849