Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2013 17:28 - С какво толкова ви плашат ГЕРБ?!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 18259 Коментари: 40 Гласове:
29

Последна промяна: 19.08.2013 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С какво толкова ви плашат ГЕРБ?
      Седнали хора, които изобщо, ама изобщо не подкрепят ГЕРБ, да "реват" къде колко гласа били загубили... Нормално е, били са управляващи - без опит и по време на криза, не са успели да угодят на всички, допускали са и грешки... Да не казвам на колко хора пообъркаха или прекратиха далаверите... Ама това си е проблем на ГЕРБ, не на някой друг. Не ги мислете какво ще правят, ако загубят изборите някъде... В същото време същите тези хора безумно се страхуват, че ГЕРБ могат отново да спечелят...
    С какво толкова ви плашат ГЕРБ? Нали всички си даваме сметка, че на този етап те са единствените, които биха могли да озаптят мераците на БСП и ДПС? Или предпочитате сегашното управление? А, казвате че няма алтернатива... Да, така е, освен ГЕРБ алтернатива наистина няма, поне засега. Тук сме на едно мнение.
    В същото време чета:

    "Не искаме да изгоним тези, за да се върнат онези...",
 "Всяко краставо магаре е за предпочитане."
       Ама защо?!
      "Ей тъй! Защото Бойко не ни харесва!"
    Много е "убедително", да знаете... Ами да си изберем Йоло Денев тогава... Или "чак толкова тъпи българите не са"?! Ами ако все пак българите предпочетат ГЕРБ? Тогава значи са тъпи, така ли?! Направо не е за вярване... Някои хора буквално са заслепени. И то хора - образовани, уважавани и интелигентни, с претенции и самочувствие... А говорят почти като Мишо Шамара... Не знам причините и не искам да ги знам.
Но знам че когато не е предубеден, човек е доста по-обективен, като Александър Йорданов например в един свой коментар:
      "...Анализът /по-долу/ е изключително прецизен и точен и убедително обяснява събитията, случили се както непосредствено преди изборите, така и в периода преди това. Тук е важно и да се спомене, че в началото на миналия парламент се установи много добро сътрудничество между ГЕРБ и Синята коалиция. Дори видни дейци на ДСБ бяха назначени на различни постове в правителството и в областните администрации. ГЕРБ изпълниха редица десни виждания, хванали плесен през годините - връщането на ченгетата-дипломати, спирането на АЕЦ Белене, освобождаването от държавната администрация на много червени другари... В икономическата сфера твърдо отстояваха десни икономически възгледи. И изведнъж, без логично обяснение, Синята коалиция започна да гласува в парламента заедно с БСП и ДПС. И така до Деня за размисъл, за който разказва постингът.     Умните хора разбират всичко това и не могат да бъдат излъгани от политически шмекери. Затова лозунгът е един: Долу БСП и неговите политически патерици!"     Ето го и анализът:
/чрез Plamen Borissov - "просто пействам мнение от форума"/:

"Какво се случи в България!
Организирано мероприятие “Ден За Размисъл”
А. Автори:
1. Цветан Василев -банкер и медиен магнат. Близък до ДПС (либерална партия на българските турци, силно обвързана с организираната престъпност и проводник на чужди интереси включително и руски)
2. Иван Костов – лидер на малка дясна партия, член на ЕНП, със много спорна роля в годините на преход след падането на желязната завеса.
3. Хора от руските служби с опит в “правенето на избори” в Украйна и други бивши републики.
И с активното съдействие на слугите на мафията – Българската Прокуратура.
Б. Цели:
1. Да се прелеят избиратели от ГЕРБ към ДСБ, така че да се осигури парламентарно представяне на партията.
2. Да се осигури първо място на изборите за БСП.
3. Да се осигури парламентарно мнозинство на коалицията БСП-ДПС.
В. Изпълнението:
1. Месец-два преди изборите, водещи лица на основни политически партии подмятат изявления внушаващи, че ГЕРБ готви грандиозна манипулация на изборите.
2. Подгряване на публиката. Атентатът!
В деня преди изборите се организира псевдо-атентат срещу лидера на ДСБ. Репортерите на телевизия NEWS7(собственост на Василев) стоят в готовност и изпреварват с час и половина другите медии. Драма! Съпругата на Иван Костов, Елена Костова е в болница. Всички гледат NEWS7. И в този миг в техния ефир се разгръща следващото действие от сценария:
3. Бомбата. ГЕРБ е “хванат” да печати фалшиви бюлетини!
Декорът с портите на дома на Иван Костов е сменен с портала на печатницата отпечатваща бюлетините за вота. Наоколо се разхождат хора с бронежилетки. Въпреки че договорените количества вече са отпечатани и разпределени по избирателни секции преди няколко дни, цяла нощ машините са работили на пълни обороти и са отпечатвани още бюлетини извън договорените количества. Прокуратурата прави изявление, че са намерени бюлетини “готови за експедиция”, споменават се бусове с двойно дъно, които трябвало да транспортират бюлетините до избирателните секции.
4. Възмутени лидери на политически партии нарушават мълчанието в деня на размисъл и започват последователно да дават пресконференции. Квалифицират случващото се като опит за преврат от страна на ГЕРБ. Малката известна с обслужването на нечисти интереси партия ВМРО “спонтанно” събира всичките си симпатизанти в центъра на София на митинг срещу “измамниците” от ГЕРБ. Истерията е пълна. Торнадо от ла.на се сипе от всички страни.
Г. Равносметка:
1. Повечето български граждани усетиха, че се разиграва режисирана постановка (на по-възрастните не им е за първи път) и не промениха нагласите си за гласуване. Много български граждани отказаха да гласуват на тези избори. Но не само ГЕРБ загуби гласове от това. Реално пропорциите на партиите в изборния резултат не бяха променени съществено.
2. ДСБ не успя да влезе в парламента.
3. БСП не успя да събере повече гласове от ГЕРБ.
4. Коалицията БСП-ДПС няма мнозинство от 50% +1 достатъчни за съставяне на самостоятелно правителство.
5. На Елена Костова и няма нищо – премерили и кръвното в болницата. ”Атентаторът” срещу Иван Костов е освободен без повдигане на обвинение, два дни след инцидента. Съдията почти беше разплакан от “неговата житейската драма”.
6. Оказа се и видеокамерите го доказват, в печатницата не са печатани бюлетини предната нощ. Нормална практика било във всяка печатарска дейност да има известно количество брак и надтираж. За коли с двойно дъно имало сигнал, но никой не ги бил виждал, нито пък са търсени такива от следствените органи. След като главния прокурор и заместниците му цял месец разиграваха комични представления на пресконференции, най-накрая успяха да преброят “подредените в палети и готови за експедиране” бюлетини от надтиража. И всичко завърши с безславното – “няма член от закона по които да може да бъде повдигнато обвинение на собственика на печатницата”.
7. За да може да бъде назначено удобно правителство, наложи се руските ченгета да вадят нов жокер от ръкава – националистическата партия АТАКА. Единствената която успя да влезе в парламента освен ГЕРБ, БСП и ДПС.
8. Създаде се правителство в което ключовите назначения свързани с националната сигурност и реда се дават на хора за които е абсолютно сигурно, че са свързани с организираната престъпност и с чужди на България интереси.
9. Въпреки че БСП имаха само второстепенна роля в постановката, сега те обират всички негативи. И не могат да се измъкнат, дори и да имат желание. Ако Станишев изтегли правителството, главния прокурор Цацаров ще го разкърти от дела. Това му е гарантирано. При добро желание от страна на прокуратурата може в кратки срокове да бъде осъден за загуба на секретни документи.
10. ПЕС също са в незавидна ситуация. Станишев е техен лидер и осъждането му би било тежък удар върху репутацията им. Евентуално разследване на дейността му като премиер (2005-2009) ще засегне и спорно разпределение на държавни поръчки на силно завишени цени към фирми близки до лидери на ПЕС. Твърди се по този начин той си е купил председателското място в ПЕС.
Това се случи в България!
А днес цяла България е на улицата."
  https://www.facebook.com/groups/545032442204441/permalink/556624334378585/   



Гласувай:
36



1. tutankhamon661 - marystaneva
11.07.2013 17:43

Ако знаеш какви неща прочетох!

Едни викат "ГЕРБ са организирали протестите". Така и не разбрах как са организирали онези, които не им симпатизират, ама отговор не чакай - малко неудобно е.

Други вярват, че ГЕРБ не са организирали нищо, обаче пак обвиняват - "Как така не стоят зад протест, който е срещу техните опоненти?" Срамота било.

И така, и онака - все виновни !!!!!!!

Честно ти казвам, дори да не симпатизирах на ГЕРБ, като чета откачени драсканици, щях да стана гербер.

И всички тези изтрещялки сега се натискат да влязат като "нови лица" - естествено, добре са се маскирали между честните хора, които не преследват никакви амбиции.
цитирай
2. chavdar01 - НЕ ВСИЧКИ СА НА ПЛОЩАДИТЕ!
11.07.2013 17:51
НО ЯВНО ТИ ВИЖДАШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ВИДИШ!
КАКТО ПРАВЯТ ИЛЮЗИОНИСТИТЕ.ЖИВЕЙ СИ В СВОЯТА ИЛЮЗИЯ,МОЖЕ ПЪК НЯКОГА ДА Я ПРОЗРЕШ?!
цитирай
3. drakulla - С
11.07.2013 17:55
простотията си, безхаберието, безочието, алчността си, бездуховността и липсата на ценности!
цитирай
4. sestra - Първо - ГЕРБ си имат реални врагове.
11.07.2013 19:02
Точно тези хора много си падат по сугестиране на масите, понеже те произхождат от изтока и понятието козел отпущения, символ на изкупителна жертва, им е много на сърце. До там са се вживяли в този образ, че една лява дама интелектуалка онзи ден ми разби представите за това до къде може да стигне праволинейността на левия уклон. Копринка Червенкова се казва и тя заяви, че ни повече ни по-малко само гледала и слушала Бойко Борисов с една едничка, дори несвещена цел - да прави и мисли точно обратното. Попиляващо... :D Представяте ли си?! само един човек да следи нонстоп, ами че това си е зависимост! Ама аз съм се примирила - ортодоксалният ляв човек не е разбираем, той е и неприемлив, изобщо, той е невъзможен, но е факт. Има си обаче ГЕРБ и други - подкрепящи ги хора , които се доверяват именно на Б.Б. и това си един феномен в новата ни политическа история. Няма как да го променят.
цитирай
5. tutankhamon661 - chavdar01
11.07.2013 21:33

Ооо, Чавдарий!

Абе все искам да те попитам, ама нали триеш неудобни коментари, та сега използвам случая.

Преди време спомена, че забогатяваш благодарение на настоящото правителство. Би ли споделил какво точно си откраднал, та и ние да забогатеем?

То е ясно, че при комунистическо правителство не може да има богати и доволни, но щом си измислил начин, ще те изслушам с удоволствие.


цитирай
6. bojinkata - простотията си, безхаберието, ...
11.07.2013 21:38
drakulla написа:
простотията си, безхаберието, безочието, алчността си, бездуховността и липсата на ценности!

и че ни правят на олигофрени! Нима забрави Мари замразените доходи и скачащите цени, а големите бонуси, а "Булгартабак" дето Борисов го подари на Доган, или не ти се спомня за това. Нагъзване на Запад и на Изток и най-вече на Юг, на големия приятел -Ердоган!....................
цитирай
7. bojinkata - Тази вечер ги видях тези от площа...
11.07.2013 21:40
Тази вечер ги видях тези от площадите - 100 човека едва ли имаше!
цитирай
8. tutankhamon661 - 7. bojinkata
11.07.2013 22:03
bojinkata написа:
Тази вечер ги видях тези от площадите - 100 човека едва ли имаше!


Лъжец!

100 човека не могат да запълнят "Цариградско шосе".

цитирай
9. marystaneva - `Що си със шапка, `що си без шапка...?! ;)
11.07.2013 22:30
tutankhamon661 написа:

...Едни викат "ГЕРБ са организирали протестите". Така и не разбрах как са организирали онези, които не им симпатизират, ама отговор не чакай - малко неудобно е.
Други вярват, че ГЕРБ не са организирали нищо, обаче пак обвиняват - "Как така не стоят зад протест, който е срещу техните опоненти?" Срамота било.
И така, и онака - все виновни !!!!!!!


`Що си със шапка, `що си без шапка...?! А?! Като при Цецо с подслушванията...

цитирай
10. marystaneva - Клишета... Станишката ли ти го каза? Или Волен? ;)
11.07.2013 22:34
drakulla написа:
С простотията си, безхаберието, безочието, алчността си, бездуховността и липсата на ценности!



А доказателства? Или така си мислиш? А може би просто повтаряш нечии думи, защото мисленето изисква усилие?!
цитирай
11. tomcat2 - С Фидосова!
12.07.2013 00:43
С Фидосова!
цитирай
12. demograph - В основното си права
12.07.2013 01:06
Едно е очевидно - ГЕРБ, Борисов и Цветанов биват демонизирани по същия начин както това стана и продължава с ДСБ и Костов. Това е знак, че доказателствата и обвиненията са съмнителни.
Мария, грешката на Борисов е нахвърлянето му срещу десницата от първия миг на властта му и атаките му срещу реформисткия блок напоследък. Добър политик би понесъл всички критики, но не би ударил по единството срещу мафията.Така би пожънал позитиви в един по-късен момент. Сега става сложно разграничаването му от тройната коалиция.
цитирай
13. penchoan - Не ни плашат ГЕРБ, а тяхната прос...
12.07.2013 01:22
Не ни плашат ГЕРБ, а тяхната простотия. Те не са партия, а банда некадърни крадливи мутри. Събират кадрите си от улицата или назначават неграмотни тъпаци с фалшиви дипломи. Те съсипаха държавата за 4 години и връщането им на власт е невъзможно.
цитирай
14. valmont - мари Маристанева,
12.07.2013 04:35
Оти не одиш по МОЛа, ами си седнала и ти "политанализи" да произвеждаш?
Виж, намери там какво най- много ти допада, в какво си най- добра, ко ще и в мазнене на малоумни тикви да е и се заеми с него... Вече се появи на 1ва страница, сега бегай да играеш... Деца!
цитирай
15. vmir - Мен лично ГЕРБ не ме плашат с нищо.
12.07.2013 06:59
Може би, защото не познавам лично нито един гербер, но това не ми пречи да следя аргументациите в политическото простравство и да ги преценявам по-обективно, отколкото онези, които бъркат личните отношения с обществените. Всъщност, симпатизирам на ГЕРБ, и това е пряк резултат от просташките и неграмотнически обвинения към тях, които ме правят съпричастен срещу простотиите, които се сипят като из ведро върху всеки като мен, който се опитва да има независимо отношение към ставащото наоколо.

Няма как умен и почтен човек да обвинява, че не са му вдигнали заплатата, след като на 90% от хората по света заплатите падат. Алчността и безскрупулността тук веднага проличават по това, че такъв иска да е сред 10% - те процента с повишени доходи, без да го е грижа за решаване на реалните проблеми, пред всички като общество. Няма как да харесвам такава безскрупулност и безпардонност, и колкото повече я помпат, толкова по-противна ми става.

Много е просто - няма как да бъда на страната на онези, които с простотия, наглост и най-вече с лъжи, клевети и измами, се опитват да диктуват процесите у нас, представяйки простотията и некадърността за патриотизъм. НАМИРАМ действията на ГЕРБ за балансирани и самодисциплинирани, затова им симпатизирам толкова повече, колкото повече ме изкарват гербер и колкото повече ме мразят заради личните ми преценки.
Успех на ГЕРБ!
цитирай
16. tikoev - "Нали всички си даваме сме...
12.07.2013 08:13
"Нали всички си даваме сметка, че на този етап те са единствените, които биха могли да озаптят мераците на БСП и ДПС? "

Тази сметка си я даваха и хората през 2009 г. които повярваха на лъжливите обещания на ГЕРБ гласувайки за тях. Защо не го направиха през тези 3.5 години? Или детинското "Станишев е виновен" е достатъчно като изпълнение на предизборните обещания? Защо лидерите на тази партия се загрижиха единствено за набъбването на банковите си сметки по време на криза, увеличиха и сметките на "приятелските" си кръгове, унищожиха средния и дребен бизнес? Защо вместо да се бори с хаоса умишлено предизвиква такъв и кой обслужва той? Защо всичко което обещаваха остана само като приказки и ЩЕ се случва отново някъде в химерното бъдеще? Или ГЕРБ си мисли, че само мнението на София като квартал на Банкя е най-обективното и цялата останала част на българското население е "червени боклуци и комунета"? Ако някой трябва да се страхува от ГЕРБ, то те са самите гербаджии от неговият разпад и загубата на тъй ценните имунитети и привилегии в резултат на собствената им политика на "разделяй и владей"...Вирусен процес срещу който нямат антидот и всички здравомислещи хора ще си зададат въпроса: това българска партия ли е или анти?
цитирай
17. chavdar01 - ДО 5. tutankhamon661
12.07.2013 08:53
О-О-О;ТУТАНКАМОНИЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!
ПАК СИ НАПИСАЛ ЕДНА 120% ЛЪЖА,НО ТОВА НЕ МЕ УЧУДВА,ЗАЩОТО ТАКАВА Е СИСТЕМАТА НА ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ! ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ! НО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА!
А АКО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО СЪМ НАПИСЪЛ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГО ПРОЧЕТЕШ В МОЯ БЛОГ,КЪДЕТО ДОСЕГА НЕ СЪМ ТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛ!!!!!
ЦЕЦО-О-О,ПОПРАВИХ ГО ЗАЩОТО ВИДЯХ ЧЕ МНОГО ТЕ ЗАБОЛЯ ЗАДНИКА!?!
ВНИКНИ В ТЕКСТА,ТАМ БОЛИ ПОВЕЧЕ!
цитирай
18. demonwind - "Това се случи в България! А днес цяла България е на улицата."
12.07.2013 09:15
Цяла България не са тези 3-4000 безделника (с около 1% свестни хора сред тях), които всяка вечер разкатават фамилията на трафика в Софи и не знаят какво искат. Аз ще ти кажа какво искат - определени кръгове в държавата искат дестабилизация на положението. Хиперинфлацията, която ще последва (това е на 100% сигурно), ще им даде възможността да си изчистят борчовете, които са стотици милиони. За сметка на обикновените хора, разбира се, които ще бъдат закрепостени в ипотекираните си панелки доживот, че и децата им също. Затова плащат по 100 кинта на семейство да ходят да протестират всяка вечер. Сега пак ще ме обориш, ама ще ти кажа, че две наши близки семейства са всяка вечер на протестите, а и двамата мъже, които са ми приятели, откровено си признаха - личи им и по стандарта на живот, който се вдигна значително. А на мой колега от университета, който е ерген, му плащат по 50 кинта - пича събира за туй-онуй и се надява протестите да не спрат скоро... И сам признава, че в голямата си част протестиращите са просто едни лумпени и че той се е принизил до тях за пари.
Апропо - кой видяхме на протестите? "Свекървата" на разпоретината Преслава - майката на "прочутия" Жоро Бирмата - доказан престъпник, държан на свобода именно от тия, дето бяха на власт и тия преди тях (дето пак са на власт). Само женицата, горката, дето е тъпа като галош и скача срещу ръката, дето я храни.

А, и сега какво ще стане с това детенце, дето оня боклук го премаза на спирката? Дано да оцелее, ами ако стане като Мануела Горсова? Кой ще му плаща лечението и инвалидната песния цял живот? ГЕРБ или БСП? Или ще се гърчи докато Бог не облекчи мъките му? Ето това са съществените неща и от тях не са застраховани нито ГЕРБ, нито Доган, нито ПЕС-ове, нито който и да било.
цитирай
19. antikom - Прости въпроси:
12.07.2013 10:11
По какво Герб се различава от Бсп?

По-малко са корумпрани?
По-малко крадат?
По-малко са зависими от Москва?
Приемат закони против монополите?
Затриха монополите?
Справиха се с безработицата?
Премахнаха Шангенската бариера?
Вкараха Ахмед Доган в затвора?
Справиха се с престъпността?
По-кадърни ли са?
Повече книги ли са чели?
По-морални ли са?
Подобриха живота на хората ли?
Направиха ли богати българите?
цитирай
20. krassko - Много са мързеливи от ГЕРБ.
12.07.2013 10:21

Да отиват на работа!!!
цитирай
21. vmir - 21. antikom - Прости въпроси:
12.07.2013 11:19
antikom написа:
По какво Герб се различава от Бсп?

По-малко са корумпрани?
По-малко крадат?
По-малко са зависими от Москва?
Приемат закони против монополите?
Затриха монополите?
Справиха се с безработицата?
Премахнаха Шангенската бариера?
Вкараха Ахмед Доган в затвора?
Справиха се с престъпността?
По-кадърни ли са?
Повече книги ли са чели?
По-морални ли са?
Подобриха живота на хората ли?
Направиха ли богати българите?


Решенията не идват от отричане на различията, а от използването им. А който не може да ги използва, тъпче на място и псува "виновните", че не го избират да води бащина дружина. Затова комунистите са най-големите антикомунисти, защото подклаждат различия на думи, за да си осигуряват положение на дело. А глупаците затъват, защото им се ловят на въдиците.
цитирай
22. sande - ГЕРБ не е проблема на България!
12.07.2013 11:38
Проблемът е БКП-БСП, ДПС - Доган, Атака -Волен Сайдеров.

Срещу ГЕРБ бе извършен преврат. Бюлетини - смешна работа, незаключени врати, врати без брави. Кресливият кретен Бареков. Мая М, зависимият Главен прокурор, участник в заговора на недостойните.

С първата си стъпка новият парламент и правителство направиха нечувана, космическа, непростима и на небето, и в Ада, грешка. Назначаването на Делян Пеевски разкри Всичко.

Това взриви София, и Блъгария.

Това го знае непоклатимо всеки уважавщ себе си селянин в Пастух.
цитирай
23. kbalenciaga - sande ти от Марс ли падаш?!
12.07.2013 12:14

Та нали Бареката години на ред лъга и маза в полза на Боко Тиквата?
Нали Делян Пеевски с цялата медийна империя стоя плътно зад Боко Тиквата толкова време?

Абе вас герберите да не са ви облъчили нещо, та затова да сте забравили тези ФАКТИ?!
цитирай
24. drakulla - Ничии думи не повтарям
12.07.2013 13:52
marystaneva написа:
drakulla написа:
С простотията си, безхаберието, безочието, алчността си, бездуховността и липсата на ценности!



А доказателства? Или така си мислиш? А може би просто повтаряш нечии думи, защото мисленето изисква усилие?!


гледам с очите си какво правиха 4 години. А ти явно си стояла с розовите очила. За разлика от теб, мога да мисля самостоятелно.
цитирай
25. tutankhamon661 - 18. chavdar01 - ДО 5. tutankhamon661
12.07.2013 14:25
chavdar01 написа:
О-О-О;ТУТАНКАМОНИЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!
ПАК СИ НАПИСАЛ ЕДНА 120% ЛЪЖА,НО ТОВА НЕ МЕ ОЧУДВА,ЗАЩОТО ТАКАВА Е СИСТЕМАТА НА ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ! ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ! НО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА!
А АКО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО СЪМ НАПИСЪЛ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГО ПРОЧЕТЕШ В МОЯ БЛОГ,КЪДЕТО ДОСЕГА НЕ СЪМ ТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛ!!!!!
ЦЕЦО-О-О?!



Ти си известен с лъжите и лудостта си, та няма да повтарям думите на хора, които често минават през блога ти. Друго искам да попитам.

Според теб един интелигентен образован човек дали би написал "Очудвам" вместо правилното "Учудвам". Грешка на клавиатурата, нали? Или може би "собствен стил"?

За мен обаче е липса на образование. И липса на още много, много полезни качества. Хора като теб не би трябвало да се изказват извън дома си. Щом си чак толкова зле, всеки сам може да отговори колко "разбираш" от политика. За твое съжаление повечето комунисти са такива.

цитирай
26. vmir - 28. drakulla,
12.07.2013 14:27
drakulla написа:
marystaneva написа:
drakulla написа:
С простотията си, безхаберието, безочието, алчността си, бездуховността и липсата на ценности!



А доказателства? Или така си мислиш? А може би просто повтаряш нечии думи, защото мисленето изисква усилие?!


гледам с очите си какво правиха 4 години. А ти явно си стояла с розовите очила. За разлика от теб, мога да мисля самостоятелно.


Ако си свидетел на престъпление, защо не свидетелстваш в съда? Толкова силно мислиш, че чак не вдяваш как с очи ще видиш друго, освен пропаганда. Жалка история.
цитирай
27. drakulla - vmir ли си
12.07.2013 17:28
вмирисан ли си, влизай си в дупката, с теб пък кой говори?
цитирай
28. ok3223 - Тутката, и ВМИР-исания помияр
12.07.2013 17:38
Само, припяват на самотната СТАНЕВА, която,като кукувица в политиката , няма на кого да се подпре като духовен инвалид, е взела за патерица прасето в политиката САНДО ЙОРДАНОВ, за политстратег и духовен баща. От всякъде прогонен за черните дела и помисли, и никъде не приет.
ГЕРБ и БОКО плашели били ... гаргите
Може ли песове в клинична смърт и на командно дишане да плашат интелигентни и нормални хора.
Цвъцко е с 2 обвинения, ще има още.
Боко Тиквата го чакат тепърва неприятности за делата му черни, като заслужил СИК-джия и мафиот, поръчител и съучастник в ликвидацията на знакови лица от българското подземие.
Затова си купиха със спестените от закуски пари 2-та бронирани автомобила, защото ги е страаах, ама много ги е страх, защо и от кого ... те си знаят.
Гробарите плашели гаргите и врабците, та Станева успокоява.
цитирай
29. batogo - !!!:)))
12.07.2013 18:13
Добри въпроси поставяш в поста си. Коментара на Ал. Йорданов и анализа след него са много точни и по същество показват причините за много процеси у нас. Който има уши - да чуе, който има очи - да види, който има ум - да осъзнае... Който ги няма или не функционират - нека си пуска тъпоумните коментари и им се кефи като дете, което се е насрало в гащите. Аз те поздравявам за постинга!
цитирай
30. vmir - 31. drakulla,
12.07.2013 20:09
drakulla написа:
вмирисан ли си, влизай си в дупката, с теб пък кой говори?


Нямаш проблем, помислих те само за прост, но не знаех, че си и от изродите, които бъркат мисленето с облекчаване на физиологични нужди. Считай, че сме се разбрали, и повече нямаме какво да си кажем.
цитирай
31. marystaneva - Благодаря за вниманието! :)
12.07.2013 22:08
batogo написа:
Добри въпроси поставяш в поста си. Коментара на Ал. Йорданов и анализа след него са много точни и по същество показват причините за много процеси у нас. Който има уши - да чуе, който има очи - да види, който има ум - да осъзнае... Който ги няма или не функционират - нека си пуска тъпоумните коментари и им се кефи като дете, което се е насрало в гащите. Аз те поздравявам за постинга!


Благодаря! И на batogo, и на останалите, които използват главите си по предназначение, а не само за равновесие... На вас - умните и красивите, нямам какво друго да кажа! :) А на останалите, ако намеря време, може да им отговоря в неделя, че утре ме няма... А може и да не им отговоря, ако реша че не си струва... ;)
цитирай
32. morko - А, че има ли партия ГЕРБ още ?. Вместо ...
13.07.2013 10:33
А ,че има ли партия ГЕРБ още ?.Вместо да задавате глупави въпроси защо не попитате защо депутатите от ГЕРБ не са в парламента.Защо не искат да са опозиция ,а само управляващи.Такова нещо чували ли сте да става някъде по света .Партията ,която е опозиция да напуска парламента и да не се вясват там.Защото са сърдити .Така беше сърдит и Иван Костов ,но той поне ходеше в Парламента.А той къде е сега-там където ще е и ГЕРБ и Борисов ако не са на власт-няколко години опозиция и далече от хранилките и ще се борят да прескочат 4-те процента.
цитирай
33. christof - Имам усещането, че блогерите Ча...
14.07.2013 00:05
Имам усещането, че блогерите Чавдар01 и ок3223 са глупаци. Вие как мислите - има ли вероятност да съм прав в съжденията си?
цитирай
34. vmir - 37. christof,
14.07.2013 14:44
christof написа:
Имам усещането, че блогерите Чавдар01 и ок3223 са глупаци. Вие как мислите - има ли вероятност да съм прав в съжденията си?


Първият не го знам, но за вторият бих казал, че единствената възможност да не е глупак е, да се окаже кръгъл, абсолютен или напълно завършен глупак.
цитирай
35. marystaneva - Оставка и избори - стиска ли ви?!
14.07.2013 16:42
vv1951 - " Сударня"?! Ти да не се чувстваш като крепостен селянин? Научи ми името, не ме титулувай... А и една буквичка /ы/ си "изял"... ;)
Че Кунева и Станишев са си близки, близки са си. Кунева нямало да забрави обидата... Надето как забрави, че Костов я наричаше тъпа патка?! ;) Но аз се питам друго... Всички партии от т. нар. десен реформаторски блок /в който има и поне една лява - "Зелените"/ не успяха да влязат в сегашния парламент. Ако утре направят коалиция и влязат, пак няма да имат повече от 20-30%. Крайно недостатъчно, нали? Тогава? С БСП ли ще се обединят или с ДПС? Добре е да го кажат на избирателите си преди изборите, за да не ги разочароват така, както от "Атака" разочароваха своите. Ами ако се обединят СДС и ГЕРБ? Или ГЕРБ и НФСБ? Дали подобна конфигурация не би била по-приемлива за десните избиратели? Няма смисъл да гадаем. Ще поживеем, ще видим.

26. kbalenciaga, 27. анонимен,
Не можем да забраним на когото и да било да ни лиже подметките... Но никого не сме карали да го прави. Sande има право за преврата - това си беше активно мероприятие. Съжалявам че забъркаха и Цацаров. Ако Румяна Желева беше грешка, много други не са, но за тях нямаш интерес да говориш, нали? А и тя е минало. Аз живея в настоящето и гледам напред.

28. drakulla,
Как мислиш и дали можеш да мислиш си е твой проблем, но явно гледаме различни неща... Аз виждам построеното при управлението на ГЕРБ, виждам откритото управление и борбата с престъпността, отчитам и негативното влияние на световната криза. А ти? Съветвам те да се държиш учтиво с останалите участници в дискусията и да не обиждаш, защото ще те изритам от блога си.
32. ok3223,
Съветът ми към drakulla се отнася и за теб. А като толкова не ви пука от ГЕРБ, хайде на избори! Нали това искат и протестиращите? Този път ще ги организира БСП и ако не спретнат отново някое активно мероприятие, дори и аз ще ги призная.
36. morko,
Оставка, избори - и разбираме има ли партия ГЕРБ или няма. Ние от ГЕРБ сме готови. Стиска ли ти? ;)
цитирай
36. morko - Естествено, че нито БСП, нито ДПС, а ...
15.07.2013 14:29
Естествено ,че нито БСП ,нито ДПС , а най-малко пък Атака ги е страх от нови избори.Така ,че нека играта "Избори " да започне сега и след всички избори ,тези на които не им харесва резултата вадят 5 хиляди да викат "Оставка " и така до края на света.Преди два месеца имаше избори,има и законно избрано Правителство.Естествено ,че това не се харесва на ГЕРБ,РЗС ,СДС и хиляди знайни и незнайни партии и партийки ,които не можаха да се докопат до Парламента или поне до заветните субсидии.А примера ,който непрекъснато давате ,как Бойко Борисов е послушал народа и е подал оставка е супер тъп-той просто избяга ,по съвет на посолството ,което посети и поради непрекъснато падащия рейтинг на ГЕРБ.
цитирай
37. gilgamesh - С какво ме плашат ГЕРБ?
16.07.2013 22:08
Отговор с всичко:
1.Въведоха държавно административен терор над бизнеса-десетки хиляди актове за милиарди левове има написани процедурата по всички обжалвания трае 3 години през това време фирмите един пирон не искат да заковат какво остава да правят инвестиции и да наемат хора
2.всички правителства до ГЕРБ оставаха работа и за другите при ГЕРБ държавните поръчки са съсредоточени в ръцете на местния им лидер в моят град лидерът им взе 100 % от държавните и общински поръчки през последните 3 години нито една не изтърва
3.Държавен рекет-запитайте се как Б.Б. убеди Марешки за 5 мин да издържа вече не помня кой беше футболният отбор,след като беше направил демонстрацията с Гриша Ганчев
4.Подслушването-без коментар
5.Липста на каквато и да е реформа в съдебната система
6.здравната политика на извиване на ръцете
7.Политиката относно горивата
8.политиката относно ВЕИ
9.Изповядването на веруюто-по добре верен отколкото умен
Офффф в крайна сметка наистина с всичко-Липста при ГЕРБ на квалифицирани хора които могат да вземат самостоятелни решения и страхът който наложиха в България доведе до това че мои приятели,колеги от университета, хора с образование опит и познания по чужди езици просто плюха на нашата държава и заминаха без изгледи за завръщане.Доведе до това че мои конкуренти,бизнес партньори,врагове или просто познати от които всички имаме нужда също плюха на държавата изгониха си рабтниците които обучаваха храниха и отглеждаха с години и заминаха в чужбина.Доведе до това че същите тези работници плюха на държавата и заминаха и накрая доведе до това че аз в рамките на 1 година ще уволня 10 човека и ще замина с двете си деца двете си висши образования(и жена ми е с две) и никога няма да се върна на 39 години съм и мразя факта че ме накараха силово да взема такова решение след като един път когата бях на 21 взех обратното
цитирай
38. marystaneva - Не казвам че ГЕРБ са безгрешни... Безгрешни няма.
17.07.2013 18:17
ГЕРБ нямаха опит... И грешки допускаха, и кризата много им "помогна"...

40. morko,
ДПС и БСП треперят от страх, че Борисов ще се върне на власт! Ако не се плашат, нека го докажат! А Атака изобщо няма да влезе в следващия парламент.

41. gilgamesh,
Тези по-малко ли те плашат?

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/07/15/koi-vsyshtnost-upravliava-dyrjavata-dps-mafiiata-mafiiata-i-.1129986

Или няма значение кой дава парите?!

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/07/17/da-podkrepim-protestite-v-koito-decata-ni-uchastvat-s-decata.1130654
цитирай
39. gilgamesh - С какво ме плашат ГЕРБ?
19.07.2013 07:13
Не не ме плашат по малко -еднакво ме плашат но ме разбери правилно мога да простя и забравя грешки просто те не поеха в правилната посока генерална им е грешката и по начин на действие и намерения.Липсва и морала който обещаха липсват и идеи смятам че тотално е сгрешена системата в България като цяло просто ГЕРБ си бяха продължение на логиката на събитията без да променят нещо а само забогатяваха на наш гръб аз исмак смяна на начина на управление смяна на отношението на държавата към собствените и граждани защото е по страшно да си гражданин в собствената си държава отколкото да си емигрант това е големия проблем.
цитирай
40. marystaneva - 43. gilgamesh,
19.07.2013 09:19
Не че ги защитавам, но наистина имаха много добри намерения (все още ги имат), за съжаление, съчетани с твърде малко опит. Не винаги успяваха да подберат най-добрите кадри... Често се проявяваше и една наивност и свръхдоверчивост, която хора, влезли в ГЕРБ не заради убеждения, а с користни подбуди, умело използваха... Но пък у нас е и доста трудничко да се намерят хора, готови да работят "на полза роду". Писала съм за това:

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/02/26/koito-se-okaje-quot-na-rulia-quot-toi-shte-go-otnese.1058169

Кризата, дефицитът, замразените плащания по европейските програми и заварените огромни задължения също попречиха да се изпълни всичко, което беше планирано. Но пък за първи път някой се съобразяваше с гласа на хората - за заменките, за шистовия газ, за АСТА, за археологията, за екологията и т. н... Работеше се открито, своевременно научавахме всичко, имахме време да реагираме, ако някъде се допусне грешка. А те трупаха опит и се учеха в движение. Едва ли са най-доброто, но в момента са най-доброто и са единствените (засега), които могат да разкарат (съжалявам за грубата дума) туморите, наречени БСП и ДПС, от властта.
Предложените сега (от ГЕРБ) изменения в Изборния кодекс (които настоящите управляващи не искат да обсъждат) също поправят някои допуснати грешки и са много по-демократични от сега съществуващите.
Никой не е застрахован от грешки, но в сравнение с престъпните назначения на отговорни държавни постове на криминално проявени лица, на бивши ВИС-аджии и СИК-аджии, които правят сегашните... Струва ми се, че не може да става и дума за сравнение.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650031
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849