Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 19:33 - Само така другари
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 16467 Коментари: 16 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         По-рано днес група българоезични руснаци (сигурно е имало и рускоезични руснаци), развели червени и руски знамена, се събрали да протестират пред президентството на Република България за мир в Украйна. Също така, тези същите поискали оставката на президента на Република България г-н Росен Плевнелиев, както и на министъра на външните работи г-н Даниел Митов. Странно е обаче, защо тези лумпени не протестират пред посолството на русия? Все пак нито България е нападала Украйна, нито пък президентът Плевнелиев е издавал такава заповед. В крайна сметка русия окупира Крим и в нарушение на международното право го анексира; същата тази русия инстегира сепаратизма в Източна Украйна и в крайна сметка вкара там руски войски (плюс чеченци). Та, защо червените цървули не са пред руското посолство с искане на оставката на фатмака путин?

      И в крайна сметка, докога Прокуратурата ще бъде ням свидетел на продължавани престъпления по глава първа от действащия Наказателен кодекс на Р. България, извършвани от лица като волен николов сидеров и групичката му павиани и разни други комунета? Та, интересно кога тези ще са с повдигнато обвинение за предателство? Нито са много, нито са законспирирани – всички ги знаем. Апропо, като казах „много“ направи ми впечатление, че „митингуващите“ българоезични руснаци пред президентството са около петдесет човека. Явно руската пета колона страда от много рехава „всенародна“ подкрепа. Ех, мъко, мъко русофилска, нямаш ли край!?

        П.С. Напоследък русоблизите стават все по-истерични и все по-истерични, това е безусловен сигнал, че матушката им е в много тежко положение, а те самите не виждат изход за отчаяното си състояние. Такава е обаче съдбата на предателите. Важното е, че колкото по истерично лаят русоблизите, на толкова верен път е България. И нека не забравяме „Всяко тържество за България е смърт за русия“!

          А г-н Плевнелиев има със сигурност моя глас на следващите президентски избори. Искрено желая г-н Митов да бъде поне още два мандата външен министър. Даже бих казал, че за последните седемдесет години не сме имали толкова добър външен министър.

image

 Другари българоезични руснаци, кофти ли ви е, че България е в НАТО и е недостижима за кремълските престъпници - ваши господари? Знам, кофти ви е, но и още по-кофти ще ви става, имайте търпение. Само да не дадете фира преждевременно от пренапрежение и слюнкоотделяне.



Гласувай:
49



1. jediknight - наглост безочлива
10.02.2015 20:01
Каква оставка ще искат тия лумпеноиди, бе? Как ще посягат на този напълно законен и желан избор? Не е имало друг президент с такава голяма подкрепа и то от хора с различни политически виждания.

Cъбрали се двама-трима и ще налагат на мнозинството! Да се разкарат и толкова! Като не им харесва в България, да заминават зад граница! Tам ще ги научат на ред и дисциплина, след което могат да се върнат с подвита опашка и признанието “Абе, вярно не било толкова лошо у дома”.
цитирай
2. nkf - Напълно вярно, рицарю. Господин ...
10.02.2015 20:08
Напълно вярно, рицарю. Господин Плевнелиев се радва на голяма подкрепа сред българското общество и със сигурност ще бъде преизбран за втори мандат. Никак не е случайно, че президентът ни с ерадва на голямо уважение сред цивилизованите страни. Тук единствено комуноидните цървули и атакистките павиани плюят по него - това обаче е лакмус и достатъчно добра атестация. Иначе българоезичните руснаци много плюят по Запада но или си стоят в България или ходят да живеят дори отвъд тлантика. Що тъй никой от тях не е заминал за русийката? Ето, например лицемереца - комунист, бездраният драскач чолаков живее в Португалия, що ли не с епремести в родината му русия?
цитирай
3. lado - И Платон ми е приятел
10.02.2015 23:12
но истина ми е по-скъпа.
Плевнелиев има психически отклонения, освен това се обгради със съветници от старата номенклатура. Знаем и как беше избран и чия креатура е
Не си ми първото разочарование, Сбогом, Мартине! Не введи в заблуждения нищих...
цитирай
4. vmir - Неутрализирането на националните предатели е първото условие за просперитета и благоденствието на всяка държава.
11.02.2015 04:00
Кремълските опорни точки, че да вървим срещу Запада и да нарушаваме съюзните си закони, договори и задължения били български национален интерес са безпардонна и просташка диверсия срещу България, която 25 години разстройва политическия, обществения и стопанския ни живот. Русия да се погрижи първо за собственото си население, а грижите й за "братушките" ги виждаме в Украйна и в мераците да я давят отново в кръв и морят от глад както при "великия" СССР. Цивилизования свят не трябва да отстъпва пред примати, за които свободата се свежда до "правото" да набеждават когато и когото си поискат за "фашист" и да обсебват собствеността му. Достатъчно злини ни е нанесла такава приматизация, за да я толерираме и сега.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления! Много точно си ги нарекъл българоезични руснаци!
11.02.2015 06:58
Тая помиярска група винаги оплюва всичко ценно, достойно, родолюбиво и истинско в България и естествено става за смях. И в блог-бг. ги има колкото щеш и често са като въшките на чело. На кой свестен българин му пука от техните истерии?! На фона на техните жалки изяви, достойните позиции на президента Плевнелиев и външния министър Митов стават още по-ясни и стойностни за нацията! А хората, с малки изключения, вече не са слепи и лумпени.
цитирай
6. nkf - но истина ми е по-скъпа. Плевнелиев ...
11.02.2015 09:31
lado написа:
но истина ми е по-скъпа.
Плевнелиев има психически отклонения, освен това се обгради със съветници от старата номенклатура. Знаем и как беше избран и чия креатура е
Не си ми първото разочарование, Сбогом, Мартине! Не введи в заблуждения нищих...

Кого въвеждам в заблуждение не разбрах? Що се отнася до твърдяните психически отклонения на Плевнелиев, то това трябв ада се докаже с медицински изследвания, разполагаш ли с такива данни? Как беше избран Плевнелиев? Хайде кажи, че аз май нещо не знам, въпреки, че тогава следих внимателно кампанията, ако и да не гласувах изобщо. Не знам с кои се е бградил Плевнелиев, но знам, че през последните 2-3 години е мишена точно на най-гнусните партии в България; много добре виждам кои го плюят и най-вече ЗАЩО! Така че Ладо, не се опитвай да ми вменяваш някаква манипулация или каквото и да е. Аз си имам глава на раменете и мога да мисля - и то мога да мисля и да се ориентирам достатъчно добре, з ада имам нужда от наставления, корекции и т.н. Ако нещо си разочарован, то си е твой проблем. Не съм се опитвал да очаровам когото и да било, та да чувствам някакви угризения. Аз решавам за себе си кое е правилно и кое не, ясно!? Щом нещо не ти оттърва, аре сбогом и от мен.
цитирай
7. nkf - vmir, абсолютно си прав. България ...
11.02.2015 09:36
vmir, абсолютно си прав. България се управлява лошо именно за да бъде настроено населението срещу ЕС и НАТО. Ако направим една равносметка, ще установим, че "Б"СП, ДПС и разни пълнежи като "атака" са били на власт през огромна част от така наречения преход. Редно е да се запитаме защо страни като Чехия, Полша, Унгария, Литва, Латвия, Естония...успешно вървят по пътя на икономическия и обществен възход именно след присъединяването си към ЕС, а ние? Това не е случайно, руската пета колона иска по един или друг начин да ни хвърли отново в руските лапи. Това сборище, което са направили вчера е един малък елемент на политиката им по откъсване на България от ЕС и най-вече НАТО.
цитирай
8. nkf - batogo, не съм сигурен, че са много, ...
11.02.2015 09:44
batogo, не съм сигурен, че са много, ама никакне съм сигурен за това. Давам прост пример: русоблизите твърдят, че 90% от народа (!) са русофили и подкрепят русия и искат едвали не излизане от ЕС и НАТО, обаче на вчерашният митинг другарите събраха едва...100 - ина души. Представи си - от милион двеста и петдесет хиляди жители на София, в защита на русия са излязли...100! Те ако бяха толкова много най-русофилската анти НАТО и анти ЕС партия "атака"нямаше едва-едва да прескача 4% изборна бариера. Така че толкова за тяхната "многост". А - и да не забравяме как волен сидеров се криеше под масата и зад гърбовете на жандармеристите от народната любов. Русофилските боклуци в България са не повече от 10 %, максимум 15% и това се покрива с изборните резултати на открито русофилските и пропунтиски партии. Не бив ада има и грам съмнение, че масата хора в България, особено средните слоеве от населението са ЗА ЕС и НАТО. русофилите да не забравят, че проевропейските и проевропейската общественост в България може да напълни площад "Независимост" със сто хиляди души и то без подготовка. Ако не вярват- нека си припомнят какво стана като назначиха пеевски.
цитирай
9. apostapostoloff - Кофти им е на тия мошеници, защото
11.02.2015 14:15
ги изритахме окончателно от България. НИТО ЕДИН техен мошенически проект не мина. Казахме им ясно и недвусмислено да ни ядат х.я. Връчихме на тия негодници на геврека дупката. И на корема дръжката. Нека сега сополив да го целуват. И ГОГОЛ да го барат!
цитирай
10. viovioi - пълни глупости дрънкаш..
11.02.2015 14:47
Не е имало друг президент с такава голяма подкрепа и то от хора с различни политически виждания..... Плевнелиев е толкова калпав и бездиханен като Президент, че повече няма на къде. А г-н Даниел Митов не говори правилен български език. Индоктринирани мозъци, предатели на национални каузи.
цитирай
11. nkf - ги изритахме окончателно от Бъл...
11.02.2015 17:39
apostapostoloff написа:
ги изритахме окончателно от България. НИТО ЕДИН техен мошенически проект не мина. Казахме им ясно и недвусмислено да ни ядат х.я. Връчихме на тия негодници на геврека дупката. И на корема дръжката. Нека сега сополив да го целуват. И ГОГОЛ да го барат!

Така е, бая им сипахме на рушняците напоследък. За кой ли път се задавиха с България.
цитирай
12. nkf - Не е имало друг президент с такава ...
11.02.2015 17:41
viovioi написа:
Не е имало друг президент с такава голяма подкрепа и то от хора с различни политически виждания..... Плевнелиев е толкова калпав и бездиханен като Президент, че повече няма на къде. А г-н Даниел Митов не говори правилен български език. Индоктринирани мозъци, предатели на национални каузи.

Така ли казаха от "Позитано" 20 и по ТВ "алфа"? Отлично защитаваш интересите на матушката си, маладец. Чичко сидер ще ти даде тиквен медал!
цитирай
13. mamkamu - :)
11.02.2015 18:41
Това "българоезични руснаци" ми хареса много :)))

За Плевнелиев не знам, но Даниел Митов си е съвсем на мястото!
цитирай
14. nkf - Това "българоезични русн...
11.02.2015 18:58
mamkamu написа:
Това "българоезични руснаци" ми хареса много :)))

За Плевнелиев не знам, но Даниел Митов си е съвсем на мястото!

Наистина са българоезични руснаци. Поне като ги слуша и чете човек няма начин да остане с впечатлението, че това са Българи. Колкото до президента Плевнелиев, аз също имах резреви и затова не гласувах на предходните президентски избори, но на следващите - със сигурност пускам за него. Самият факт, че Плевнелиев е обект на най-яростна ненавист от каскетите и че последователно отстоява евопейския път на България и членството ни в Пакта, е достатъчна индикация, че това е човекът. А за Даниел Митов наистина се надявам поне още в три кабинета да е външен министър. След посредственика Николай Малденов и абсолютното недоразумение и гаф вигенин, наистина заслужаваме качествена фигура като г-н Митов.
цитирай
15. jelev03 - до nkf
11.02.2015 19:38
Не им отвръщай на червените мухлясали глави, няма да те разберат! Няма с какво, защото пространството между ушите им не е запълнено!
цитирай
16. nkf - Не им отвръщай на червените мухл...
11.02.2015 20:27
jelev03 написа:
Не им отвръщай на червените мухлясали глави, няма да те разберат! Няма с какво, защото пространството между ушите им не е запълнено!

А, понякога допущам техни коментари, но амо на избрани екземпляри, колкото да се погавря интелектуално, иначе обикновено ги затривам, дори без да ги чета. Достатъчно ми е да видя, че мурзилка е писала - изаминава в кошчето. Ето, даже преди да напиша настоящия си отговор, изтрих изключително тъпия коментар на също така изключително тъпия фатмак ок...:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523021
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031