Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 18:34 - Франция и Германия "Борба" Срещу Ислямска държава
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.06.2017 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Франция и Германия "Борба" Срещу Ислямска държава Колона: Политика Регион: Близкия Изток Държава: Сирия  

imageБи Би Си съобщи, че Германия ще изпрати самолет да се присъедини към Франция в борбата й срещу Ислямска държава (IS) в Сирия. Тяхната статиянемски Торнадо струи, за да помогне на френския срещу IS в Сирия " доклади:

Германия планира да разположи Торнадо разузнавателни самолети, за да помогне на френското въздушната кампания срещу така наречената ислямска държава (IS) в Сирия. 

Военно фрегата, също ще бъдат осигурени сателитни изображения и въздушни зареждане с гориво, каза министърът на отбраната.

 

Въпреки това е трудно да се вземе Франция и Германия борбата е сериозно за една очевидна причина. И двете страни са членки на НАТО, рамо до рамо в САЩ и Турция, Турция, които, дори и Вашингтон пост сега признава, играе централна роля в доставките Е в Сирия.

Статия Вашингтон пост на " Обама има стратегия за Сирия, но тя се натъква на пречки ", очевидно ще докладва, че:

Те [САЩ] ще се увеличи въздушните операции в северната част на Сирия, по-специално в областта на турската граница, за да спре притока на чуждестранни бойци, пари и материални идват в подкрепа на Ислямска държава.

 

Внимателните читатели вероятно ще обърнат внимание, че това е далеч от първи път са направени такива фини признания. Всичко по време на кюрдските офанзива, които искат да си върне граничните региони в Сирия на изток от река Ефрат от IS, американски и европейски информационни агенции редовно отбележи, как загубата на тази територия от IS ще се свиват своите доставки линии от Турция.

За Франция и Германия да изпрати самолети да бомбардират врага в Сирия без да се държи много източник на неговото оръжие, оборудване, пари и бойци изглежда почти умишлени средства за увековечаване на конфликт или дори да го разширява, не го приключва.

 

За разлика от Русия, които също се борят терористи в Сирия, включително лице е, било открито осъди Турция за ролята си в подкрепа на тероризма вътре Сирия. Русия е загубила дори със самолет в своята нарастваща конфронтация с това състояние спонсор на тероризма НАТО.

Въпросът става, дали Франция и Германия възнамеряват да наистина да реши проблема с ИВ, или по-нататък, че съединение в лига с държави като Турция и Съединените щати?

Алтернатива

 

Без изпращане на един военен самолет или да се застрашава живота на един пилот, Франция и Германия можеше вместо съчетаят значително политическо влияние както изложи и място натиск върху Турция да прекрати подкрепата си за терористи се спонсорират вътре Сирия. Алтернативно, ако двете страни са решени да извършат военни средства, те трябва да направят това в координация с единствената друга нация в региона наистина се опитва да изкорени тези терористични групировки, Русия.

Не само това, вместо да говори за необходимо "земята компонент", което означава, че западните войски неизбежно трябва да влязат в сирийския конфликт, Франция и Германия може да се ангажира с най-логично и очевидно курс на действие, в подкрепа на сирийските въоръжени сили, които вече са на земята, вече се бори с терористите и единствената сила в региона може да управлява следвоенен Сирия без страната да се превърне в друг Либия.

Всички За Show? 

За Франция по-специално тези опции трябва да се появи особено привлекателен (колкото и малко вероятно те да бъдат проучени или въведени), като средство да търсят разкаяние за действията си в Либия, унищожаването на либийското правителство и последвалото хаоса, който последва, които водят както до бежанската криза и възходът на себе си е.

 

Франция, като не направи правилното нещо сега, доказва, че той не притежава (и никога не е имал) истинско намерение наистина боеве и вместо да се стреми да допринесе и да се възползва от нарастващото глобално нестабилност, който той самият помогна искра по време на събитията в Либия през 2011 г. Тя също така ще породи сериозни въпроси за нападението е в Париж и защо френското правителство изглежда незаинтересован при насочването на този проблем директно при източника и възможно най-скоро. 
Независимо от това, което разбира се Франция и Германия да вземе, той ще стане очевидна веднага след това, което е вярно техния дневен ред. Както Великобритания втурва нея да се присъединят, както и, в света трябва да се има предвид тези, които не успеят да се спомене източника на захранване е "по-скоро не наистина се интересуват от провал Е себе си, но вместо да се опита да го използват като инструмент все още да унищожи друг MENA област нация, да се постигне дългосрочен търсени "смяна на режима" в Сирия и след това да вървим напред към следващата си жертва.

 

Плачливи свещи бдения в навечерието на ужасяващи, страх, предизвикващи терористични атаки в Европа, може, ако е честен правителства седят на власт, протестират хората заедно, за да изложи и демонтаж истинския източник зад този терористичен бич. Или пък може да служи като празен шоу да манипулира емоциите на хората да се преследва повече користни цели.

 

Дали германският канцлер Ангела Меркел и френския президент Франсоа позиране Оланд в резултат на нападенията Париж всички за шоуто? Или осъзнаването, че няма бъдеще за нито един от народите си, ако те продължават да мълчат, или още по-лошо, съучастник в глобалната война срещу тероризма НАТО.

Ulson Гунар, геополитически анализатор базираната в Ню Йорк и писател, особено за онлайн списанието " New Източна Outlook ".
http://journal-neo.org/2015/12/07/france-and-germanys-fight-against-the-islamic-state/




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738030
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031