Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2016 14:04 - долууу...............
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 7817 Коментари: 13 Гласове:
16

Последна промяна: 28.07.2016 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

             ot mrejata..........
    Жената тази сутрин се прибра много рошава и във видимо добро настроение. Каза ми, че цяла нощ ловяла Dratini. Тази нощ щяла пак да го лови. Предложих и да отида с нея, но тя не се съгласи. Щял съм да изплаша покемончето!

Та питам ви уважаеми съфорумци, дали да и вярвам?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sofia/2016/07/27/tiinove-shturmuvaha-ndk-zaradi-riadyk-pokemon.310360,2
                           image


              Все повече геймъри по света тръгват на лов за покемони. Въоръжени със смартфон камери, маниаците проследяват виртуалните същества и местоположението им в реалния свят. Понякога играта Pokйmon GO примамва своите потребители на доста необичайни места като болници или гробища. Тя работи с GPS и така показва точно улиците на града, в който се намират играчите. Те вдигат телефоните си и на екраните им се появяват малки виртуални същества със специални сили. Тогава ловът на покемони започва.


     image

 ...................................


Един се връща много пиян сред нощ ,и вика на жена си от вратата.
-жена извинявай че се връщам толкова късно,ама бях да гоня един Покемон.
Но след малко се усеща че е сам,и жена му я няма.
На разсъмване жена му се прибира рошава и разбита,и му казва.
-Извинявай мъжо че се прибирам толкова рано,но бях да гоня един Покемон,
който беше хитър като Демон.Открадна ми даже и долното бельо,и пак не успях да го хвана.
-Та утре вечер ако се не прибера пак на време,да знаеш че съм пак по ,,Покемони""


Nintendo предизвика истински фурор с играта Pokйmon GO, която излезе на пазара в САЩ, Австралия и Нова Зеландия на 7 юли. Играта е достъпна за iOS и Android. Само за два дни играта добави почти 11 милиарда долара към пазарната оценка на Nintendo. Появата на играта повиши само за седмица с цели 25% акциите на производителя Nintendo, а капитализацията на компанията достигна почти 28 милиарда долара. Гeймъpитe, дocтигнaли виcoĸи нивa в Роkеmоn GО, пpoдaвaт дocтъпa дo cвoитe aĸayнти в плaтфopми зa oнлaйн тъpгoвия, ĸaтo еВау и Сrаіglіѕt зa cтoтици дoлapи. Има обяви за над 1000 долара за висок левел. 

Журналистите от The Daily Mail са категорични, че Pokйmon е най-опасната игра правена някога. "Ентусиазмът на играчите може да се използва от педофили, които да примамят неподозиращи деца", предупреждава вестникът и добавя, че преди време американски тийнейджър е открил труп, докато търсел поредното "джобно чудовище" в новата игра с добавена реалност на Nintendo и Niantic.
.................................

БГ ЗОМБИ  ИДИОТЧЕТА„ РЕДОМ ДО СЕКТАНТИ...............


image




Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - малко инфо...........
28.07.2016 14:15
Pokemon GO крие своите опасности

За да бъде инсталирано приложението, то иска достъп до почти всички ваши данни. Това естествено е притеснителни. За щастие паролите и информации за банкови сметки и плащания са недостъпно, но всичко останало не остава скрито. Самото приложение получава пълен достъп до вашата лична информация, вашия Google акаунт, като в това число се включват всичките ви снимки, търсения в интернет, изобщо всичко от първия ден, в който сте се регистрирали. Производителите от Niantic обаче се опитват да успокоят потребителите, че в това няма нищо притеснително и скоро този „проблем“ ще бъде оправен. Не на това мнение са критиците на играта, които изобщо не са малко.
цитирай
2. milady - следва ..............
28.07.2016 14:16
Възрастова група

Интересното е, че няма никакво възрастово ограничение, за тези, които играят Pokemon GO. В началото тя е била предназначена за по-малките (например 10-14-годишните). По света обаче я играят всякакви хора. Най-интересното в случая е, как един зрял човек, с лека ръка предоставя всичките си лични данни на производителя, заради една неоправдана мания по Pokemon GO.
цитирай
3. milady - .................
28.07.2016 14:17
Инцидентите зачестяват

В България популярността на играта нараства с всеки изминал час. Във фейсбук има няколко групи за фенове на мобилното приложения. Има и много, които са твърдо против тази мания и са готови на всичко, за да се преборят с новия световен феномен. През последните 24 часа бяха регистрирани две нападения над 17-годишни момчета. Според едни те са били набити от футболни фенове, но според други инцидентите са били свързани с Pokemon GO. Дори в една от групите във фейсбук, притеснени играчи предупреждават, че подобни нападения са зачестили през последните дни.

„Молим всички играещи по центъра на София да се приберат по домовете си. Играч е бил нападнат и не е приключило особено добре. Ако сте все още навън - стой заедно с други играчи и се прибирайте заедно, шансът да ви нападнат в група е по-малък. Избягвайте малките улички, подлезите и неосветените места !!! Това не е сигнал за тревога, а предпазна мярка за вашата сигурност и безопасност!!!“, пише един от играчите.

Не липсват и куриозни случая свързани с Pokemon GO. Мъж е зарязал бременната си жена, докато тя ражда, тъй като в болницата попаднал на рядък покемон и тръгнал да го лови. Друг младеж се натъкнал на труп, докато търсел в гората въображаеми чудовища. Има случаи на паднали хора от високо, докато се опитвали да заловят някой и друг покемон.

Поради манията по Pokemon GO редица институции и музей вече забраниха да се играе на играта на тяхна територия. Подобен е случая с „Аушвиц-Биркенау“. Причината е, че играчите са толкова запленени от играта и изобщо не гледат къде ходят и могат да повредят експонатите.
В САЩ пък са зачестили кражбите от жилищата на хора, които играят на новото мобилно приложение.

цитирай
4. milady - Опасна идиотия ,замислена ..перфектно..
28.07.2016 14:18
В САЩ пък са зачестили кражбите от жилищата на хора, които играят на новото мобилно приложение.

Французин пък бе заловен във военна база в Индонезия. Той е признал, че играе на популярната игра и е бил на „лов“ за „виртуалните чудовища“. По този повод специалисти по сигурността предупреждават всички да са много внимателни. Причината е, че това е изключително лесен начин някой да бъде обран и след това крадецът да се оправдае, че е бил на лов за покемони.

Изглежда обаче пристрастеността към Pokemon Go ще нараства все повече - до момента е изтеглена от около 7.5 млн. души.

BIG5
цитирай
5. anin - http://portal12.bg/Virtualnata-realnost-na-Pokemon-Go-testva-upadyka-v-syznanieto-na-tylpite-no-ne-samo-.p3035
28.07.2016 15:26
И тука си ги имаме такива блогови Покимони ;))
цитирай
6. katara - anni ,kak ми четеш мисълта самоо, ,впечатлена съм/ ще си открадна фотката, мила
28.07.2016 15:32
anin написа:
И тука си ги имаме такива блогови Покимони ;))

цитирай
7. zax - Покимоните вече са в миналото. В...
28.07.2016 20:09
Покимоните вече са в миналото.
Версия 0.1.4 на Чибурашка за сега предлага според лични данни и определени критерии които всеки е посочил някъде из мрежата "покимончето" което търси но за това трябва да си разреши следене на местоположението.
Профила на покимончето използва аватар от най-посещавания профил.
;)
цитирай
8. katara - закси ,опазил ме Бог, Моят син беше мн добър с CS, но добре, че му мина тази глупост!
28.07.2016 20:18
zax написа:
Покимоните вече са в миналото.
Версия 0.1.4 на Чибурашка за сега предлага според лични данни и определени критерии които всеки е посочил някъде из мрежата "покимончето" което търси но за това трябва да си разреши следене на местоположението.
Профила на покимончето използва аватар от най-посещавания профил.
;)


пс
това е тежка форма на зависимост ..
а ,в момента се добавят все нови екстри/разб. капани /...
Ужаасссттт....
те не знаят вече къде се намират
/ децата.... горките хайванчета
цитирай
9. saanki - Покемоните прокарват трасето, да изпитат човешката глупост и наивност.
29.07.2016 09:37
zax написа:
Покимоните вече са в миналото.
Версия 0.1.4 на Чибурашка за сега предлага според лични данни и определени критерии които всеки е посочил някъде из мрежата "покимончето" което търси но за това трябва да си разреши следене на местоположението.
Профила на покимончето използва аватар от най-посещавания профил.
;)


ппс
Закси, тази Тема ми е приоритетна ,и я наблюдавам мн.внимателно
нарича се Трансхуманизъм ..

Залезът на евгениката и нейните години, в които се приема като наука, настъпва след Втората световна война. Тогава хората не желаят да бъдат свързвани с геноцидни политики и стерилизационните програми, но затова пък на мода излиза един друг термин – трансхуманизъм. Много може да се спори дали трансхуманизмът като концепция не е продължение на евгениката, тъй като според приетата дефиниция той представлява международно, интелектуално и културно движение, подкрепящо използването на наука и технологии за усъвършенстване на човешките психически и физически характеристики. Трансхуманизмът смята различните човешки състояния като инвалидност, страдание, болести, остаряване и естествена смърт за ненужни и нежелани, затова и последователите му се обръщат към биотехнологиите и към други новопоявяващи се технологии. Но не е ли това борба срещу човешката природа?
Трансхуманистите (терминът се използва от 1957 г.) предричат, че хората евентуално ще могат да
се трансформират в същества с толкова големи възможности, че ще носят наименованието „след-хора“ (post-humans)

Това ли е бъдещето?
цитирай
10. anin - МиЛейдии, http://eurocom.bg/news/article/enchev-ot-1-oktomvri-turciia-shte-razpolaga-s-dannite-na-6-mln-bulgari
29.07.2016 10:44
Какво ще кажеш за въвеждането на пръстовите отпечатъци в болниците и аптеките?...Кое ще е следващото - ириса на очите?!
В статията пише, че софтуера е турски, на мен пък ми казаха, че не бил турски, а на наша фирма Гама Консулт...
цитирай
11. milady - budha2.blog.bg/drugi/2016/04/09/shto-e-transhumanizym.1443140
29.07.2016 11:00
Ann,благодаря за реакцията, мила..
тази тема не ми дава мира...
„ който има очи ,да гледа ,който има уши, да слуша“

Екип на Университета в Мериленд, финансиран от DARPA по проект за военна отбрана, тренира робот да гледа YouTube. „Програмата първоначално се фокусира върху наблюдение, което включва възприемане и разбиране на това, което се случва в една визуална сцена, не просто разпознаване и идентифициране на обекти“, споделя ръководителят на проекта Reza Ghanadan. (Photo: University of Maryland)

В рамките на същия комплекс работи компанията Google, която се занимава с най-нови информационни технологии, както и НАСА. НАСА и Google създадоха Институт по сингулярност, който се занимава с трансхуманистични проекти и подготвя създаването на свръх-интелект. Защо институт по сингулярност? Защото трансхуманистите изхождат от това, че изкуственият интелект ще бъде създаден през 2045 година и ще настъпи такъв момент, когато фактически свръхинтелектът ще замени човешкия. Ще възникне въпросът – а защо въобще са нужни хора, щом има свръхчовешки интелект. И тогава не се знае в каква посока ще тръгне науката; ще има преврат, който ще наречем сингулярност, когато изкуственият интелект ще стане по-силен от човека.
цитирай
12. misteriavechna - На това му викам елементаризиране
29.07.2016 13:56
Демек сам да работиш върху това да си елементарен, ловейки какви ли не глупости онлайн. Никоя система не обича умни хора и се толерират подобни капани за затъпяване.
цитирай
13. katara - ето един мн. добър анализ ..
29.07.2016 16:07
Виртуалната реалност на Покемон Go тества упадъка в съзнанието на тълпите, но не само...

Властовият негативен контрол върху съзнанието, а чрез това и върху поведението, емпирично - като магии, внушения и религии в миналото, и системно-научно днес в рамките на принуждаващата, условната и компенсаторната власт, се осъществява чрез биопсихосоциални въздействия както върху вътрешните психични явления и свързаните с тях вътрешни структури („съзнанието определя битието”) , така и върху външните материални структури (”битието определя съзнанието”) , свързани с прави и обратни връзки в една обща система за удолетворяване на актуални човешки потребности.
Това се извършва чрез процес с различна интензивност и продължителност, на целенасочена подмяна в актуалните потребности на човека, обществото, тълпата, посредством образованието или липсата му (за създаване на поколения от сервилни, безчувствени и без собствено мнение хора) ; внушението , рекламата и пропагандата на консуматорската култура (искането се превръща в овеществена потребност, мотивация, чрез манипулиране на образа, който хората сами изграждат за себе си – Edward Bermays, 1928 г.) ; налаганетото на хомосекуална анти-еволюционна култура (за еволюцията като процес е важно размножаването и развитието на биологичния вид, а не на индивид) ; спортът, политиката, религията («разделяй и владей» чрез групи основани върху внушението за нуждата от доминиране и конкурентна победа) ; храната, водата, въздухът (с добавки
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1076022
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031