Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2007 16:50 - Нека проявим човещина и да помогнем!
Автор: marystaneva Категория: Други   
Прочетен: 2317 Коментари: 4 Гласове:
-1

Последна промяна: 31.10.2007 16:53


Моля всички добри хора да помогнат, та дори и само с един празен SMS /DMS/ на № 17777 ! Благодаря на всички, които ще се отзоват на тази молба!
http://www.chance-for-rosi.org/


Тагове:   нека,


Гласувай:
0



1. norman - е,
31.10.2007 17:04
защо просиш сега...не ти ли е малко неудобно при положение, че твоя малък Бог- Б.Борисов каза, че професионалните просяци като тебе ще ги измете от града ни.
цитирай
2. marystaneva - Ти човек ли си или нещо друго?
31.10.2007 23:51
Чета коментара ти и не вярвам на очите си! Никога не съм допускала, че съществуват такива като теб! Какво общо има една човешка драма с политиката?
Просто попаднах на зов за помощ в този сайт и реших, че колкото повече хора го видят, толкова по-бързо ще се събере нужната сума.

http://rossizoran.blog.bg/viewpost.php?id=116867

Не на мен трябва да ми е неудобно! Ти се засрами!
цитирай
3. norman - :-)
01.11.2007 12:00
Ми точно защото ме е срам за твоето арогантно невежество ти пишем да не си просякиня и да ми пробутваш ПАЗАРА на БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА и доходоносното му перо – ТЪРГОВИЯ с ОРГАНИ като нещо хуманно или като най-естествен израз на милосърдие.
Е мене не ме е срам, че не съм част от тоя извратен ПАЗАР, нито ще се появявам като некачествена стока, нито ще съм ниекакъв дилър с прикачен банер, нито ще вменявам вина у не толкова болните хора , че са длъжни да ми дават органите си за да съм жив, или ако не ми дават органите си, то поне да ми пращат смс-и за да съберем кинтите да си го купим. Да клечим и да чакам ниекой да бъде споходен от нещастие за да му чопнем органа и после цел живот да взимам скъпоструващи имуноподтискащи за да ми служи откраднатия орган. А ако не го споходи такова нещастие да имам парите дадени ми от множеството безмозъчни кръволоци изпратили смс-и за да ускорим събитията, които да ми предоставят така необходимия орган ( пример: млад наш сънародник ъв Испания, намерен преди известно време с ограбени вътрешни органи и извадени очи, послужили пак за ниекаква такава извратена кауза – „ДА СПАСИМ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ- като отнемем живота на ниекой друг”
Та питам, Ти Човек ли си или вече свинете ъв които Христос насочи бесовете, се кичат с тая титла, хи-хи
цитирай
4. marystaneva - До norman: Хора като теб мърсят душата ми!
01.11.2007 20:45
Рядко си позволявам да се държа неучтиво с хората, но четейки твоето писание за пореден път се уверих, че не е достатъчно да имаш глава, две ръце, два крака и да знаеш буквите, за да бъдеш човек. Самата аз съм майка на три деца, които, слава богу, са здрави, но не пожелавам на никого, включително и на теб, да гледа болно дете. Страшно е!
Няма да изтрия коментарите ти, но те моля, не пиши повече в моя блог! Изливай помията си някъде другаде, най-добре в своя!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650169
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849