Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 20:33 - МЛЪКНАХМЕ: ПРОРОЧЕСТВОТО СЕ СБЪДНА, ОТКЪСНА СЕ НОВ КОНТИНЕНТ! ТОВА Е КРАЯТ!
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 18253 Коментари: 24 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

В момента на планетата ни се случва колосално събитие, за което световните медии буквално мълчат!

BRADVA.BG първа разкрива на своите читатели смразяващата кръвта истина: Всеки момент от Антарктида ще се откъсне цял гигантски остров, а всичко това е описано в зловещото пророчество на „американския Нострадамус“

Учени от мисията на НАСА „Леден мост“ /IceBridge/ направиха снимки на антарктическия шелфов ледник с пукнатина с ширина на футболно игрище.
Гигантският разлом се намира на ледника Ларсен С – шелфов ледник на Антарктическия полуостров.Учените са измерили, че дължината й е 113 км, ширината – 482 км, а дълбочина е 1.6 км. Това е изключително нетипично и има сериозна вероятност гигантски ледник с размер на цял остров да се отдели от континента! Подобно нещо е безпрецедентно в записаната история на белия континент.

BRADVA.BG ПРЕДСТАВЯ ПЪРВИ ИЗУМИТЕЛНИ КАДРИ ОТ КОЛОСАЛНОТО ЯВЛЕНИЕ:

Мнозина твърдят, че това е директен резултат от глобалното затопляне, но през последните часове алтернативните медии разпространиха зловещо пророчество, което съвпада плашещо точно с невиждания феномен.

Както може би добре знаете, Едгар Кейси се смята за един от най-успешните пророци на нашето време. Американецът е виждал безкрайно детайли, точни и конкретни сцени от бъдещето в състояние на сънен транс, и може да се твърди, че е предрекъл почти всяко значимо събитие до днес.

Ето думите от много малко познато негово пророчество:

Земята ще бъде разкъсана на няколко парчета.  Събитие ще преобрази облика и линията на Западното крайбрежие на САЩ /Припомняме, че както BRADVA.BG първа информира, след серията от нетипични земетресения, се очаква мегаземетресение в разлома Сан Андреас, което буквално ще промени, или по точно срине континента!/

В Карибско море ще се появи нова земя. Южна Америка ще бъде разтресена до недрата си! /Възможно е да визира нови земетресения и там/

Тук идва най-зловещата част.

Когато се отчупи леден остров с размера на Шотландия, и моретата около Европа се надигнат, тогава ще знаете, че краят наближава!

Според учените, парчето, което може да се отчупи от Антарктика е почти с точност голямо колкото територията на Шотландия. Ако то се отдели от континента, то нивото на световния океан и на „моретата около Европа“ ще се покачи значително.

Кейси рядко цитира „края на света“, но това е един от много редките случаи, което прави пророчеството му още по-смразяващо. /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

http://novini365online.com/news/87500




Гласувай:
49



1. freeoldmen - Така е,
14.12.2016 21:29
време е хората да видят до какво води тяхното не знание, че не
четат брадва и роззата, а рептилите това и чакат, не дейте да четете още,
заслужихте си го!
Ха ха ха!

И не, не е хо хо хо!

Тая коледа ще е последна за простаците!!!

Хвала, че първа повдигате въпроса!
цитирай
2. rozzata - хахах тоя Пингвин ли пак се прави на всезнайко?
14.12.2016 21:38
Ех, какво нещо все съм му в устата, на тоя дърт - бастун. Голям фен, голямо нещо, явно много съм го жегнал. Но какво да се прави злобата и гнева ще го погуби. На простака се отговаря с мълчание. Нямам намерение, да падам на нивото на: дребните, тъмни и примитивни душици. То е ясно, че тук се изживяват като бойци за правда и знаещи и отворени по - много въпроси, но на вънка са бита карта, които нямат личен и собствен живот и само: клюки, интриги и глупости са им в главите и не се ли промениш на време, няма и да го направиш. Простака си е простак за цял живот.....
цитирай
3. vlajniochi - freeoldmen
14.12.2016 21:44
Ако не си на всяка манджа джоджен не си ти :) Голям фен си на блога и го стопанисваш да не пусне някой нещо по-интересно от теб хаха :)
цитирай
4. rozzata - vlajniochi
14.12.2016 21:52
Той се обяви, че стопанисва блога и верно, не излиза от него, тайничко следи всичко, чакаме го сега да се включи с гнусните си профили и да се самокоментира, както и да се прави на умник :) :) :)
цитирай
5. shtaparov - Хубава статия но мисля, че събит...
14.12.2016 21:57
Хубава статия но мисля,че събитието е сравнително ограничено и не твърде колосално,а по-скоро регионално. То може да засегне някоя далечна област с размерите на Шотландия,но в никакъв случай целия свят.
цитирай
6. born - Моля, моля !
14.12.2016 22:21
Брадва.бг е изключително точен и достоверен информационен сайт с автентична супернаучна насоченост и ползващ най-компетентни източници !
цитирай
7. rozzata - Олдмена, го хваща много яд, че се ...
14.12.2016 22:21
Олдмена, го хваща много яд, че се четем а горкият, само глупости и глупости. Себе си не може да погледне, ще ми стопанисва блога хахаха.
Качил се като свинка, на джамия и реве отгоре, като стара плоча, вие и реве - вие и реве... Като някоя стара мома, хахахахаха
цитирай
8. freeoldmen - 7. rozzata
14.12.2016 23:34
Споко, сладур, не се четете само вие, ето, поне още трима ви четем.

Кажи сега, ама мъжката, ако "гигантският разлом се намира на ледника Ларсен С – шелфов ледник на Антарктическия полуостров.Учените са измерили, че дължината й е 113 км, ширината – 482 км, а дълбочина е 1.6 км."

какво означава "й", а "дълбочина"?

Ама по-подробно, щото съм прост и не разбирам от половин дума.
цитирай
9. getmans1 - Ха-ха-ха, на Дедо Борн тази вечер ...
15.12.2016 00:04
Ха-ха-ха, на Дедо Борн тази вечер Брадвата никак не му вдъхва доверие, иначе когато му е удобно е, супер.

ФрийЧе, на пич се прави а Розата на мъж, ега си куковците!
цитирай
10. rozzata - getmans1
15.12.2016 00:10
Още един куку в блога. Първо не се правя на никакъв и второ, казвам истгината такава, каквато е. Половината тука нямате личен живот, кисните като насрани гащи в кофа за вода, по - цял ден в блога и се мислите за голямата работа.... Аман от такива в България, аман....
цитирай
11. born - Грешиш в някои оценки, Розуел.
15.12.2016 00:33
rozzata написа:
Още един куку в блога. Първо не се правя на никакъв и второ, казвам истгината такава, каквато е. Половината тука нямате личен живот, кисните като насрани гащи в кофа за вода, по - цял ден в блога и се мислите за голямата работа.... Аман от такива в България, аман....

За голяма работа се мисли само Гетю, другите са скромни хорица. Той /Гетю/ е Велик ! Насраните си гащи не ги кисне във вода, а стои с тях , докато изсъхнат. Затова е обяснимо зловонието около него.
цитирай
12. freeoldmen - 11. born
15.12.2016 04:18
Ше ме прощаваш, ама не съм съгласен с оценката ти за оценката на
светлия г-н Розуел.

Та не е ли видно, че уважаемият г-н Роззата глаголит во име нищих духом,
дето нихно е Царството небесно?

И не позволява и капка съмнение да падне над тази благородна кауза?

И тук подкрепата на някой си юродив "фактор" Гейти е напълно резонна...
цитирай
13. golqm75 - BONUS
15.12.2016 10:02
http://www.marketglory/strategygame/golqm75 ЗА АКТИВНИ ИГРАЧИ ВСЕКИ МЕСЕЦ НАГРАДА 5$
цитирай
14. ravramov - Много му здраве на американския Нострадамус от мен!
15.12.2016 10:06
Краят ще дойде когато Бог реши и това не е известно дори и на ангелите, така пише в светото Писание /Библията/.

"Много лъжепророци ще се подигнат и ще прелъстят мнозина"; "А за оня ден и час никой не знае, нито небесните Ангели, а само Моят Отец" /Мат. 24:11,36/.
цитирай
15. rozzata - freeoldmen
15.12.2016 11:14
Дърт - фрол може да си пишеш колкото си искаш измислици пред другите и да се правиш на велик, но си оставаш един дребен, и прост човек. Когато не познаваш някой и не си го виждал, по - добре не говори защото само се излагаш и нищо повече. Добре, че киснеш цял ден в блога та да научиш някой неща, или някоя думичка като "Рептил", защото и до скоро не знаеше, какво значи. Спуквам се от смях на такива дебилници, които се имат за много умни в интернет - пространството... Живота му е само политика и нищо друго....
цитирай
16. bubolina111 - Ами думичка "Рептил" ...
15.12.2016 15:05
Ами думичка "Рептил" буквално от англ. език значи влечуго. Има термин "рептилоид", който е езиков миш-маш - според мен е чуждица с българско/а може би латинско/ окончание. Някой по-компетентен да каже.
цитирай
17. rozzata - bubolina111
15.12.2016 15:21
Рептили, също наричани рептилоидни хуманоиди, са предполагаемо влечугоподобни хуманоиди. Дефакто те са гущери, но на два крака, а някой даже имат и криле от по - високи йерархии. Има много инфо за тях и спокойно като напишеш в гугал, ще намериш доста неща.
цитирай
18. bubolina111 - Рептили, също наричани рептило...
15.12.2016 16:22
rozzata написа:
Рептили, също наричани рептилоидни хуманоиди, са предполагаемо влечугоподобни хуманоиди. Дефакто те са гущери, но на два крака, а някой даже имат и криле от по - високи йерархии. Има много инфо за тях и спокойно като напишеш в гугал, ще намериш доста неща.



Имах в предвид граматическо обяснение.
цитирай
19. rozzata - bubolina111
15.12.2016 17:15
ахам, да - влечуго означава, гущероподобен хуманоид.....
цитирай
20. oia - Точност, като години, обяснения ...
15.12.2016 17:34
Точност, като години, обяснения със време, и всичко от тоя род точности са сатанинските историй. Те не остават свободната воля, на индивида, а го подчиняват
тактично да мисли в тази посока, и така създадения от тях /сатанински/ алгоритъм, бива хранен и поддържан от отрицателната енергетика на огромния брой вярващи индивиди в насочената посока. По такъв начин с предсказания и всичко от този род, се поддържа и липсата на свободната воля на индивидите и като цяло. Проумейте--всичко е АЛГОРИТЪМ, сиреч --съставяне на процес и съответно негово управление в последствие. Когато се съставя подобен род ужасии, им се придава и желана форма, която се визуализира, а и щом има какво да я храни и поддържа--неминуемо ще се и материализира. Има точно обяснение на процеса, за отнемане на свободната воля на индивидите. Колкото до края и свършека, същото се тиражираше и за 21.12. 2012г. Хайде без измислици. Това, което наистина става, няма нищо общо с измислиците, сеещи ужасий. Не ги поддържайте посредством енергетиката си. Който си мисли, че има свършек на
света--ДА--това е свършека на неговия свят, защото това е неговата воля, която макар и манипулирана си остава негова. Който знае, чие дело е унищожаването на свободната воля на земния човек, а и защо--не би плашил човечеството. Пазете се и не вярвайте на ,,точните,, предсказания--това е капана, в който се вкарва човечеството. Веднага на преден план ще бъдат поднесени, велики имена на предсказатели, прорицатели и т. н. Жалко--не може да им бъде зададен въпрос--къде и как са видяли събитията--в отражателния свят,в реалния--и кое е отражателен и кое реален. И има още много, много обяснения. Не забравяйте всичко е алгоритъм--черен и бял. Черния е за отнемане на свободната воля, а белия е алхимичен процес. Нямам претенций,че зная--но имам такива, когато
се опитват да внушават, чрез страха--някакво преобразуване.
цитирай
21. zamundata - И аз съм на мнение, че проблемът не може да се нарече глобален.
15.12.2016 18:29
Но глобалното затопляне вярно е проблем и то не за подценяване. Харесах материала. Плюс от мене. :-)
цитирай
22. lightsaber123 - Всичко това е абсолютен и пълен
15.12.2016 20:40
МЕНТАК... дори и не са се постарали да скрият следите от монтажите си.
цитирай
23. rozzata - Аз им казвам истината, а те глупц...
16.12.2016 02:01
Аз им казвам истината, а те глупците, все я бъркат с грубост.
Какво да ги правиш, такива са си хахаха
И този " lightsaber123" и той бита карта, прави се на много умен и знаещ, неговите постове са най - хубави, а обикаля по - другите блогове и слага минусчета.
цитирай
24. lightsaber123 - Така е
17.12.2016 18:01
Останалите са глупаци - само ти си умният :-)

Боже божее, колко мъка има по този свят боже :-)
Случайно Фотошопа ми е професия от доста дълго време назад. Но аз глупака, какво ли разбирам :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839303
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031