Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2021 16:54 - Кои сме Българите и от кога сме на Балканите? ДНК анализ показва:Българите са от 10000 години на Балканите! Ние : "Категорично опровергаваме датировката!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2902 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 16.05.2021 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageДНК АНАЛИЗ ПОКАЗВА БЕЗУСЛОВНО: БЪЛГАРИТЕ СА ЧИСТА НАЦИЯ И СА ОТ 10 000 ГОДИНИ НА БАЛКАНИТЕ! image
Различните генетични изследвания на българите досега даваха взаимно противоречащи си резултати и не успяваха да убедят в достоверността си.
За разлика от досега, данните от това изследване черпим от самия извор без посредничеството на родните средства за масова информация. Защото фактът, че тези изследвания стигаха до нас чрез родните медии, които обикновено компенсират отсъствието на качествена журналистика със сензационни и повърхностни материали, не ни помагаше особено да им се доверим.
Изследването е направено с най-съвременна технология и методика от българо-италиански научен колектив. Изпъкват имената на директора на Института по експериментална морфология и антропология проф. Йордан Йорданов и директора на Института по микробиология при БАН акад. Ангел Гълъбов.

* Изследвани са различията в Y-хромозомите на 808 български мъже;

* В генофонда на българите преобладават характерни за европейците хаплогрупи;

* 40% от днешните българи принадлежат към хаплогрупите E-V13 и I-M423, които най-вероятно са възникнали в нашата Прародина на Балканите и оттук са били разпространени в цяла Европа от нашите предци при тяхната демографска експанзия след овладяването на земеделието;

* За българите са характерни автохтонни, почти ендемични, редки и уникални генни комбинации (Българският ген?)

* Българите заемат междинно място между източноевропейските и средиземноморските популации и са много далеч от тюркските народи – едва 1.5% от българите носят генетични маркери, характерни за тюрките.

* Противно на широко разпространените и лишени от всякакво основание (антибългарски) тези, че българите са "смесен народ" и "който не е минал оттук, той не е оставил гените си", резултатите от това изследване убедително показват, че българският народ е изключително хомогенен в генетичен план.
Изследователите, занимаващи се с истинската българска история, отдавна твърдят това на базата на консерватизма и устойчивостта на българския език, на духовната и материална култура на народа ни.
Един "смесен" народ не би могъл да съхрани език и обичаи в продължение на толкова хилядолетия. За това е нужна чиста кръв, която дедите ни са пазили ревностно.
Днес вече имаме научното потвърждение на тези изводи и отровната заблуда, че българите са мелези, поема по пътя към небитието.
Време е да поискаме официално извинение (а защо не и съдебна отговорност) от всичките поръчкови "учени", на които десетилетия наред плащахме заплати, за да ни лъжат, че сме: тюрки, номади, мелези, а в по-ново време и иранци.
Най-старият европейски народ, създателят на съвременната цивилизация преглъщаше твърде дълго тези унижения, но всяка лъжа има край… „
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ПРОГЛЕДНЕМ! image

История БГ 12 януари 2020 г. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази публикация се върти от много време в Нета и непонятно за непосветените и понятно за посветените, няма никаква реакция от страна на официалните институции, които са задължени и ангажирани страни по темата и повдигнатите въпроси!

Затова ние вземаме отношение и имаме точни и верни отговори на повдигнатите въпроси, дадени ни от самите автори на тези свето устройствени загадки и въпроси и сме задължени от тях винаги да вземаме отношение и отговорим: 

ОТНОШЕНИЕ към=към Диана и Ешуа

ВИНАГИ ВЗЕМАМЕ ОТНОШЕНИЕ за=
за Бог Изуш и Богиня Диана МаМа=
за Бог Изуш и Богиня Диана Мария Магдалена

Бог Изуш и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Нашите Богове ни дават винаги точни и верни отговори по всички светоустройствени тайни и въпроси на видимия и невидимия свят, защото Те са Проектантите и Постановчиците на всички постановки и сюжети в епичната драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

ИМАМЕ ТОЧНИ И ВЕРНИ ОТГОВОРИ за=за Богиня Диана Мат Мария и Бог Ешуа от Трагия (Тракия)

Ето и от Кои са всички сюжети и постановки на епичната драматизация на видимите и невидимите светове:

СЮЖЕТИ за=за Исуж и Диана

ПОСТАНОВКА от=от Бог Иса и Бокиня Диана 

НЕ/ВИДИМ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ЕПИЧНА ДРАМАТИЗАЦИЯ от=ЕПИТШНА ДРАМАТИЗАЦИЯ от=
ДРАМАТИЗАЦИЯ от Богиня Диана и Ешуа  

Връщаме се на основната тема, предмет на огнената информация в публикацията "Кои сме Българите и от кога сме на Балканите?"

ОСНОВНАТА ТЕМА СА=Исус и Богиня Мат Диана 

ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за ОГНЕНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Гена на Иса и Богиня Матара 

image


Веднага категорично ще опровергаем две основни тези и положения в публикацията,

ОСНОВНИ ТЕЗИ за=за Богиня Диана и Исуз

че Българите сме от 10 000 години на Балканите и че Българите сме били най – старият европейски народ!

Авторите на прекрасната родолюбива публикация са в тотална невиновна заблуда, че Българите сме от 10 000 години на Балканите, и това лесно ще ви докажем, защото във всички наши повече от 1550 статии Боговете ни доказват с безспорни безброй хиляди автентични документи,

БЕЗБРОЙ ХИЛЯДИ ДОКУМЕНТИ от=ДОКУМЕНТИ от Богиня Диана и Иза Бълхарина

че Българите са още след Сътворение на Балканите, и по – точно в земите на днешна България, и най – точно в същинския Земен Рай и Обетована Земя – Тракия!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза

image

Ще ви покажем и двете фундаментални статии по тази тема, като допълваме, че Българите сме още от пост Сътворенчески времена не само на Балканите, но и от Балканите сме заселили и урбанизирали и целия свят заедно с подопечните ни тракийски племена, за които ви просвещаваме в тези две статии за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на всички тракийски племена, с които е заселен света и състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

С тези документи и с всички наши 1550 монографични екранизирани статии ние доказваме безапелационно, че Българите сме най – древният и единствен народ на света от генетични феноменни деца и потомци на Боговете Демиурзи, като оборваме също така категорично и другото основно твърдение на истинските Българи – родолюбци автори на публикацията, че Българите сме били най – старият европейски народ, като след като премахнахме времевите граници и рамки за възникването на Българския Божествен етнос, сега премахваме и пространствените географски ограничения от рамките на Европейския континент, и постулираме, че Българите сме най – старият и древен етнос и народ в рамките на всички континенти и на целия свят! 

ЕТНОС на=на Диана и Иса

ЕТНОС И НАРОД=Родени от Диана и Иса 

ЕТНОС И НАРОД на=НАРОД на Диана и Иса 

Разкриваме и сътворенческата тайна, че Българите наистина сме "смесен народ" и доказваме с безусловния Свещен шифър Чий "смесен народ" сме Българите!

БЪЛГАРИТЕ са СМЕСЕН НАРОД от=БЪЛГАРИТЕ са от Исус и Мадара

Това е тайната на чистия Български народ, съхранил чистия Божествен ген през хилядолетията и епохите, в който се роди и Спасителят на Българите и на света!

ЧИСТ НАРОД на=НАРОД на Исуш и Диана 

Българите и по – точно феноменните Българи, които се познаят в тези документи, са наистина само чисти Българи, а всички други народи и племена са Божествен експериментален цивилизационен продукт в резултат на трансепохален генен инженеринг на Българите сред тези нефеноменни синтетични племена и имплантиране на Божествения феноменен ген сред тях за тяхното култивиране и цивилизоване, сиреч еволюционно очовечаване, и което обяснява фактологията от пасаж от публикацията, че "40% от днешните българи принадлежат към хаплогрупите E-V13 и I-M423, които най-вероятно са възникнали в нашата Прародина на Балканите и оттук са били разпространени в цяла Европа от нашите предци при тяхната демографска експанзия след овладяването на земеделието", а сакралната семантика на международния термин и действие "експанзия" документира Кой и кои са извършвали световната цивилизационна експанзия от Тракия не само към Европа, ами към целия свят:

ЕКСПАНЗИЯ от=от ПАК ИСЕЗ=от Бок Исуз

ЕКСПАНЗИЯ от=от К ПА ИСЕЗ=от Кан (Жреци) на Бог Исуз

ОЧОВЕЧАВАНЕ от=ОТШОВЕЧАВАНЕ от=от Богиня Диана и Бог Ешуш 

В тези документи няма и грам расизъм, както обичат да манипулират юдео – ционистите и анатемосват всякакви нерегламентирани от тях и извън техния контрол и цензура изследвания и анализи за произхода на разумния човек (Homo sapiens) и на човечеството и ревизиите на Библейските документи и канонизираните академични тотално фалшиви постулати, за да не разкрием тази светоустройствена тайна, а в документите ни има само Любов и преклонение към Българските Богове и Техния феноменен Български род, като с тези документи даваме и единствения шанс за спасение и на всички други племена и народи!

ШАНС=Ешус

РАСИЗЪМ познание за=познание за Исуз и Мария  

РАСИЗЪМ познание за народа на=познание за народа на Исуз и Мария  

РАСИЗЪМ познание за тракийските народи на=познание за тракийските народи на Исуз и Мария  

Homo sapiens=от Исус и Бохиня Ма (Майка)

РАЗУМЕН ЧОВЕК от=ЧОВЕК от Иза и Мария 

РАЗУМЕН ЧОВЕК от=РАЗУМЕН ТШОВЕК от=от Изуш и Бокиня Матара 

РАЗУМЕН ЧОВЕК=РАЗУМЕН ТШОВЕК=Кан (Жрец) от Изуш и Богиня Матара

Истинските разумни човеци сме Българите от Божествената потомствена жреческа феноменна каста, род и народ от рода Дуло от генетични потомци на Българските Богове, които сме солта и маята на света и главните персонажи на Божията трансепохална експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация",

СОЛТА И МАЯТА НА СВЕТА е рода=е рода Дуло на Богиня Мат Диана и Исус 

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ са=са Българи от Богиня Диана и Исуж

от които се роди Спасителят на Българите и на света!!

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

И само една малка щриха за цивилизационното величие на Българите от един наш постинг, разбулваш вековни и епохални тайни за Божия народ – Българите:

Синът, внукът и правнукът на Исус и Мария Магдалена ни разкриват тайната на Именника на Българските канове и картата на Българската империя,владяла целия свят https://bezistena.blog.bg/history/2017/10/03/sinyt-vnukyt-i-pravnukyt-na-isus-i-mariia-magdalena-ni-razkr.1570572

... В блога ни http://bezistena.blog.bg с безброй автентични легализирани от Боговете ни и разсекретени от екипът ни свръхсекретни документи доказваме постоянно, че за времето от 33 г.сл.Хр. до 518 г Българите чрез Свещената Българска империя са владяли не само тия територии от обобщаващата карта от прекрасната ти аналитично – дидактична статия, но са владяли целия свят на всички континети на 100 %, което е най – ревностно и старателно скриваната тайна и истина на Новата епоха – престъпление извършвано с пермантен геноцид и тотална цензура над  Българите вече 1500 години!  

Просто твоето изследване до този момент е стигнало едва до публикуваните от тебе скромни граници на България, поради което ние те насърчаваме с Любов и помощ от нас с реална синергитична и окултна информационна  връзка, да захвърлиш всички внушавани ни комплекси за грандоманщина и научна шовистична фантастика на независимите Български исторически изследователи, и да продължиш с ускорени темпове към тогавашните реални граници на Свещената Българска империя (фалшифицирана след 1000  години като "римска империя"), които граници са обхващали цялата Земя от край до край!

Умишлено не казваме "цялото земно кълбо", защото все повече документи ще излизат и ще втрещяват на прима виста и след това ще възхищават хората, че Земята не е кълбо, както ни будалкаха до сега учените – материалисти, ами е плоска! 
      
image

image

... Ще спрем дотука за да си поемете дъх и проумеете огнената информация от поредните разсекретени документи за сакралната Българска история, да сравните и стиковате по различни независими интердисциплинарни канали фактите, аргументите и документите представени от нас с вашите познания и необяснимите и абсурдно противоречащи си до сега официални исторически документи и митове за Българите и Византия, и да ви насърчим да разчупвате вековни неверни парадигми, канони и постулирани за истинни отровни академични изворови източници и исторически фалшификации и лъжи за Българите и световната история, която цялата истинска история е изградена от Българите върху изцяло Българската свещена история!
  
ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=ОГНЕНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Гена на Иса и Богиня Матара  

ЗА ДА СИ ПОЕМЕТЕ ДЪХ от=ДЪХ от Исуз и Богиня Мат Диана  

image

ЗА ДА СИ ПОЕМЕТЕ ДЪХ от=от Духа на Исуз и Богиня Мат Диана – Святият Божи Дух, Дух Святи

Благословен и Боговдъхновяван феноменен Божествен потомък от феноменния жречески род Дуло си, Приятелю Ангеле!

... Потвърдихме с Любов удивителните ти разкрития и опровергахме с Любов скромността на твоите великолепни и верни начални и етапни изследвания, според които в този период Българското царство е владяло почти цяла Европа и повече от половината Азия, като доказахме с категорични документи, че Българското царство, което е било Империя, е владяла за пореден път от Сътворение до сега, цяла Европа, цяла Азия, цяла Африка, Америка и въобще целия свят, като с Любов те насърчаваме да продължаваме заедно във феноменен жречески синергитичен екип да възстановяваме по различни интердисциплинарни канали цялата карта на Свещената Българска империя, за да възстановим изконните граници на нашата Империя – които са целият свят, за да възстановим както Боговете ни са ни обещали Божието царство на Земята чрез Свещената Българска империя по законите на Любовта, Братството и Мира, управлявана с Любов от нас – феноменните праведни и святи Българи от Всемирното Бяло Братство!  

И още сакрална информация за цивилизационното величие на Българите: 

Световно известни личности и древни хронисти за цивилизационното величие на Българите! Изповедта на Зевс и Сабазий
https://bezistena.blog.bg/history/2019/09/21/svetovno-izvestni-lichnosti-i-drevni-hronisti-za-civilizacio.1675177?reply=5252812

Във Фейсбук открихме скромен постер с две признания на известни италиански личности за цивилизационното величие и жертвената мисия на Българите през вековете:
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2536435103035828&set=a.341074729238554&type=3&theater

image 
   
И сега ще се включим във форумния коментарен блок под двете емблематични признания на известни крипто – Българи за част от цивилизационното величие и саможертвеността на Българите.
Защо са крипто – Българи ли?
Защото знаем от всичките хиляди и хиляди документи от нашия блог с над 1300 пространни статии за светоустройствените тайни и Божественото цивилизационно минало, статут и бъдеще на Българите, разсекретени със Свещения шифър,
и които ви представяме легализирани с параф и печат от Божията канцелария, че феноменните Божии потомци – Българите от свещения Божи жречески род Дуло, са духовният интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички народи по света, както и реакционната им управленческа и богаташка върхушка.

Ето разсекретените досиета на Българите Карло Адзельо Чампи и професор Санте Грачоти:

КАРЛО=Крал

АДЗЕЛЬО=Дуло от Иза 

ЧАМПИ=ТШАМПИ=Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Бълкарин от Дуло на Исуш и Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Крал от Дуло от Изуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

Българинът Карло Чампи е от генеалогията на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

В документите от италианския президент ще направим малка, но най – съществена корекция в прокламацията на италианския президент, 

ПРЕЗИДЕНТИ=Братя от Иза и Диана

че Българите сме едни от първите творци на нашата цивилизация, като документираме във всичките ни документи, че Българите сме първите и единствените творци на всички човешки древни и съвременни пост – сътворенчески цивилизации! 

Другите племена и народи са статистите в трансепохалната екстремална риалити Божествена драматизация и постановка "Българите и човешката цивилизация"!

... И отново колкото и да търсиме някаква информация из Българските официални документи и сайтове за италианския професор Санте Грачоти, който също е от Българския жречески род на Исус и Мария Магдалена –

САНТЕ=Иса и Диана

ГРАЧОТИ=Ешуа от Тракия 

САНТЕ ГРАЧОТИ=
Диана и Гристош=
Диана и Исуш от Трагия,

за него както и за Президента Карло Чампи отново откриваме пълно мълчание и информационна мъгла и завеса.
Защо ли?
Ами по същата причина както и за Карло Чампи, като ще повторим причините за това едно към едно:

"Във официалната Википедия на Български език и за Карло Чампи, както и за Санте Грачоти няма и дума!
Е, а как тъй, Българите са пропуснали да издирят информация за този на толкова високи позиции в световната наука и академичните среди изявен учен и ерудит, казал толкова много жестока и величава истина за саможертвените Българи и приноса им за спасението на Европа от османските нашественици?!
Ами точно заради това негово венцеславене и величаене на Българите, което разваля официалната глобална дезинформационна политика на заговорниците срещу Българите, с която крият миналото на Българите и ни изкарват най – долното и мръсно безкултурно диво племе на Земята с най – отвратителни характеристики – заради това върху него е паднала цензурната секира и завеса и във официалната Википедия на Български език за него повече няма и дума!
За крипто – Българина Санте Грачоти повече няма и дума в официалните документи, обаче ние и от това бездумие вадим и изнасяме преизобилна сакрална информация за него и Българските Богове!

Официална информация за Грачоти има в руската Википедия 
https://ru.wikipedia.org/wiki/Грачотти,_Санте

и за когото има изобилна подробна информация за научната му дейност в областта на славистиката и мостовете, които прокарва между Изтока и Запада, обаче без да има и думичка, разбира се, за неговите изказвания и признания за Българите!

... В съвременните исторически изследвания и дебати за историческите цивилизационни достижения на човечеството, за никой друг народ в Европа и по света няма и частица от зашеметяващите документи за цивилизационното величие на древните Българи, които независимите Български лингва – археолози и любители историци откриваме и изнасяме аргументиранокато изключение правят македонците и руснаците.
Великодушно и с Любов ги насърчаваме да търсят колкото може по – древните си цивилизационни корени, защото колкото повече информация изкопаят на тази тема, тя все за Българите ще се отнася по простата причина, че те са изконен Български късен генно – инженерен културно цивилизационен продукт!

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И накрая на нашия сакрален постинт, провъзгласяващ Божественото цивилизационно величие на Българите, ще разсекретим Кои ще ни събудят с финалната прокламация на будителската публикация:
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ПРОГЛЕДНЕМ! image

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ с=с Бог Исус и Богиня Диана Мад Мария

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ПРОГЛЕДНЕМ с=
с Богиня Диана Мама Мария и Бог Тати Исус Българина

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ПРОГЛЕДНЕМ всички=
всички Българи на Богиня Диана Мама Мария и Бог Тати Исус 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и небесните ни гости и съекипници от Вси Светии, които всички са нашите вече бузсмъртни и вечно живи Предци – Светии, култиватори и цивилизатори на всички народи по света и наши и техни надзорници, ангели пазители и хранители!
Исус и Мария вече и Те постоянно с нас!

БЕСЗМЪРТНИ при=при Богиня Матара и Исуз

ВЕЧНО ЖИВИ с=ВЕТШНО ЖИВИ с=с Богиня Диана и Бог Ежуш

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В режим на редакция добавяме още една тематична публикация от родолюбивия патриотичен сайт История БГ, изпратена ни от просветената ни приятелка Мая Манолова, която под публикацията на този постинг в една фейсбук група коментира:

Истината е като водата - винаги намира цепнатина, през която да пробие.
Винаги излиза на яве.
И истинската, древна, героична и трагична история на българите все повече излиза наяве.
Много светли и достойни души работят по въпроса.
Да бъде! Амин!

image

Амин!

image

По тази публикация, изпратена ни от Мая Манолова, ще разработим отделен постинг за да разсекретим вложените в нея шифровани документи:

История БГ 17 октомври 2019 г.  

https://www.facebook.com/bg.istoriq/posts/2383634305182429

image️БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА ОТ… 35 000 ГОДИНИimage


През XV в. византийският учен Лаоник Халкокондил твърдял, че „богарите” са Божии синове, синове на Слънцето, Богоизбрани, а всички останали народи от Британия до Сахара и по-нататък до Сибир са техни деца, преки наследници...
Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до Северна Африка, на изток до Япония и на запад до Испания) винаги е представлявал шагренова кожа от малки полу-независими владения, дори недържавици подчинени ако не на кана, то равностоен по мощ владетел!
Историческите доказателства и остатъци маркиращи огромния ареал в който се е разпростирала великата Голяма България.
Материалните и писмените доказателства за преоткриване на това величие чакат своите откриватели!

Ако нямате някакви пречки да се поровите в пекинската градска библиотека, за да се запознаете с копия от невероятно добре запазени древни манускрипти описващи събития преди хилядолетия няма как да не бъдете смаяни от срещите с историята! Заинтересованите читатели/ а такива за последното десетилетие и на пръстите на една ръка стигат при преброяване/ разбират от най-непритенциозен текст в превод, че около век преди Христа в северните провинции на днешен Китай са съществували поне…”ТРИ СИЛНИ БЪЛГАРСКИ ЦАРСТВА, известни с наименованията Хуцзе, Цзянкун и Динлин”.

Йероглифите на някой си Бан Хаун твърдят, че: …”поради техните атаки е изградена Великата Китайска стена…”
Тя обаче, май е започната на места от самите българи.Защото някои от кулите са обърнати с бойниците си към вътрешността на Китай…

От друг манускрипт пък се разбира, че „династия Хуцзе произлиза от българския аристократичен клан Вокил, а от Дин лин – великият род Дуло”.
В пустинята Таклакаман, в подножието на планината Тян Шай в Китай са открити над 100 запазени мумии на българи, наричани Таримските мумии от Синцзян, датиращи на над 4 000 години, които са неоспоримо доказателство, че ТАМ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! …

В историческите анали остава твърдението, че на територията на днешна Корея са съществували ЧЕТИРИ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕНИЯ- Сила, Когурьо, Бегчерай (Бакирай или Бакхара) и Кая.

В историческите предания и манускрипти на сегашната държава на изгряващото слънце преди 3 500 години БЪЛГАРИТЕ от Бекче успяват да завладеят японските острови. Те изтласкват коренните жители Аину или Емиши на север. Именно те-БЪЛГАРИТЕ от Бекче създават великата японска империя Ямато…!!!!!!!!!!!!!!!

Заради огромната човешка мощ и повелите на великите български канове древната българска империя е оставила трудно заличими от времето белези и следи навсякъде по Евразия. А и онова което познаваме съвсем не е малко. Но едва ли е всичко.?!! Балканският полуостров след Черноморският потоп е прародината на Ариите, които днес населяват Европа, частично Азия и основно Мала Азия, северното крайбрежие на Африка, както европейските преселници в Северна Америка, Южна Америка и Австралия;

Освен нашият произход трябва да се промени и терминологията, която обезличава нашия народ и език.

1/ За начало на използването на името българи трябва да се посочи периода на управлението на римския император, който е българин – Константин Велики, т.е. началото на 4-ти век, период от който е намерена първата плочка с надпис БОЛГАР и други по-древни артефакти;

2/ Преди това Балканите (българско наименование) са наричани Ария и Тирея, а население се нарича на имената на географските райони, които населява, напр. Мизия – мизийци, Тракия – тракийци, Македония – македони, Епир – епириоти, Тесалия – тесалийци и т.н.;

3/ Трябва да се направи връзка между старото балканско население, което сме свикнали да наричаме траки с термина българи; двете понятия трябва да се отъждествяват, тъй като от генетична гледна точка нашите общи гени с траките надхвърлят 70%, т.е. ние бихме могли да се считаме за потомци на това население не толкова по преките, колкото по кръстосаните линии ;

4/ Понятието « прабългари » трябва да се премахне, тъй като е плод на политическа демагогия и да се замени с българи ;

5/ Понятието «славяни» трябва да се премахне, поради факта, че е политическа измислица от 18-ти век, целяща да отклони вниманието от понятието българи и раздели българската езикова общност и влиянието на българската култура и език над осаналите европейски народи.
Нашите предци са назовавали т.н. „славяни” словени или хора на писаното слово, всички те са били в състава на Българската империя под скиптъра на нашия владетел Кубрат (царството е Стара Велика България) .
Не трябва да се говори за славянски филологии, а за словенски или български филологии, за българска езикова общност, или за булгарофони, както се говори за английска езикова общност или за франкофони;

6/ В древността, античността до съвременната епоха няма царство Гърция (1829 г.). Има царство Елада, но това царство също е създадено от арии, от тиреи. Т.нар. древногръцки език (7 наречия) и писменост принадлежат на тиреите.
Дворът на Източна римска империя и основно Константинополска патриаршия за нуждите на администрацията и църквата въз основа на горепосочните наречия и писменост създават ромейска писменост, назована катаревус, а за общонародно ползване е била т.нар. демотики. Именно този изкуствено създаден език в неговите две форми е изучаван в схолиите.
Основната заслуга за създаване на съвременния гръцки етнос има Константинополска патриашия. До днес църквата в нашата южна съседка е двигател на гръцкия национализъм. Това е особено важно да се знае в България.

7/ Древният Граеа или Грая е град на брега на Беотия, но по-вероятно да е част от град Оропус. Γραικός означава жител на Грая. Името граеки е дадено от римляните на жителите на Грая. Аристотел понякога използва граекос за жителите на Елада.
Херодот (Истории, 7.95) за Магна Греция (в днешна Италия) пише: Еолийците са оборудвали шестдесет кораба и са били оборудвали като грекои, преди това те били наричани Пелазги...”
Толкова за т.нар. „древни гърци”.

8/ Българите през Античния период и Средновековието сме най-многобройния балкански народ. Българите населяват не само територията на България, но Източната Римска империя, а не Византия – кабинетно понятие въведено от немския историк Йеронимус Волф през 1557 г. Към това обстоятелство ще прибавим, че няма нито един император с „гръцки” произход, докато има доказано български произход на немалко императори на Източната Римска империя възниква въпросът – на кой принадлежи наследството на тази империя?
Българският език е основен и се говори през Средновековието на територията на целия Балкански полуостров, включително и в днешна Гърция до 1829 г., а в някои села на Епир и Тесалия и до наши дни;

9/ Трябва да представим на света и проблема на откраднатата ни тирейска (тракийска) митология, която всички наричат гръцка, при положение че понянието гърци се появява през съвременната епоха и елините не се явяват еквивалент на гърците. Името и трябва да бъде сменено на тракийска митология!

ЗАТОВА ИСКАМЕ:

Умишленото фалшфициране на българската история да се квалифицира, като особен вид антибългарска пропаганда и да се наказва, като престъпление против републиката! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––

 От тази публикация ще разсекретим само документите от следния пасаж:

... Ако нямате някакви пречки да се поровите в пекинската градска библиотека, за да се запознаете с копия от невероятно добре запазени древни манускрипти описващи събития преди хилядолетия няма как да не бъдете смаяни от срещите с историята! Заинтересованите читатели/ а такива за последното десетилетие и на пръстите на една ръка стигат при преброяване/ разбират от най-непритенциозен текст в превод, че около век преди Христа в северните провинции на днешен Китай са съществували поне…”ТРИ СИЛНИ БЪЛГАРСКИ ЦАРСТВА, известни с наименованията Хуцзе, Цзянкун и Динлин”.

МАНУСКРИПТИ за=за Иса и Бокиня Матара 

МАНУСКРИПТИ писани от=писани от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

ДОБРЕ ЗАПАЗЕНИ ДОКУМЕНТИ от=ДОКУМЕНТИ от Ариани на Бог Изуз и Богиня Диана 

ЩЕ БЪДЕТЕ СМАЯНИ от=от Богиня Мат Диана и Исуш

И вижте беапелационния Български Божествен династичен генезис на древните китайски (Български) царства:

ХУЦЗЕ=ХУТСЗЕ=Хан (Кан, Жреци) на Диана и Исуз

ЦЗЯНКУН=ТСЗЯНКУН=КУН ТЯН СЗ=Кан (Жреци) на Диана и Исуз

ДИНЛИН=ДИЛИ ± Н  Н(кодировъчни назали)=ДИЛИ=Дуло

ДИНЛИН=ДИНН ИЛ=Диана Ил (Змей)

най – древният езически митологичен животински рептилски символ на Българските Богове Демиурзи по древно Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон..., преминал в сакрална династична херметична хералдическа символика на Божиите генетични потомци – Българските жреци от Божия род Дуло

image

image

Богиня Диана Змеицата, Сътворец и Съдемиург на световете и Велика Богиня Майка на човешкия род, който сме Българите!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни, и нека заедно изпеем култовата ни свещена песничка, която изчезна от официалните омърсени от соросоидите читанки и продажните масмедии, и провъзгласим Любовта и преклонението ни към нашата Родина, която е Сътворенческата Родина и Свещен дом на Боговете ни и на Божия Български народ!

ВИСОКИ СИНИ ПЛАНИНИ

Текст: Младен Исаев
Музика: Георги Спасов

Високи, сини планини,
реки и златни равнини,
небето като от коприна –
това е моята Родина!

Обичам таз Земя голяма,
тъй както си обичам Мама,
тук мила ми е всяка птица
и всяка мъничка тревица.

Обичам Българските думи,
що слушам по поля и друми,
обичам хубавите песни
и наште приказки чудесни.

Когато гледам планините
и слушам да шумят реките,
в шума на Рила и Пирина
аз чувам моята Родина.

ВИСОКИ СИНИ ПЛАНИНИ на=ПЛАНИНИ на Бок Исус

ВИСОКИ СИНИ ПЛАНИНИ на=ПЛАНИНИ на Кан (Жреци) на Бог Исус

МЪНИЧКИ ТРЕВИЦИ сътворени от=МЪНИТШКИ ТРЕВИТСИ сътворени от=
сътворени от Богиня Мат Диана и Кристош=
сътворени от Богиня Мат Диана и Исуш от Тракия

ОБИЧАМ БЪЛГАРСКИТЕ ДУМИ съчинени от=
ДУМИ съчинени от Българи Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Мат Диана

И още веднъж нека прокламираме на света с тази нежна и финна и толкова мощна песничка, Кои чуваме и обичаме в нашата Родина!

Когато гледам планините
и слушам да шумят реките,
в шума на Рила и Пирина
аз чувам моята Родина.

АЗ ЧУВАМ МОЯТА РОДИНА=Богиня Диана Мат Мария и Изуш

АЗ ЧУВАМ МОЯТА РОДИНА на=на Богиня Диана Мат Мария и Изуш

АЗ ОБИЧАМ=АЗ ОБИТШАМ=Богиня Ма (Майка) Диана и Изуш – 

обичаме и очакваме нашите Богове, Които ни декларират, очакващи и Те с нетърпение скорошното ни събиране тука, на Земята:

image







Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.05.2021 16:57
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678696
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!