Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 13:02 - Иво Инджев и неговото разбиране за свободата на словото...?!
Автор: marystaneva Категория: Лични дневници   
Прочетен: 27229 Коментари: 31 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
До Иво Инджев!

Тъй като г-н Инджев, след като ми е изтрил коментара в блога си, явно ме е баннал, ще се обърна към него оттук, за да изразя възмущението си, а и хората да видят как той зачита чуждото мнение. Все пак става дума за свободата на словото, нали?

Господин Инджев, чакала съм на опашка, за да си купя Ваша книга... Никога не съм си и помислила, че може да изтриете коментара ми. Така ли разбирате свободата на словото?! Разочаровахте ме, г-н Инджев, не го очаквах от Вас..˝

Но и Вие не очаквате да си замълча, нали?

******************************************************************************
Става дума за статията на Иво Инджев - "Бай Борисов - социолог", която можете да прочетете на следния линк:


http://ivo.bg/2011/08/06/%D0%B1%D0%B0%D0%B9-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3/
А коментарът ми дори не беше насочен лично към г-н Инджев, а към всички, за които думите са по-важни от делата. И беше горе-долу следният /по памет/:

Хубаво го плюете, напоително... Сега по-добре ли се чувствате? По-интелигентни, по-велики...?! Като сте толкова "велики", знаещи и умни, защо за 20 години не издигнахте по-добър кандидат? Или някой от вас, интелигентните, да се беше кандидатирал? Някой високообразован интелектуалец... Да ни беше убедил нас, "дебилите", че е почтен и способен, та да го бяхме избрали него! Ама там горе не е лесно като в нета! Там е ветровито... И отговорно. И не е за всеки!
Не че Борисов е идеален, но той поне имаше куража да се опита да направи нещо. И си носи отговорността. А вие само знаете да плюете... Прост бил, не умеел да се изразява интелигентно... Това ли е най-важното?
Някой дали се замисля, ако утре ги няма ГЕРБ и Борисов, кой ще управлява България? И как? Едва ли… Вероятно след време ще имаме и още по-добри управленци, но в момента не ги виждам. А вие? Явно - не, защото не предлагате алтернатива.
Дали някога ще признаете, че в държавата се случват и добри неща, някои от които чакахме да се случат още от 89-а, а други - дори и преди това? Питате ли се колко хора останаха излъгани в надеждите си, когато видяха как някои "демократи" употребиха демокрацията? Как превърнаха свободата в свободия? А някои дори я осребриха... Къде бяхте вие, "будната съвест" на нацията, интелектуалците, интелигенцията, да надигнете глас срещу тях? Ще дойде ли ден, в който ще спрете да се взирате чак толкова в изказа на Борисов, а ще погледнете и делата на това правителство, което се опитва да върне реда и държавността в България? Или ще продължавате да се подигравате на момчето от село, което е нямало вашия "интелектуален" късмет да се роди и израстне "на пъпа" на София?
Плюйте го, подигравайте го, мразете го... Ако това е вашият начин да се почувствате значими... За щастие, не всички мислят като вас. Тези, които оценяват работата му, стават все повече. Не е зле да се вслушате в думите им...


http://www.desnite.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=303:2011-03-11-17-07-11&catid=41:2009-02-18-15-51-36&Itemid=56

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/02/17/koi-mrazi-borisov.688433

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/05/09/a-ti-kakyv-si-lud-li-si-ili-si-geroi.744210

Горе-долу нещо такова бях написала. За съжаление, не си го бях копирала, за да си го запазя, защото и през ум не ми беше минало, че е възможно "демократът" и "борец" за свободата на словото Иво Инджев да го изтрие. Опитах се да изкажа възмущението си, но коментарът ми изобщо не се появи, затова допускам, че ме е баннал. Вероятно е очаквал, че ще се примиря и ще замълча.
Е, не е познал!

******************************************************************************
Що е свобода на словото?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE

И една велика мисъл на Волтер:
"Аз може и да не съм съгласен с това, което казваш, но бих дал и живота си, защитавайки правото ти да можеш да го казваш."



Гласувай:
46



1. nkf - Аааа, другаря Иво Инджев може и да е ...
12.08.2011 14:01
Аааа,другаря Иво Инджев може и да е демократ и борец за свобода ,но е назначен такъв...иначе си е милиционер.
цитирай
2. анонимен - изброй ги добрите неща
12.08.2011 14:22
marystaneva написа:
Някой дали се замисля, ако утре ги няма ГЕРБ и Борисов, кой ще управлява България?

По-добре някой поп, или ходжа да ни управляват, отколкото Боко, с физкултурника и световнонеизвестният си селски бирник
цитирай
3. анонимен - ako me iztries- si po- golema nujda ot lainoto na Ivo
12.08.2011 19:22
Volter, e imal okolo sebe si VOLove i Telferi zatowa 4oveko se izkazal po tozi nacin.

ti malka nujdo, zasto ne si si napravila copie ot dolu-gore onova deto ni go cedis za koeto si mu bila ujkim metnala u blogo?

Ivo e goliamata nujda i ne e nujno da zadavas vyprosi na koito ot 20 godini znaeme otgovora. Ivo e provokator i sondajist. dokato ti si prveriavasta ko si mislimie. az si mislia 4e toi e goliamata nujda, a ti malkata mujda ot tazi demokracia na koiato ima nujdata da povrna gysto i obilno wyrmy skopenite vi mozaci.

цитирай
4. анонимен - Аз също съм писал няколко мнения в ...
12.08.2011 20:36
Аз също съм писал няколко мнения в блога му точно по темата за безумната злоба към ББ. Впечатлението ми от Иво Инджов са:
1. Все още страда, че са го уволнили заради Гоце.
Толкова години минаха, не успя да преживее факта, че живота е несправедлив :) и не винаги си отгоре. Понякога си отдолу. Вместо да продължи напред, продължава вманиачено да търси отмъщение
2. Изглежда човекът е от ДСБ
Досега не съм чел негова критика към костов.
3. Не понася никой да му противоречи по никакъв начин
Веднага се почва с иронията, бан евентуално или те призовава да не го четеш. Това последното е доста абсурдно. Като иска да го четат избрани гъзолизци, да вземе да си направи private blog и да пуска само тези, които пожелае.

Като цяло Иво Инджов прави впечатление на психически неуравновесен тип, който е твърде далеч от журналистиката. Най малкото, защото се опитва да наложи собствената си позиция, вместо да потърси няколко гледни точки.
цитирай
5. анонимен - Някой дали се замисля, ако утре ги ...
12.08.2011 20:43
анонимен написа:
marystaneva написа:
Някой дали се замисля, ако утре ги няма ГЕРБ и Борисов, кой ще управлява България?

По-добре някой поп, или ходжа да ни управляват, отколкото Боко, с физкултурника и световнонеизвестният си селски бирник

Изброй лошите ?
цитирай
6. анонимен - Номер 4! Смяташ, че Иво инджев е д...
12.08.2011 21:07
Номер 4! Смяташ,че Иво инджев е далеч от журналистиката??? Е,не си прав! Момчето беше кореспондент на българското национално радио в края на 70-те и началото на 80-те години.Предаваше оттам,всеки божи ден плюеше Израел и ГРОМЕШЕ АМЕРИКАНСКИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ.Вече съм, забравил точните му думи,но коментарите са се врязали дълбоко в паметта ми.Почти всеки ден се свързваха с него по телефона и той си изпяваше урока за ционизма,иентичен с нацизма на Хитлер.И за американския империализъм.След "неговите минути на омразата" по Джордж Оруел всички мразехме Америка и "престъпния ционизъм".Тогава всеки не можеше да бъде кореспондент в тая гореща точка на Близкия изток-Бейрут.Пращаха се само проверени и "благонадеждни" хора.Лично другарят Боян Трайков,директор на БНР(тогава само БР) ги командироваше. А преди 3-4 години се разбра това в което бях убеден и сигурен.Разкри се ДОСИЕТО МУ НА АГЕНТ НА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Откога едно бивше ченге стана такъв голям "демократ"? Отгоре на всичко е и нагъл.Устрои шумен скандал на магарето по Нова телевизия след въпроса му за агентурното му минало. Болното му място,мазолът по който го настъпват е досието му на агент в ДС. Егати наглостта и безочието! Не се намери някоя жена да му зашлеви два шамара в центъра на София и да плюе в лицето му!
цитирай
7. анонимен - - 2
12.08.2011 21:16
5, вземам си думите назад.
Това е първакът на икономиката ни:
„Когато е трябвало, сме затягали коланите, затова ние строим сега, а други държави банкрутират, рушат се, свалят им рейтингите и се тресат в криза. Ние, когато сме били в криза - те са правили магистрали, правили са инфраструктура. Сега ние ще правим, докато те си оправят техните дефицити”.

Само дебил от Факултето, може да изговори подобно нещо.
Дебили го избират.
цитирай
8. анонимен - номер 2. В Европа и света попове не ...
12.08.2011 21:18
номер 2.В Европа и света попове не управляват! Обаче,ако хора като теб непрекъснато клатят и люлеят умишлено държавата ни,рушат я непрекъснато заради някакъв частен свой интерес,та тогава гледай да не вземе да те управлява наистина някой ходжа. 500 години това е ставало по тия земи,ходжи са ни управлявали и имаме много "мили спомени".Тъй че "благодарение" на такива като теб,може отново да ни управлява ходжа.
А ТИ МЕЖДУ ДРУГОТО ДА НЕ СИ НЯКОЙ РЕЗАК? Та предпочиташ ходжа да те управлява "по-добре отколкото Боко"? Я МАЛКО ИЗЯСНИ ВЪЗГЛЕДИТЕ СИ,ЧЕ Е ДОБРЕ ХОДЖА ДА НИ УПРАВЛЯВА. МОЖЕ ЛИ ДА РАЗВИЕШ ТАЯ СВОЯ ТЕОРИЯ И СВОЯТА ПРЕСТАВА ЗА БЪЛГАРИЯ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ХОДЖИТЕ? МОЖЕ БИ ТИ ИМ СЪДЕЙСТВАШ ТОВА ДА СТАНЕ ПО-БЪРЗО?
цитирай
9. анонимен - И си вземи думите назад, анонимния ...
12.08.2011 21:23
И си вземи думите назад,анонимния втори! Дебили не го избират,а дебил си ти! Щом искаш управление на ходжа в стил ала Иран. По-голямо дебилство от това здраве му кажи. Новият поп Кръстьо на 21 век!
цитирай
10. анонимен - Предполагам че Иво Инджев хабер си ...
12.08.2011 21:37
Предполагам че Иво Инджев хабер си няма от твоя случай. Със сигурност знам , че блоговете на известните ги поддържат наети хора, които с това си вадят хляба. От опит го знам. Иво Инджев си дава материалите за публикуване , а от там нататък тези му поддържат блога съответно колят и бесят.
Предполагам , че неговият случай е такъв.
цитирай
11. hatanasov - А Бай Борисов...
12.08.2011 21:41
не само си осребри, ами направо си позлати демокрацията.
цитирай
12. анонимен - 8, 9,
12.08.2011 21:49
Незнам, дали съм резак, но знам, че след още един Боков мандат, децата и внуците ти, ще станат резаци, за да оцелеят
цитирай
13. анонимен - Ами то навремето беше същата раб...
12.08.2011 21:50
Ами то навремето беше същата работа.Кореспондент на БНР в Бейрут,пратен със специална мисия.Да ни "осведомява" за борбата на "братския палестински народ" и другарят Ясер Арафат срещу "жестокия ционизъм" и израелската окупация на арабските земи.Слушахме тогава от него от мястото на събитието,за гражданската война в Ливан.За победата на "прогресивните сили" срещу дясната християнска Фалангистка партия на Пиер Джемайел.
И тогава пак така по същия начин си пращаше материалите по телефона от Бейрут в София.А тук си имаше хора да пускат лентите му в определения час,примерно в новините.Дали се пазят още лентите със записи на неговите кореспонденции от Близкия изток? С големият му принос за тържеството на "социализма и демократичните сили" по целия свят?
цитирай
14. анонимен - 12 точно напротив! Боко е първият ...
12.08.2011 22:00
12 точно напротив! Боко е първият премиер,който управлява без подкрепата на Доган и ДПС.Дори Филип Димитров беше зависим от техните гласове. Сега ДПС е опозоция на Боко и точно в това се състои цялата работа.Да се свали Боко и дойде отново на власт турската партия ДПС или тя да кадрува в правителството на България,а лидерът и да раздава порциите.Както самият е заявявал.
Борбата против Боко е точно борба да стаем по-лесно резаци,като няма управници като него.А ТИ САМИЯТ КАЗВАШ,ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ СИ РЕЗАК. КОЕТО Е ДОСТА СМУЩАВАЩО. СЛЕДОВАТЕЛНО ИМАШ ЛИЧНА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ОТ ПАДАНЕТО НА БОКО. ТОВА ПЪРВО! СВАЛЯНЕТО НА БОКО.
И ВТОРО. КАТО СВАЛИТЕ БОКО И ОЩЕ ЕДИН-ДВАМА КАТО НЕГО(АКО ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА) ,КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ТЕБ И ПАРТИЯТА ТИ Е ХОДЖА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ТИ ГО КАЗА И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТРЕЧЕШ НАЛИ? "ПО-ДОБРЕ ХОДЖА ДА УПРАВЛЯВА ОТКОЛКОТО БОКО"
цитирай
15. mitkaloto - Падането от магаре боли повече, ако ...
12.08.2011 22:55
Падането от магаре боли повече,ако паднеш от кон.
цитирай
16. tota - Знаете ли кое е най - жалкото...
13.08.2011 00:13
Че ние никога не уважаваме и ценим нашите управници....За това и те имат такова отношение към нас долу стоящите така наречени народ...
А тъжното е, че като малък и незначим народ винаги други от вън са дърпали конците в зависимост от това на кого са ни поверили, а нашите управници са били проводници именно на това външно влияние ...
По страшното е, че България бавно постепенно върви към своя залез...
цитирай
17. анонимен - 14 nomer w dlboka zabluda si. Bor...
13.08.2011 00:56
14 nomer w dlboka zabluda si.

Borisov upravliava s podkrepa na mutrite pozakriti s feredjetata.
цитирай
18. andrei - Провала на ГЕРБ в управлението на държавата е виден и с просто око.
13.08.2011 07:23
Това,че си гласувала за него,по-скоро трябва да те отрезви,отколкото да се пениш на хората,които ясно казаха,защо управлението на Бърдоквата е престъпно,некомпетентно,милиционер-комунистическо и води държавата към гибел.Ако все още си мислиш,че ГЕРБ е "дясна"партия-спомни си парламентарните избори, при които БСП отстъпи на ГЕРБ 45 мандата,с цел да не се наруши комунистическото-олигархично статукво.Тогава партийните секретари на БСП под строй подкарваха електората си да гласува за ГЕРБ.Ако ГЕРБ бяха демократи,както се опитваш да твърдиш,защо не отмениха закона на БСП,приет в края на мандата им,за ненаказуемост на правителството на Станишев!Неудобен въпрос,нали!Колкото за просташката и мутренската същност на Бърдоквата-тя е повече от видна за нормалните хора и стои на челото му,като въшка.На ГЕРБ и на хвалипръцкото,им бяха подарени изборите от БСП,което сътрудничество ще продъжи и за напред.Не виждаш ли,как подариха енергетиката на страната на Русия и ни превърнаха в неин анклав?Не виждаш ли,как тихо -мълком се отказват от ангажименти към ЕС и говоренето за западната демокрация се върна в годините на студената война?Същевременно не се допускат никакви критични материали за ставащото в Русия?!Време ти е да отрезнееш и да не лансираш най-тъпия виц в нета-как ГЕРБ,т.е.милиционер-комунистите са демократи...
цитирай
19. graywolf - andrei Кое точно е престъпното и ...
13.08.2011 08:31
andrei
Кое точно е престъпното и некомпетентното на управлението на ГЕРБ ?
Ако вярваш, че БКП са създали ГЕРБ като свой противник, по не знам каква си причина, то .... :)) както и да е, няма да ти се подигравам :)
Кой точно закон за ненаказуемост те вълнува ?
Не виждам ГЕРБ да са подарили енергетиката ни на Русия. Това го направиха вече всички предишни. ГЕРБ се опитват да минимизират щетите, но .... очевидно е доста трудно. Всеки опит води до заплахи от Русия 'зимата как ще я изкарате без газ'. Това което направи ГЕРБ е да започне и завърши преговори за строеж на тръби от Турция, с цел достъп до азърбейнджански газ. Колкото за критичните материали, има ги колкото си искаш. Всеки (СДС,ДСБ,РЗС,БСП,ДПС,...) псува и критикува ГЕРБ. СДС+ДСБ+ДПС+БСП заедно на вот за недоверие срещу ГЕРБ трябва да ти говори достатъчно. Колкото за другите ти квалификации към Цветанов и ББ, то те просто са проява на интелектуалното ти ниво - не много високо.
цитирай
20. alhimik1 - Адмирирам вашето слово и съм съгласен с протеста ви...някои много искат доган...пак да кадрува, експертът за милиони и социалистите барабар със Станишев , Косто
13.08.2011 08:40
Като сте толкова "велики", знаещи и умни, защо за 20 години не издигнахте по-добър кандидат? Или някой от вас, интелигентните, да се беше кандидатирал? Някой високообразован интелектуалец... Да ни беше убедил нас, "дебилите", че е почтен и способен, та да го бяхме избрали него! Ама там горе не е лесно като в нета! Там е ветровито... И отговорно. И не е за всеки!
"Не че Борисов е идеален, но той поне имаше куража да се опита да направи нещо. И си носи отговорността. А вие само знаете да плюете... Прост бил, не умеел да се изразява интелигентно... Това ли е най-важното?
Някой дали се замисля, ако утре ги няма ГЕРБ и Борисов, кой ще управлява България? И как? Едва ли… Вероятно след време ще имаме и още по-добри управленци, но в момента не ги виждам."
Док :)))
цитирай
21. анонимен - С риск да ме намразите, ама винаги ...
13.08.2011 09:37
С риск да ме намразите, ама винаги участваме доброволно и накуп, както в избора на управници, така и в постфактумните дърляния.
цитирай
22. asthfghl - ...
13.08.2011 10:24
Ами мисля, че се досещам защо ти е махнал коментара - просто го нападаш на лична основа. Не атакуваш толкова изразените от него възгледи (с които, впрочем, в по-голямата част съм несъгласен с него), а вместо това се нахвърляш върху самия им автор. Нормално е когато някой излезе извън границите на нормалния тон, да бъдат взимани мерки. Свободата на словото е едно, но съвсем друго е пълната слободия да акаш върху другите, само защото интернет ти предоставя необходимото укритие на анонимността и достатъчно публичност. Сигурен съм, че другия път, ако се пробваш да изложиш мнението си по нормален начин, коментарът ти ще остане. Успех! :)
цитирай
23. vmir - Инджев го уважавам, че съжали и се извини публично за служенето си на ДС, вместо като други мерзавци
13.08.2011 10:37
да продължават да видиотяват с тупания в гързите, че е служил на България, "забравяйки", че България беше почти маргинален придатък, в най-добрия случай - опитен участък за "строене" на налудничави социално-икономически утопии с азиатски жесток привкус.

Тъпо е, че е допуснал да трият едно граждански ангажирано мнение в блога му, и не му прави чест подобна "интелектуална" критика към Борисов предвид, че клакьори на подобни "съображения" са предимно лумпените с претенции, които вероятно не са кадърни да проумеят дори, че плюейки по този банално примитивен начин по Борисов, укрепват положението на ляво позиционираните демагози, които чакат подобни глупаци да им поднесат властта на тепсия.

цитирай
24. vmir - 19. graywolf,
13.08.2011 10:48
graywolf написа:
andrei
Кое точно е престъпното и некомпетентното на управлението на ГЕРБ ?
Ако вярваш, че БКП са създали ГЕРБ като свой противник, по не знам каква си причина, то .... :)) както и да е, няма да ти се подигравам :)
Кой точно закон за ненаказуемост те вълнува ?
Не виждам ГЕРБ да са подарили енергетиката ни на Русия. Това го направиха вече всички предишни. ГЕРБ се опитват да минимизират щетите, но .... очевидно е доста трудно. Всеки опит води до заплахи от Русия 'зимата как ще я изкарате без газ'. Това което направи ГЕРБ е да започне и завърши преговори за строеж на тръби от Турция, с цел достъп до азърбейнджански газ. Колкото за критичните материали, има ги колкото си искаш. Всеки (СДС,ДСБ,РЗС,БСП,ДПС,...) псува и критикува ГЕРБ. СДС+ДСБ+ДПС+БСП заедно на вот за недоверие срещу ГЕРБ трябва да ти говори достатъчно. Колкото за другите ти квалификации към Цветанов и ББ, то те просто са проява на интелектуалното ти ниво - не много високо.


Въпросната персона е съветски провокатор със задачата ДА ПОДКЛАЖДА ОМРАЗА КЪМ ВСЯКО ЕДНО БЪЛГАЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО, за да бъде България лесна за манипулиране в моменти на важни решения чрез лумпени като него. Иначе е адски тъп и примитивен, но са му поръчали стриктно да се придържа към легендата, че е антикомунист и русофоб, за заблуда на лумпените.
цитирай
25. анонимен - dobronameren
13.08.2011 12:45
Изключително точно и вярно. Вие, госпожо, сте по-добър и важен човек за нашата България, отколкото Иво Инджев
цитирай
26. marystaneva - Интересна дискусия се е получила...
13.08.2011 13:48
18. andrei,
Приказките ти за отмяна на закона за амнистията са чист популизъм и демагогия. Дори да се отмени или промени, за времето, през което е действал, той си е свършил работата. Отмяната му нямаше да доведе до нищо. И не оневинява само правителството на Станишев, а и всички правителства преди него. Не се ли питаш защо го приеха точно по този начин? Подобни приказки само показват колко малко си запознат както с правото, така и с политиката...
Останалото ти го е казал 19. graywolf и аз напълно го подкрепям.
24. vmir също е прав.
За да изказваш мнение, първо трябва да си информиран, тоест, да си чел повечко, а не просто да повтаряш неща, които си чул от менторите си.
22. asthfghl,
В коментара ми няма обиди, а предимно въпроси, но те не получиха отговор... Нищо лично към г-н Инджев - той пише добре. Но сляпата омраза към някого не може да бъде аргумент - тя пречи на човек да вижда реалността. Никой не е безгрешен, но преди да даваме оценки, би трябвало да претеглим всички "ЗА" и "ПРОТИВ". Няма безгрешно управление, но и не може да не се признае, че при това правителство положителните неща са много повече от грешките, а това може само да ме радва! Освен това, има огромна разлика между грешките на ГЕРБ и престъпленията на предишните. ГЕРБ се опитва да върне държавността и това е похвално. За първи път българско правителство се опълчи на Русия, защитавайки българския, а не чуждия или личния си интерес. А за това се иска смелост! Всичките приказки за някакви тайни договорки между ГЕРБ и други партии отидоха "на кино" - при последния вот на недоверие се видя кой с кого има договорки. БСП и ДПС мразят Бойко, защото им отне властта, а Костов - защото не я сподели със Синята коалиция. Те не искат да работят за България, те просто искат власт... И са готови на всичко. Но аз вярвам в мъдростта на българския народ и съм сигурна, че никога повече няма да допусне грешката да ги върне на власт!
25. анонимен - dobronameren,
Благодаря за оценката, поласкана съм! :)
цитирай
27. asthfghl - 26.
13.08.2011 15:23
Да, "само" въпроси има. Например:

"Сега по-добре ли се чувствате? По-интелигентни, по-велики...?!"

"Като сте толкова "велики", знаещи и умни"

"А вие само знаете да плюете"

"Къде бяхте вие"

"което е нямало вашия "интелектуален" късмет да се роди и израстне "на пъпа" на София"

"Ако това е вашият начин да се почувствате значими"

-- Това всичкото не е никак, ама никак лично. А пък аз съм ескимос.
цитирай
28. marystaneva - 27. asthfgh
13.08.2011 16:33
Тук вече е лично, но не и там!
Както виждаш, използвала съм "вие", а не "Вие", тоест, обръщам се към всички, а не лично към г-н Инджев. Можеше да ми се отговори, да ме оборят с аргументи, да докажат, че не съм права... Но не! Най-лесно и "демократично" ме изтриха и бях банната.
Ако ти не си разбрал подтекста на кавичките, проблемът е твой. Това е моето лично мнение и това, че на някого то не му се харесва, не означава, че нямам право да го изразявам свободно!
цитирай
29. asthfghl - 28.
13.08.2011 21:41
Че кой пък ти забранява да си изразяваш мнението в собствения си блог :)

Разбрах те.
цитирай
30. marystaneva - 29. asthfghl,
14.08.2011 05:15
Там е работата, че аз искам да мога да го изразявам свободно не само в собствения си блог...
цитирай
31. on4ebon4e - Позравления за мнението ти - то е ...
25.09.2011 17:55
Поздравления за мнението ти - то е далеч по-обективно отколкото биха понесли някои хора. Аз ще изтъкна едно от не малкото качества на Борисов - той успя да подчертае и изведе на преден план глупостта на много свои противници и критици :) И във връзка с това ето една остроумно написана статия, озаглавена "Бойко не ви е гадже", която,подозирам, ще ти допадне: http://magazine2me.com/ekspertenkolektivz/6
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2656854
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849