Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2020 15:17 - Бойко се изплаши: Вече не иска да е премиер, ако ГЕРБ отново се намърда във властта, го заменя Томислав Дончев или Йорданка Фандъкова
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 8320 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 03.08.2020 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕСМНЕНИЯ Бойко се изплаши: Вече не иска да е премиер, ако ГЕРБ отново се намърда във властта, го заменя Томислав Дончев или Йорданка Фандъкова


imageОт Admin на 03.08.2020

Премиерът Бойко Борисов е бил готов да извади бял лист и да напише оставката си 7 месеца преди края на третия си мандат начело на България. Това разкри сензационно човек от високите етажи на властта пред „Минаха години”.

След протестите стартираха преди вече близо месец, Борисов останал доста ошашавен. Той свикал съпартийците си и ги уведомил, че мисли да подаде оставка и ГЕРБ да отиде на предсрочни избори. Подкрепил го Томислав Дончев, но останалите фактори в партията били против, показа и проверка на Narod.bg.

Бившият кмет на габрово хвърли бомбата няколко часа след министерските рокади като обяви, че „премиерът много сериозно обмисля да подаде оставка, но патриотите го разубедили”, като самият Томислав виждал поле за диалог.

„Истината е, че всички варианти бяха на масата. Въпросът беше кое е най-доброто решение, за да се успокои ситуацията Премиерът също обмисляше много сериозно да си подаде оставката, ако няма условия за диалог. Наистина всички варианти бяха обсъдени. Решихме да обявим рокади в кабинета, за да подадем ръка към протестиращите. Ние излъчихме много сигнали за диалог, но не получихме никаква реакция от другата страна”, коментира и съпредседателят на Обединените патриоти в парламента Искрен Веселинов.

Той увери, че представителите на властта искали диалог с младите хора, а не с компрометираните стари политически муцуни, които настоявали за край на кариерата на Борисов.

„Една оставка на кабинета щеше да доведе до много кризи и страната щеше да бъде хвърлена в хаос. Лично решение на премиера е дали ще каже, че това е последният му мандат. Този въпрос не е обсъждан на коалиционния съвет”, добави Веселинов.

Протестите срещу управляващите не стихват вече близо месец, припомня Narod.bg.

Миналата седмица бунтът влезе в нов етап – протестиращите вече правят блокади на възлови столични кръстовища. Изплашеният Бойко Борисов пък декларирал пред хора от партията си, че до ри и да спечели властта на следващите избори, той повече няма да е премиер. Щял да отстъпи поста на някой млад и енергичен човек, а той щял да ръководи ГЕРБ.

„Явно ще се опита да бъде като Ахмед Доган – ще дърпа конците в сянка”, тълкуват гербажии решението на Борисов. Най-вероятно, ако сегашните управляващи пак спечелят властта, за премиер ще бъде предложен или Томислав Дончев, или кметът на София Йорданка Фандъкова.




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Изплаши се на баба ти хурката.
03.08.2020 15:44
От кого ще се изплаши, бе- от няколко хиляди безделници, лентяи и лумпени ли?

Дреме му на хуя!
цитирай
2. ok3223 - Таази гадина лазеща и пълзящаа...
03.08.2020 16:40
Няма да миряса лесно,... Докато не му се зтворят устата с Божия помощ, ...и дядо Боже не ги обичал такива... Или НЕ СЕ ОТРЕЖЪТ ВЪЖЕТАТат, с които немците и вещицата немска баба Меркел И САЩ, КАТО ЗАДКУЛИСЕН ДИРИГЕНТ, ЗДРАВО са го овързали и оплели... Та нали те го докараха на власт с парите на немските милиардерски фондации"Франц ЗАУРБЕКЕР" И ОЩЕ 2 ПОДОБНИ, ПОД ОПЕКАТА И РЪКОВОДСТВОТО НА "Немската народна партия" на БАБА МЕРКЕЛ. И го насадиха на власт у нас поливайки го изобилно немски марки и български левчета. ДОКАТО ПУСНЕ КОРЕН ОТРОВЕН НА БАЛГАРСКА ПОЧВА. и днеес те само му дърпат коците и като изкукал петел той кукурига и праи само това, което му заповядат.
ТОВА Е ГАДИНА ОТ СОРТА... НАГОРЕ ЛАЗИ НАДОЛЕ ГАЗИ, БЕЗ ДА СЕ ПИТА ЗАЩО И ДАЛИ СЕ НАЛАГА. БЕЗМОЗЪЧНА ДВУКРАКА ОТРОВНА, ВСЕЯДНА МАШИНА, КОЯТО СЕЕ СЕМО МИЗЕРИЯ И ЗЛО. И КОЯТО САМО САН-ТРАП- ПОП МОЖЕ ДА Я ОЧОВЕЧИ ...
цитирай
3. bojinkata - Оставка и затвор! Лъже, че ще подаде ...
03.08.2020 20:11
Оставка и затвор! Лъже, че ще подаде оставка! Знае много добре, че ще трябва да отговаря за откраднати милиарди!
цитирай
4. zahariada - Да
03.08.2020 20:57
Ще трябва да изчезне от България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738380
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031