Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2009 14:34 - От нас зависи България да е пълноправен член на ЕС!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 1373 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.05.2009 16:01


Защо Европейският съюз е важен за България?

Като член на ЕС и при добро управление, България ще получи милиарди евро за своето развитие. Тези милиарди, които ще получим, ще ни помогнат да преодолеем кризата. С тяхна помощ ще могат да заработят предприятията, да продължи строителството на спрените обекти, да се развива инфраструктурата улици, магистрали, водопровод и канализация, да се подпомага селското стопанство, здравеопазването, науката и образованието, да се създадат нови работни места, да се развива сферата на социалната политика...

За да получим по-бързо парите от ЕС, трябва да имаме подкрепата на най-голямата партия там. Това е Европейската народна партия /ЕНП/, чийто член е и ПП ГЕРБ. Колкото повече депутати имаме в ЕНП, толкова по-силна ще бъде подкрепата за България.

Президентът на ЕНП Вилфред Мартенс, Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, бившият премиер на Бавария и министър с най-дълъг мандат в МВР в Европа - Гюнтер Бекщайн, Германският канцлер Ангела Меркел, Фондация Конрад Аденауер, Министър-председателят на Италия Силвио Берлускони, Председателят на ЕК Жозе Мануел Дурао Барозу, Лидерът на групата на десните в ЕП Жозеф Дол, Председателят на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг, цялата европейската десница недвусмислено подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов и нееднократно изказват увереност, че именно ГЕРБ е партията, която е способна да работи открито и честно и да върне доверието на Европейските институции към България. Нека се вслушаме в думите им!        Хора, гласувайте!
Гласувайте с № 3   image ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ!


Тагове:   общество,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2661617
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849