Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2009 18:36 - Не позволявайте на Злото да тържествува!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 4250 Коментари: 6 Гласове:
2



Идват избори... А хората са апатични, не искат да гласуват. Може би заради това си спомних една стара сентенция - дори не знам от кого е:

"Не се страхувай от враговете си - в най-лошия случай те могат само да те убият.
Не се страхувай и от приятелите си - в най-лошия случай те могат само да те предадат.
Страхувай се от безразличните. Те не убиват и не предават, но само благодарение на тяхното мълчаливо съгласие, на света съществуват и предателство и убийство."

И още нещо:

“Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо” - Едмънд Бърк



А вие ще гласувате ли? Или ще стоите безразлични и няма да правите нищо?



Гласувай:
2



1. анонимен - съгласна съм
29.05.2009 11:54
съгласна съм с вашето мнение и го подкрепям.
цитирай
2. анонимен - За съжаление
22.06.2009 20:33
Освен доброто желание се иска и малко акъл. Иначе колкото повече се мърдаш, толкова повече ти влиза, както го показва и двадесетгодишния политически преход в България. Колко сполЮка, колко скачане беше, колко почтеност,
цитирай
3. marystaneva - 2. анонимен,
24.06.2009 00:07
Там е работата, че не е нужно подскачане. Трябва да се мисли и тогава да се гласува. Няма как да променим нещо, ако не правим нищо.
цитирай
4. анонимен - социалистически плурализъм
28.06.2009 08:05
Наистина ли мислите,че гласуването е "правене на нещо".Ако е така - без мен! Правенето на нещо иска яко размърдане на задниците,с пускане на кръв!
Гласуването е ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА на т.н. "елити".То не променя абсолютно нищо!
цитирай
5. marystaneva - Аз правя нещо!
28.06.2009 13:37
Ние от ГЕРБ правим нещо и искаме да направим много. Тъй като реших, че не е достатъчно просто да гласувам, станах един от учредителите и член на ГЕРБ. Именно за да мога да дам повече от себе си, а не за някаква далавера. И аз и колегите ми в партията сме активни граждани и общественици. Непрекъснато сме във връзка както със съкварталците си, така и с районната администрация. И нещата при нас започват да се случват. Днес се направи първа копка на канализацията за "Модерно предградие", която всички досегашни политици от над 50 години само обещаваха на хората. Единствено ние изпълнихме обещанието си. И мога с гордост да кажа, че и аз съм допринесла това да се случи. Стана и без "пускане на кръв", но ни костваше много работа, нерви и време. Важното е, че го направихме и сега продължаваме да се борим за финансиране на други инфраструктурни проекти в района. Ето заради това хората ни подкрепят и ще гласуват за нас! Ние сме едни от тях, те ни познават и ни вярват, защото с работата си сме доказали, че изпълняваме обещаното.
цитирай
6. анонимен - DO MARYSTANEVA
26.07.2009 10:42
Da vi imam trudoljbieto !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2658299
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849