Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2010 00:18 - Емил Димитров-Ревизоро - Карбовски - Директно
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 15896 Коментари: 27 Гласове:
4



Една откровена и тъжна "Приказка" за една близка балканска държава...







Гласувай:
4



1. vishnichka - Гледах го,
06.12.2010 08:00
при Карбовски "Приказката" най-често звучи тъжно, уви, при нас е такава и реалността...
Поздрави!
цитирай
2. marystaneva - Поздрави и на теб, Вишничке!
06.12.2010 15:54
Хубавото е, че човекът спомена, че много добре се разбира с най-главния от сегашните управляващи. Сигурна съм, че ще има развитие по темата. Може би чак след изборите, но ще има.
цитирай
3. kpandjarova - Поздравления за позицията!Освен ...
14.12.2010 17:34
Поздравления за позицията!Освен всичко казано ии намекнато,посланието беше,че на премиера трябва да му се окаже подкрепа.Как я разбирам аз? Подкрепа не е когато не реагираш и си мълчиш.Липсата на реакция не означава обратното.Трябва всички граждански организации,сдружения,движения да се обединят около една кауза.В момента нещата се решават "на парче".Защитници на кучета,защитници на природата,организации за защита срещу насилие,за борба с наркоманията,сдружения на страдащите от остеопороза...и много такива.Ако се свика събор на всички граждански формирования и се определят една или две генерални каузи,в които всяка една организация да намира себе си,мисля,че ще се постигне много повече.Например едно национално движение(обединило всички изброени по-горе),като учредителите се явяват като направления.Например каузата за изправяне на България на крака от тежката национална катастрофа обхваща всички организации.Така,от позицията на едно национално движение ще се увеличи чуваемостта,ще се изгради стратегия за развитие,ще се влезе в преговори и разговори с властимащите-да сме наясно на какво може да се разчита и да се набележат следващи мерки-дали да се превърне в политически субект(партия на народните маси) или да бъде подпомагаща усилията на правителството.Защото народът е готов да подкрепи политиците,но само тогава,когато му се дават ясни послания,че политиките и практиките са насочени в негов интерес.Така,че народът може да е сила,но само обединен около НАРОДНИ каузи.Ако трябва дори,нека се открие дискусия кои са каузите,около които можем да се обединим.Аз лично съм готова да седна ,да обмисля и предложа такива каузи.България има нужда не от закърпване и подпиране,тя има нужда от основно възстановяване,от градеж почти от начало.В този ред на мисли съвсем не искам да омаловажа усилията на всеки един да направи нещо-срещу наркоманията,срещу насилието,срещу антисоциалната политика на управляващите.Браво.Но вече това е недостатъчно.Ние се нуждаем от СИЛА,от ОГРОМЕН НАРОДЕН ЮМРУК.Единственият начин да си помогнем е да загърбим лидероманията на отделни личности,честолюбието ,гордостта и да се ОБЕДИНИМ около нещо висше и свято.
цитирай
4. marystaneva - 3. kpandjarova,
14.12.2010 20:08
Не се нуждаем от юмруци, а от кауза и разбирателство. Каузата я имаме - България и бъдещето на децата ни. Но разбирателството ни липсва. Всеки иска да бъде лидер, всеки мисли, че знае всичко... Но да бъдеш истински лидер е трудно. И не всеки го може. Затова вместо да си мислим утопично, че може да има гражданско обединение без лидери, по-добре да подкрепяме тези, които вече са се доказали като такива и чието виждане за пътя на България е най-близко до нашето. А ако чувстваме, че ние самите имаме сили да бъдем лидери, да намерим достатъчно хора, които споделят нашето виждане за политиката и да ни подкрепят. Но тогава и отговорността, ако не успеем, ще си я носим ние. Защото да бъдеш лидер е и огромна отговорност.
Колкото до народа... Една голяма част от него продължава да поставя собствения си интерес над интереса на държавата. Така няма да стане. Държавата трябва да е стабилна и тогава и за народа ще е добре. Защото ние може да живеем по 70 години, а България е на над 13 века и трябва да я има и след нас. Защото след нас остават децата и внуците ни. И аз искам те да останат тук.
Да, сега ни е трудно. Непостроен социализъм, 20 години безконтролно разграбване, криза... Но и кризата ще отмине - няма вечни кризи, икономиката ще дръпне, нещата ще се оправят, стига да има законност и контрол.
Разграбването трябва да бъде спряно. И то ще бъде, въпреки огромната съпротива. Защото за всичките тези години да се краде от държавата и да се погазват закона и морала започна да се приема като нещо нормално. А то не е. Когато се върне законността, ще има и ред. А в една подредена държава животът на хората е различен от този, който познаваме. И е по-хубав.
цитирай
5. kpandjarova - Не се съмнявам, че желаете най-д...
14.12.2010 20:41
Не се съмнявам,че желаете най-доброто за България и народа и.Ако казвам "железен юмрук",имам предвид онази непоколебима обединеност,която ще гарантира силата на народното единство.за мен щмрук не винаги е символ на силови действия.Права сте,че е нужна добронамереност,а също и да дадем шанс във времето хубавите неща да се случат.Разбирам също ,че преди да съдите някого или нещо,се опитвате да разберете нещата и причините.В този дух мисля,че за да се върви напред, са нужни фундаментални промени в нашето законодателство.В противен случай ще продължаваме да виждаме несправедливост и нередности и от най-високо място да чуваме-всичко е в рамката на закона.Че Бойко Борисов и правителството са обявили война на престъпността,че се върви към прозрачност на политиките-в това никой не се съмнява.Но докато съшествува "извор на злото",където да се пораждат всички негативни тенденции,каквото и да прави правителството,резултатът ще е половинчат.Какво имам предвид.Най-голямото зло за България и народът ни е БСП и нейните клонинги и разсейки през всичките тези 20 години преход.Първо и задължително условие е да се обяви БСП и нейната политика като КРИМИНАЛНА.Със закон да се инкриминира.Това е възможно да стане при политическа воля.Така,изтрита от регистрите,обявена със закон за криминална,ще бъдат унищожени и нейните сателити(рожби)-всички останали ,които ни управляваха досега.Нужно е със закон да се прекрати финансирането на партиите от държавата(от моя и вашия джоб),това е предпоставка за най-висша корупция.Изборен закон(не кодекс),правосъдна системе и ВСС(не на партиен принцип и квотност)...Полагане началото на НОВ МОРАЛ(медийна политика,стратегия за развитие на образованието,нови духовни ценности...)Има и други основополагащи законодателни мерки.Само с козметика не става.За да се случат тези неща обаче,трябва да се изгради гражданско общество,което да е коректив на управляващите.Но силно може да е само ако е обединено.Да,огромна отговорност е да си лидер.Особено знаещ и можещ.
цитирай
6. анонимен - Голям майтап-тези които дейно у...
15.12.2010 14:01
Голям майтап-тези които дейно участваха в разграбването на държавата,сега щели със всичи сили и средства да се борят да спрат това ограбване.Оня ден прочетох че жена на име Цветелина Бориславова си е продала и последните акции от СИ-банк за някакви мижави 140 милиона.Сега оглавява класацията за най-богата жена в България.Как стана така .Е спомням си ,че не е било лесно-все пак я взривяваха жената
цитирай
7. marystaneva - 5. kpandjarova,
16.12.2010 17:16
Много е лесно да се постави БСП извън закона. Но това само ще ги накара да стегнат редиците си и да минат в нелегалност. Да не говорим, че ще ни обвинят в недемократичност. По-добре да ги оставим да се самоунищожат чрез вътрешни борби. Все повече хора са наясно какво представляват. А и старият им твърд електорат намалява по чисто биологични причини.
Работата по промяна на законодателството продължава. Сега се подготвят измененията и в закона за съдебната власт:
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/226/sittings/ID/4892
Но "вратичките" в законите бяха създавани цели 20 години. Трудно е да се затворят за година-две.

6. анонимен,
Преди да говориш за Цветелина, прочети биографията и:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B0
Жената си има "мая". Обиколила е света още като дете. Образовала се е, работила е и е успяла. Продажбата на акциите е поредната и успешна сделка. Просто ги умее нещата. Затова ли и завиждаш?
Да, гърмяха я навремето, вероятно за да сплашат чрез нея Бойко. Тя оцеля, а той се амбицира да влезе в политиката. Може би и заради това е така мотивиран в борбата си с престъпността? А тя не е най-богатата българка. Петя Славова е преди нея в класацията:
http://milionerite.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=62

цитирай
8. анонимен - Ами прочетох я само, че от статията ...
18.12.2010 15:57
Ами прочетох я само ,че от статията "Как забогатя Цветелина Бориславова" в e-vestnik .Съвсем прясно четиво ,само на няколко дни.Прочети го и ти ,а също така и коментарите след него.А това ,че е дъщеря на агент на ДС и снаха на кандидат член на Политбюро на БКП наистина е "мая"
цитирай
9. marystaneva - 8. анонимен, Децата не избират родителите си.
22.12.2010 11:39
Нямат нито вина, нито заслуга за произхода си.
Дай ми линк за статията.
цитирай
10. анонимен - ЗДРАВЕЙТЕ БОРЦИ,
22.12.2010 22:35
ОТ ГАНКИНОТО КАФЕНЕ!НЕ ХВАНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ МАЯСЪЛЪ ОТ НЕПРЕСТАННИТЕ
БОРБИ ПРЕД КОМПЮТЪРА?!
БАУ!
цитирай
11. анонимен - Като напишеш в гугъла Цветелина ...
23.12.2010 08:57
Като напишеш в гугъла Цветелина Бориславова излизат биографията и в Уйкипедията и там също пише за произхода и.Естествено ,че нямат вина за родителите си-но нали от там е" маята".Искам да ти кажа ,че ако тази жена е родена в нормално семейство щеше да сатане най-много учител.Но при "маята " ,която има нещата се променят.Нима тия с маята са единствените ,дето поназнайват езици и са най-способните.Хубаво и четеш биографията но и през ум не ти минава ,че тия всичките дружества където участва са приватизирани за жълти стотинки ,откраднала е твоите и моите пари и тези на нашите родители.Ако и на мен бяха дали някой завод или фабрика за 1 лев сигурно и аз щях да съм милионер ,а не инженер.макар ,че е за предпочитане е инженер пред милионер дето го гърмят и взривяват.Така ,че там е статията ,някъде след великата и биография в Уйкипедията ,където са пропуснали най-важното-гушването на банката ,половината Боровец и голяма част от Пампорово.Просто така за една вечер
цитирай
12. marystaneva - 11. анонимен, Колега,
23.12.2010 15:06
"...Ако и на мен бяха дали някой завод или фабрика за 1 лев сигурно и аз щях да съм милионер ,а не инженер."

Чия е вината? "Не е луд този, който яде от баницата, а този, който му я дава."
А ние, инженерите, като сме спали, когато Ваньо-Теменужката раздаваше "баниците", никой не ни е виновен. Сега няма предприятия, където да сме инженери. Аз се преквалифицирах на администратор.
Заради това сега се променят законите така, че да се спре с раздаването на "баниците". Но ако очакваш някой да върне това, което по онова време е придобил законно /защото законът го е позволявал/, значи си инженер-утопист. Е, аз съм реалист.
Колкото до банката, нещата не са станали "за една вечер", а за години работа и доказване в частния бизнес и в частност - в банковото дело. Банката не е държавна, а частна, а решенията в частния бизнес се взимат не еднолично, а от Управителния или Надзорния съвет. Освен това се печели добре. Оценили са работата и и я направиха съдружник. На Запад често се случва. Тя пък реши този месец да си продаде дяловете. Защо да не инвестира в туризъм или в каквото си поиска? Може би трябва да си държи парите в буркани, та да не и завиждаш?
Никой не ни е виновен, че сме учили за инженери. Ако бяхме учили за финансисти... Мама ме караше навремето, ама аз - не, та не. ;)
цитирай
13. анонимен - Интередни разсъждения за един &...
28.12.2010 15:36
Интередни разсъждения за един "колега".Проблема е ,че баницата се раздаваше на хората с "маята".Колкото до банката нещата станаха точно за една вечер-къде точно се е доказала въпросната дама като "банкерка" ,че нещо не намирам това в биографията и преди да придобие доста голям дял ат СИ банк.А от къде са парите с които са платени( ако са платени защото според знаещи хора не е плащано нищо).Просто на сервитьора му оставиха "Златни пясъци " и живота разбирасе ,а той великодушна се отказа от 300 милиона от банката и още толкова в Боровец и Пампорово..Между ставането на сервитьора в банкер и ставането на Цветелина на банкерка няма никаква разлика.А иначе ти въобще можеш ли да си представиш тая банкерка какво е изпитала като е видяла как колата и се взривява и как се е свестила с половин лице.Мислиш ли ,че спокойно си харчи парите.Ако ги няма инженерите като мен заводите на всичките тия измислени бизнесмени отдавна да са нарязани,както стана с повечето от тях.Законите е твърде късно да се променят защото не остана почти нищо за раздаване-сергията е празна
цитирай
14. анонимен - батик детская одежда интернет магазин
17.10.2012 09:52
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://dsvload.dsvload.net/index.php?subaction=userinfo&user=JussyDubyDoft>бижутерия с жемчугом </a> сумки женские интернет магазин недорого <a href=http://autotriumf.ru/user/Abasoribiopay/>купить вечернее платье </a> купить креативную сумку <a href=http://strona.med-star.pl/Upload/member.php?action=profile&uid=16467>бижутерия своими руками из бисера </a> интернет магазин женских сумок ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>Order Kamagra Online fast delivery </a> - Kamagra Oral Jelly australia discount : Kamagra Oral Jelly order sildenafil citrate : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra UK Online apcalis </a> - Buy Kamagra discrete UK
цитирай
15. анонимен - новое платье королевы смотреть
18.10.2012 01:39
Доброго времени суток!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://forum.bagusbike.com/member.php?action=profile&uid=32929>купить костюм винкс </a> магазин бижутерии <a href=http://www.mobinfo.org/user/pieplepoike/>интернет магазин женской одежды хабаровск </a> косметика бижутерия <a href=http://omapostulez.narod2.ru/>мужская бижутерия </a> кошелек женский ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>get Online Kamagra lowest price </a> - Cheap Kamagra Online Jelly : Buy Kamagra online and keep ED away : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>overseas Generic Kamagra Online </a> - is Kamagra illegal UK next day delivery online Kamagra c.o.d. pharmacy discreet Kamagra tablets and Jelly
цитирай
16. анонимен - купить куртку через интернет
18.10.2012 10:33
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.istikbalmobl.com/index.php?subaction=userinfo&user=ionizochuri>купить рюкзак десантника </a> женская одежда <a href=http://otpad.pp.ua/user/Creellspirevy/>бижутерия коралл </a> распродажа наборов <a href=http://botarusu.narod2.ru/>купить сумки dakine </a> магазин женского белья ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Kamagra Oral Jelly promo </a> - pharmacy India Kamagra Buying Kamagra purchase Online Buy Kamagra Lovegra UK PayPal : lowest Kamagra prices in canada : <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>Cheap imported Kamagra </a> - Cheap ajanta genuine Kamagra
цитирай
17. анонимен - выпускные платья в греческом стиле
19.10.2012 08:59
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://paslife.ru/index.php?subaction=userinfo&user=gormgolve>вешалка для бижутерии </a> магазин купальников <a href=http://toptimer.ru/user/TockAloli/>интернет магазин индийской одежды </a> магазин бижутерии оптом <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платье 18 </a> мужской интернет-магазин одежды ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Kamagra kas </a> - Kamagra UK free : next day delivery online Kamagra : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Cheap Generic Kamagra caverta online pharmacy </a> - viagra Kamagra cialis
цитирай
18. анонимен - нарядные женские платья
19.10.2012 17:59
Доброго времени суток!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.mangrovenforum.at/member.php?action=profile&uid=187268>французская одежда интернет магазин </a> нижнее женское белье <a href=http://ice-clan.org.ua/index.php?subaction=userinfo&user=viotteowexeme>купить в одессе вечернее платье </a> купить недорого школьные сумки <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>фильм белое платье онлайн </a> вязание ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Kamagra 100mg pfiagara </a> - where Buy Kamagra without a prescription : fake Kamagra : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>canadian drugs Kamagra </a> - Kamagra i norge
цитирай
19. анонимен - сумы интернет магазин одежды
20.10.2012 03:56
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://pyku.net/user/Aparlorma/>детская одежда производство украина </a> куртка женская <a href=http://livedemotivator.ru/user/SepleBirl/>платья комбинезоны </a> магазин одежды для беременных <a href=http://dejavu.ua/>где можно купить юбку </a> вязанные свитера ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly review twilight </a> - Generic viagra Kamagra caverta pillshoprxcom : lowest Kamagra prices in canada : <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly consulate </a> - Canada Generic Kamagra
цитирай
20. анонимен - остин распродажа
20.10.2012 18:02
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://electro-servis.com/user/Onedginue/>мужское нижнее белье фото </a> женские сумки интернет <a href=http://ckazzka.ru/user/Rolfarorierab/>женский велюровый костюм купить </a> рюкзак игрушка купить <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>шлейф платья </a> магазин одежды для малышей ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>viagra cialis Kamagra </a> - Kamagra 100 : where Buy Kamagra Canada : <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra review sildenafil Oral Jelly </a> - Kamagra Oral Jelly usa viagra
цитирай
21. анонимен - купить шлепки
29.10.2012 05:09
Доброго времени суток!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://mashina.zb-susu.ru/user/RendZette/>купить шорты большого размера </a> Магазин модной одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#дешевая-одежда-через-интернет-магазин»>дешевая одежда через интернет магазин</a> колодки для обуви купить <a href=http://android-apps.ru/user/annougenlache/>платье для первой леди прохождение </a> куртки кожаные мужские ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discout 5-12% <a href=http://kamagra-now.blog.hr/#Kamagra-viagra-silden»>Kamagra viagra silden</a> - Kamagra 100mg usa Generic : australia free shipping Buy Kamagra Oral Jelly : Discout re 7% <a href=http://online-kamagra.blog.hr/#Cheapest-Kamagra-ems-shipping»>Cheapest Kamagra ems shipping</a> - Kamagra pills sale
цитирай
22. анонимен - распродажи в днепропетровске
31.10.2012 11:26
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://tfsystem.ru/user/MusiaGahUtits/>интернет магазин спортивной одежды найк </a> вязание <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#распродажа-ветровок»>распродажа ветровок</a> свитера женские вязание <a href=http://rubin.kiev.ua/user/malosauslycom/>модная женская одежда оптом </a> модные платья ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra Jelly Cheapest UK </a> - mhra Kamagra : find Kamagra for sale online : Discount for re 5 7 % <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Buy c.o.d. Kamagra Online Cheapest </a> - kamagra generica
цитирай
23. анонимен - купить брюки для беременных
31.10.2012 21:15
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://sportanem.com/user/IninsBrurry/>платье со спины </a> каталог интернет магазинов <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#детская-одежда-каталог»>детская одежда каталог</a> платье 54 размера <a href=http://zolotoekino.ru/user/WenObsern/>брюки 2012 купить </a> formalab каталог ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>chewing kamagra </a> - Cheap Kamagra 470 : Generic Kamagra in the united states : Discount for re 5 7 % <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Kamagra tablets usa </a> - Buy cheao cgeap Kamagra UK viagra
цитирай
24. анонимен - платья для дружки
01.11.2012 17:08
Доброго времени суток!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.pereliv.com/user/GREESOUPELYPE/>интернет магазин одежды цены </a> кошельки <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-платье-беларусь»>купить платье беларусь</a> кружево платье купить <a href=http://www.rnbhiphopmusic.com/boards/member.php?action=profile&uid=133585>хирургический костюм купить </a> мужская одежда через интернет ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>kamagra sildenafil information </a> - buy super kamagra : kamagra stockholm hotell : Discount for re 5 7 % <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra prescription Canada </a> - discounts on Kamagra prescriptions
цитирай
25. анонимен - купить шорты детские
03.11.2012 09:33
Уважаемые господа!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://taxi-meteor.kiev.ua/user/apannadum/>купить вечернюю сумку </a> купить платок <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>джинсы левис купить </a> ани лорак фото платья <a href=http://yesfiles.ru/user/Brurvistariag/>девушка в черном платье </a> купить мужские шорты ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>kamagra generique </a> - discount Kamagra pharmacy purchase : Cheap Generic Kamagra silagra : Discount for re 5 7 % <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Buy c.o.d. Kamagra online </a> - collect kamagra derby uk
цитирай
26. анонимен - бижутерия своими руками фото
04.11.2012 14:01
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://radrigo.ru/user/PemgroorgoHat/>платья ретро фото </a> бижутерия для волос <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>сумки </a> бижутерия курс <a href=http://moiporn.ru/user/Cuctuatabusia/>детские вязаные платья крючком </a> интернет магазин детской одежды хабаровск ... Успехов Вам!
-====-
Discount for Christmas - <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra long term Buy </a> - private shops Kamagra :.viaga Kamagra Jelly order .: Discount for Christmas 7 5 % == <a href=http://info-kamagra.com/>Kamagra Oral Jelly suppliers Online </a> - Kamagra UK forzest
цитирай
27. анонимен - купить льняные брюки
04.11.2012 23:59
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.k1ngxxx.com/user/agedgebra/>купить обувь со скидкой </a> детские платья <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-костюм-классический-для-мальчика»>купить костюм классический для мальчика</a> детские кофты <a href=http://megashara-torent.ru/user/frescuems/>купить сумку для ноутбука женскую </a> джинсы галифе женские ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Cheap Kamagra UK Buy </a> - Kamagra voucher : Cheap viagra Kamagra : Discount for re 5 7 % <a href=http://info-kamagra.com/>Kamagra Oral Jelly 100mg australia sildenafil citrate </a> - kamagra discussion talk
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650016
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849