Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2011 14:48 - Алексей Петров е внесъл най-малко три апаратури за подслушване в страната
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 4775 Коментари: 6 Гласове:
5



Николай Колев - Босия:

Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството, добави Колев, според когото Първанов бил на страната на Трактора.

Атаките към държавата и вътрешния министър с изнесените преди два дни СРС-та от разговорите на шефа на митниците Ваньо Танов, всъщност са един пълзящ преврат, обяви по ТВ 7 журналистът Огнян Стефанов. Той заяви още, че атаките се правят не само от Алексей Петров, но и от престъпни групировки, чиито интереси са засегнати от МВР. Стефанов допълни, че и в момента има журналисти, които пряко са заплашвани от хора, близки до Петров.

Коментар в студиото направи Пламен Николов - парламентарен секретар на Министерския съвет по времето на Жан Виденов и бивш шеф в "Мултигруп". Той се съгласи със заключенията на Огнян Стефанов, като посочи, че в случая става дума за открит щурм срещу държавата. И този щурм се води от Георги Първанов – Гоце и е насочен лично срещу министър-председателя Бойко Борисов. Президентът Гоце от години е свързан с Алексей Петров, допълни Николов. Той добави, че Първанов ниглижира усилията на правителството и коментира вчерашното изказване на президента „Който нож вади, планина повдига” като заплаха, изказана от телевизията.

Николай Колев- Босия посочи, че се води открита война
. Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството. Той сигурно има голяма финансова подкрепа, защото ако не си готов финансово, ще загубиш войната, заключи Босия. Хората, които стоят зад Гоце, тези от подземния свят, те също подкрепят Трактора, каза още Николай Колев. Цветанов има лични отношения с Алексей Петров, които се използват, за да се удря правителството. Георги Първанов е главен интригант в държавата. Той показа, че е страна в сканадала и то на страната на Трактора, допълни Босия.

http://platttonnn.blog.bg/politika/2011/01/08/bosiia-goce-e-glaven-intrigant-v-dyrjavata.663676

Алексей Петров е внесъл най-малко три апаратури за подслушване в страната през последните няколко години. Това твърди в интервю за Bnews Николай Колев-Босия. Според него всяка струва около 500 хил.долара и с тях се правият записи на разговори по мобилни телефони и по скайпа.

По думите на Босия Алексей Петров е платил средно по 500 хил. долара за покупката само на една от най-малко три мощни апаратури за подслушване,

които е вкарал в страната с помощта на бивш шеф на МОСАД.

С тази техника можело да се правят записи на мобилни телефони и на разговори по скайпа.

Според Николай Колев техниката за подслушване, закупена от Трактора, дори не е от най-скъпите и всеки уважаващ себе си бизнесмен може да си я поръча.

В коментар на хипотезата, че евентуално Трактора е източникът на СРС-та, които втора седмица тресат властта, Босия каза, че той е обичайният заподозрян:

"Вероятността да води към службите е малка, макар че има стари СРС-та, с които разполага Трактора. Той има хора в ДАНС. Най-вероятно са частни записи.",

заключи Босия. Целта на оповестените СРС-та е да създадат хаос в държавата:

"Има организиран опит за сваляне на Борисов , това е факт. Но това не може да свали правителството.", коментира Босия. Той прогнозира, че компроматите ще текат, докато е студено, а като се постопли ще започнат митингите и стачките.

Босия дори съзря конспирация при епидемията от шап по българската граница с Турция.

Той призна, че няма да се учуди, ако сами сме си изфабрикували заразата, за да покажем на Европа колко благонадеждни и експедитивни пазители на браздата на ЕС сме. Босия попита защо, ако заразата е пламнала в Турция, южната ни съседка поде мерките и гласността по темата след нашата страна.

http://www.bnews.bg/article-20999




Гласувай:
5



1. stomanata - Естествено, че искат да свалят п...
19.01.2011 13:09
Естествено, че искат да свалят правителството. Но народа пак ще гласува са ГЕРБ, защото отдавна е прозрял кои са източника на неприятностите.
цитирай
2. анонимен - Николай Колев наистина е "...
20.01.2011 09:38
Николай Колев наистина е "Бос".Апаратура нямам представа дали някой може да си внесе ей така но май трябва мобилните оператори да ти вържат трасета към нея.Ако Босия си мисли че сега е 18век и някой просто ще закачи едни жици към жичките на телефона на някой леко се е "объркал"
цитирай
3. marystaneva - 2. анонимен,
21.01.2011 17:19
анонимен написа:
Николай Колев наистина е "Бос".Апаратура нямам представа дали някой може да си внесе ей така но май трябва мобилните оператори да ти вържат трасета към нея.Ако Босия си мисли че сега е 18век и някой просто ще закачи едни жици към жичките на телефона на някой леко се е "объркал"


Всеки може да си купи подслушвателни устройства. А Ал. Петров спокойно може да си е купил и апаратура.

http://spy.bg/podslushvatelni-ustroistva/

Бойко Борисов много ясно го е казал: "Добре ПОДБРАНИ истини."

http://www.focus-news.net/?id=f16881
цитирай
4. анонимен - Всеки може да си купи разни джаджи от ...
23.01.2011 12:24
Всеки може да си купи разни джаджи от мутренските времена.Само ,че това са бръмбари ,миниатюрни камери и други Джеймс Бонд артикули.В случая със СРС-тата обаче става въпрос за друг тип записи.Снощи показаха фонограмата на тия записи.На всеки 2.5 сек има "маркер" ,който показва ,че записите са правени от службите ,а не от Ал.Петров.Освен това той показва и по-важното -че няма разместване ,прекъсване и добавяне.След като мълча шест дни главният геров Ваньо Танов проговори.Това стана обаче след като от Прокуратурата казаха ,че записите на са оригиналите.И човека заяви смело Всичко е монтаж и лъжа.И даже се просълзи човека-как гадните служби правели нещо със сина му.Забележи -той каза службите ,а не "Октопода"Ти си явно от онези 18% фенове на ГЕРБ,които въпреки всичко са повишили доверието си в Правителството.Това е избор и право на всеки.Има обаче и едни 25% от привържениците на ГЕРБ ,които вече не вярват на Борисов, Цветанов и ГЕРб.Около 55% са без промяна
цитирай
5. marystaneva - 4. анонимен,
24.01.2011 15:36
Никой не отрича, че такъв разговор е бил проведен. Борисов обясни и защо. Първанов му бил казал, че неправомерно "натискат" шефа на бирената. Проверка все пак е направена и лицензът не им е бил върнат след проверката. Върнал им го е чак през лятото съдът. Аз просто ще изчакам да излезе цялата истина. Засега резултатът е, че Първанов побърза да се освободи от вече неудобния си съветник.
цитирай
6. анонимен - Точно Ваньо Танов отрича, че има ...
25.01.2011 17:38
Точно Ваньо Танов отрича ,че има такъв разговор.Борисов казва ,че има и умело намеси и Президента.Сега да видим кое ти харесва повече-това ,че Премиер и Президент си правят услуги в нарушение на всички закони и са комбина или ,че Президента няма нищо общо .Съветника беше освободен за това ,че не е информирал Президента ,че ще защитава въпросната фирма по"миризлив " казус.Сега да си отговориш сама на въпроса-защо Митницата не изпраща юриста си на делото и защо бае ти Ваньо Танов не е обжалвал решението за връщането на лиценза.Не е трудно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650452
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849