Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2011 13:16 - Петиция!
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 16175 Коментари: 30 Гласове:
24

Последна промяна: 02.12.2011 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да подкрепим открито реформаторската политика на ГЕРБ! Моля, кажете на възможно най-много хора за тази петиция. Колкото повече са подписите, толкова повече внимание ще получи петицията от медиите и отговорните лица. Нека Правителството да знае, че в България има разумни хора, които го подкрепят!

http://www.peticiq.com/da_podkrepim_otkrito_reformite_na_gerb


Тагове:   политика,   ГЕРБ,   реформи,   петиция,


Гласувай:
33



1. tutankhamon661 - marystaneva
02.12.2011 13:18
След малко съм там.
цитирай
2. alchemist - Стига вече реформи!
02.12.2011 13:20
Стига! Народът е на прага на оцеляването, а те продължават да си правят експерименти с него. Безсрамници!
цитирай
3. marystaneva - 2. alchemist,
02.12.2011 14:54
Ако не се направят реформите, изобщо няма да оцелеем.
Колкото до това, че "народът е на прага на оцеляването", други го докараха дотам - тези, които унищожиха селското стопанство и предприятията, тези, които ни лишиха от огромни пазари, тези, които ограбиха спестяванията на хората, лишиха ги от препитание и ги превърнаха в безработни! Тези, които "управляваха" 20 години и съсипаха държавата! Помниш ли имената им или да ти ги припомня?
цитирай
4. alchemist - marystaneva,
02.12.2011 19:46
Защо наш Боко, например не натири 5-6000 полицаи по трудовите борси, и без това само лапат от нашите данъци, никаква полза няма от тях, а си ги пази? Защо не премахне 20-те заплати при пенсионирането им, защо се сдушава с типове като Кирил Рашков? Защо реформата не засегне и тях, и военните? Да вземат да си плащат пенсионните осигуровки, защо обикновенният човек да ги хрантути и да работи допълнително? Аз например НЕ искам да плащам чужди пенсии, особенно на безполезни държавни служители.
Искам да попитам защо един депутат, ще получи пенсия 1600 лв., а аз който съм се трудил при вредни условия примерно 30г. , не само няма да получа пенсия, ами и няма да имам необходимите години? Тъй и тъй няма да получа пенсия, по-добре да лежа под сенките и да си гледам живота ;)
Искам да попитам: какво ще стане със средствата, които аз съм ги внесъл. Примерно искам да си ги получа обратно след като се пенсионирам или моето семейство да ги получи в ПЪЛЕН размер след като почина. Ако отговорът е НЕ, реформата просто няма смисъл, както и няма да има смисъл да се работи толкова дълго време за Бог да прости.
marystaneva, много добре знам кои окрадоха народа. Даже нашият министър-председател участва в това: http://boristodorov56.blog.bg/politika/2011/09/30/ne-viarvaite-na-ochite-si-tova-ne-e-istina.828122
П.П.
Да! Реформа трябва да има, но не, и в този вариант, защото проблема е приходно-разходен.
цитирай
5. deathmetalverses - За пребоядисани комунисти и потомствени милиционери (като Боко и Чоко)
02.12.2011 21:20
НЕ ГЛАСУВАМ; а БОКО ЖАБОКА е най-верният ученик на ДРУГАРЯ Тодор Живков, известен още като "Правешкия Гений" или ТАТО (РУМЪНЦИТЕ разстреляха навремето КАРПАТСКИЯ ГЕНИЙ, известен още като "Кондуктора" или Николае Чаушеску - даже го гледах по телевизията, по това време беше някъде, 1989-та);

Сега по-сериозно. ИКОНОМИСТ СЪМ, работя като счетоводител и управител на склад в Търговията на едро 14 години; няколко пъти писах до г-н Борисов, как е редно, ползвайки чуждия опит и нашенските специфики, да се прави РЕФОРМА; Преди това - няколко пъти и на Н.В. ЦАРЯ, и на Командира (Иван Костов, бил съм му студент), и на Станишев; НО ВСИЧКИ ТЕ СЕ НАПРАВИХА на ТРЕПАНИ, изобщо не отговориха (пазя си обратните разписки от препоръчаните писма за тези, преди генерал Борисов; на него писах по имейла) ... Боли ме, че той твърди, че няма свестни и кадърни управленци в БГ, ето - на мене никой не ми дава ШАНС да докажа, че съм прав - предложих БЕЗВЪЗМЕЗДНО и ИСКРЕНО помощта си на ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО - и..., МЪЛЧАНИЕ ГРОБОВНО! Не желая ЗЛОТО на генерала и ГЕРБ, но Бойко е заобиколен от хора с прекалено високо самочувствие, които са стигнали отдавна границите на професионалната си компетентност, обаче нямат куража да се самоанализират критически и да се оттеглят от апетитните министерски и депутатски или експертни местенца, плащани от държавата... Не съм учил като Дянков в САЩ, но... НЯКОИ ХОРА, на които се плаща да мислят, просто ги мързи да МИСЛЯТ! Иначе РЕФОРМА трябва да има, но при наличие на ДИАЛОГ между нас, ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ икономисти!!!!
цитирай
6. анонимен - Стига с тия реформи бе. Умориха ни.
02.12.2011 21:33
Стига с тия реформи бе. Умориха ни.
цитирай
7. stomanata - Отлична идея.
02.12.2011 21:46
Поздрави!
цитирай
8. анонимен - Има ли
02.12.2011 22:37
луди които да подпишат?
цитирай
9. анонимен - Следващия призив какъв ще бъде?Да ...
02.12.2011 23:20
Следващия призив какъв ще бъде?Да си платим за въжето и сами да ритнем столчето.Или да подписваме договори, че ако умрем преди пенсионна възраст децата ни да доплащат.Ако всички заедно затягаме колана да, но да затягаме колана за да се появяват нови милионери не няма да стане.Това не е реформа, а узаконяване на геноцид.И на забравяйте, че младите и образовани българи избягаха не от България, а от българските работодатели заради мизерното заплащане.Работеща пенсионна реформа може да има само след завръщането на младите българи от чужбина.Работодателите трябва да разберат, че когато искат някой да им работи трябва и да му плащат за това подобаващо, а не да мислят колко секретарки да назначат и кой последен модел кола да си купят.
цитирай
10. анонимен - 9
03.12.2011 00:52
За важето беше добро. Не е смешно де.
цитирай
11. apostapostoloff - alchimist, 60 % от българите,
03.12.2011 03:54
които спорде вас са на границата на оцеляването, страдат от затлъстяване! Как става тая работа?!

Имате съветски часовник, който е спрял пре 90- те години на миналия век. Народът, който е на границата на оцеляването, има недвижима собственост за стотици хиляди и държи на влогове цели 51 МИЛИАРДА!
цитирай
12. andrei - Нали на изборите получиха подкрепа?
03.12.2011 07:05
Каква още подкрепа търсят?Или,понеже знаят,че фалшифицираха изборите-сега търсят реална подкрепа...Ще подкрепя тъпите селяндури и милиционерчета по-скоро да се махат от управлението на България.
цитирай
13. platttonnn - За непреходните ценности и човешко достойнство
03.12.2011 07:39

Крайно време беше,идеите на ГЕРБ,тоест нашите идеи,да се осъществят. След толкова години управление,на мизерни,жалки,продажни и крадливи политици,се намериха смели мъже и жени.Да ги защитим подобаващо. Защо трябва да слушаме постоянно,вечните кресльовци на мафията,бсп,дпс и останки от жълтите слуги.Вярно е,че гласът на почтените и достойните Българи се чува рядко,но той е значим и меродавен,когато звучи.
цитирай
14. анонимен - Какви реформи?
03.12.2011 08:57
alchemist написа:
Стига! Народът е на прага на оцеляването, а те продължават да си правят експерименти с него. Безсрамници!

---------------------------------------
Та те каквото и да решат да реформират -не могат, защото народа не иска реформи - той е свикнал да живее в 19 век и така ще си остане докато не пукне и последния стоик.
Бан - какви реформи направиха?
БДЖ - какви реформи направиха,освен съкращения - техниката е на най-ниското ниво.
Държавната администрация - бюрокрация и задръстеняк
Частния бизнес - там реформите са кът
Държавния бизнес - няма реформи - няма промени.

Я кажи какви промени има досега които Герб са направили - освен хубавите пътища, новите детски градини и училища?
цитирай
15. анонимен - От край време комунистите са свързани с турците-нали "серът" в едно гърне
03.12.2011 09:04
andrei написа:
Каква още подкрепа търсят?Или,понеже знаят,че фалшифицираха изборите-сега търсят реална подкрепа...Ще подкрепя тъпите селяндури и милиционерчета по-скоро да се махат от управлението на България.

----------------------------------
Знаете ли че - бсп търгуваха с гласовете най-голям хонорар - 50лв за глас
ДПс - хонорара беше 45 лв
Сдс - хонорарите бяха и по 20 и по 50 лв в зависимост от настроението на хората
Лидер купуваха гласът за 60 лв
И това са само данните изнесени в пресата през време на изборите.
И концертите и агитациите - отделно.

Според статистиката ГЕрб изхарчиха най-малко пари за реклами и агитации и това е записано в медиите.
цитирай
16. boristodorov56 - Всъщност Герб продължава започнатите от Иван Костов реформи - както в пенсионната система, така в БДЖ и в здравеопазването.
03.12.2011 09:47
Марадоната на селският футбол,
микеланджелото на българската живопис,
докторатът на борческата психология - не е започнал от нулата, както се пъчи,
а просто продължава започнатото от онзи, когото се опитва да надмине - Иван Костов.

Плаче живият светец - Св. св. Бойко и Борисов - нема пари - иначе би ги дал с удоволствие, комуто трябва... - какво благородство!

Подсказвам му от къде да намери липсващите кинти:

- От сивата икономика, която някои по-разбиращи (от умници като него) твърдят, че е в размер на 40-50% от официалната - това означава поне 8-10 милиарда. Само ДДс-то от нея и другите наплащани задължения възлизат поне на 200 млн. лева месечно;
- От скритите и неплатените от Лукойл акцизи, налози, данъци в размер на не по-малко на 300-400 млн. лв.;
- От скритите и неплатени акцизи от производителите на ракии - Пещера - напр. -
поне 50-100 млн. годишно;
- От контрабандата стоки, хора и горива през границата - не по-малко от 500 млн. годишно.;

За каква подкрепа бълнуваш - Вола просто закриля това явно ограбване на народа, защото липсата на тези пари ги набавяме ние!

Аман от малограмотни обожатели на самовлюбения селски тарикат!!!
цитирай
17. andrei - Много ми допадат коментарите на анонимните
03.12.2011 09:58
герберисти...Тъпи,тъпи,та заоблени са,като своя полу-грамотен кумир Бърдоквата.
цитирай
18. alchemist - Според статистиката ГЕрб изхар...
03.12.2011 10:11
14. анонимен написа:
Според статистиката ГЕрб изхарчиха най-малко пари за реклами и агитации и това е записано в медиите.

Да те правиха и най-евтините концерти и имаха сума ти билбордове, вярно е.
цитирай
19. rustocks - Гласувайте за най-модерната и д...
03.12.2011 10:19
Гласувайте за най-модерната и демократична партия в България:
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
цитирай
20. ok3223 - Тъпо герберче анонимо
03.12.2011 10:49
Според статистиката ГЕрб изхарчиха най-малко пари за реклами и агитации и това е записано в медиите.
цитирай
Значи според СТЪКМИСТИКАТА,
ГЕРБ е охарчила най!!!-малце.
Жива лъжа герберче. Те не само купиха де що имаше за купуване с наши пари(в НС накупиха 20 депутати от другите партии),но и подмениха, фалшифицираха вота на останалите.
Гадна паплач. Зарад тях сме днес твърдо на първо място по корупция в ЕС.
СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ в ЕС и света
Долу ГЕРБЕРСКАТА напаст!!!!!
цитирай
21. tutankhamon661 - Врели-некипели.
03.12.2011 12:54
Значи леля Пена и дядо Мъдьо от Махленското разправят, че ГЕРБ са купували гласове. Ехе, па то не им е първата лъжа. Едно време що доноси са направили - нали са стари комунистически кадри.
А цифрите, т.е. фактите какво говорят? Циганите и турците гласуваха за БСП. Чии гласове тогава са купени от ГЕРБ? Или може би се прокарва виртуозната идея, че ГЕРБ плащат, но малцинствата "по съвест" гласуват за БСП.
Не, мерси. Предпочитам приказките на Шехерезада.
цитирай
22. анонимен - Ти луда ли си ма?
03.12.2011 13:30
Абе ти ненормална ли си или си членка на партията?
Кой нормален човек ще подкрепи тия безумци?
До тук ли паднахте малоумни гербаджии? Да агитирате чрез жалки блогчета???
Хахахах жалки стеее, добре е че ви остава малко време във властта, лошото че не знаем какво още ще съсипете през това време.
цитирай
23. penchoan - Тази инициатива прилича на кому...
03.12.2011 13:42
Тази инициатива прилича на комунистическите мероприятия, организирани по времето на Живков. Борисов няма нужда от подкрепа за т.н. реформи, има нужда от прокурор. А вие marystaneva, имате нужда от добър лекар-психиатър.
цитирай
24. tutankhamon661 - 11. apostapostoloff
03.12.2011 15:50
apostapostoloff написа:
които спорде вас са на границата на оцеляването, страдат от затлъстяване! Как става тая работа?!

Имате съветски часовник, който е спрял пре 90- те години на миналия век. Народът, който е на границата на оцеляването, има недвижима собственост за стотици хиляди и държи на влогове цели 51 МИЛИАРДА!


Браво!
Право в десетката.
цитирай
25. marystaneva - 22. анонимен,
04.12.2011 23:36
"Кой нормален човек ще подкрепи тия безумци?"

Кой ли?! Тези, които вече 10 пъти ни подкрепят - два пъти на евро-избори, четири пъти /само в София/ на местни избри за кмет, два пъти /отново в София/ за общински съветници, веднъж - на парламентарни избори и преди месец и нещо - на президентските. А ГЕРБ е партия само на 5 години...
цитирай
26. marystaneva - На прага на оцеляването?!
04.12.2011 23:38
alchemist написа:
Стига! Народът е на прага на оцеляването, а те продължават да си правят експерименти с него. Безсрамници!


По улиците не може да се мине от автомобили, а заведенията са пълни...
цитирай
27. esen - Самоубийството е престъпление!
04.12.2011 23:48
Защо трябва да насоча дулото на пистолета срещу себе си?
цитирай
28. alchemist - По улиците не може да се мине от ав...
05.12.2011 20:05
marystaneva написа:
По улиците не може да се мине от автомобили, а заведенията са пълни...

apostapostoloff написа:

Народът, който е на границата на оцеляването, има недвижима собственост за стотици хиляди и държи на влогове цели 51 МИЛИАРДА!

Някой от цитираните дава ли си сметка, че извън "Голямото село" в което живеят, нещата са доста различни, а заплата над 350-400 лв. е просто все едно, че си дръпнал Господ за шлифера. Моля избийте си от главите мисълта, че каквото е в софия такова е и другаде. Реалността е друга.
Апостоле, колко процента от тези 51 милиарда са собственост на трудовия човек, и колко на престъпниците, които го грабят, колко? Или си мислиш, че всичко е разпределено по равно?
цитирай
29. esen - Стига! Народът е на прага на оцел...
05.12.2011 23:41
marystaneva написа:
alchemist написа:
Стига! Народът е на прага на оцеляването, а те продължават да си правят експерименти с него. Безсрамници!


По улиците не може да се мине от автомобили, а заведенията са пълни...

Затова ли палят автомобилите? С какво са пълни заведенията? Доставя ли ви удоволствие бедността на ближния?
Може и да не отговаряте - вече си отговорих.
цитирай
30. marystaneva - 28. alchemist и 29. esen,
06.12.2011 10:53
В цял свят има бедни и богати. Аз нямам кола и почти не ходя по заведения. С 500 лв заплата и 20-годишна ипотека не мога да си го позволя /да е жив и здрав мъжа ми.../
И не съм против стачките и протестите. Но точно тези протести точно в този момент не са полезни за никого... И на зърнарите, и на железничарите, и на всички им се каза истината - такава, каквато е. Това че на някои не им харесва, няма да я промени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2661776
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849