Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2013 15:06 - Христо Бойчев, драматург: "Не познавам човек, уплашен от ГЕРБ, защото не контактувам с престъпността. Уплашени са БСП и ДПС, щото губят властта."
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 2094 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 10.05.2013 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Христо Бойчев е един от най-играните драматурзи в Европа...


  Ето как отговаря той на някои въпроси, свързани с политическата ситуация в България:


Говорят, че ГЕРБ  внушават страх?

На някого внушава със сигурност. На мен не. И не познавам уплашен от ГЕРБ, защото не контактувам с престъпността. Уплашени са БСП и ДПС, щото губят властта.


А свободата на словото?
Опозиционните шоута  са най-голямото доказателство за свобода на словото. Който твърди такова нещо нека види шоуто на Слави. Страх, и то истински,  съм изпитвал по времето  на Станишевия баща, когато спираха пиеси и дишаха в слушалката на телефона, биеха печати по краката за къси поли, бръснеха бради и режеха коси.

 

Слава богу вече няма комунизъм...
След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха  гейове. Тук разликата между  комунист и социалист е колкото между педераст и гей. Вземи „Работническо дело” от 70-те  и виж истерията с която се плюеше западната демокрация. Същата истерия виждам и днес, ще я видиш и в коментарите във форума по-долу.  Тия хора си препрочитат старите вестници. Как не мръднаха ни крачка интелектуално в пропагандата си. С всичките си кусури Борисов внесе  ноу-хау в политиката и заговори конкретни неща на разбираем език. И не плаши народа с вещици.


image


Цялото невероятно интересно интервю можете да видите на следния линк: 

frognews.bg/news_54260/Hristo_Boichev_Sega_ochakvam_vzriv_pred_Pozitano/




Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2658108
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849