Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 19:02 - Шизофрения на Бузлуджа...
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 11980 Коментари: 4 Гласове:
4



 2013 г., Бузлуджа, словото на Станишев...

Дълголетна партия, на 122 години, а? А били нямали нищо общо с БКП... 
Бузлуджа бил "свещен магически връх"?! Този май вече и с мистика се занимава... Мястото им било на Бузлуджа, гората ги била поглъщала... Съгласна съм, стига да си останат там. 
Подкокоросва хората, настройва ги срещу протестиращите... Този нещастник гражданска война ли иска? Добре е да внимава какво си пожелава, че може и да не му хареса. Защото въпреки активното мероприятие, проведено на 11 май и обещанията, които не смятат и не могат да изпълнят, за БСП гласуваха под един милион избиратели.
Всички останали НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ!!!
Що за наглост и самочувствие? Партията с най-много олигарси в редиците си говори против олигархията... Това ако не е раздвоение на личността... Шизофрения някаква. 

Завели на Бузлуджа няколко десетки хиляди на безплатна екскурзия. В София толкова излязоха на протеста миналия четвъртък.
Наскоро възрастна активистка на БСП отправи следния призив: "Вместо към Бузлуджа, да обърнем (автобусите) към София и да стресираме протестиращите!"
Е, не ни "стресираха"... Но тези хора определено ги гони деменцията... Съветвам децата и внуците им, част от които са всяка вечер на протестите в София, да ги заведат на преглед, ако все още не са се отказали от тях...




Тагове:   БСП,   Бузлуджа,   Станишев,


Гласувай:
5



1. marystaneva - ОСТАВКА!!!
28.07.2013 03:48
Блокада на НС - в сряда, от 11 ч.

https://www.facebook.com/events/359724990822168/
цитирай
2. alchemist - Уви! За тяхната болест няма открити лекарства.
28.07.2013 11:33
Не напразно едни известни политици казваха, че чипът трябва да се смени и имало лош материал. Вижда се кой е лошия материал и на кой трябва да се смени чипа. Но не трябва да чакаме физическия край на тези хора.
Сега ще дам пример с библията - бог разкарва евреите в пустинята 40 години, тъкмо за да се изчистят от подобни хора и да стане нещо впоследствие с израелския народ.
цитирай
3. zaw12929 - Много си зле! В 122 годишната ист...
29.07.2013 00:59
Много си зле! В 122 годишната история има всякакви моменти- но не си ти човека да ги съдиш днешните социалисти ( Благоев слага началото на социалистическа партия!) , те не са строили даже комунизъм- бяхне социална държава...
Забележете какво става в Турция- на 17 място са по темпове на развитие, а имат протести заради превеса на исляма над светските свободи.
Днес ти не си прокурор! Животът продължава. Ние сме в РС, приеха ни когато управляваше БСП, гербажиите са една част членове на БКП, друи- калинки с купени дипломи и загробиха икономиката - на тях трябваше да давате съвети аз го правех, а вие не
28.09.2009 08:55 - Бойко,министрите ти говорят глупости!
Автор: zaw12929 Категория: Политика
Прочетен: 4028 Коментари: 6
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Смени им съветниците! наслушах се на глупави изказвания на министри от новото правителство. От Марс ли падат, Ако продължават в същия дух в държавата ще продължава да кипи безсмислен труд и ще се приказват празни приказки. Ще се спра само на "идеите" на социалния министър да вкарва в затвора неплатилите осигуровки.

Учудващо е, че точно заместника на Тотю Младенов, г-жа Христина Митрева, която е така да се каже един от най-големите капацитети в социално-осигурителното право и дългогодишен главен актюер на Националния осигурителен институт лансира идеята да се въздигне в престъпление неплащането на осигурителни вноски.
Необяснимо за мен е, че г-жа Митрева много добре знае, че такъв неуспешен експеримент беше правен от едно предишно правителство и предложеният и приет текст на член 259а в Наказателния кодекс беше отменен като П Р О Т И В О К О Н С Т И Т У Ц И О Н Е Н от Конституционния съд с Решение № 14 от 23 ноември 2000 г. по конституционно дело № 12 от 2000 г., съдия докладчик Тодор Тодоров (Обн., ДВ, бр. 98 от 01.12.2000 г.)II. По § 6 ЗИДНК (виж по-долу въпросната част от решението).
Да, ама видите ли – тогава като го направили били събрани трийсет милиона лева – като го направили били събрани трийсет милиона лева – голям праз!
Ами тогава дайте всеки ден Народното събрание да приема безумни промени в законите за да има работа Конституционния съд да ги отменя след това!!! Продължавайте все така и скоро ще станете за смях!...
цитирай
4. vencivaleri1951 - vv1951 Нещо сте нервна Станева:(
29.07.2013 03:09
Бузлуджа не Ви дава да спите ли, та среднощни терзания мъчат изтормозената Ви и протестираща душица. Какво Ви пречат хората решили да почетат партията на която симпатизират или на която са членове. Какво ги пращате завинаги в гората и Балкана. Някои от присъстващите са били преди години в гората и разказват спомени за това. Разказват и спомени -какво станало когато излезли от там:) Та ако взема назаем репликата от вас: -Внимавайте какво си пожелавате:)
За бузлуджа:
Станева пишете откровени лъжи. Има сметна палата. Можете при желание да проверите миналата година например какви пари са изхарчени за това мероприятие. Ще видите също така , че БСП е единствената партиякоято събира от членски внос значителна сума. Тази година не знам, но милналата от София до Бузлуджа и обратно в по голямата си част участниците платиха по 13 лева за транспорт.Звам го със сигурност защото на една от софийските районни организации правих финансовия одит. Ще Ви припомня и нещо друго госпожо Станева. Левите партии в България /социалисти, комунисти и земеделци/ винаги са имали солидни имоти които след 25та и за втори път след 2000дната им ги конфискуват.. Десните/с изключение на ВМРО/ общо взето никога не са имали дом дори. Питал съм дядо си/ неправилния:)/ защо на практика представителите на бедните леви партии са имали солиден сграден фонд , а и други имоти, а богатите партии общо взето са бездомници. Дядо ми каза следното :/той беше радикал/ Ние радикалите и демократите сме събирали на няколко пъти пари за партиен дом, но винаги някой открадваше парите. Социалистите пускаха подписка и дори най бедните сред тях даваха пари. Сега е общо взето същото. Злословиш без да си вътре в нещата. Имаше предложение найстина този път празникът да се проведе в София. По лесно е , по евтино, а и повече хора щяха да се съберат. Нито една районна или областна организация не подкрепи подобно предложение.
Иначе от нашето семейство всички без мен бяха там./четри поколения/ Много подобни случаи има
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2649998
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849