Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 21:28 - Не можете да представите самоубийството за убийство...
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 4630 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Какви реформатори сте вие?! Вие сте реаниматори!

/Соня Колтуклиева/

 

Ей на това му се вика: “кой ми сра в гащите”.

В текста на споразумението за присъединяване на СДС и БЗНС към Реформаторския блок се посочва, че седемте формации споделят “отношението към неуспешното управление на ГЕРБ, отслабило държавните институции и опитите на ръководството на ГЕРБ за разделяне и отслабване на десния център и демократичното политическо пространство”.

Какво ви направи Бойко Борисов, което вие сами да не бяхте си направили – джафкахте се, гушкахте се и се ритахте по кокалчетата, храчите един срещу друг по медиите, водехте пунически войни за водачи на листи, които никога не стигнаха до парламента, надпреварвахте се кой кого ще прецака с парите за предизборни кампании…

Мизантропът Костов не се разбираше с никого, Надка ту се влюбваше, ту се разлюбваше с него, Пламен Юруков и Мартин Димитров си избодоха очите, Меглена Кунева щеше да става кандидат-президент на БСП, дип че Сергей Станишев се опъна на Георги Първанов и я елиминира; Костов я нарече “поредната червена кукувица, която иска да снесе сини яйца”)…нЕкакви невнятни политкомисари се сменяха начело на СДС, на БЗНС-тата някой може ли да им хване броя…. За това кой  Ви е виновен, а?!

Просто Костов отново ви прекарва – не му стискаше открито да се заяви за коалиция с БСП, та сега пробутва наемника си Радан (Костов) да свърши това мръсно дело. Прозрачни сте, бе…

Не можете да представите самоубийството за убийство.

Какви реформатори сте вие?! Вие сте реаниматори. Реформаторският блок се опитва да реанимира партии в клинична смърт и политици в будна кома.

Източник: Bulgaria-news.bg

http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/politics/article/post80262.html




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650542
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849