Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2013 14:30 - Най-много мразиМ да мислиМ
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 12220 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-много мразиМ да мислиМ... 

  Нали не сме в предизборна кампания?! Че гледайки телевизия, взех да се обърквам... 
  Обиколките на новите "месии" продължават - съгласувано, разбира се, да не си пречат взаимно... И с подходящото финансиране... 
  НФСБ на Валери Симеонов - в Ямбол, "България без цензура" на Бареков - в Плевен... Простият народ гледа, ръкопляска на изречените красиви думи и се радва... :( Дори не се замисля за цената на тези воаяжи, свързани с разходи за концерти, апаратура, транспорт, храна, нощувка и заплати за екипите... И на част от публиката, разбира се... Това продължава от месеци и струва много. Някой плаща за всичко това, плаща страшно много пари... КОЙ? КОЙ???   Кой? И защо? Кой стои зад кулисите и командва парада? Ако не си отговорим на тези въпроси, ще продължаваме да избираме грешните хора на избори... И после пак някой друг да ни е виновен. Всъщност виновни ще сме си ние самите, защото не си ги задаваме тези въпроси... Мразим да мислим, мързи ни да протестираме, камо ли да си затормозяваме гладките мозъчета с подобни въпроси... :( А те са важни. Важни са, защото този или тези, които дават парите, очакват после да си ги върнат с лихвите. Сещате ли си откъде ще ги вземат? От мен, от вас, от всички нас... :(    Ако продължава да ни мързи да мислим, ако не умеем да осмисляме случващото се около нас, ние сами ще им помогнем да продължават да ни ограбват... И сами ще сме си виновни... :( 



Гласувай:
11



1. ssvetozar - КОЙ? КОЙ???
03.10.2013 14:59
Парите при Бареков и Валери Симеонов са несъпоставими, според мене.
Виждал съм подготовката за шоуто на Бареков, парите са наистина много, освен това такива шоута се провеждат редовно. Не е тайна и кой стои зад него - Делян Пеевски.
Валери Симеонов си е явен бизнесмен с кабелен бизнес и предполагам че сам се финансира. Мащабът на проявите му е много по-малък от на Бареков.
цитирай
2. vmir - Повече от парите ме притеснява дебилнността на Бареков и факта,
03.10.2013 17:16
че от глупостта да видиш в технологичния брак на едно място, доказателство за организирани повсеместни измами в цялата държава. За да не остане отлъчен от професионалната гилдия завинаги за истерията, в която потопи България в деня преди изборите, намерили са се щедри спонсори да го лансират за политик. Отсега е ясна обективността на политиката, която ще води човек, който не изпитва неудобство от колосалния си гаф. А неизбежните му подобни гафове ще бъдат захранвани с парите на същия, който в момента налива пари в Бареков с убеждението, че бъдещите гафове ще му осигуряват възвръщаемост на днешните разходи. Всичко това не вещае нищо добро за България. Сега вече всеки лумпен и глупак ще повтаря след Бареков, защото лумпените и глупаците нито се интересуват, нито биха могли да си представят, че измама с 400 000 бюлетини няма как да се направи без подготовка и организация на хиляди хора, и изисква несравнимо по-мащабна конспирация и логистично осигуряване от организацията на държавен преврат. Ето от това стахановско лумпенизиране на българската политика ме е страх.

цитирай
3. learningtogether - Myrzi me da mislim,
03.10.2013 19:45
Myrzi me da cheta.
A koj shte e winowen posle li?
Nali wi kazah che me myrzi da mislim !
цитирай
4. marystaneva - 3. learningtogether,
15.10.2013 15:11
Там е проблемът... :(
цитирай
5. forest - Привет
11.11.2013 18:52
Мисля , че краят на задкулисието идва...Те сами се провалиха , в желанието да унищожат ГЕРБ--- защото иначе не могат да победят такъв силен политически противник....Но лошото е , че държавата върви всеки ден назад , на все по-зле....Лека вечер
цитирай
6. demograph - ЧТО ЧЕРВЕНАТА ГЛАВА НА ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ ЗА КАКВО МЕЧТАЕ
23.11.2013 01:11
http://www.dnes.bg/politika/2013/11/22/ne-se-govori-za-grupite-na-borisov-karani-s-cel-metej-sreshtu-ns.207123?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=insidebanner

ТИЯ СРЕЩУ НЕЯ ДА СЕ САМОРАЗКЪСАТ, А ТЯ ДА ИЗЛАПА ВСИЧКИ НИ.
Задкулисието ще издъхне само ако всички които са срещу Ламята се обединят. Понеже другите са политически бебета или джуджета ГЕРБ е на мушката на Ламята. Ако това не се вдене бързо - надеждата за победа над мафията ще си остане само мираж.
цитирай
7. voxpop - marystaneva,
06.02.2014 14:22
изглежда наистина мразите да мислите, но очевидно сте и слабо информирана щом слагате в един кюп две абсолютно несъпоставими явления - прескъпия, даже луксозен популистки проект на празноглавеца Бареков, финансиран от мафиотски структури, пръкнал се от няколко месеца, и патриотичната кауза на истинските родолюбци, която не принадлежи еднолично на Валери Симеонов и продължава повече от 20 години! Тази кауза е благословена лично от Хайтов, ако случайно не сте чули, но явно не сте! Да не би Борисов, Цветанов и Младенов да спасиха българските моряци от гръцки затвор?! С едно щракване можеха да го направят, но не си мръднаха пръста, даже се направиха, че такива хора не съществуват.
Колкото и да се опитвате да вкарате НФСБ в тъп сериал, няма да ви се получи. Даже не сте разбрали за какво бяха протестите в Ямбол, Стара Загора и Пазарджик, но това си е ваш проблем. Вие сте тази, която трябва да се срамува, а не НФСБ и Валери Симеонов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2650456
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849