Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 15:32 - За кого ще гласувам?
Автор: marystaneva Категория: Политика   
Прочетен: 3934 Коментари: 6 Гласове:
0



За кого да гласуваме?

 

За Станишев и БСП - на всички е ясно, че провалът е пълен.

За Костов и Синята коалиция - има плюсове, но и минусите от предишното му управление са много и се помнят.

За ДПС и Доган – обръчи, корупция - всичко изброено се знае.

За Сидеров и Атака - семейна партия. С ДПС са като скачени съдове.

За "царя" и НДСВ - лъжливи обещания и разбити надежди.

За Яне и РЗС - няма достоверно обяснение за парите, с които си правят кампаниите.

И т. н. ...

За Бойко Борисов и ГЕРБ - "съмнения за корупция, тъмно минало и съмнителни връзки". Чували сме ги всички тези твърдения. Доказателства - няма. Ако имаше, със сигурност щяха да ги извадят. Не забравяйте, че за разлика от другите, той няма "депутатски имунитет", зад който да се скрие.

Познаваме работата му като Главен секретар на МВР.
Нека си припомним какво завари в СО, когато стана кмет на София: презастроен град със затворено депо за отпадъци, с изхарчен общински бюджет, с разпродадени детски градини, с източени общински предприятия, с пресъхнали езера, със столични квартали без канализация...
Сега не е така. Центърът е осветен нощем, основните булеварди са ремонтирани, асфалтират се дори вътрешнокварталните улици. Започна строителството и на пробива от Централна до Сточна гара. Да не забравя метрото! СО поддържа висок кредитен рейтинг и се ползва с доверие пред международните финансови институции, за разлика от държавата. Започна изграждането на канализация в "Модерно предградие". Бяха построени много нови детски площадки и игрища, строят се нови детски градини, велоалеи... София най-после има нов устройствен план, а заменките са спрени. Ремонтират се езера и фонтани и се засаждат дръвчета. В Суходол се монтира кантар и сепарираща инсталация, започна изграждането на инфраструктурата на завода за отпадъци... Прекрати се концесията на "Новера". Направиха се проверки в общинските предприятия и много хора бяха предадени на прокуратурата. В Столична община се работи добре и има строг контрол. Вероятно може да се говори още много, но мисля че и това не е малко. Въпреки намаления от 50% на около 20% столичен бюджет! СО се управлява открито и честно!
Бойко Борисов и общинските съветници от ГЕРБ доказаха, че когато не се краде, пари се намират.

Затова ще подкрепя Бойко Борисов и ГЕРБ. И ще гласувам с № 3 и в двете бюлетини!
Направете го и вие!




Тагове:   НС,


Гласувай:
0



1. thetrooper - Все пак
03.07.2009 15:47
мандатът за съставяне на правителство трябва да отиде при ГЕРБ, а не при комунистите. А повечето от "минусите" на Костов и Синята коалиция всъщност са лъжи и манипулации на ДС и слугинските им медии. Но за една кампания е трудно да се обърне общественото мнение...:)
цитирай
2. анонимен - Има и позитивни хора, колкото и малко да са те,
03.07.2009 15:51
които наистина са направили нещо през мандата си и са били близо до хората в сюблимвни моменти и когато са викани.
С чиста съвест ще гласувам за един от тях - макар, че като цяло партията или съюзът, чийто представители са ми прозрачни.
Но заради стореното, полезно от тях не бих изключила и тези, за които не бих гласувала, като цяло.
Ще гласувам зарад един човек и за неговата партия.
цитирай
3. smani - И аз
03.07.2009 15:55
съм с номер 3
цитирай
4. анонимен - Аз пък ще гласувам с друг №
03.07.2009 18:03
и прехвърлям топката на № 3 за следващи действия.
цитирай
5. marystaneva - 4. andreshko,
04.07.2009 01:13
Нима за теб изборите са някаква игра?
Ти, разбира се, ще гласуваш за когото си искаш, но помисли малко и за България. В София Бойко доказа, че се справя най-добре от всички досегашни кметове. И най-важното - спря кражбите и злоупотребите в общината. България се нуждае от човек като него, който е доказал, че има воля да се пребори с корупцията и по най-високите нива, човек на когото Европа вярва. Наскоро евродепутатката Румяна Желева /от ГЕРБ/ беше избрана за зам-председател на ЕНП - най-голямата партия в ЕП, което означава, че ще имаме подкрепа и в ЕК. България ще може да получи спрените пари по всички програми. А за ГЕРБ вече работят и най-добрите, световно известни финансисти и икономисти. Това е шансът да преодолеем кризата и да се развиваме по европейски. Това е шансът ни да докажем, че България може!
цитирай
6. buket - За позитивните хора
04.07.2009 09:01
Да, има ги, във всички партии.
Но кажете ми, амонимен, когато в парламента се решава важен въпрос, за самия Вас и за България, дали вашия позитивен депутат ще подкрепи този въпрос, или ще послуша своята майка партия?
Предишния парламент показа обратното. И как ще му търсите отговорност?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marystaneva
Категория: Политика
Прочетен: 2662244
Постинги: 234
Коментари: 3432
Гласове: 2849